2010 Nisan Anneleri

buarada rakadaşlar anlatmayı unuttum eylül hanım sonunda bize ne yaptırdı dün gece eşim uyutmuş ma nasıl yavrum bebek arabasını çok seviyor ona koy gezdir hep eşimde başedemeyince arabanın tekerleklerini yıkamış eve almış odadadan odaya tur arttırmış ve ölece uyutnuş kalktığımda yatağın yanında bebeğin beşiği yerine arabası ve içindede uyuyan kızım duruyordukaydirigubbakcemile3evet bunuda ekledik listemize sallıncaktanda hemen sıkıldık oda kar etmiyor bize artık ne gazımıza ne huysuzluğumuza

canım ya saol valla gazdan yapıyo büyük ihtimalle ama öyle aç kalması beni mahvediyo mamaya başlıyacağıma çok aç kaldığında sütümü sağıp vereyim bari. haklısın canım mama da zor. ama bende bir yere gidecek olsam nerde nasıl emziririm diye dşünüyorum hatta her istediğimi giyemiyorum çocuğu emzirmesi zor olur diye ama tabi mamanın zorlukları daha fazla gece gece yataktan kalkıp mama hazırlamak memeyi dayamaktan daha zor.
aslında bugüne kadar bezi, kakası yolundaydı sütüm yetmiyor değilde kaan gaz sancısındann ememiyor. ama bugün hiç kaka yapmadı onun da sıkıntısı var çocukta dün pek emmedi tabi
şimdi emdi uyudu da bende sakinleştim daha mantıklı düşünebiiyom.kaydirigubbakcemile3

çok saol tatlım haklısın gerçi ben yememe mecbur dikkat ediyom çünkü emzirirken çok acıkıyorum. bugün rezenede içtim sütüm artsın diye suyu zaten önceden hiç içmezdim kaan doğduğundan beri varille içiyomkaydirigubbakcemile3 bakalım oğluş uyuyo şimdi inşallah uzun uyurda süt rezervleri dolarkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3şebek etti bizi bu çocuklar nerde uyutacağımızı şaşırıyoz valla. kaydirigubbakcemile3

tuğbiş aynen canım şu anda babası salıncağında sallıyo benim uykum geldi diyo bende onlara gülüyorum tam bir şebek olduk heee sayelerinde :))) bugün bir duş alayım dedim anam nasıl çıktım bir bilsen yarı köpüklü yarı durulanmış saçlarla :))hayatımda hiç bu kadar hızlı bir duş almamışımdır sanırım girmemle çıkmam bir oldu canım yeterki sağlıklı olsunlarda canım biz şebekte oluruz bebekte onlar için

kızlar bizde büyük ihtimalle eylülde istanbul turuna çıkıyoruz eğer havalar müsait olurs çanakkaleye gitmekte istiyorum oradan hem gizoş o zamana inşallah 6 ayını bitirecek biraz daha rahat gezeriz arabamızla çıkacağız geziye:)))ayyy çok bunaldım biz her sene bir yerlere çıkardık bu zamnlarda ama bu sene gizem senemiz olmuyo sneye bu zamnlar rabbim izin verirse tatilimizede gideriz çekirdek aile olarak inşallah:)) kayınvalideme kalsa bu büyüdü olursa ikinciyide düşünün diyo bize ayyy gizoşuma rabbim sağlık versin ama şu an bitane daha olması demek benim artık iş ve sınav hayatımın resmen bitmesi demek olur ilk önce çalışmam lazım ev almayı planlıyoruz rabbim gizemimi bize bağışladı şimdilik bir ikinci hem madden hem manen çok zor olur bebk yapması kimine göre çok basit ama onun ilk önce geleceği için yatırım yapmak lazım diyen yok valla akıl veren çok 2 sene sonra inşallah düşünüyorum eğer rabbim izin verirse olursa kızıma bir kardeş

iyi akşamlar arkadaşlar
öyle yorgunumki anlatamam haftasonu misafirim vardı abim, yengem, babam ve 3 yiğenim geldiler çok güzel vakit geçirdik 1 saat oluyor yolcu edeli
oğlumda uyuyor çok şükür bu aralar düzen oturttuk 10 gibi uyuyor
sizlerde iyisinizdir inşallah geçmişi okuyamıyorum malesef şimdi tek istediğim uyumak

jaleciğim güle güle kavuş canım bizde şükürler olsun iyiyiz canımcım bugün gizoşu bende sağlık ocağına götürdüm aylık kontrolü için maşallah herbirşeyi gayet sağlıklıymış şükürler olsun bende uyumak istiyorum nedense bir yorgunluk var üzerimde benimde

canımm ne güzel olur bizde geliriz istanbula görüşürüz kısmet olursa
tanıştırırız bebişleride
2. ye gelince inşallah vakti zamanı gelince verir rabbim bende aralarında 3 yaş olsun istiyorum bi kızım olsun başkada bişey istemem :)

sağol bitanemm
maşallah gizem sultanada bende yarın götürmek istiyorum Ahmet Yusuf u
hadi sende uyu tatlım ne zaman kalkacakları belli olmaz yavrularımızın
öptüm senide gizemide

jaleciğim canım inşallah geleceğimiz zamn istanbula kesin tarihi belli olunca haber veririm sende annenlere kaçarsın görüşürz canım bende çok istiyorum canım yakından görüşüp tanışmak seninle canımcım benim ordanda bize gelirsiniz karadeniz turuna ahmetimizle bende kocaman öptüm kokulu kokulu sizi canım benim

canım anlıyorum seni.anlık çocuklar çok bunaltıyor bizleri ama sabır canım.ağladıklarında dayanamıyoruz evet ama sakın mama verme bence.anne sütü gibisi var mı her an hazır.mama olsa gece kalk hazırla falan.........kaanım gaz dan yaıyodur öyle.inşallah tez zamanda geçer.ya bırakırsa memeyi.senin oğlanın sağına soluna güven olmaz bakarsın bırakır mazallah.........canım ya inşallah geçer sıkıntılarınızda sende diğer annelerde rahat eder

canım artık biz temmuz gibi ancak görüşürüz bi araya gelemedik maalesef her zaman bişey çıkıyo olsun canım.gönüllerimiz bir olsun bebeklerimiz sĞLIKLI OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL.dıgıdığa söyle bi akşam aniden kaçın biz misafir olmadıkça uyguuz canım

jalecim nasılsınn tatlım?Allah kavuştursun canım.düzen oluşturmanıza sevindim canım.inşallah hep böyle devam eder.çok anlatma nazar değer.ben bi ara herkese anlatıyodum baya bozulmuştu düzenimiz

merhaba herkese...
geçmişi okuyamadım sadece uçak yolculuğumuzu paylaşmak istedim.
hakkaten hiç sorun yok kızlar. ben tuhaf oluyorum kalkışta ve inişte ada hiç bozulmadı.
yalnızca dönüşümüz geç olduğu için gece uykusuna dalmıştı. (uçağımız zaten geç saatteydi birde üstüne 1 saat 20 dk rötar yaptı) çocuğum hava alanı koltuklarında uyudu saatlerce:))) kalkışta sorun olmadı ama inerken ağlayarak uyandı. hemen memeye aldım rahatladı yutkununca. rahatca çıkın yani seyahate:)))

haydi yatıyorum ben.. dün geceden beri uykusuzum. gündüzde ada hanım hiç uyumadı. o uyurken hemen yatayım bende..

iyi geceler:))

sağol cnm cevap için o zaman tüpün 24 saat içinde bitmesi gerekmiyor değilmi uzun süre kullanabiliriz yani

sağol cnm cevap için

iyi geceler
dün akşam yakın bir arkadaşımızın düğünü vardı salona bir girdiğimi hatırlıyorum bir emzirme odasına gidişimi bide salondan çıkışımı hiçbirşey anlamadım düğünden ne nikahı gördüm ne dansı eşim bizi alıp salona yakın olan annemlerin evine bırakmak zorunda kaldı kendi tekrar döndü sadıçtı çünkü
yavrum annemlere geldiğimde biraz sakinledi sonra babası bizi almaya geldiğinde tekrar baladı sanki bizi niye bırakıp gittin der gibi
çok zor bebeklerle böyle yerlere gitmek onu anlamış oldum bide üstümde arkadan bele kadar fermuarlı bir elbise vardı başka kıyafetim olmadığı için onu giymek zorundaydım emzirme odasında ben memeyi çıkarana kadar ağladı yavrum sonrada inatlaştı almadı memeyi
böyle yerlere giderken mutlaka rahat emzirebileceğiniz kıyafet giyin arkadaşlar
temmuzun ilk haftası bizde trakyaya ablamın çocuklarının sünnetine gidicez inşallah ilk uzun yolculuğumuzu yapıcaz
kızım şehir içinde yolculuk yaparken arabaya biner binmez uyuyor bakalım uzun yolda ne yapacak eşim şimdiden düşünmeye başladı ne cam açabiliriz ne klimayı diyor ama birinden birini mutlaka açmamız gerekecek sonuçta bu seferde içerde terleyip dışarı çıkınca daha kötü olabilir

arkadaşlar birde perşembe günü karma aşımızı olucaz biz bu aşı nereden vuruluyor birde aşı olmadan önce ateş düşürücü şurup vereyimmi siz nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…