slm nasılsınız kızlar umarım herkesın bebıslerıyle keyfı yerındedır
zeynepcım sorma cok zor oluyor canım ya bende cok yakın arkadasımın nıkahına gıtmıstım ınsanlara bıseyde dıyemıyorum cop cop opup delırtıyolar benı ben hayatta kımseın bebıgını opmem ole ya
bu arada gıresuna gelmeyı dusunuyorum bır ıkı ay ıcınde naparım ıdılımle oralarda dıye dusunuyorum elden ele gıder yavrum bı gıtsem dıyorum bı gıtmesem daha kayınvalıdelere bıle hıc goturmedım zonguldaktalar bı gıtsem mahvolur butun duzenı bozulur korkusu va ıcımde
biz yarın babamız için şöle bir süpriz düşündük.... doğumdan bu yana fotoğraflarımızı çıkarttık ve onları evin her köşesine yapıştırcaz ,babamı uyurken yapcaz...
birde gömlek aldık...
sonra sabah kahvaltısı için göl kenarına pikniğe gidicez cekirdek aile olark..
şimdilik babalar gunu planımız böle...gun içinde süprizler olmazsa tabi...
bısey sorcam gulebılırsınız ama cvp yazdıktan sonra aynı sayfada bekledıgımızde baska bır msjı gormek ıcın cıkıp tekrarmı gırmek gerekıyo ben cıkmadan yenı msj goremıyom.
slm kızlar bizde düğünden geldik ayyy birdaha gitmem düğüne çok zor oluyomuş düğün işi yaa kızım ağladı kaçtık şimdi:))çok nazarladılar gizoşu kızımın hep elini öpüyolar yaa çıldırcam kızımda aksi gibi elini cokur cokur emiyo yaa bir türlü bırakmadı sabahları senfoni eşliğinde uyanıyoruz biraz geçmişe baktım şimdi özgeciğim geçmiş olsun canım ben o problemi üniversitede okurken yaşamıştım ve inan saçımı yıkadıklarında kuaförü terk etmiştim parasını verip ertesi gün bende daha koyu bir renge kendim boyamıştım inan çok kötü oluyo canım geçmiş olsun valla bilirim o yaşadığın duyguyu((
reyhancığım canım hoşgeliyosun sefalar getiriyosun canımcım:)))
opuyorumnanaktan teşekkürler tubiciim.. hehe.. evet gece 2 de de olsa boğazımdan ödün vermiyorum.. dondurmasız asla :))) biz alıştık artık gezmeyeamaninnn senin işin daha zor bacım allah kolaylık versin. hele o dondurmayı yiyecek vakti bulmuşsun ya helal olsun bende bugün kararlıyım atacam oğluşu arabasına çıkacam markete ilk defa tek başımıza. ve eve dondurma depolayacamsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile5 bende yaptırmayı düşünmüyodum.. senden de bunu duydum kesin yaptırmıyorum tatlım olumunekankayizsmile biliyosun sözünden dışarı çıkmamcanım doktorlardan bazısı yapılması taraftarı bazıları değil onun için yaptırmayacağım.
ohaoldumsmile kötü olmuş..keşke hatırlatsaydın kuaföre.. unutuyolar onlar öyle... ama olsun tatlım yaa... koyu renk de sana süper yakışıyoo... bayanssulusmileyaa saclarımda röfle var...dipleim uzamıştı siyah rengi kırmak için actırayım dedimm ama kuaför gıcığı benle ilgilenmeyi unuttıu ve sacımın rebgi çok acıldı kızıl oldu dipler kızıl kalanı sarı düşün ,kessen kesilmez...mecur koyu renge boyancak....daha yeni yaptrdım bide ya...
hihoyyyt ohh ohh.. arabalarlaizinler de geliniyo.. diyorum ben gezmde sınır tanımıyoruz diye... ben,deniz,sen,özge... daha varmııı... korkmayın kızlarrr .. atın kendinizi sokaklaraselam kizlar nasilsiniz bakalim
gecmise pek bakamadim umarim hepiniz ve bebislerde iyidir
biz cok sükür iyiyiz kizimin yavas yavas düzene girmesi beni sevindiriyor
bende 9 temmuzda arabayla izine geliyorum hadi bakalim hayirlisi
basarabilecezmi insallah allah yardimcimizolsun
laelaelaelaelae :bbo: -tatlicadiarzu- :çok üzgünüm: Çok üzgünüm çoook bende de öyle mirmirmirmirbu sayfa bendemi sadece beyaz yoksa anlamadim hicte begenmedim ya ne bu gözümü aliyo bide bisey bulamiyom ya
allah allah
günaydın canım, ahh sorma bu gece nisan resmen kalktı ayaklandı gidiyordu valla. nasıl yapmışsa tam ters dönmeyi becermiş. benimkinde de bu hareketler var. hemde fazlasıyla. tv izlemeye bayılıyor mesela. camdan bakınıyoruz. kafayı dik tutuyo hatta Nisan. doktorumuz bunlar için erken dedi. gelişimi önde gidiyor yani bizimkinin. seninkide öyle herhalde.
neden gülelim canim f5 e basman yeterli canim cikip girmene gerek yok
ayrica hosgeldin aramiza tanit kendini biraz istersen
tesekkurler hosbulduk.benım 2bucuk aylık bı oglum var.ısmı enes.yenı kesfettım daha bu sıteyı kımseden yanıt gelmeyınce uzuldum acıkcası.vereliniortak
neden gülelim canim f5 e basman yeterli canim cikip girmene gerek yok
ayrica hosgeldin aramiza tanit kendini biraz istersen
tesekkurler hosbulduk.benım 2bucuk aylık bı oglum var.ısmı enes.yenı kesfettım daha bu sıteyı kımseden yanıt gelmeyınce uzuldum acıkcası.vereliniortak
hoşgeldin aramıza olurmu canım burada bütün anneler birbirlerine ellerinden geldiğince cevap vermeye çalışıyo lşimdi malum bebişlerden fırsat buldukca giriliyo ahhh sen bizi hamişken görecektin gece sohbetleri falan ama şimdi malum sebepten pek girilmiyo:)))
hoşgeldin aramıza olurmu canım burada bütün anneler birbirlerine ellerinden geldiğince cevap vermeye çalışıyo lşimdi malum bebişlerden fırsat buldukca giriliyo ahhh sen bizi hamişken görecektin gece sohbetleri falan ama şimdi malum sebepten pek girilmiyo:)))
dogrudur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?