:Saruboceq: amiiin canım. çok saol.. inş. hayırlı bi yere gidip hayırlısıyla sağ salim gelicek :Saruboceq:selamlar
öncelikle Allah sağ salim gelmeyi nasip etsin inşallah kardeşine
benim eşimde hatay da askerliğine başlamıştı daha sonra bileciğe geldi ve oradanda diyarbakır a gitmişti
aklına kötü şeyler getirme inşallah yapıp gelecek o da
bende bütün şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum bu arada
eveet tatlım... osmangazi çok prog.liseye yakınım... hatta orda okudum :))) ya sen?sende beşyol tarafında oturuyosun sanırım :))))
:Saruboceq: inş. iyi bi yere düşer rahatı iyi olur ve sağ salim gelir :Saruboceq: herkes söyleniyo bana zati.. hele kociş çok kızıyo sütün keslicek.. sorunsuz gelicek göreceksin. sende üzülüp oğlunu emziremediğinle kalcaksın diyo.. düşünmemeye üzülmemeye çalışıyorum ama kardeşim tubaa yaa mafoldumben amiin cnm iyi dilek ve duaların için... :Saruboceq: hıı. kaanın kulağında bişiy yokmuş sevindim.. maşallah kilosu normal bence.. demek artık her istediklerinde meme vermiycez hee.. ay ne iyi oluuur.. en azından saatlerini bilir insan da o saatler aralığında çıkar sokak gezmesine,alışverişe fln... aman aklım fikrim gezmede :)))))refişim tatlım üzme kendini lütfen emziriyosun sen sıkma canını. hem nerede rahat edeceği hiç belli olmaz kardeşinin dediğin gibi istanbulun göbeği yada doğu farketmiyor ki artık. doğuda çok rahat askerlik yapan bir sürü tanıdığım var benim. abimin birliğinin çoğu doğuya bir kısmı da ankaraya çıkmıştı dağıtımları. abim gitti kıbrısa aman iyi rahat eder dedik. keşke doğuya gitseydim mahrumiyet bölgesiydi su bile bulamıyoduk dedi döndüğünde. dağıtımı nereye çıkarsa çıksın sağ salim dönecek inşallah kardeşin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ağzımızın suyu akıyo arada bizimde.. köpük zaten var sempatiksalakcinni bide sanki özellikle çıkrıyo sıpa baloncukları.. kaydirigubbakcemile3 normalmiş ama takma kafana...yeter dedım ama bızımkınde salyada var sızınde salya olan varmı aranızda normal mı bu acaba
benim kızım 7 aylıkken başladı diş çıkarmaya ama 2 aylıktan itibaren aktı ağzının suyu.. normalmiş tatlım... diş de olabilir ama inş. değildir.. erken çıkmasın dişleri...slm güzel nisan anneleri benim oğluşumdada çok oluyo salya acaba dişmi çıkarcak diyorum bizim tanıdık var onunda oğlu 4 aylıkken çıkardıda.
yeter dedım ama bızımkınde salyada var sızınde salya olan varmı aranızda normal mı bu acaba
ewt wala yaa çok komikler aslında bide benim oğluş numaradan ağlıo bi ağlıyo arada agu diyo gülüyo dewam ediyo kucağıma alıyım diye ne gülüyorum yaa az diyiiler boloncukta yapıo çok tatlı bunlar yaa.tam yemelik oldular iice.
kızlar okuyanlar ne olur acil cevaap yazsın.kızım kakasını yapamadığından ağlayıp duruyorakşamdan beri.akşamları hep böyle geçiyor.ne yapıyım.biraz zeytin yağı sürdüm.bacaklarına hareket yaptırdım,topuklarına acı elma yağı sürdüm fayda etmedi.en son dün akşam yaptı normalmi acaba.yardım edin..
ev temiz camsir makine de aksama yemek tamam kizi uyuttum SIKILDIM YAUU ( bu anlari herzaman bulama haaaa ) nerdesinz milleeeeeeeettttttt
slm kızlar doğumdan sonra kk ya hiç ugrayamadım fırsatım olunca face bakabılıyorum sadece ama şöle bi göz attım ne guzel herkes burda devam edıyor :)
bende keremle ılgılı bı kac sey sorayım ben keremı 3 yada 2 saatte bır emzırıyorum daha dogurusu o daha once verırsem bıle almıyor ılk ay daha sıktı ama 2. ay bu aralıklarla acıkmaya basladı gecede 3 saate bır emıyor bazen dahada uzayabılıyo gecelerı normalmı yoksa daha sık versemmı
en son 2 ay doldugunda tartıldı 5 200 cıktı 3 100 dogmustu normal heralde cok kılolu deıl ama zayıf degıl galıba boyuda 2 ay doldugunda 7 cm uzamıstı 51 cm dogdu 58 cm tı
bende emzık verıyorum yoksa elını emıyor hatta taa bılegıne kadar sokuyor agzına bıde dıger elıyle ıteklıyor ıcerıye dıger elını:)) aslında hıc ıstemedık emzıge alıstırmak ama obur turlu hep kucak ısıtıyor doktorların hepsı verme dedı ama alıştı bı kere vermesem aglıyor bazen korkuyorum acaba emzık yuzunden bırakırmı emmeyı dıye
arada gelışım sıtelerıne bakıyorum orda 3 ayda bebeklerın ağzıyla kopuk yapabılecegını soyluyor bızımkıde yapıyor baska varmı bole kopuk yapan bebek
gaz problemıde cok sukur fazla olmuyor ben emzırınce hemen bebegı dık olarak gogsume alıyorum sırtını yavas yavas sıvazlıyorum hemen genırıyor yada emzırdıkten yarım saat sonra bacaklarını kıvırıyorum yanı spor yaptırıyorum 20 kez o zaman da gazı cıkıyor bıde yuz ustu yatırıp bekletıncede cıkarıyor gazını tavsıye ederım ama yalnızken yatırmayın sakın
bırde artık konuşmalarım tepkı net olrak verıyor ama sonra hep onla konuşayım ıstıyor susunca kızıyor :))
uzun oldu aslında daha var ama bu gunluk yeter uzun zaman gırmeyınce bole oldu özlemışım kk yı sızı:))
slm güzel nisan anneleri benim oğluşumdada çok oluyo salya acaba dişmi çıkarcak diyorum bizim tanıdık var onunda oğlu 4 aylıkken çıkardıda.
filizcim çok komik oluyorlarya kucagımfda başlıyo ağlamaya duruyo bakınıyor tekrardan sarıyor :))arkadaşın dediği gibi gerçekten kare oluyor numaradan ağlalarkennumaradan aglama hemn kendini ele verdiriyor ama degil mi . kesik kesik boyle sahte sahte:) arada susup siritiyor sonra kaldigi yerden devam ediyor filan bomba bizim kiz ya tam oyuncu .
filizcim çok komik oluyorlarya kucagımfda başlıyo ağlamaya duruyo bakınıyor tekrardan sarıyor :))arkadaşın dediği gibi gerçekten kare oluyor numaradan ağlalarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?