2010 Nisan Anneleri

inşallah nasıl geçüyor hamilelik
çok şükür iyi bir sıkıntım yok.. senin nasıl bulantın kusman çok varmı?
kızlar ben çok fenayımm göz kapaklarımı kaldıramıyorum
normal mi bu yaa

Merhaba canım.. normal bi durum halsizsiz sürekli uyku isteği kafana takacak bişiy yok bol bol dinlen ve uyu canım...

kızlar öğlen mamanızı yediniz mi bakim? görüyorum ki hiç güzel beslenmiyorsunuz :)
benim canım ilk defa çikolata çekti, yiyemiyodum ne zamandır iyi geldi valla :$

kızlar göbek çevrenizde sizinde kıllanma oldumu yaa benim göbeğimden başlıyo göğsüme kadar hafif bir kıllanma oldu sanırım hormonlardanmış

çizgi şeklindemi kızlar eğer öyleyse normal... Daha çok siyahlaşacak ilerledikçe hamişliğimiz :)

kızlar ben yine davul gibi şiştim halbuki öğlen dogrudürüst birsey yemedım ..çok az çorba ve yogurt.sankı karnım 4 aylık gibi şuan taş gibi

hafif çizgi şeklindede var ama bildiğimiz tüylenme başladı ne bilim bir kaç yerde okudum hormonlrdanmış dpğumdan sonra geçermiş canım

ben hep tuzlu tuzlu seyler yemek ıstıyorum acaba tuzdanmı bölemı şişiyorum....

canım tuz fazla yemek zaralıymış hamişlikte hatta bazen tuzsuz bile yiyecekmişsin tabiki şişlik tuzdanda olabilir az kullanmaya çalış canım ben öyle yapıyrum artık kaydirigubbakcemile5

olabilir canım, tuz şişirir bazı bünyeleri çünkü.

Evet kızlar o tüylenme Allah'ın da izni ile doğumdan sonra geçiyor benim bildiğim :CüvCüv:

çizgi şeklindemi kızlar eğer öyleyse normal... Daha çok siyahlaşacak ilerledikçe hamişliğimiz :)
benim çizgi gibi değil karışık olark yaa:gitme:
hafif çizgi şeklindede var ama bildiğimiz tüylenme başladı ne bilim bir kaç yerde okudum hormonlrdanmış dpğumdan sonra geçermiş canım
inşallah geçer kötü olur böle kalırsa zatenlmaz:

ewet tuzlu fazla yersen çok şişlik olur canım bende senin gibi sadece tuzlu yiyorum o yüzdende şişiyorum.. Ama tuzsuz hiç bi tat alamıyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…