2010 Nisan Anneleri

ay saol bitanem ya inşallah geçicek neyse sıkıntısı aynen dediğin gibi çocuk ağrıdan ememedi belkide bende biberona alışacak sütüm az diye çıldırdım:)
kilomuz en son 6.2 kg dı canım yarın gitmişken bi daha tartarlar heralde:) mamayı da aklımdan attım kriz anında düşnmüştüm canım:)

demek dila hanım keyfine göre hayat sürüyor valla bizimde düzenimiz yok birkaçgün aynı saatte yatıyo aha diyom uyku saati bu sonra hoooppp yine karmaşa bu sıpalar bizi şaşkına çevirdi canım:) aman iyi olsunlarda eninde sonunda düzelecekler inat etsinler bakalım nereye kadar:) canım seni çok iyi anlıyom bende 1 haftadır evde yalnızım aynen ev yemek çocuk koca 24 saat yetmiyo şekerim dilekçe verdim güneş sistemine gün 36 saat olsun diye cevap bekliyomkaydirigubbakcemile3

yalnız şu camdan atma meselesinde seni çok kınadım....

insan hiç yalnız atlarmı bi dahakine beni çağırmazsan kırılırım vallaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

korkma canım bende daha olmadım ve oğlum 93 gunluk.sut korumaz dedı dr um sakın buna guvenme dedı.spıral ıcın beklıyorum reglıyı ama olmadım daha.5 6 ay olmayan varmış normalmış.

CANIM sağol bi regl olsam düzene girsem die bekliom bende.karnımın şişkinliği inse herşeyim normale dönse keşke.bu arada süt korumaz biliorum ve acaip korkuyorum eşime güvenemiorum ilaçta kullanamıorum emzirdiğim için ne yapcam bilmiorum valla:uhm:

zeynepcim seni aramızda görmek ne güzel merak ediodum doğrusu dilahanım nasıl huysuzlukları ne safhada diye?

şekerim ben bu ay regl oldum karnım marnım inmedi valla keyfine bakkaydirigubbakcemile3

allah allah :uhm: ben neden olmadığım hala regl ??? sezeryan olanlar 2.yi bile görmüş.amanınn korktum ha şimdi bilmiyorumkismile

korkma ben ılk dogumdan 8 ay snr regl oldum
ama korun aile planlamasına gıt saglık ocagına yardımcı olurlar
gamyoncuiremsu

bu arada merhabalar kızlar ya hep unuuyorum dalıyorum lafa bizugün baya gezdk geldk.
oğlum aka yapmaya çalışıyor.sanırım birazcık kabız.3 gündür suluydu şkakası.hiç belli omuyo hee.eğer devam ederse poposuna z.yağı süreyim

merhaba kızlarrr
bakalım oğlum uyursa alıntı yaptıklarıma yorum yapacağım:)
bize gelince çok şükür iyi sayılırız az çok tanımaya başladım bebişimi bazen ağlama nöbetlerinde ne yapacağımı şaşırıyorum ama bunada şükür tabi
bana gelince dün ilk defa regli oldum ve de çok şaşırdım:) sanki emzirdiğim sürece olmayacağım gibi geliyordu kaydirigubbakcemile3

inşallah canımya eğer bi aksilik olmazsa kaçarım tabi eşimde problem yapmaz zaten
inşallah sonrada iade_i ziyaret yaparız kimbilirkaydirigubbakcemile5
slm jalecım zeynepcım umarım ahmet yusuf ve gızemcım ıyılerdır tabı sızlerde
canım benim dün girmemle çıkmam bir oldu görmedim msj ını kusuruma bakma Şeniz
jalecim nasılsınn tatlım?Allah kavuştursun canım.düzen oluşturmanıza sevindim canım.inşallah hep böyle devam eder.çok anlatma nazar değer.ben bi ara herkese anlatıyodum baya bozulmuştu düzenimiz
canımm iyiyim çok şükür düzen oluşturduk diyorum en fazla 3-4 gün sürüyor malesef
dün tamam sabaha kadar uyur dedim bu yorgunlukla ama gece 2,5 ta başladı uyanmaya sonrada her saat başı
merhaba canım yolculuğunuzun sorunsuz geçmesine sevindim

insan bi yere gitmeye cesaret edemiyor dimi canım ben mama da vermeme rağmen rahat edemiyorum mama versem bu seferde göğüs ağrısından duramıyorum
yolculuğa gelince biz sürekli istanbul - sakarya arasında yolculuk ediyoruz ve çoğunlukla da cam açık oluyor ama hangisi bebişimizi çarpmayacaksa onu açıyoruz bi sıkıntımız olmadı çok şükür
arkadaşlar
birde perşembe günü karma aşımızı olucaz biz bu aşı nereden vuruluyor birde aşı olmadan önce ateş düşürücü şurup vereyimmi siz nasıl yaptınız
canım verem aşısı kolda diğeride baldıra yapılıyor ben gitmeden calpol verdim sonrasında da 4 saatte bir çok şükür sıkıntı yaşamadık
ah canımya bende misafir geleceği zaman çok mutlu oluyorum ama gittiklerinde de boşlukta hissediyorum
bende pek bişey almadım bebişime hediyeler yetiyor zaten
merhaba canım bende oldum süt korumasına güvenmiyordum zaten
a.s
ah canımya geçmiş olsun kaptan kaana
banada doktor sürekli kulaklarını ovala eğer huzursuz oluyor sa bi sorun var demektir demişti

maşallah size tatlım bizde çıkacaktık dışarı ama yağmur başladı kaldık öyle
Ahmet Yusuf ta 3-4 gündür yapmıyordu bugünde bez yetiştiremedim

çok sağol cnm

kızlar bugün sağlık ocağından hemşire aradı perşembe günü aşınız var diye bende sabahtan getiricektim zaten dedim ağrı kesici ateş düşürücü vereyimmi getirmeden dedim kesinlikle verme dedi zaten bu aşıların biraz ateş yapması normaldir dedi gerekirse ateşlendikten sonra verirsin dedi hemşire aşı ile ilgili seminere katılmış orada da söylediler sakıncalı bebeğin beynini ve kalbini olumsuz etkiliyor dedi yurtdışında insanlar bebeklerine 39-40 derece olmadıktan sonra ilaç vermiyorlar biz ne olursa dayıyoruz ilacı dedi bakarsın 38,5 oldumu verirsin dedi
kafam iyice karıştı

mama konusundada bebeğim ilk doğduğu zaman sütüm gelmediği için 3,900 gr dan 3,500 gr a düşünce 3 gün içinde doktorumuz mamaya başlayın dedi mamayı almama rağmen 5 kere verdim bebeğime ilkinde biberonla daha sonra çay kaşığıyla çünkü biberona alışan bebekler anne memesini emmiyolarmış süt daha zor geldiği için biberondan kolay akıyorya o yüzden daha sonra sütüm geldi ve yeterli olduğunu düşündüğüm için mamayı vermedim dk kontrole gittiğimizde dr mamaya başlatmıştık değilmi dedi bende 5 kez verdim başka vermedim sütüm gelince dedim iyi yapmışsın dedi
birde ben kızımın poposunu doğduğundan beri pamuk ve su ile temizliyorum şu ana kadar hiç ıslak mendil kullanmadım hiçte pişik olmadı çok şükür dr kontrole gittiğimizde hemşire bebeği soyarken altını pisletmiş istersen eşinle dr konuşurken değiştir dedi bende tam değiştiriyordum dr geldi bende evden çıkmadan altını temizleyeceğim suyu poşete koyup öyle yanıma almıştım dr bu ne dedi bende su dedim dr burada anneyi takdir etmek gerekir ben şimdiye kadar yanında su taşıyan hiç anne görmedim evde siliyolardır belki ama bir yere giderken ıslak mendili atıveriyorlar çantaya kolaylık olsun diye dedi :)))

Son düzenleme:
ne çok dedi demişim :)))))))

ama demis :)
ben yurt disindayim gercektnde burada hic biseyi kafaya takmiyorlar ben okuyrum mesela burdaki yazilari acile gittik fitil verdik yok rezene kyanttik gece nobet tuttuk filan . bizim doktor artik bizi 2 ayda bir cagiracak zirt birt gitme hele hic yok her randevuda da hersey guzel hos bes hadi gule gule hatta bize diyor siz ne cok kafaya takiyosunuz herseyi . aslinda haklilar biraz kendi hallerine birakmaliyiz bebislerimizi . ohooo herseyi dusunursem kakasi niye sulu niye yesil niye kustu vay gazi vardi ciknmadi valla biz gaz ilaci bile kullanmiyoruz herkesinkindende farki yok acikcasi hatta gecti neredeyse gaz maz kalmadi relax arkadaslar rahat olunn:):)

tatile gidenlere iyi eglencelr size cok imreniyorum valla bu yaz da pass gecti bizde gecen yaz new yorka gitmistik ne guzel ama denize gitmeyeli 2 yaz oldu gerci burda havuzumuz var ama cocukla gidemem...
cennet vatanin kiymetini bilin arkadaslar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…