2010 Nisan Anneleri

slm güzel nisan anneleri benim oğluşumdada çok oluyo salya acaba dişmi çıkarcak diyorum bizim tanıdık var onunda oğlu 4 aylıkken çıkardıda.

rabia fatma arkadasim anlatiklarinin aynisi bizde de var ni problem endiselenme buyuyoar artik. zeyra arkadasimparmak emmesi iyidr demis ozman bende pek telas yapmayayim bundan sonra. bizim kizda da salya bol bol var agzinida kopurtuyor cok komikler ama dimi bak bak gul :):)

ewt wala yaa çok komikler aslında bide benim oğluş numaradan ağlıo bi ağlıyo arada agu diyo gülüyo dewam ediyo kucağıma alıyım diye ne gülüyorum yaa az diyiiler boloncukta yapıo çok tatlı bunlar yaa.tam yemelik oldular iice.

iyi akşamlar kızlar... misafirler gitti koştum buraya.. tabi önce bulaşık ev toplama fln... ayyy sabahgüneş var dedim yine gök delindi sanki... haberlere bile çıktık.. bursa'da sel diye :)) bide oğlum şu an emzik emiyo... delikafadulden m,isafirler gidince fıttırdı yine.. ağla ağla şişti.. emmek istiyo ama ağlamktan memiyo.. sürekli ağladı yarım saat.. o ses neresinden çıkıyo anlamadım valla bende ağladım onunla beraber -tatlicadiarzu- ... susmayınca kucakta evi gezerken tıktım ağzına emziği guclubacismile vee şu an kucağımda emzik ağzında uyudu :lepi: .. ama huysuzluğundan uykuya geçmek için kullandı sanırım.. bakalım bunun devamı gelicek mi :jeyyar:

:Saruboceq: amiiin canım. çok saol.. inş. hayırlı bi yere gidip hayırlısıyla sağ salim gelicek :Saruboceq:
sende beşyol tarafında oturuyosun sanırım :))))
eveet tatlım... osmangazi çok prog.liseye yakınım... hatta orda okudum :))) ya sen?
:Saruboceq: inş. iyi bi yere düşer rahatı iyi olur ve sağ salim gelir :Saruboceq: herkes söyleniyo bana zati.. hele kociş çok kızıyo sütün keslicek.. sorunsuz gelicek göreceksin. sende üzülüp oğlunu emziremediğinle kalcaksın diyo.. düşünmemeye üzülmemeye çalışıyorum ama kardeşim tubaa yaa mafoldumben amiin cnm iyi dilek ve duaların için... :Saruboceq: hıı. kaanın kulağında bişiy yokmuş sevindim.. maşallah kilosu normal bence.. demek artık her istediklerinde meme vermiycez hee.. ay ne iyi oluuur.. en azından saatlerini bilir insan da o saatler aralığında çıkar sokak gezmesine,alışverişe fln... aman aklım fikrim gezmede :)))))
yeter dedım ama bızımkınde salyada var sızınde salya olan varmı aranızda normal mı bu acaba
ağzımızın suyu akıyo arada bizimde.. köpük zaten var sempatiksalakcinni bide sanki özellikle çıkrıyo sıpa baloncukları.. kaydirigubbakcemile3 normalmiş ama takma kafana...
slm güzel nisan anneleri benim oğluşumdada çok oluyo salya acaba dişmi çıkarcak diyorum bizim tanıdık var onunda oğlu 4 aylıkken çıkardıda.
benim kızım 7 aylıkken başladı diş çıkarmaya ama 2 aylıktan itibaren aktı ağzının suyu.. normalmiş tatlım... diş de olabilir ama inş. değildir.. erken çıkmasın dişleri...

Son düzenleme:
yeter dedım ama bızımkınde salyada var sızınde salya olan varmı aranızda normal mı bu acaba

evet canım sırılsıklam ön tarafı. artık önlük, mendil ne bulsam koyuyorum önüne..

numaradan ağlama bizde de var. ağzı kare şeklinde oluyo o zman:))))))

çok komikler ama yaaa:)))

numaradan aglama hemn kendini ele verdiriyor ama degil mi . kesik kesik boyle sahte sahte:) arada susup siritiyor sonra kaldigi yerden devam ediyor filan bomba bizim kiz ya tam oyuncu .

kızlar okuyanlar ne olur acil cevaap yazsın.kızım kakasını yapamadığından ağlayıp duruyorakşamdan beri.akşamları hep böyle geçiyor.ne yapıyım.biraz zeytin yağı sürdüm.bacaklarına hareket yaptırdım,topuklarına acı elma yağı sürdüm fayda etmedi.en son dün akşam yaptı normalmi acaba.yardım edin..

ev temiz camsir makine de aksama yemek tamam kizi uyuttum SIKILDIM YAUU ( bu anlari herzaman bulama haaaa ) nerdesinz milleeeeeeeettttttt

Ela82 valla bizimkide simdi yapti inanirmisin dun geceden beri tirmaliyor ( su anda burda oglen bu arada) kivrana kivrana cildirdi cocuk simdi yapti ama ne yapma elimiz ayagimzi batti bok banyosu yaptik yine allahtan esim yanimdaydi da bir elin ensi var iki elin sesi var hesabi banyoya filan soktuk kiyafetleride attim gitti o derece yani:) biz bisey yapmadik mudahale etmedik ne yapsak bos eninde sonunda yapacak sabir arkadasim oyalicaksin yapcak bisey yok emzik ver kucagina al PISPISLA belki poposuna kulak copuyle vazelin surebilirsin icine daldirma ama cok :) bak o ise yarar buyuk insanlara bile yapiyolar hastanelerde anus kaslarini uyarir...

cnm ucu metal ateş olcerle makatını uyardınmı ucuna yağ surup 5-6 kez yap

ev temiz camsir makine de aksama yemek tamam kizi uyuttum SIKILDIM YAUU ( bu anlari herzaman bulama haaaa ) nerdesinz milleeeeeeeettttttt

aksama yemek tmm demişsin .bızım burda saat 22:00 cnm suan orada saat kaç...ğluş eni uyudu gldım bende

yahuuu bu kiz simdi niye uyandi ki. kizim yavrum ananin poposun dusmanimisin birakta oturayim ya 2dk :)

sağolun arkadaşlar babasının kucağında gezdirip duruyoruz.dün bi yaptı sırtına geçmişti.yapsa yeterki heryer batsa..

uzun bır aradan sonra h.geldın cnm..benım oğlumda arada köpuk yapıyor...gelelım en guzel seye konusmayınca kızma ısıne.oğlumun çenesi açıldığında gulucukler sacıyor.o konusuyor ben konusuyorum o soyluyor ben dınlıyorum.bazen şıkayet bıle dıyo babasına..oyle demeyın nasıl anladın dıye oyuz mımıklerı ses ton benı şikayet ettığını gosterıyo...bınlerce keıme yetmıyor demekkı...gamyoncuiremsu

benım arkadasın kızıda 3.ayda basladı dıs cıkarmaya.ınş.salya belırtı değıldır diş için.bızımkındede var cunku

karsilikli agulasma olayi cok komik ya ben aguuuuuuuuuuu diyorum auuuu bouuuuu filan diyor cosuyor kendi kendine cildiriyor resmen cok komik ama ne zaman kosup kamerayi getirsem sus pus olluyor belki 50 kere denedim nafile sanirim kamera dikkatini dagitiyor . gizli kameraya alamk lazim hahahaha:) ha bi keresinde de bariz bi sekilde ayneeeaaaa dedi onuda cekemedim malesef ama bi gun yakalayacagim ve facebookta yayinlayacagim alin bakin anne diyor diye :)

kizlar bu arada misafirim gelecek ikram edecekte bisey yok hos bisey ikram etmeyide dusunmuyorum ya... cips kola yeter .ne anlar onlar turk usulu ikramdan gecen yazdi sanirim arkadaslarim gelecek evime ilk defaa diye deli gib hazirlik yaptim kisir borek corek ravani hepsine 10 numara olmustu hic yemediler begenmediler . enteresan iste her kulturun tarzi farkli oluyor revaniye cok sekerli dediler kisira bulgur nedir nasil bisey nerde yetisir 40 tane soru sordular filan aman dedim ya siz ne amnlarsiniz . sonra cinli arkadasim cagirdi yemege gittik anaaamm o neydi oyle igrenc igrenc yemekler ozman anladim kiz neden benim yemekleri begenmedi, kendileri nasil yiyolar gorsen sanirsin adana kebabi yiyor cunukla bide boyle . sonra perulu arkadas cagirid yemege dedik hadi gidelim ama bu sefer hazirlikliyim karnimi doyurup gittim akillik etmisim . masanin ortasinda yaglamislar koca bir domuz okuz gibi... allah dedim sizi bildigi gibi yapsin ::):)

numaradan aglama hemn kendini ele verdiriyor ama degil mi . kesik kesik boyle sahte sahte:) arada susup siritiyor sonra kaldigi yerden devam ediyor filan bomba bizim kiz ya tam oyuncu .
filizcim çok komik oluyorlarya kucagımfda başlıyo ağlamaya duruyo bakınıyor tekrardan sarıyor :))arkadaşın dediği gibi gerçekten kare oluyor numaradan ağlalarken

filizcim çok komik oluyorlarya kucagımfda başlıyo ağlamaya duruyo bakınıyor tekrardan sarıyor :))arkadaşın dediği gibi gerçekten kare oluyor numaradan ağlalarken

ya ben hic dikkat etmemistim fadime . bakayim bakalim gercekten bizimkinin agzida kare oluyormu . bizimkinide gozleri japon oluyor hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…