2010 Nisan Anneleri

gaz ilacını almakta bir türlü kısmet olmadı dr 2 kere yazdı ama ilkinde bulamadık sonrada ben almadım kızım biraz zorlansada doğal yollardan gazını çıkarıyor çok şükür niye boşu boşuna ilaç vereyimki
bu arada bende hergün aksatmadan 100 ml ılık rezene çayı içiyorum hem süt yapıyor hemde benim ve kızızmın gaz sorununa yardımcı oluyor tavsiye ederim

hakkatten doğru bende imreniyorum bizde temmuzun ilk haftası trakyaya düğüne gidicez kısmetse bir denizaşırı yapmak hiçte fena olmayacak gözümün gönlümün açılacağından hiç şüphem yok

ıyı geceler fılızcım sen varsın sanırım yalnız nasılsın derın mavı nasıl ne guzel dogal yollardan gazını cıkarması bende hıc gaz ılacı kullanmadım bızımkıde dogal yollardan cıkarıyor belkıde cok asırı gazlı bı bebegım yok ondadır zaten erkek bebekler cok gazlı olurmus baya gaz problemı yasayan anneler var Allah yardımcıları olsun valla

regli olma konusuna gelince sanirim bn ikinci kez oldum dogumdan sonra ama tabi eskisiyle kiyaslanamaz az ve kis sureli. yaklasik 6 ay dogal korunma diyorlar ama guvenilmez tabi ikinci cocuk fikri aman allahim sakasi bile kotu timarhanelik olurum heralde:)

napayim yurdagul iste tirmaliyorum bazen diyorium ya ben ne yapiyorum : bebegi uyut o uyuyunca utuyu yap camasiri at makineye kos bulasigi hallet hoop uyandi emzir gazini cikar oyala sac bas dagilmi deli gibi.. ben bu hale dusecek kadinmiydim. gezmece tozmaca zaten hak getire markete gidip kosa kosa geri donuyoruz esim deli gibi calisyor bu aralar makalesi cikacak onla debeleniyor temmuzda parise gidecek bakalim 1 hafta yalnizim artik 24 saat bebeisle evde dusunemiyorum sonumu:) sen neler yapiyosun idillle hayat nasil gidiyor alistinizmi birbirinize ..

evet fılızcım cok alıstık bız kızımla ya artık anlıyoruz bırbırımızın dılını gulucukler sacıp agulasıyoruz ama dedıgın gıbı ıs bıtmıyor ya temızlık bulasık camasır utu emzır offfffff ve hala ben tosun gıbıyım neden zayıflamıyorum bu tempoda ben yaaaaa esının makalesı derken ne ıs yapıyordu esın

bende regl olmadım daha kızım 2 ay 4 günlük oldu merak ediyorum ne zaman olacağımı ağrı olacakmı bakalım eskisi gibi benim adet sancılarım çok olurdu kızken evlenince geçer demişlerdi geçmedi çocuk olunca geçer dediler o yüzden meraktayım
bide geçmiyomuş bu seferde 2. çocuktan sonra geçer diyolarmış :))))

ya sorma bizde basladik muhabbete agu bugu cildiriyor kendi kendine. o zayiflama konusu benimde hep anlayamadigim bi olay evin icinde saga sola kosuyorum ulen hala ayni kilodayim yapisti kaldi uzerime . dogumdan 1 hafta sonra tartiya ciktim 64 . acayp sevindi dedim ohooo ben bu hizla gidersem 55 olurum 6 aya 3 ay gecti hala 64 hala 64..

esim doktorasini yapiyor burda cukurova uni.de ogretim gorevlisi bos isler yani canim buyuk patlama deneyi varya hani bangir bangir tv de isvicrede. iste o deneyin amerikadaki kolu diyeyim ben esvicre amerika git gel . kus misali bi kurulu duzenimiz yok hala ogrenci hayati perisan bi halde para desen oda yok bilime kim deger verir burada da zaten ogrenci statusundesin bi lojman bi araba verdiler adamlar koy kurmuslar buraya yabancilar icin koy dediysem yani bizim koyler gibi degil cok modern icinde yok yok havuzu tenis kortu bari eglence yerleri ormanlarin arasinda . iste bi avantajimiz o geldik gezdik gorduk yoksa baska bi olayi yok karin toklugu..

sen nerede yasiyorsun tr de meslek ne??

benımde adet sancılarım hep oldu canım sana dedıklerını banada dedıler ıkı kez oldum regl ama degısen bısey yok aynı sancılar devam sadece surede kısalma oldu cok uzun surmedı

canim sen agri nedir bana sor duvarlara tirmaniyodum ben cildiriyodum artik . acidan bayginlik gecirdigim bile olmustur bende endometriosiz dene bisey vardi cikolata kisti diyorlar zaten bebegimin olmasi bile bir mucize benim dr oyle diyor . banada hep dogur gecer dediler . hamile kaldim tik kesildi 0 aci . son kntroldede dr artik iyisin agrin olmaz ama tabi yenileyebilir 2. cocukta garanti gecer dedi. yani kisacasi bence gecer:):)

supermıs Allah esıne kolaylık ve zıhın acıklıgı versın o zaman canım ben gıresunluyum ama kocaelıde yasıyorum ozel bır sırketın ıhale ıslerını yurutuyordum ama artık calısmıyorum kızıma kendım bakmak ıstedım aslında annemle cok yakın oturuyoruz ama ben bugunlerı bır daha gerı getıremeyecegım deyıp ara verdım calısmaya en azından bır yıl evde olucam esımde lojıstık sorumlusu bız boleyız ıste

iste haylimdeki hayat.. bende ogretmenim aslinda ucretsiz izindeyim su anda calismadigim icin memnunum aslinda su anda. sana katiliyorum birdaha bu gunlerini goremeyecegzi her an cok degerli her gun yeni bir ses cikariyor yeni birsey ogreniyor bunlari kacirsaydim cok uzulurdum

acikcasi dogumdan sonra hic bisey hayalimdeki gibi degildi. ben depresyona yakalandim ki hep hamileyken derdim ne alaka ya ne diye girecekmisim depresyona yok artik,ama gercekten yeni yeni atlatiyorum hissediyorum dogumdan sonra bi afalladim allak bulak oldum dedim nerde hani o yuce duygular annelik sevgi seli o cosku anayim ulan ben tribi. gece kalk emzir gogusler aciyor deli gibi bebegi tutamiyorum bile bi yorgunluk uykusuzluk kaynana zaten bomba. sonra yavas yavas gecmeye basladi yerini garip ama guzel duygulara birakti o coskuyi simdi yasiyorum . manyak gibi seviyoum bagrima basasim icime sokasim geliyor . sanada oluyormu boyle psikopatca duygular :):)

fılızcım ne cok benzıyoruz ya bende de endometrıyozıs vardı hep tedavı gordum ılaclarla 49 kılodan 69 a cıktım 5 yılda kabus gıbı drum ben hamıle kalıncada mucıze demıstı sonra dusuk yaparsıın dedı bızım kız cok hırslıydı hayata tutundu hep kanamalrım oldu dr herseyı yasakladı seyehat v.s. Sonra hamlılelıkte polıp olustu polıp olan hastaların bebeklerı yasamazmıs bızımkı yıne sıkı sıkı tutundu drum ve bızler saskınlık ıcındeydık ıdılımı kucagıma aldım cok sukur

hemde ne psıkopatca varya bazen bılıyosun bızımkı tosun o bacakalrını ısırıp koparasım gelıyo valla cop cop ıpuyorum sıkı sıkı sarılıyorum kokusunu ıcıme cekıyorum uyurken ızlıyorum doyamıyorum ne guzel bıseymıs annelık ya halbukı hıc planlı bı bebek degıldı bızımkı ve cok karasızdım cok kotu bı hamılelık donemı gecırdım ama hepsı gectı gıttı aklıma bıle gelmıyor

Inanmiyrum hikayeye bak. cok sansliymissin allah sana bagislamis . benim durumum oyle olmadi ben yillarca bu nalet hastalikla cebellestim . ameliyat oldum bi ara laparoskopi ama ozaman bekardim karnimdan yaptilar amelyati salaklar . sonra hsatalik yeniledi tabi kendini kendimi bildim bileli dogum kont. ilaci ictim dr hamile kalsan gecer hastaligin dedi evlendikten bir yil sonra ilaci biraktim hamile kalmak icin biraktigimin 3. ayi zirt diye oldu . doktor su yorumu yapti. yillarca dogum kontrol ilaci kullandigin icin yumurtlama baskilanmis birakincada birden flash olmus asiri yumurtlama yani tak tutmus oda yani hic tedavi gormedim cocuk icin hic ugrasmadim iste mucize bu. dusuk tehlikesi de yasamadim 39. hafta 1. gundeydim ve hala acilma yoktu zorla suni sanciyla dogurdum gunu gecmsein diye . benim hiayede bomba ama degil mi:):):)

senınkıde bomba valla supersın ya bu arada solemeden gecemıycem kızının ısmıne bayılıyorum mavı ne guzel bır ısım ya derınde ole tabı

herkese ıyı geceler fıstıgım uyurken bende uyuyayım bıraz hepınızı ve bebıslerınızı cok opuyorum

biz Mavisu koycaktik aslinda vazgectik sonra. zaten 9 ay adi idildi adi ama idil burda aydil diye telaffuz ediliyor oda basibos demek :) malesef.. bizimki amerikan vatandasi oldu ilerde gelir belki okumaya calismaya filan problem yasain istemedik gulerrler belki diye .ama sen korkma turkiyede boyle bi sorun yok:) saf ve icten ask demekti sanirim anlami. maviyide ben istedim cok hirsiz polis dizisinde vardi izlediysen . teredutlerimiz oldu ama koyduk yinede simdi hep mavi diyorz derin diyen yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…