2010 Nisan Anneleri

bısey sorcam gulebılırsınız ama cvp yazdıktan sonra aynı sayfada bekledıgımızde baska bır msjı gormek ıcın cıkıp tekrarmı gırmek gerekıyo ben cıkmadan yenı msj goremıyom.

slm kızlar bizde düğünden geldik ayyy birdaha gitmem düğüne çok zor oluyomuş düğün işi yaa kızım ağladı kaçtık şimdi:))çok nazarladılar gizoşu kızımın hep elini öpüyolar yaa çıldırcam kızımda aksi gibi elini cokur cokur emiyo yaa bir türlü bırakmadı sabahları senfoni eşliğinde uyanıyoruz biraz geçmişe baktım şimdi özgeciğim geçmiş olsun canım ben o problemi üniversitede okurken yaşamıştım ve inan saçımı yıkadıklarında kuaförü terk etmiştim parasını verip ertesi gün bende daha koyu bir renge kendim boyamıştım inan çok kötü oluyo canım geçmiş olsun valla bilirim o yaşadığın duyguyu((

reyhancığım canım hoşgeliyosun sefalar getiriyosun canımcım:)))

slm nasılsınız kızlar umarım herkesın bebıslerıyle keyfı yerındedır
zeynepcım sorma cok zor oluyor canım ya bende cok yakın arkadasımın nıkahına gıtmıstım ınsanlara bıseyde dıyemıyorum cop cop opup delırtıyolar benı ben hayatta kımseın bebıgını opmem ole ya
bu arada gıresuna gelmeyı dusunuyorum bır ıkı ay ıcınde naparım ıdılımle oralarda dıye dusunuyorum elden ele gıder yavrum bı gıtsem dıyorum bı gıtmesem daha kayınvalıdelere bıle hıc goturmedım zonguldaktalar bı gıtsem mahvolur butun duzenı bozulur korkusu va ıcımde

ay bu arada ozgecıme kocaman bır gecmıs olsun canım cok moral bozucu cıdden ama sıkma caını sana koyu renkte muthıs yakısır eee ınsanın kası gozu guzel olunca camur sursen nafıle

sorma canımcım yaa bende çok kızıyorum ama milletede anam bişey desen darılmaya yer arıyolar resmen yaa denilmiyoda canım eğer giresuna gelirsen muhakkak haber ver görüşelim canım misafirim olursunuz nehir idilide yakından severim böylelikle canım benim mutlaka haber ver bitanem:asigim::1hug:

kızlar ben oğlumun adına face den adres aldım babalar gunu msjı cekıcem bıde ayakkaıyla canım babam anahtarlığı aldık.sabah okuyunca msjımerak edıyorum neler hıssedecek.

bısey sorcam gulebılırsınız ama cvp yazdıktan sonra aynı sayfada bekledıgımızde baska bır msjı gormek ıcın cıkıp tekrarmı gırmek gerekıyo ben cıkmadan yenı msj goremıyom.

neden gülelim canim f5 e basman yeterli canim cikip girmene gerek yok
ayrica hosgeldin aramiza tanit kendini biraz istersen

hosbulduk canim ama sende cikmis bulunmusun önceki gibi karsilasmak ne mümkün ya sohbetlerin cogunu katilamiyorum iki cocukla daha zormus
kizimin uykusu felan düzene girdi ama kusma felan var bide oglum cok agresif bu ara cok bagiriyo napacam sasirdim valla

sxrica bu sayfa bendemi sadece beyaz yoksa anlamadim hicte begenmedim ya ne bu gözümü aliyo bide bisey bulamiyom ya
allah allah

iyi geceler... ilk kez bu satte sayfanın altında 7 kişi açık görünüyo :)
oğlanı uyutup girip bi bakayım dedim ama bu da ne yaa.. ne bu sayfa bembeyaz.. çok kötü duruyo.. reyhancım sadece sende değil aynı görüntü bende de var.. yine mi renkler fln değişicek yaa.. lütfen eskistandart hali daha iyi... neyse biraz geçmişe bakayım...

hııı.. bu arada yarın sabah 06:00 itibariyle yola çıkıyoruz..köye gidiyoruzz.. kiraz toplamaya :) ve oğlum ilk kez köye gidiyo.. babasının köyüne.. yok 1 saat sorun değil ama orda inş. hasta etmeyiz oğlumu yaa.. tarlada salıncak kurucaz fln :)) hehe..amagitmek de istiyorumm kaynanamlar yazın hiç gelemiyo ve utku'yu en son 3 günlükken gördüler... ve şimdi nerdeyse 3 aylık oldu.. hala minik kara kafalı mı diye soruyo kadıncağız..yarın tombiliğimi görünce ne dicek bakalım.. neyse inş. sorun yaşamayız...

opuyorumnanaktan teşekkürler tubiciim.. hehe.. evet gece 2 de de olsa boğazımdan ödün vermiyorum.. dondurmasız asla :))) biz alıştık artık gezmeye pazar,market,okul,ev gezmeler,çarşı :teytey: sositososito kaydirigubbakcemile2
canım doktorlardan bazısı yapılması taraftarı bazıları değil onun için yaptırmayacağım.
kaydirigubbakcemile5 bende yaptırmayı düşünmüyodum.. senden de bunu duydum kesin yaptırmıyorum tatlım olumunekankayizsmile biliyosun sözünden dışarı çıkmam zemuszemus opuyorumnanaktan çok öpüyorum eymenimle seni mehtapçıım... opuyorumnanaktan bide nursimayı opuyorumnanaktan bu aralar kıskançlıklar hat safhada zati :))
ohaoldumsmile kötü olmuş..keşke hatırlatsaydın kuaföre.. unutuyolar onlar öyle... ama olsun tatlım yaa... koyu renk de sana süper yakışıyoo... bayanssulusmile
hihoyyyt ohh ohh.. arabalarlaizinler de geliniyo.. diyorum ben gezmde sınır tanımıyoruz diye... ben,deniz,sen,özge... daha varmııı... korkmayın kızlarrr .. atın kendinizi sokaklara reyhancım.. Allah yardımcın olsun tatlım.. yolculuğun inş. sorunsuz geçicek... opuyorumnanaktan nereye gelicksin tatlım? bursaya da uğra burdan geçiceksen :sm_cool: olumunekankayizsmile
bu sayfa bendemi sadece beyaz yoksa anlamadim hicte begenmedim ya ne bu gözümü aliyo bide bisey bulamiyom ya
allah allah
laelaelaelaelae :bbo: -tatlicadiarzu- :çok üzgünüm: Çok üzgünüm çoook bende de öyle mirmirmirmir

canim tv izletme bence biz hic tv oldugu odaya bile getirmiyoruz geldiginde de tv yi kapiyoruz goruntu ve sesler cok hareketli oldugu icin bebeklerde hiperaktiviteyi tetikliyormus, hemde cok lazim bisey degil zararli hatta,, ben bol bol konusup muzik dinletiyorum bebekler yuzlere bakmayi cok severmis goz temasi onemli yani bide aynada kendisine bakmayi cok sevoyor:):)

bu arada arkadaslar birsey benim dikkatimi cekti ( bebegi gunluk 3-4 kez kaka yapanlar sizde farkettiniz mi?) bizim kiz hep kakasini ya emerken yada emdikten hemen sonra yapiyor cok ilginc geldi bana sonra internette bi arastirayim dedim . bebekler genelde bunu hep yaparmis emerken anus kaslari gevsedigi icin kakayi memeden hemen sonra yaparlarmis uzman tv de izledim enteresan degi mi ?

bizim Mavimizde artik donuyor sagdan sola yuvarlaniyor hic zaptedilmiyor her gun acayip sesler cikarmaya basladi gun be gun degistigini gorebiliyorum artik agu bugusunu diger odadan duyabiliyorum cok guzel guluyor ama henuz yuksek sesle gulmesini duyamadik malesef boyle katila katila gulmedi daha .. sanki gaz sancilarida azaldi giderek . gerci biz hic bisey yapmiyoruz.. zavalli bebegim dogdugundan beri anne sutu disinda bisey gormedi . ne su ne rezene ne mama ne gaz ilaci:) biz ailecek herseyin dogalinda yanayiz birakalim diyoruz kendisi yapsin gazini da. sadece masaj okadar..

her gun en az 3-4 kez ust bas degiyor sizde de ayni sorun oluyormu camasir ve utuden gina geldi bana.
hergun hatta bazen gunde iki kez de banyo yaptiriyorum ben. soylemesi ayip b...la basedemiyoruz :) heryerden fiskiriyor bide tabi tecrubesizlik de var degistireyim derken eli ayagi giriyor icine hep beraber b... banyosu yapiyoruz :)

ee bizden haberler boyle herkese iyi geceler

bütün nisan babalarının babalar ünü kutlu olsun kızlar bizim babamız işte herzamnki gibi hep özel günlerde çalışıyo nöbetli olduğu için ama sabah işe giderken bizde kutladık babalar gününü kocaman bir öpücükle kızımda ağlayarak:)))

mehtapcığım online gözüküyosun canım nasılsın bitanem şu rotravirüs aşısını bizde vurdurmayacağız canım sağlık ocağı gerkeli aşıları vuruyoruz biz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…