karsilikli agulasma olayi cok komik ya ben aguuuuuuuuuuu diyorum auuuu bouuuuu filan diyor cosuyor kendi kendine cildiriyor resmen cok komik ama ne zaman kosup kamerayi getirsem sus pus olluyor belki 50 kere denedim nafile sanirim kamera dikkatini dagitiyor . gizli kameraya alamk lazim hahahaha:) ha bi keresinde de bariz bi sekilde ayneeeaaaa dedi onuda cekemedim malesefama bi gun yakalayacagim ve facebookta yayinlayacagim alin bakin anne diyor diye :)
filiz sen bugün buraya kuonuşlanmışsın derin mavi seni rahat bırakmış anladığım kadarıyla ya benim kzım niye öle aguuuuuuuuu bouuuuuuuu falan yapmıyorya ya aaa uuu diye bişeyler sesler çıkarıyor ama senin dediğin gibi değil çok ta konuşuyorum agulasın diye ama çok yavaş çok heyeceanlnıyor ayaklar kolar hep hareket halinde birde salıncaktaki ayıcıkları iyice ayırt etti onlara bakıp bakıp yakalamaıyormuş gibi snirleniyor bi kızıyor görsenkarsilikli agulasma olayi cok komik ya ben aguuuuuuuuuuu diyorum auuuu bouuuuu filan diyor cosuyor kendi kendine cildiriyor resmen cok komik ama ne zaman kosup kamerayi getirsem sus pus olluyor belki 50 kere denedim nafile sanirim kamera dikkatini dagitiyor . gizli kameraya alamk lazim hahahaha:) ha bi keresinde de bariz bi sekilde ayneeeaaaa dedi onuda cekemedim malesefama bi gun yakalayacagim ve facebookta yayinlayacagim alin bakin anne diyor diye :)
kizlar bu arada misafirim gelecek ikram edecekte bisey yok hos bisey ikram etmeyide dusunmuyorum ya... cips kola yeter .ne anlar onlar turk usulu ikramdan gecen yazdi sanirim arkadaslarim gelecek evime ilk defaa diye deli gib hazirlik yaptim kisir borek corek ravani hepsine 10 numara olmustu hic yemediler begenmediler . enteresan iste her kulturun tarzi farkli oluyor revaniye cok sekerli dediler kisira bulgur nedir nasil bisey nerde yetisir 40 tane soru sordular filan aman dedim ya siz ne amnlarsiniz . sonra cinli arkadasim cagirdi yemege gittik anaaamm o neydi oyle igrenc igrenc yemekler ozman anladim kiz neden benim yemekleri begenmedi, kendileri nasil yiyolar gorsen sanirsin adana kebabi yiyor cunukla bide boyle . sonra perulu arkadas cagirid yemege dedik hadi gidelim ama bu sefer hazirlikliyim karnimi doyurup gittim akillik etmisim . masanin ortasinda yaglamislar koca bir domuz okuz gibi... allah dedim sizi bildigi gibi yapsin ::):)
bende bazen babası iş yerındeyken dınlesın dıye arıyorum telı gorunce susuyor.cok akıllılar cokkkkk.
hosgeldın cnm bende yenıyım.kac cocugun var.vereliniortak
iyi akşamlar kızlar... misafirler gitti koştum buraya.. tabi önce bulaşık ev toplama fln... ayyy sabahgüneş var dedim yine gök delindi sanki... haberlere bile çıktık.. bursa'da sel diye :)) bide oğlum şu an emzik emiyo... delikafadulden m,isafirler gidince fıttırdı yine.. ağla ağla şişti.. emmek istiyo ama ağlamktan memiyo.. sürekli ağladı yarım saat.. o ses neresinden çıkıyo anlamadım valla bende ağladım onunla beraber -tatlicadiarzu- ... susmayınca kucakta evi gezerken tıktım ağzına emziği guclubacismile vee şu an kucağımda emzik ağzında uyudu :lepi: .. ama huysuzluğundan uykuya geçmek için kullandı sanırım.. bakalım bunun devamı gelicek mi :jeyyar:
:Saruboceq: amiiin canım. çok saol.. inş. hayırlı bi yere gidip hayırlısıyla sağ salim gelicek :Saruboceq:
eveet tatlım... osmangazi çok prog.liseye yakınım... hatta orda okudum :))) ya sen?
:Saruboceq: inş. iyi bi yere düşer rahatı iyi olur ve sağ salim gelir :Saruboceq: herkes söyleniyo bana zati.. hele kociş çok kızıyo sütün keslicek.. sorunsuz gelicek göreceksin. sende üzülüp oğlunu emziremediğinle kalcaksın diyo.. düşünmemeye üzülmemeye çalışıyorum ama kardeşim tubaa yaa mafoldumben amiin cnm iyi dilek ve duaların için... :Saruboceq: hıı. kaanın kulağında bişiy yokmuş sevindim.. maşallah kilosu normal bence.. demek artık her istediklerinde meme vermiycez hee.. ay ne iyi oluuur.. en azından saatlerini bilir insan da o saatler aralığında çıkar sokak gezmesine,alışverişe fln... aman aklım fikrim gezmede :)))))
ağzımızın suyu akıyo arada bizimde.. köpük zaten var sempatiksalakcinni bide sanki özellikle çıkrıyo sıpa baloncukları.. kaydirigubbakcemile3 normalmiş ama takma kafana...
benim kızım 7 aylıkken başladı diş çıkarmaya ama 2 aylıktan itibaren aktı ağzının suyu.. normalmiş tatlım... diş de olabilir ama inş. değildir.. erken çıkmasın dişleri...
filiz sen bugün buraya kuonuşlanmışsın derin mavi seni rahat bırakmış anladığım kadarıyla ya benim kzım niye öle aguuuuuuuuu bouuuuuuuu falan yapmıyorya ya aaa uuu diye bişeyler sesler çıkarıyor ama senin dediğin gibi değil çok ta konuşuyorum agulasın diye ama çok yavaş çok heyeceanlnıyor ayaklar kolar hep hareket halinde birde salıncaktaki ayıcıkları iyice ayırt etti onlara bakıp bakıp yakalamaıyormuş gibi snirleniyor bi kızıyor görsen
aynı sıkayetler benım kızdada var gaz sancısı harıç ben dogunca nar suyu verdım hıç gaz problemımız olmadı kendı çıkarttıyor 2 bebeklere deneyın sızslm kızlar doğumdan sonra kk ya hiç ugrayamadım fırsatım olunca face bakabılıyorum sadece ama şöle bi göz attım ne guzel herkes burda devam edıyor :)
bende keremle ılgılı bı kac sey sorayım ben keremı 3 yada 2 saatte bır emzırıyorum daha dogurusu o daha once verırsem bıle almıyor ılk ay daha sıktı ama 2. ay bu aralıklarla acıkmaya basladı gecede 3 saate bır emıyor bazen dahada uzayabılıyo gecelerı normalmı yoksa daha sık versemmı
en son 2 ay doldugunda tartıldı 5 200 cıktı 3 100 dogmustu normal heralde cok kılolu deıl ama zayıf degıl galıba boyuda 2 ay doldugunda 7 cm uzamıstı 51 cm dogdu 58 cm tı
bende emzık verıyorum yoksa elını emıyor hatta taa bılegıne kadar sokuyor agzına bıde dıger elıyle ıteklıyor ıcerıye dıger elını:)) aslında hıc ıstemedık emzıge alıstırmak ama obur turlu hep kucak ısıtıyor doktorların hepsı verme dedı ama alıştı bı kere vermesem aglıyor bazen korkuyorum acaba emzık yuzunden bırakırmı emmeyı dıye
arada gelışım sıtelerıne bakıyorum orda 3 ayda bebeklerın ağzıyla kopuk yapabılecegını soyluyor bızımkıde yapıyor baska varmı bole kopuk yapan bebek
gaz problemıde cok sukur fazla olmuyor ben emzırınce hemen bebegı dık olarak gogsume alıyorum sırtını yavas yavas sıvazlıyorum hemen genırıyor yada emzırdıkten yarım saat sonra bacaklarını kıvırıyorum yanı spor yaptırıyorum 20 kez o zaman da gazı cıkıyor bıde yuz ustu yatırıp bekletıncede cıkarıyor gazını tavsıye ederım ama yalnızken yatırmayın sakın
bırde artık konuşmalarım tepkı net olrak verıyor ama sonra hep onla konuşayım ıstıyor susunca kızıyor :))
uzun oldu aslında daha var ama bu gunluk yeter uzun zaman gırmeyınce bole oldu özlemışım kk yı sızı:))
benım oglumun 3 aylıkken basladı 8 ayda çıktı dıslerı b kaçgundur bennununkılerde akıyor hayırlısı bakalımslm güzel nisan anneleri benim oğluşumdada çok oluyo salya acaba dişmi çıkarcak diyorum bizim tanıdık var onunda oğlu 4 aylıkken çıkardıda.
4 5 gun yapamamaları normalmıs arkadaslar yazmıstı öncelerı dr söylemıskızlar okuyanlar ne olur acil cevaap yazsın.kızım kakasını yapamadığından ağlayıp duruyorakşamdan beri.akşamları hep böyle geçiyor.ne yapıyım.biraz zeytin yağı sürdüm.bacaklarına hareket yaptırdım,topuklarına acı elma yağı sürdüm fayda etmedi.en son dün akşam yaptı normalmi acaba.yardım edin..
zıkkım yesınler bızde burda heveslenıyoruz yurt dışında yasasak dıye kekler börekler mantılara çorbalara ne olmus memleketımızın kıymetını bıleleımkizlar bu arada misafirim gelecek ikram edecekte bisey yok hos bisey ikram etmeyide dusunmuyorum ya... cips kola yeter .ne anlar onlar turk usulu ikramdan gecen yazdi sanirim arkadaslarim gelecek evime ilk defaa diye deli gib hazirlik yaptim kisir borek corek ravani hepsine 10 numara olmustu hic yemediler begenmediler . enteresan iste her kulturun tarzi farkli oluyor revaniye cok sekerli dediler kisira bulgur nedir nasil bisey nerde yetisir 40 tane soru sordular filan aman dedim ya siz ne amnlarsiniz . sonra cinli arkadasim cagirdi yemege gittik anaaamm o neydi oyle igrenc igrenc yemekler ozman anladim kiz neden benim yemekleri begenmedi, kendileri nasil yiyolar gorsen sanirsin adana kebabi yiyor cunukla bide boyle . sonra perulu arkadas cagirid yemege dedik hadi gidelim ama bu sefer hazirlikliyim karnimi doyurup gittim akillik etmisim . masanin ortasinda yaglamislar koca bir domuz okuz gibi... allah dedim sizi bildigi gibi yapsin ::):)
fadimecim bizimkide yeni yeni basladi agubuguya oda her dakka degil kafasi guzel olursa senin kiz daha 10 gun kucuk Derin Maviden 10 gun deyip gecme her gun yeni bisey goruyorum her gun yeni bir seye sasiriyorum valla . bizim kiz sesli gulmedi ya bende ona hayiflaniyorum guluyor ama hic ses cikmiyor ne zaman boyle katila katila gulecekler
canımsın özlemciğim amin canım rabbim bebişleri ve bizleri korusun nazarlardan kem gözlerden canım benim çok tatlısınız amaboshayallersmilezeynebım tes.ederız face yorumun ıcın.Rabbım sızınde mutlulugunuzu daım etsın ınş.nısan yavularıyla annelerını bırlıkte gormek yanı resımlerınızı gormek duygulandırdı benı.
valla sorma canımcım dünürünü biliyosun sana anlatmıştım bu zaman kadar neden almadığımı ikna ettim bende saçmalama dedim:)) seneler geçti ooo dedim oda ikna oldu ama biraz istemeyerekte zafer kızımla bizim oldu:))ayyy çok kızdım şu komşularına şu çocuğu gelen kadınmı bu komşuların devamlı size gelen valla canım aynen dediğin gibi kötü komşu ev sahibi yapar insanı inşallah rabbim sizle bize en kısa zamanda ev nasip eğler :Saruboceq:dünürr nasılsın?gizoş nasıl?benimkinin pestili çıktı yatıo.face den adres almayı iyi yapmışsın canım ya.dıgıdığa selam benden.
günaydın herkeze..dün gece yine uykusuz geçti.oğlum huysuzdu ama ne derdi vardı bu kez anlayamadım.gazını çıkardım doyurdum altını temizledim.gözleri kapanıodu uykudan ama ağladı durdu.sabah 5 e kadar türlü yollar denedim ama en sonunda uyuma dedim tamam aldım kalktım evde turladık taa ki 8 e kadar öldüm bittim resmen yaaa.8 de anneme götürdüm eve geldim hazırlanıp çıktım.öle yorgun ve uykusuzum ki..bugün bitse akşam olsa bebeğimle güzel bi uyku çeksek ama nerdeee hayal sadece boshayallersmile
normal canımm.. günde 5 kez de 5 günde 1 de normal... katı yapmıyosa sorun yok...kızlar okuyanlar ne olur acil cevaap yazsın.kızım kakasını yapamadığından ağlayıp duruyorakşamdan beri.akşamları hep böyle geçiyor.ne yapıyım.biraz zeytin yağı sürdüm.bacaklarına hareket yaptırdım,topuklarına acı elma yağı sürdüm fayda etmedi.en son dün akşam yaptı normalmi acaba.yardım edin..
alsanaalsanasmile :tomato: :mymeka: ohaoldumsmilekizlar bu arada misafirim gelecek ikram edecekte bisey yok hos bisey ikram etmeyide dusunmuyorum ya... cips kola yeter .ne anlar onlar turk usulu ikramdan gecen yazdi sanirim arkadaslarim gelecek evime ilk defaa diye deli gib hazirlik yaptim kisir borek corek ravani hepsine 10 numara olmustu hic yemediler begenmediler . enteresan iste her kulturun tarzi farkli oluyor revaniye cok sekerli dediler kisira bulgur nedir nasil bisey nerde yetisir 40 tane soru sordular filan aman dedim ya siz ne amnlarsiniz . sonra cinli arkadasim cagirdi yemege gittik anaaamm o neydi oyle igrenc igrenc yemekler ozman anladim kiz neden benim yemekleri begenmedi, kendileri nasil yiyolar gorsen sanirsin adana kebabi yiyor cunukla bide boyle . sonra perulu arkadas cagirid yemege dedik hadi gidelim ama bu sefer hazirlikliyim karnimi doyurup gittim akillik etmisim . masanin ortasinda yaglamislar koca bir domuz okuz gibi... allah dedim sizi bildigi gibi yapsin ::):)
inş. sorunsuz geçer tatlım... bizde hiç ateş olmadı.. sadece o gün biraz huysuzdu..iyi geceler
sabah gidip karma aşı ve verem aşımızı olucaz beni şimdiden stres bastı umarım ateş yapmaz kuzuma
bende çiftehavuzlarda oturuyorum cnm. bekarken yıldırım-sinandede'de oturuyodum. annemler hala orda benimde... çiftehavuzlarda serkoop var bilirsin. onun 2 sokak arkasındayım.. haberleşelim annene gelince bana da uğra misafirim ol bi acı kahvemi içersin opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5bende bekarken çiftehavuzlarda oturuyordum annemler hala orada ben şu an namazgahta oturuyorum sen pazar filan deyince salı pazarı fertur okulunun yan caddesine kuruluyorya bir sorayım dedim :))))
:teselli: canımm.. kıyamam yaa...i,nş. düzelicek geçicek.. o zaman oğlunla vakit geçirmenin keyfine varıcaksın... inş. en kısa zamanda düzniniz oturur hayriyecim :Saruboceq:günaydın herkeze..dün gece yine uykusuz geçti.oğlum huysuzdu ama ne derdi vardı bu kez anlayamadım.gazını çıkardım doyurdum altını temizledim.gözleri kapanıodu uykudan ama ağladı durdu.sabah 5 e kadar türlü yollar denedim ama en sonunda uyuma dedim tamam aldım kalktım evde turladık taa ki 8 e kadar öldüm bittim resmen yaaa.8 de anneme götürdüm eve geldim hazırlanıp çıktım.öle yorgun ve uykusuzum ki..bugün bitse akşam olsa bebeğimle güzel bi uyku çeksek ama nerdeee hayal sadece boshayallersmile
günaydın kızlarr...
mersin alev gibi yaaaa
günaydın kızlarrr...
bursa yağmur ve soğuk ... 36 derece olan evim 21 derece yaabunun bi ortasını yakalayıp sabitlesek.. 26 derece fln iyi aslında yada 28 :))))))))))
bu arada eda bağırıyo.. yatakta utkuyla yatıp oynaşıyolardı :)) gelen ses.. "anneee utkuya bişiy söyle saçımı çekiyoo" :))) arkasından "anneeeeutkuya baksana yaa burnuma yumruk atıyoo" :)))) hehehhehe öldüm gülmekten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?