2010 Nisan Anneleri

Hoşgeldin zeyracığıma.s.a.s.

hoşbulduk canlarım ben hala kahvaltı yapmadım bugün biraz midem bulanıyo sankimafoldumben

Rüyama girdi geçen gün doktor gözünüz aydın bi oğlunuz olacak dedi.. Ben çok züldüm rüyada nedense, halbuki hep erkek isterim.. Cicişlerini almak için sabırsızlanıyorum...

hayır olsun cnm allah gönlüne göre versin inşallah.bende cicişlerini almak için sabırsızlanıyorum.opuyorumnanaktan

İnşallah canım..

bu pazar ben gideceğim eşimle bakarım varsa orda haber veririrm sanada canım. Bu arada doktor işini ne yaptın Meltem hastanesine devammı ediyorsun yoksa başka biyeremi geçtin?

pazar günü yani dün akşam kontrole gidelim dedik eşimle bir baktım ayten hn
bilgisayara hiç bilgilerim girilmemişti sordu tek tek tahliller verdi. hitabı da iyiydi çok memnun kaldım. doğum için oraya mı giderim bilmiyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun?

ewet ayten çok iyi bir insan çok ilgeliniyor.. ama sadece pazar ve çarşamba akşamları o hastanede nöbette. orada doğum yapmak isterim ama aytenin nöbetine denk gelmesi çok düşük bir ihtimal olur. o yüzden ben çarşamba aytene gidince sorucam devamlı çalıştığı hastane neresi diye onun çalıştığı hastaneye geçiyim diyorum ama bi konuşayımda ona göre...

birde benim hem kızım hem oğlum var
giysiyi hangisine ararsanız mutlaka öbürüne göre daha güzel şeyler görürsünüz

bencede ya çok iyi olur kadın gerçekten işini severek yapıyor belli
diğerlerinde hiç ilgi yok kaç dotora denk geldim...

neyse sen öğren bana da hbr verirsen sevinirim canım

hepinize merhabalar...
nasılsınız hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir
tşkler iyiyiz sen nasılsın..
birde benim hem kızım hem oğlum var
giysiyi hangisine ararsanız mutlaka öbürüne göre daha güzel şeyler görürsünüz

Ohh ne güzell Allah bağışlasın canım... Ewet belkide haklısın...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…