Olur mu canım hoşgeldin aramıza.Zeynepciğiminde dediği gibi bebişler ağlıyor ve kalkıyoruz pc den.Eskiden ne muhabbetler dönerdi:))neden gülelim canim f5 e basman yeterli canim cikip girmene gerek yok
ayrica hosgeldin aramiza tanit kendini biraz istersen
tesekkurler hosbulduk.benım 2bucuk aylık bı oglum var.ısmı enes.yenı kesfettım daha bu sıteyı kımseden yanıt gelmeyınce uzuldum acıkcası.vereliniortak
mehtapcığım online gözüküyosun canım nasılsın bitanem şu rotravirüs aşısını bizde vurdurmayacağız canım sağlık ocağı gerkeli aşıları vuruyoruz biz dedi
İiyiyim canım benim sen nasılsın?Dediğim gibi proflarda bu konuda ikilemde olunca (domuz giribi aşısı gibi) yaptırmamaya karar verdim.Bağırsak düğümlenmesine bile sebep olabiliyormuş diye okumuştum bir makalede.Tek virüse etkili zaten.
zeyra.kızın var heralde.kac yasında.
canım daha 1 hafta sonra 3 ayına girecek bir prenses annesiyim şükürler olsun:Saruboceq:
arkadaşlar merhaba.nisan 21 annesi olalarak bende yeni katıldım aranıza.allah herkesin bebişine uzun ve saglıklı ömürler versin...
oh ne güzelmiş maşallah canım.Allah bozmasın aranızıolumunekankayizsmilemehtapcığım canım benim nasıl olayım bildiğin gibi bir koşuşturma falan devam ediyoruz gizemle kanki olduk iyicene birbirimizin dillerine alıştık:))) artık bakışıyla bile bana ne anlatmak istediğini hemen anlıyorum bizim kız ayna meraklısı teyzesi ağladımı aynanaya baktırıyorum çok hoşuna gidiyo bu arada iyikide yaptırmamışım o zaman eşimle ben bir ara vurduralım demiştik ama iyikide vurdurmamışız çünkü çok gerekli bir aşı olsa zaten devlet muhakkak vurdurun derdi
arkadaşlar merhaba.nisan 21 annesi olalarak bende yeni katıldım aranıza.allah herkesin bebişine uzun ve saglıklı ömürler versin...
slm kızlar. taze babaların babalar günü kutlu olsun. salı dr. daydım. oğluşum 4800 olmuş. 55 cm. ay inanmıyorum ya. eve geldiğimde 2500 dü. 2 ayda nerdeyse 2 katı oldu oğluşum. moralim yerinde valla. oğlanla bi düzen oturttuk sonunda. DÜZENSİZLİK.... canı isteyince yatıyo kalkıyoo, yiyo, kusuyo. ve ben artık kabullendim takmıyorum. gakladıkça emrindeyim. kusma sebebim reflüymüş. 8. aya kadar midenin girişindeki kapak tam gelişmezmiş. yatırdığımda masaj yapacaksam kafasının altına 1 kaç kat katladığım havluyu koyuyorum. yatağınında baş kısmını azcık yükselttim. memekolikliğimiz devam ediyo. ben hiç eldiven takmadım oğluma. şapkada kullanmadım. 5 günlükten beride sokaklarda. sakınan göze çöp batar mantığıyla saldım çayıra mevlam kayıra...
amaninn geçmiş olsun bizede reflü dedi doktor. biz doğduğundan beri yastık kullanıyoz mecbur denemediğim yastık kalmadı ya yüksek ya alçak ya rahat değiller. bize doktor bir de toz gaviskon vermişti ama ilaç bitti kusmalar yine başladı...slm kızlar. taze babaların babalar günü kutlu olsun. salı dr. daydım. oğluşum 4800 olmuş. 55 cm. ay inanmıyorum ya. eve geldiğimde 2500 dü. 2 ayda nerdeyse 2 katı oldu oğluşum. moralim yerinde valla. oğlanla bi düzen oturttuk sonunda. DÜZENSİZLİK.... canı isteyince yatıyo kalkıyoo, yiyo, kusuyo. ve ben artık kabullendim takmıyorum. gakladıkça emrindeyim. kusma sebebim reflüymüş. 8. aya kadar midenin girişindeki kapak tam gelişmezmiş. yatırdığımda masaj yapacaksam kafasının altına 1 kaç kat katladığım havluyu koyuyorum. yatağınında baş kısmını azcık yükselttim. memekolikliğimiz devam ediyo. ben hiç eldiven takmadım oğluma. şapkada kullanmadım. 5 günlükten beride sokaklarda. sakınan göze çöp batar mantığıyla saldım çayıra mevlam kayıra...
iyi pazarlar kızlar taze nisan babalarının babalar günü kutlu olsun.
benim oğluş yine huysuzluk yapıyo 2 gündür memeyle kavga ediyo az emiyo bırakıyo.
göğüslerimde çok dolu değil eskisi gibi sanki aç mı kalıyo diye aklım çıkıyo.
sağıp ne kadar çıktığına bakayım dedim dün gece. o arada acıktı boş memeyi vermek zorunda kaldım sonra sağdığım sütü biberonla verdim 50 ml anca çıktı.
ama yeni emmişti zaten. biberondan güzel güzel içti sütü memeye gelince kavga ediyo.
bir yandan biberona hemen alışıyo diye sağmaya korkuyom öbür yandan ne kadar süt var yetiyomu yoksa aç mı diye kafayı yicem. eşim kızıyo bu hallerime mama lafı ettirmiyo. haklı da en ufak bir sorunda aç diyip mamayı dayamıştım şimdiye kadar bana kalsaydı. uykusu da arttı sanki aç kaldığı için kan şekerimi düşüyo acaba diyorum. offf offf oğluş böyle azar azar emdikçe göğüslerimde dolmuyo.
dün gece humana still tea içeyim dedim baktım tarihi dolmuş eee doğum yapalı 3 ayı geçti tabi bozulmuş...
haaa bir de kızlar lansinohun manuel pompasını sipariş etmiştim dün geldi. elektirikli hiç kullanmadım karşılaştırmam ama bu pompa çook güzel almayı düşünenlere duyurulur.
offf offf oğlum doyuyomu yoksa artık sütüm yetmiyomu nasıl anlcam ben. kilo alımından demeyin kontrole çok var o zamana kadar aç m kalcak bu çocukkaydirigubbakcemile
amaninn geçmiş olsun bizede reflü dedi doktor. biz doğduğundan beri yastık kullanıyoz mecbur denemediğim yastık kalmadı ya yüksek ya alçak ya rahat değiller. bize doktor bir de toz gaviskon vermişti ama ilaç bitti kusmalar yine başladı...
aynen biz de düzensiz yaşıyoruz hala..
iyi pazarlar kızlar taze nisan babalarının babalar günü kutlu olsun.
benim oğluş yine huysuzluk yapıyo 2 gündür memeyle kavga ediyo az emiyo bırakıyo.
göğüslerimde çok dolu değil eskisi gibi sanki aç mı kalıyo diye aklım çıkıyo.
sağıp ne kadar çıktığına bakayım dedim dün gece. o arada acıktı boş memeyi vermek zorunda kaldım sonra sağdığım sütü biberonla verdim 50 ml anca çıktı.
ama yeni emmişti zaten. biberondan güzel güzel içti sütü memeye gelince kavga ediyo.
bir yandan biberona hemen alışıyo diye sağmaya korkuyom öbür yandan ne kadar süt var yetiyomu yoksa aç mı diye kafayı yicem. eşim kızıyo bu hallerime mama lafı ettirmiyo. haklı da en ufak bir sorunda aç diyip mamayı dayamıştım şimdiye kadar bana kalsaydı. uykusu da arttı sanki aç kaldığı için kan şekerimi düşüyo acaba diyorum. offf offf oğluş böyle azar azar emdikçe göğüslerimde dolmuyo.
dün gece humana still tea içeyim dedim baktım tarihi dolmuş eee doğum yapalı 3 ayı geçti tabi bozulmuş...
haaa bir de kızlar lansinohun manuel pompasını sipariş etmiştim dün geldi. elektirikli hiç kullanmadım karşılaştırmam ama bu pompa çook güzel almayı düşünenlere duyurulur.
offf offf oğlum doyuyomu yoksa artık sütüm yetmiyomu nasıl anlcam ben. kilo alımından demeyin kontrole çok var o zamana kadar aç m kalcak bu çocukkaydirigubbakcemile
sağlık ocağı hastanenin yanında uzak kız bu aralarda yalnızım gidemiyom.yastıkta kafasını tutamıyo benimki hooop kayıyo. komple yatağı yükselttim ben. baş tarafına kitap koydum 45 derecelik açıyla yatıyo şimdi.
sağlık ocağı hastanenin yanında uzak kız bu aralarda yalnızım gidemiyom.
valla bizimki yastığa alıştı sadece uyanıkken tepinip yastıktan iniyo uyurken duruyo yastıkta. kitaplar sert olmuyomu yav?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?