2010 Nisan Anneleri

canım buu aralar kakası düzenli en az günde 1 kere. dün 3 kere yaptı mesela. ama eskisi kada çok çiş yapmıyo bezleri hafifledi:) sağlık ocağı uzak biraz tek başıma çocukla gitmeye cesaret edemiyom. daha dün ilk defa başbaşa markete çıktık oğlluşla:)

pompayı hepsiburadadan 50 tlye aldım. lansinoh manuel pompa. bende önce markette bebedora baktım 20 küsür dediler onu alacağıma bunu alırım dedi ama çok güzel çıktı beğendim ben. bir de içinden yedek şişe, süt saklama poşeti ve yedek parçalar çıktı çok beğendim ben. bebeğin emmesi gibi bir his oluyo bebek emerken canı acımayanın bununla da canı acımaz.

ohhh canım çok güzel valla git gez iyi tatiller bizim yerimize de gez:)

slm slm slm herkese
oncelıkle paptya ve ozımelıs aramıza hosgeldınız
kızımla gunduzlerı resmen bogusuyoruz bır dakıka gozunu kırpmıyor gecenın korune kadar ıs guc hakgetıe benım sultanımda sureklı kusuyor bıde salya akıtıp duruyor koca bı gıdıgı oldugu ıcınde ısılık oluyor boynu of of neyse sızler ıyısınızdır umarım
bu arada butun nısan babalarının babalar gunu kutlu olsun

ayy kimleri görüyorum canım hoşgeldin tuğbiş nerelerdesin yaaa hiç karşılaşamadık uzun zamndır canım bizim kızı uyuttum az sonra uyanmazsa:)))

kızlar bu arada benim bebeğim üz üstü yatmasa yatmıyor korkuyorum bi dalarsam boğulacak diye ne yapıyosam yastıksız ve yüz üstü yatmak istiyor yoksa hiç yatmıyor nsıl alıştırabilirim acaba

yurdagülcüğüm canım giresuna gelirsen muhakkak haber ver canım bana dün karşılaşamadan çıktık yazışamadık:)))

hacerciğim iyi tatiller canım bizde inşallah bir aksilik çıkmazsa havalar güzel olursa ramazandan sonra istanbul turuna çıkıcağız kardeşimin yanına yengemlere gideceğizinşallah

Gez canım benim içinde gez bol bol aman dikkat ette yasincik hastalanmasın sonuçta uzun yolculuk.Ben hep diyordum gezerim bol bol şimdi hasta olurmu diye korkuyorum bir yere gideceğim zaman.Ehliyetini aldıysan pekiştir tabiki güzel olur şöyle barajın kenarında gezmesi:))kaydirigubbakcemile5
Çok sağolasın tubiciğim.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ohhh canım çok güzel valla git gez iyi tatiller bizim yerimize de gez:)

sağol canım sen sıranı saldın konyaya gitmiştin sanırım artık sıra bizde bu defada biz çıkalım yoksa bu drpresyondan kurtulamayacam evde dumaktan bunalıma girecem nedeyse

aaa olduuuu.... alinti yapamiyorum demekki enteresan zaten bu siteyi cozemedim bi turlu.. hacercigim korkma artik bebeisler bogulmaz kendini kurtarir bizimkide bakiyorum tukurugunu yutuyor bogulyor son ana kadar bakiyorum mudahale etmiyorum napcak diye kendi kendine atlatiyor yani artik ben geceleri astim o korkuyu

kızlar inanın çok sıkıldım bu milletin sözlerinde az bebeğine zarar gelmesin diye bişey desen millet yanlış anlıyo dün akşam düğündeydik herkes tanıdık hep küçük çocuklar elleri pismi temizmi annelerinin ısrarları üzerine bak bebk sev sev diyolar onlarda küçücük kızımın yüzünü elliyolar ellerini elliyolar inanaın o kadar kızıyorumki bu anlayışsız insanlar asla kızıma büyüyünce yaptırmayacağım bir hareket çocuk sonuçta elleri pismi temizmi baygınlık geçirdim ve fazla kalmadan çıktık bizde zaten yok daha gitmem düğüne falan kızımı oyuncak yerine aldı millet elden ele keşke tek banyo yaptırabilsem hala annem yaptırıyo bizim kıza banyosunu gelir gelmez yıkayacaktım ama az sonra annem gelecek uyanınca yıkarız artık

hacerciğim bende bu yaz araba sürmesini öğreneceklerden biriyim rabbim kısmet ederse tabi gizoştan fırsat buldukca artık eşim evde olmadımı kızımla atlar gezeriz göktuşun yanına gideriz gerçi daha henüz ehliyetim yok ama ilk eşimden öğreneceğim daha sonra ehliyet alacağım inşallah

bu opme elleme konusunda bizde muzdaripiz buralarda kimsemiz yok epi topu bi arkadasimiz var turk oda tam turk yani geldimi komalara giriyoruz opuyor SIKIYOR saclari yuzune geliyor gozunu oyacak cocugun.elinide hic yikamiyor bebegi kucaklarken kirilir diye bisey de denmiyr. yabancilar cok anlayisli varya kimse elini temizlemeden zaten begin yanina bile gelmiyor asla opeyim kucaklayayim yok uzaktan seviyorlar kimse kucagima alayim demiyor diyorum esime iyiki mmemlekette degiliz senle ikimiz artik krizlere girerdik :)

ayy kimleri görüyorum canım hoşgeldin tuğbiş nerelerdesin yaaa hiç karşılaşamadık uzun zamndır canım bizim kızı uyuttum az sonra uyanmazsa:)))
merhabalar tatlımm valla uzun zaman oldu evde yalnızım iş güç kaan başedemiyom ben sizler gibi hamarat da değilim oğluşum da inat mı inat:) aman gizemim güzel güzel uyusunda 2 çift laf edelim ayol:) gerçi kaan da nerdeyse 2 saattir uuyuyo birazdan uyanır:)
kızlar bu arada benim bebeğim üz üstü yatmasa yatmıyor korkuyorum bi dalarsam boğulacak diye ne yapıyosam yastıksız ve yüz üstü yatmak istiyor yoksa hiç yatmıyor nsıl alıştırabilirim acaba
ay şekerim bizimki de sadece sırt üstü yatıyo kusuyo boğazına kaçırıyo diye üzülüyom nasıl yatarlarsa yatsınlar biz korkacaz sanırım:))))))
sağol canım sen sıranı saldın konyaya gitmiştin sanırım artık sıra bizde bu defada biz çıkalım yoksa bu drpresyondan kurtulamayacam evde dumaktan bunalıma girecem nedeyse
ay evet 41, gün atladık gittik çok iyi geldi ama yine bunaldım kızz nerelere kaçsam :)))))

canım yaa bizim çok kalabalık olmuyo gelenimiz ama gelenler aynen hiç dikkat etmiyolar içim gidiyo. bence de küçük bebeğim var de gitme düğünlere. 4 temmuzda eşimin en yakın arkadaşı evleniyo çok istiyom gitmeyi ama izmit merkezde nasıl gideriz yollarda nasıl emziririm hiç bilmiyom:)

hacerciğim iyi tatiller canım bizde inşallah bir aksilik çıkmazsa havalar güzel olursa ramazandan sonra istanbul turuna çıkıcağız kardeşimin yanına yengemlere gideceğizinşallah

sağolun kızlar evet mehtapcım baraj kenarı ne güzel olur demi
evet kaldırıyor kafasını ama yinede korkuyorum yaa benimde aşmam lazım

ve gizoş uyanır ve ben kaçar varayım emzireyim kuzucuğu sonrada banyo sefası ananemiz gelince kocaman öptüm sizleri ve bebişleri

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 1 türk dünyaya bedel sözünü kanıtlamış sizin arkadaşınız desene. 1 türk o kadar amerikalıyı geçmiş sizi bezdirmiş şekerimmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana bizim insanımız bazı huyları çok kötü valla. bizede geliyo millet biz nadiren uyuduğu için fısır fısır konuşuyoz ay yok öyle olmaz alıştırın diye gürültü yapıyolar sempatiksalakcinni

bu aradaa ucagi sormustunuz bende merak ediyorum biz bebisimiz 10 aylikken binecegiz amerikadan adanaya 12 saat istanbul ordanda 1 bucuk saat adana off napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…