canım ya saol valla gazdan yapıyo büyük ihtimalle ama öyle aç kalması beni mahvediyo mamaya başlıyacağıma çok aç kaldığında sütümü sağıp vereyim bari. haklısın canım mama da zor. ama bende bir yere gidecek olsam nerde nasıl emziririm diye dşünüyorum hatta her istediğimi giyemiyorum çocuğu emzirmesi zor olur diye ama tabi mamanın zorlukları daha fazla gece gece yataktan kalkıp mama hazırlamak memeyi dayamaktan daha zor.tuğbişim sakın anne sütün yeterliyse mama verme canım az kaldı ek gıdalara geçtiklerinde işimiz daha rahat olacak canım benim anne sütünün yerini hiçbişey tutmuyo inan mamaya bir alışırsa sütünde olsa illa onu istiyolar canım onlar bizden daha zeki valla:))eğer aylık kilo alımı 500-600 civarıysa sütün emin ol yetiyordur canım sakın haa biraz sabret canım yoksa mamaaya alışır zor olur ben bir yere giderken ahh bir tek meme alıp gitsem diyorum ama olmuyo işte çantamda termosu maması biberonu falan baygınlık geçiriyorum acaba bişey unuttummu diye canım hiç bişey anne sütünden daha değerli değil canımcım bende annemi 3 ay emmişim ama olsun bişeyin doğalı varken belki gazı vardır canım araba turuna çıkar çok iyi geliyo bizim kız ne zaman arabasında gezse altı dolmuş bir vaziyette geliyo eve:))))
çok saol tatlım haklısın gerçi ben yememe mecbur dikkat ediyom çünkü emzirirken çok acıkıyorum. bugün rezenede içtim sütüm artsın diye suyu zaten önceden hiç içmezdim kaan doğduğundan beri varille içiyomkaydirigubbakcemile3 bakalım oğluş uyuyo şimdi inşallah uzun uyurda süt rezervleri dolarkaydirigubbakcemile3tubacım aylık aldığı kilo yeterliyse başlama derim canım bazı akşamlar o problemi bende yaşadım büyük ihtimalle gazdan yapıyordur ha ama yetmediğini düşünüyosan tavisyem kendini destekler yeme konusunda süt yapıcak şeyler tüketki gögsün hemen dolsun benim bebğimde aynısını yapıyor ama gögsüm tam dolu oldumu cokur cokur götürüyo gaz falan orda kalıyo öle sen bol sıvı tüket tahin falan ye süt içebilirsin bulgur diycem fena gaz yapıyor
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3şebek etti bizi bu çocuklar nerde uyutacağımızı şaşırıyoz valla. kaydirigubbakcemile3buarada rakadaşlar anlatmayı unuttum eylül hanım sonunda bize ne yaptırdı dün gece eşim uyutmuş ma nasıl yavrum bebek arabasını çok seviyor ona koy gezdir hep eşimde başedemeyince arabanın tekerleklerini yıkamış eve almış odadadan odaya tur arttırmış ve ölece uyutnuş kalktığımda yatağın yanında bebeğin beşiği yerine arabası ve içindede uyuyan kızım duruyordukaydirigubbakcemile3evet bunuda ekledik listemize sallıncaktanda hemen sıkıldık oda kar etmiyor bize artık ne gazımıza ne huysuzluğumuza
kızlar bizde büyük ihtimalle eylülde istanbul turuna çıkıyoruz eğer havalar müsait olurs çanakkaleye gitmekte istiyorum oradan hem gizoş o zamana inşallah 6 ayını bitirecek biraz daha rahat gezeriz arabamızla çıkacağız geziye:)))ayyy çok bunaldım biz her sene bir yerlere çıkardık bu zamnlarda ama bu sene gizem senemiz olmuyo sneye bu zamnlar rabbim izin verirse tatilimizede gideriz çekirdek aile olarak inşallah:)) kayınvalideme kalsa bu büyüdü olursa ikinciyide düşünün diyo bize ayyy gizoşuma rabbim sağlık versin ama şu an bitane daha olması demek benim artık iş ve sınav hayatımın resmen bitmesi demek olur ilk önce çalışmam lazım ev almayı planlıyoruz rabbim gizemimi bize bağışladı şimdilik bir ikinci hem madden hem manen çok zor olur bebk yapması kimine göre çok basit ama onun ilk önce geleceği için yatırım yapmak lazım diyen yok valla akıl veren çok 2 sene sonra inşallah düşünüyorum eğer rabbim izin verirse olursa kızıma bir kardeş
jaleciğim güle güle kavuş canım bizde şükürler olsun iyiyiz canımcım bugün gizoşu bende sağlık ocağına götürdüm aylık kontrolü için maşallah herbirşeyi gayet sağlıklıymış şükürler olsun bende uyumak istiyorum nedense bir yorgunluk var üzerimde benimde
merhabalar arkadaşlarr
refişim gözün aydın kardeşin geliyomuş, kiraz sefanıza bayıldım iyi yapmışsınız.
kızlar çıldırmak üzereyim biri mama ver dese hemen dayıycam mamayı.
kısır döngüye girdik yine. oğlumun dünden beri sıkıntısı muhtemelen gazı var.
doğru düzgün emmiyo ağlıyo istiyo veriyom 1 dakika sürmeden bırakıyo kıyameti koparıyo. sağdım verdim biberonla 70 ml süt, cork cork içti.
o emmedikçe göğüslerim dolmuyo, dolmadıkça emmiyo,
biberon verince hiç tenezzül etmiyo göğslerime,
sancıdan emmek mi zor geliyo, biberonu mu istiyo anlamıyom aç kalıyo çıldırcam.
aç kalmazsa hiç emmicek, aç kalmasına ben dayanamıyom.
saat başı acıkıyo meme veriyom 2 çekiyo bırakıyo.
birazcık mama versem, iyi güzel bir uyku çeksek ikimizde uyandığımızda memişler dolsa acaba emer mi, yoksa biberonmu ister yine kafayı yicem.
daha hiç mama vermedim. 1 kereden bişey olmaz diyom ama emmeyi bırakacak diye de aklım çıkıyo. meme+mama devam eden bir sürü bebek var ama bizimki inatçı memeyi bir reddederse bir daha almaz diye korkuyom:sinifsinif:
ay bir akıl verin yada 3 saat hiç emzirmeyeyim diyom, yıkacak bu sefer ortalığı off offf
dünürcüğüm canım gidelim valla ne güzel olur atlar atlar geliriz valla bir türlü 2 aydır zaten ya senin misafirin oluyo ya benim hiç bir araya gelemedik inşallah şu mevlüdünüz geçsinde dediğim gibi telefonda canım biz cumartesi köye gideceğiz eşimin amcasının torunun mevlüdüne yoksa atlar gelirdik canımcım dünüründe diyo görüşemedik dıgıdıkla diye:))))
iyi akşamlar arkadaşlar
öyle yorgunumki anlatamam haftasonu misafirim vardı abim, yengem, babam ve 3 yiğenim geldiler çok güzel vakit geçirdik 1 saat oluyor yolcu edeli
oğlumda uyuyor çok şükür bu aralar düzen oturttuk 10 gibi uyuyor
sizlerde iyisinizdir inşallah geçmişi okuyamıyorum malesef şimdi tek istediğim uyumak
ohh sefamız olsun arabayı kaptığımız gibi kıra bayıra park bahçeye ii oluyor bende önce eşim öğretti bana sonra ehliyet aldım hamilelikte sakıncalı diye süürmedim hiç panik oluyorum ben hemen i önce biraaz alıştırma yapmam gerkiyordu
ii ozaman artık dert etmeyeyim ya ama bazen elleri ile ağzını burnunu kapatıyor üzünü yatağa yapıştırıyor bende korkuyom yaa boğulursa diye
ay canım yaa dün misafirirm vardı geçtim artık kucaklarına almayı ellerini öpmeyi 5,5 yaşında kızı var resmen ellerini parmaklarını yaladı yaa dondurma gibi ayy sinir oldum ama neyseki annesi anlayışlı kızım yapma dedi mikrop kapar o daha çok küçük hemen kucağına aldı ellerini suyla temizce yıkadı
bizimkiler nöbetçi yavaş yavaş üzene girecek ama biraz sabır lazım
bende kullnıyorum canım günde 3 defa herbir deliğe 2 damla damlatıyorum ii oluyor hemen açılıyor
opuyorumnanaktan aramıza hoşgeldin cnm.. bebişlerden dolayı uzun süreli durabildiğimiz zamanlar sınırlı.. kusura bakma.. yoksa ne muhabbetler ederdiiik.. amann amannn.. kaydirigubbakcemile2 enes ine de Rabbim hayırlı uzun ömrü versin..
opuyorumnanaktan hoşgeldin aramıza.. amin cnım.. senin bebişine de...
kaydirigubbakcemile2 ohh maşallah oğluşuna... çok pimpiriklenmemek lazım haklısın.. sal gitsin :)
bezinde çok bi fark yoksa aç değildir cnım.. bende geçende mecburen edanın okuma bayramı için... wee manuel pompa.. bizim yakındaki eczanede sadece bu vardı.. 15 lira... bende memnun kaldım.. gerçi 2 kez kullandım ama iyidi yani.. ilk çekişte bi sızlama var ki utku emerken de oluyo o sonra çok bi acı yok.. ama gerektiğinde ne kadar acısa da anne sütü alsın yeterki...
sağol cnm
ohhh... sefanız olsun.. gez tatlım.. banane yaa.. bende ehliyet istiyoom laelaelaelaelae araba kapının önünde çürüdü.. kociş işe servisle gidiyo.. ben minibüsle geziyom -tatlicadiarzu- hıı cnım.. o dediğin bezi doğumdan sonra ben kullandım kaydirigubbakcemile3 marketten almıştım maxi boyunu.. valla ben memnundum :roflol: ama utkuya denemedim kaydirigubbakcemile3 10 lu paketler olsa da alsak hepsini denesek.. ayol aldıkmı 10 günden önce bitmiyo... sempatiksalakcinni
amaann ne türkmüş o arkadaşınız da ayoll... düşünceli olmak lazım... kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
pek sallanamay alışmasa iyi olur tabi... bende gece beşiğine bağladığım uzunca kurdela yardımıyla emme saati değilse uykuya devam etsin diye sallıyorum ama çoğu kez başarılı olamıyorum.. bi alıştılarmı.. beşik,ayak,çarşaf devam ediyo ohaoldumsmile
bende o ilk uykuyu bi ytakalayabilsem.. ama işte ev işlerine anca gcee fırsatım oluyo.. o utkunun 3-4 saatlik uykusunda da ben uyanık oluyorum... yastığa kafamı koyuyorum gece 3 e doğru fln -tatlicadiarzu- bi ses.. eeeaaaoouuauueueuu sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan inşallah bi gün diyorum o zaman :))
ben her deliğe günde 2 damla 3kez damlatıyodum ama .. mehtap arkim dedi ki :)) yatarken fışlat burnuna kibarca değil.. öyle damlatırsan kolay açılmaz.. bende fışkırdıyorum tazyikli olarak tabi çok değil kaydirigubbakcemile3
valla güzeldi canım.. korktuğum olmadı çok şükür... utku şu ana kadar bi değişim göstermedi kaydirigubbakcemile3 inş. da hasta olmaz.. sizde uzun yola çıkıcaksınız.. inş. sorunsuz geçer... arabada terleyince üst baş değiştirmek sorun oluyo sadece... yoksa bakınıyo bizimki artık yolara... ama canı isterse tabi... kardeşim için de amiiin. diyorum cnım güzel duan için :Saruboceq: inşalllahhh :Saruboceq:
slm canım nasılsın ? bebişin nasıl?bende varım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?