tatile gidenlere iyi eglencelr size cok imreniyorum valla bu yaz da pass gecti bizdegecen yaz new yorka gitmistik ne guzel ama denize gitmeyeli 2 yaz oldu gerci burda havuzumuz var ama cocukla gidemem...
cennet vatanin kiymetini bilin arkadaslar ...
bende regl olmadım daha kızım 2 ay 4 günlük oldu merak ediyorum ne zaman olacağımı ağrı olacakmı bakalım eskisi gibi benim adet sancılarım çok olurdu kızken evlenince geçer demişlerdi geçmedi çocuk olunca geçer dediler o yüzden meraktayım
bide geçmiyomuş bu seferde 2. çocuktan sonra geçer diyolarmış :))))
bende regl olmadım daha kızım 2 ay 4 günlük oldu merak ediyorum ne zaman olacağımı ağrı olacakmı bakalım eskisi gibi benim adet sancılarım çok olurdu kızken evlenince geçer demişlerdi geçmedi çocuk olunca geçer dediler o yüzden meraktayım
bide geçmiyomuş bu seferde 2. çocuktan sonra geçer diyolarmış :))))
fılızcım ne cok benzıyoruz ya bende de endometrıyozıs vardı hep tedavı gordum ılaclarla 49 kılodan 69 a cıktım 5 yılda kabus gıbı drum ben hamıle kalıncada mucıze demıstı sonra dusuk yaparsıın dedı bızım kız cok hırslıydı hayata tutundu hep kanamalrım oldu dr herseyı yasakladı seyehat v.s. Sonra hamlılelıkte polıp olustu polıp olan hastaların bebeklerı yasamazmıs bızımkı yıne sıkı sıkı tutundu drum ve bızler saskınlık ıcındeydık ıdılımı kucagıma aldım cok sukur
benımde adet sancılarım hep oldu canım sana dedıklerını banada dedıler ıkı kez oldum regl ama degısen bısey yok aynı sancılar devam sadece surede kısalma oldu cok uzun surmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?