ay saol bitanem ya inşallah geçicek neyse sıkıntısı aynen dediğin gibi çocuk ağrıdan ememedi belkide bende biberona alışacak sütüm az diye çıldırdım:)aa çok geçmiş olsun canım. kulak ağrısı bebişlerde pek fenadır, çok huysuzluk yapar..
ama şu iyi haber ki sen iyi gözlemleyip bunu farketmişsin. bence de kesinlikle ihmal etme, yarın götür doktora. ama panik de olma, üzülme.. çocuk bunlar, böyle böyle büyüyecekler..
şimdi bi ilaç, damla, bişey verir , alırlar oğluşunun sıkıntısını.
son bikaç günkü huysuzluğu da bundandır inan. inşallah geçer tez zamanda. tekrar geçmiş olsun..
diloşum da iyi teyzesi :)
düzensizliği düzen edindiğimiz şahane bir hayatımız var :)
ne yatışımız belli ne kalkışımız, bir gece iki kez kalkıyor, ertesi gece on iki kez..bazen dokuzda sızıyor, bazen geceyarısında zorla uyutuyoruz... bazen ayakta sallanıyor, bazen kendi kendine uyuyor.. bazen sakin oluyor, bazen kendimi camdan atasım geliyor :)
ne halt yediğimiz belli değil anlayacağın :)
ondan fırsat bulup evle zor ilgileniyorum, yemek, temizlik, deli kızım, dağınık kocam.. :)
ne internete ne de kk'ya fırsatım var artık ama çok özlüyorum eski sohbetlerimizi valla..
kaan'ın kilosu falan nasıl bu arada :)
şimdi geçmişi kurcalarken gördüm, meme-mama ikilemi yaşamışsın..
mama vermek dünyanın sonu değil elbet ama sakın durduk yere verme e mi tuğbacım..
sütün yetiyorsa, ne diye takviye yapasın ki ?
şu son günlerdeki emmeyişi, memede huysuzlanışı muhtemelen kulak ağrısındandır. düzelince eski düzeninize oturursunuz sıkma hiç canını
korkma canım bende daha olmadım ve oğlum 93 gunluk.sut korumaz dedı dr um sakın buna guvenme dedı.spıral ıcın beklıyorum reglıyı ama olmadım daha.5 6 ay olmayan varmış normalmış.
şekerim ben bu ay regl oldum karnım marnım inmedi valla keyfine bakkaydirigubbakcemile3CANIM sağol bi regl olsam düzene girsem die bekliom bende.karnımın şişkinliği inse herşeyim normale dönse keşke.bu arada süt korumaz biliorum ve acaip korkuyorum eşime güvenemiorum ilaçta kullanamıorum emzirdiğim için ne yapcam bilmiorum valla:uhm:
allah allah :uhm: ben neden olmadığım hala regl ??? sezeryan olanlar 2.yi bile görmüş.amanınn korktum ha şimdi bilmiyorumkismile
CANIM sağol bi regl olsam düzene girsem die bekliom bende.karnımın şişkinliği inse herşeyim normale dönse keşke.bu arada süt korumaz biliorum ve acaip korkuyorum eşime güvenemiorum ilaçta kullanamıorum emzirdiğim için ne yapcam bilmiorum valla:uhm:
inşallah canımya eğer bi aksilik olmazsa kaçarım tabi eşimde problem yapmaz zatenjaleciğim canım inşallah geleceğimiz zamn istanbula kesin tarihi belli olunca haber veririm sende annenlere kaçarsın görüşürz canım bende çok istiyorum canım yakından görüşüp tanışmak seninle canımcım benim ordanda bize gelirsiniz karadeniz turuna ahmetimizle bende kocaman öptüm kokulu kokulu sizi canım benim
canım benim dün girmemle çıkmam bir oldu görmedim msj ını kusuruma bakma Şenizslm jalecım zeynepcım umarım ahmet yusuf ve gızemcım ıyılerdır tabı sızlerde
canımm iyiyim çok şükür düzen oluşturduk diyorum en fazla 3-4 gün sürüyor malesefjalecim nasılsınn tatlım?Allah kavuştursun canım.düzen oluşturmanıza sevindim canım.inşallah hep böyle devam eder.çok anlatma nazar değer.ben bi ara herkese anlatıyodum baya bozulmuştu düzenimiz
merhaba canım yolculuğunuzun sorunsuz geçmesine sevindimmerhaba herkese...
geçmişi okuyamadım sadece uçak yolculuğumuzu paylaşmak istedim.
hakkaten hiç sorun yok kızlar. ben tuhaf oluyorum kalkışta ve inişte ada hiç bozulmadı.
yalnızca dönüşümüz geç olduğu için gece uykusuna dalmıştı. (uçağımız zaten geç saatteydi birde üstüne 1 saat 20 dk rötar yaptı) çocuğum hava alanı koltuklarında uyudu saatlerce:))) kalkışta sorun olmadı ama inerken ağlayarak uyandı. hemen memeye aldım rahatladı yutkununca. rahatca çıkın yani seyahate:)))
haydi yatıyorum ben.. dün geceden beri uykusuzum. gündüzde ada hanım hiç uyumadı. o uyurken hemen yatayım bende..
iyi geceler:))
insan bi yere gitmeye cesaret edemiyor dimi canım ben mama da vermeme rağmen rahat edemiyorum mama versem bu seferde göğüs ağrısından duramıyorumiyi geceler
dün akşam yakın bir arkadaşımızın düğünü vardı salona bir girdiğimi hatırlıyorum bir emzirme odasına gidişimi bide salondan çıkışımı hiçbirşey anlamadım düğünden ne nikahı gördüm ne dansı eşim bizi alıp salona yakın olan annemlerin evine bırakmak zorunda kaldı kendi tekrar döndü sadıçtı çünkü
yavrum annemlere geldiğimde biraz sakinledi sonra babası bizi almaya geldiğinde tekrar baladı sanki bizi niye bırakıp gittin der gibi
çok zor bebeklerle böyle yerlere gitmek onu anlamış oldum bide üstümde arkadan bele kadar fermuarlı bir elbise vardı başka kıyafetim olmadığı için onu giymek zorundaydım emzirme odasında ben memeyi çıkarana kadar ağladı yavrum sonrada inatlaştı almadı memeyi
böyle yerlere giderken mutlaka rahat emzirebileceğiniz kıyafet giyin arkadaşlar
temmuzun ilk haftası bizde trakyaya ablamın çocuklarının sünnetine gidicez inşallah ilk uzun yolculuğumuzu yapıcaz
kızım şehir içinde yolculuk yaparken arabaya biner binmez uyuyor bakalım uzun yolda ne yapacak eşim şimdiden düşünmeye başladı ne cam açabiliriz ne klimayı diyor ama birinden birini mutlaka açmamız gerekecek sonuçta bu seferde içerde terleyip dışarı çıkınca daha kötü olabilir
canım verem aşısı kolda diğeride baldıra yapılıyor ben gitmeden calpol verdim sonrasında da 4 saatte bir çok şükür sıkıntı yaşamadıkarkadaşlar
birde perşembe günü karma aşımızı olucaz biz bu aşı nereden vuruluyor birde aşı olmadan önce ateş düşürücü şurup vereyimmi siz nasıl yaptınız
ah canımya bende misafir geleceği zaman çok mutlu oluyorum ama gittiklerinde de boşlukta hissediyorumbu arada herkese merhaba bugün saat 13:30 da babamı yolcu ediyorum istanbula gidiyor ordan memelekete geçecek yeri çok belli olcak özleyecem onu ama ablam gelmiş yeğenlerimle bugün bize gelecekler bikaç günde bizde kalacaklar ahh bide onlar gittiğinde yerleri belli olcak gelmek hoş ta yolculamak hiç güzel değil bebeğimi görmeye gelmişler öyle güzel şeyler getirmişki hepsi el işi kıışın giydiririm inşallah zaten ben onladan bişey istememiştim ama gönüllerinden kopmuş getirmişler sağolsunlar daha bebeğime ben hiç kıyafet almadım hediye gelenler bu yaz ve gelecek kışa kadar götürür sanırım
merhaba canım bende oldum süt korumasına güvenmiyordum zatenslm kızlar.. nekadar sayfa birimiş oku oku anca bitti valla....
babalar gunumuz guzel gecti...kuzey babasını uyutmadı tum gece hediyemiz bu oldu....
bu arada ben sanırım ilk adetimi oldum bugun...dört gundur falan kahverengi akıntım vardı şimdide kanamam var ama çok az...
sizde durumlar nası daha erken değillmi...hani emzirene kadar süt korurdu???
a.sdoğumun ne şekilde yapıldığının önemi yok, emziren annelerin doğumdan sonra 1 yıl ve hatta 18 aya kadar adet görmemesi normal karşılanıyor.. sorun yok yani, olmayanlar işkillenmesin, bünye meselesi tamamen.
"süt korur"a da itimat etmeyin kızlar.. tam tersi bu dönemde rahim yenilendiği için hamile kalmak gayet de kolay :) arası 1 yıl olan iki adet bebiş istemiyorsanız, korunmayı unutmayın.. :)
ah canımya geçmiş olsun kaptan kaanazeynebim merhabaa canım yaa valla ben de hiç birşeye yetişemiyom :)
valla kaan saçlarını elletmiyo bilem dilaya verir mi bilemiyorum gerçi çapkınlık yapmak için verebilir:))
şaka bir yana canım sıkkın kız 3 gündür kaan huzursuz sancılı ağlıyo bende gazı var sanıyom ama az önce farkettim kulağında akıntı mı desem kir mi desem bir şeyler toplanmış arkası tahriş olmuş biraz kurcaladım. o zamandan beri ağlarken elini o kulağa götürüyo sanırım oğlum kulak ağrısı çekiyo yarın sabah doktora götürcem canımçok canım sıkıldı bu duruma
dila sultan nasıl:)
ende ragl olunca karnım iner sanıodum yaaaaaaaaaasempatiksalakcinni
bu arada merhabalar kızlar ya hep unuuyorum dalıyorum lafa bizugün baya gezdk geldk.
oğlum aka yapmaya çalışıyor.sanırım birazcık kabız.3 gündür suluydu şkakası.hiç belli omuyo hee.eğer devam ederse poposuna z.yağı süreyim
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/373322-zeynebe-dua-edermisiniz.html
14 aylık zeynep bebegimiz o pis hastalıga yakalandı allah rızası için
2009 nisan annesi..
slm canım nasılsın ? bebişin nasıl?[/QUO
biraz geç oldu ama
iyiyim bebeğimde iyi çok şükür
sen nasılsın
selaaaaam herkese ya kızlar sterilizatör kullanan var mı memnun musunuz?almayı düşünüyorumda.
merhaba kızlarrr
bakalım oğlum uyursa alıntı yaptıklarıma yorum yapacağım:)
bize gelince çok şükür iyi sayılırız az çok tanımaya başladım bebişimi bazen ağlama nöbetlerinde ne yapacağımı şaşırıyorum ama bunada şükür tabi
bana gelince dün ilk defa regli oldum ve de çok şaşırdım:) sanki emzirdiğim sürece olmayacağım gibi geliyordu kaydirigubbakcemile3
inşallah canımya eğer bi aksilik olmazsa kaçarım tabi eşimde problem yapmaz zaten
inşallah sonrada iade_i ziyaret yaparız kimbilirkaydirigubbakcemile5
canım benim dün girmemle çıkmam bir oldu görmedim msj ını kusuruma bakma Şeniz
canımm iyiyim çok şükür düzen oluşturduk diyorum en fazla 3-4 gün sürüyor malesef
dün tamam sabaha kadar uyur dedim bu yorgunlukla ama gece 2,5 ta başladı uyanmaya sonrada her saat başı
merhaba canım yolculuğunuzun sorunsuz geçmesine sevindim
insan bi yere gitmeye cesaret edemiyor dimi canım ben mama da vermeme rağmen rahat edemiyorum mama versem bu seferde göğüs ağrısından duramıyorum
yolculuğa gelince biz sürekli istanbul - sakarya arasında yolculuk ediyoruz ve çoğunlukla da cam açık oluyor ama hangisi bebişimizi çarpmayacaksa onu açıyoruz bi sıkıntımız olmadı çok şükür
canım verem aşısı kolda diğeride baldıra yapılıyor ben gitmeden calpol verdim sonrasında da 4 saatte bir çok şükür sıkıntı yaşamadık
ah canımya bende misafir geleceği zaman çok mutlu oluyorum ama gittiklerinde de boşlukta hissediyorum
bende pek bişey almadım bebişime hediyeler yetiyor zaten
merhaba canım bende oldum süt korumasına güvenmiyordum zaten
a.s
ah canımya geçmiş olsun kaptan kaana
banada doktor sürekli kulaklarını ovala eğer huzursuz oluyor sa bi sorun var demektir demişti
ne çok dedi demişim :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?