canım buu aralar kakası düzenli en az günde 1 kere. dün 3 kere yaptı mesela. ama eskisi kada çok çiş yapmıyo bezleri hafifledi:) sağlık ocağı uzak biraz tek başıma çocukla gitmeye cesaret edemiyom. daha dün ilk defa başbaşa markete çıktık oğlluşla:)MERHABA CANIMCIĞIM.Burda gögüs pompası bebedorun vardı aldım hoşuma gitmedi.NE KADARA VE HANGİ SİTEDEN GETİRTTİN POMPAYI?
Bebeğin çiş ve kakasını yapar ve kilo alımı devam ederse doyuyordur canım.koNTROLE GÖTÜRMEYE GEREK YOK YAKININIZDAKİ SAĞLIK OCAĞINA GÖTÜRÜP SÖYLE TARTARLAR,boyunada bakarlar.kaydirigubbakcemile5
ohhh canım çok güzel valla git gez iyi tatiller bizim yerimize de gez:)oo maşallah pazar günü ve 6 kişi online görünüyor :enbuyukkk:
evet kızlar tatile gidiyorum:smiley-cool: adanadan çıkıp ankara bolu düzce istanbul çanakkale izmir dolaşıp gelecez:teytey: temmuzun 5inde falan çıkmayı düşünüyoruz şakkıdı kendi arabamızla gidecez dinlene dinlene bebeğimi hasta etmeme lazım inşllah olmaz çok sıkılmışım tatil iyi gelecek
bebekleri kucağa alınması tatarfarı değilim bende ama mecburen alıyolar hele bi büyük abla yada abi varsa asla zaptedemiyosun hem kıskançlık hemde sen kucağına alıyon seviyon ben neden sevemiyorum banada ver ee ona verince malum diğer çocukla yeğenlerde almak istiyor veriyorum düşürmesinler diye dikkat ediyorum o kadar çok üzerine titremiyorum sakınan göze çöp batar derler ya bide ben bebekleri hoplatmayı sevmeyi konuşmyı falan çok severim alışsın ne yapalım artık benc üstüne düşmemek lazım ama dikkat etmeliyiz tabbii
bez konusunda da valla başta hugiess kullandım ama memnun kalmadım sonra ablam baby starı dene dedi ben çok memnunum dedi denedim hem hesaplı hemde çoook güzel hiç pişik yapmadı bide hemen içine çekiyor markette yoktu diye molfix aldım ama hep kakası sa idrarıda dışarı çıkıyor hiç memnun değilim günde 3 defa kıyafet değişiyoruz bezden dolayı baby star hemde ülkerin imalatı yani çok güzel ıslak mendilleride çok güzel
neyse kızlar herkese ii hafta sonları bizde biraz ddışarı çıkalım ehliyetimi aldığımdan bu yana eşim hiç bırakmadı araba kullanayım hamilelikten dolayı çıkayımda biraz araba sürmeyi öğreneyim artık çocuklarla hafta sonunu beklemek zorunda kalmayalım gezmeye gitmek için
slm slm slm herkese
oncelıkle paptya ve ozımelıs aramıza hosgeldınız
kızımla gunduzlerı resmen bogusuyoruz bır dakıka gozunu kırpmıyor gecenın korune kadar ıs guc hakgetıe benım sultanımda sureklı kusuyor bıde salya akıtıp duruyor koca bı gıdıgı oldugu ıcınde ısılık oluyor boynu of of neyse sızler ıyısınızdır umarım
bu arada butun nısan babalarının babalar gunu kutlu olsun
Gez canım benim içinde gez bol bol aman dikkat ette yasincik hastalanmasın sonuçta uzun yolculuk.Ben hep diyordum gezerim bol bol şimdi hasta olurmu diye korkuyorum bir yere gideceğim zaman.Ehliyetini aldıysan pekiştir tabiki güzel olur şöyle barajın kenarında gezmesi:))kaydirigubbakcemile5oo maşallah pazar günü ve 6 kişi online görünüyor :enbuyukkk:
evet kızlar tatile gidiyorum:smiley-cool: adanadan çıkıp ankara bolu düzce istanbul çanakkale izmir dolaşıp gelecez:teytey: temmuzun 5inde falan çıkmayı düşünüyoruz şakkıdı kendi arabamızla gidecez dinlene dinlene bebeğimi hasta etmeme lazım inşllah olmaz çok sıkılmışım tatil iyi gelecek
bebekleri kucağa alınması tatarfarı değilim bende ama mecburen alıyolar hele bi büyük abla yada abi varsa asla zaptedemiyosun hem kıskançlık hemde sen kucağına alıyon seviyon ben neden sevemiyorum banada ver ee ona verince malum diğer çocukla yeğenlerde almak istiyor veriyorum düşürmesinler diye dikkat ediyorum o kadar çok üzerine titremiyorum sakınan göze çöp batar derler ya bide ben bebekleri hoplatmayı sevmeyi konuşmyı falan çok severim alışsın ne yapalım artık benc üstüne düşmemek lazım ama dikkat etmeliyiz tabbii
bez konusunda da valla başta hugiess kullandım ama memnun kalmadım sonra ablam baby starı dene dedi ben çok memnunum dedi denedim hem hesaplı hemde çoook güzel hiç pişik yapmadı bide hemen içine çekiyor markette yoktu diye molfix aldım ama hep kakası sa idrarıda dışarı çıkıyor hiç memnun değilim günde 3 defa kıyafet değişiyoruz bezden dolayı baby star hemde ülkerin imalatı yani çok güzel ıslak mendilleride çok güzel
neyse kızlar herkese ii hafta sonları bizde biraz ddışarı çıkalım ehliyetimi aldığımdan bu yana eşim hiç bırakmadı araba kullanayım hamilelikten dolayı çıkayımda biraz araba sürmeyi öğreneyim artık çocuklarla hafta sonunu beklemek zorunda kalmayalım gezmeye gitmek için
Çok sağolasın tubiciğim.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilecanım buu aralar kakası düzenli en az günde 1 kere. dün 3 kere yaptı mesela. ama eskisi kada çok çiş yapmıyo bezleri hafifledi:) sağlık ocağı uzak biraz tek başıma çocukla gitmeye cesaret edemiyom. daha dün ilk defa başbaşa markete çıktık oğlluşla:)
pompayı hepsiburadadan 50 tlye aldım. lansinoh manuel pompa. bende önce markette bebedora baktım 20 küsür dediler onu alacağıma bunu alırım dedi ama çok güzel çıktı beğendim ben. bir de içinden yedek şişe, süt saklama poşeti ve yedek parçalar çıktı çok beğendim ben. bebeğin emmesi gibi bir his oluyo bebek emerken canı acımayanın bununla da canı acımaz.
ohhh canım çok güzel valla git gez iyi tatiller bizim yerimize de gez:)
merhabalar tatlımm valla uzun zaman oldu evde yalnızım iş güç kaan başedemiyom ben sizler gibi hamarat da değilim oğluşum da inat mı inat:) aman gizemim güzel güzel uyusunda 2 çift laf edelim ayol:) gerçi kaan da nerdeyse 2 saattir uuyuyo birazdan uyanır:)ayy kimleri görüyorum canım hoşgeldin tuğbiş nerelerdesin yaaa hiç karşılaşamadık uzun zamndır canım bizim kızı uyuttum az sonra uyanmazsa:)))
ay şekerim bizimki de sadece sırt üstü yatıyo kusuyo boğazına kaçırıyo diye üzülüyom nasıl yatarlarsa yatsınlar biz korkacaz sanırım:))))))kızlar bu arada benim bebeğim üz üstü yatmasa yatmıyor korkuyorum bi dalarsam boğulacak diye ne yapıyosam yastıksız ve yüz üstü yatmak istiyor yoksa hiç yatmıyor nsıl alıştırabilirim acaba
ay evet 41, gün atladık gittik çok iyi geldi ama yine bunaldım kızz nerelere kaçsam :)))))sağol canım sen sıranı saldın konyaya gitmiştin sanırım artık sıra bizde bu defada biz çıkalım yoksa bu drpresyondan kurtulamayacam evde dumaktan bunalıma girecem nedeyse
canım yaa bizim çok kalabalık olmuyo gelenimiz ama gelenler aynen hiç dikkat etmiyolar içim gidiyo. bence de küçük bebeğim var de gitme düğünlere. 4 temmuzda eşimin en yakın arkadaşı evleniyo çok istiyom gitmeyi ama izmit merkezde nasıl gideriz yollarda nasıl emziririm hiç bilmiyom:)kızlar inanın çok sıkıldım bu milletin sözlerinde az bebeğine zarar gelmesin diye bişey desen millet yanlış anlıyo dün akşam düğündeydik herkes tanıdık hep küçük çocuklar elleri pismi temizmi annelerinin ısrarları üzerine bak bebk sev sev diyolar onlarda küçücük kızımın yüzünü elliyolar ellerini elliyolar inanaın o kadar kızıyorumki bu anlayışsız insanlar asla kızıma büyüyünce yaptırmayacağım bir hareket çocuk sonuçta elleri pismi temizmi baygınlık geçirdim ve fazla kalmadan çıktık bizde zaten yok daha gitmem düğüne falan kızımı oyuncak yerine aldı millet elden ele keşke tek banyo yaptırabilsem hala annem yaptırıyo bizim kıza banyosunu gelir gelmez yıkayacaktım ama az sonra annem gelecek uyanınca yıkarız artık
hacerciğim iyi tatiller canım bizde inşallah bir aksilik çıkmazsa havalar güzel olursa ramazandan sonra istanbul turuna çıkıcağız kardeşimin yanına yengemlere gideceğizinşallah
sağolun kızlar evet mehtapcım baraj kenarı ne güzel olur demiGez canım benim içinde gez bol bol aman dikkat ette yasincik hastalanmasın sonuçta uzun yolculuk.Ben hep diyordum gezerim bol bol şimdi hasta olurmu diye korkuyorum bir yere gideceğim zaman.Ehliyetini aldıysan pekiştir tabiki güzel olur şöyle barajın kenarında gezmesi:))kaydirigubbakcemile5
Çok sağolasın tubiciğim.opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
evet kaldırıyor kafasını ama yinede korkuyorum yaa benimde aşmam lazımaaa olduuuu.... alinti yapamiyorum demekki enteresan zaten bu siteyi cozemedim bi turlu.. hacercigim korkma artik bebeisler bogulmaz kendini kurtarir bizimkide bakiyorum tukurugunu yutuyor bogulyor son ana kadar bakiyorum mudahale etmiyorum napcak diye kendi kendine atlatiyor yani artik ben geceleri astim o korkuyu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 1 türk dünyaya bedel sözünü kanıtlamış sizin arkadaşınız desene. 1 türk o kadar amerikalıyı geçmiş sizi bezdirmiş şekerimmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bu opme elleme konusunda bizde muzdaripiz buralarda kimsemiz yok epi topu bi arkadasimiz var turk oda tam turk yani geldimi komalara giriyoruz opuyor SIKIYOR saclari yuzune geliyor gozunu oyacak cocugun.elinide hic yikamiyor bebegi kucaklarken kirilir diye bisey de denmiyr. yabancilar cok anlayisli varya kimse elini temizlemeden zaten begin yanina bile gelmiyor asla opeyim kucaklayayim yok uzaktan seviyorlar kimse kucagima alayim demiyor diyorum esime iyiki mmemlekette degiliz senle ikimiz artik krizlere girerdik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?