2010 Nisan Anneleri

zeynebım tes.ederız face yorumun ıcın.Rabbım sızınde mutlulugunuzu daım etsın ınş.nısan yavularıyla annelerını bırlıkte gormek yanı resımlerınızı gormek duygulandırdı benı.

bende bazen babası iş yerındeyken dınlesın dıye arıyorum telı gorunce susuyor.cok akıllılar cokkkkk.

filiz sen bugün buraya kuonuşlanmışsın derin mavi seni rahat bırakmış anladığım kadarıyla ya benim kzım niye öle aguuuuuuuuu bouuuuuuuu falan yapmıyorya ya aaa uuu diye bişeyler sesler çıkarıyor ama senin dediğin gibi değil çok ta konuşuyorum agulasın diye ama çok yavaş çok heyeceanlnıyor ayaklar kolar hep hareket halinde birde salıncaktaki ayıcıkları iyice ayırt etti onlara bakıp bakıp yakalamaıyormuş gibi snirleniyor bi kızıyor görsen

ii geceler
nasılsınız arkadaşlar.biz iyiyiz şükür oğlumla babası uyuyo.taaaaaaa hamileykenden beri komşunun banyosu benim banyoma akıo.kaç defa söyledk yapmadılar.artık dün tak etti o kadar geliyoki anlatamam.koca banyoyu boşalttım.bu hafta misafirim yoktu yan gelip yATACAKTM GÜYA NERDEE..........neyse eşim söyledi neymiş ev sahibimiz yapcakmış adama 10 gündr söylüyoruz yapmıo.dün eşim ilk defa apartmandan birisine üst komşuya çıktı ve şikayetini dile getirdi.su elektrikli şofbenimizede damlıyo bu arada.adama dedimki ya elektrik çarpar oğlanın poposunu falan yıkıyorum Allah korusun dedim.adam ne desin bana elektrik çarpması bişey değil kayar da düşersin. hehehhehe......bende dedimki ayağım kayarsa belki kurtulurum ama çarparsa direk ölürüm.ayyyyy anaam ne kadar cahil var öle.......neyse bu akşam gözümü kapattım banyoya gircem şofbeni kullancam baktım yine üstten su dökülmüş kadına çağırdım neden döküyosun banyo yapamıyoruz bu kadar da olmaz dedim kadın ne dese beğenirsiniz etrafı çok pis olmuştu su akıtayım dedim.dedimki ben 5 gündür şu yaz sıcağında banyo yapamıyorum sen banyonun kirinden bahsediyosun.ay ya güler misin ağlar mısın.tabi yine yapamadım eşimde şofbene izin vermedi ketılla su ısıtıpta kovaya koyup öyle duş aldım.ya bi laf vardır kötü komşu adamı ev sahibi yaparmış ya inşallah bizde kurtukuruz burdan.üst komşum her gün gelir bize söylerim oğlumu çok sevio görmeden yapamıo ama benide deli etmeye yetti valla.........
benim oğlumda son 1 haftadır ağzında köpük yapıo resmen ağzı akıo.umarım erken diş çıkarmaz.dr larca doğrumudr bilmiyorum ama erken çıkan diş çabuk dökülürmş.
nisan topiğinin en yalandan ağayan oğlanı bendedir heralde ağlıyo arada konuşuyo bana kızıo al beni diye bende kıyamıyorum alıyorum.göğsüme yatırınca hemen susuyo sanırım minicik yavrularımız sıcaklığımızı istiyo.oy kurban olurum ben onlara

tuğbacım dr a gitmişsiniz.herşey yolundaymış şükür.inşallah gaz problemide geçecek arkadaşım.rahat edecesiniz.bi ara beimkide çok memede kalıodu o zaman gaz problemi oluyodu şimdi 2 veya 3 saatte bi emiyo.gerçi bazen daha sık emdiğide oluyo ama yinede sık emerse gazı daha çok olabilir.sanki hazmedemeden tekrar yemek yemişsin gibi......kilo alımını kafaya takma canım belki kısa periyotta az almış olabilir ama şimdiki sıkıntısına say annesi......

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2delikafadulden:roflol:

bende bazen babası iş yerındeyken dınlesın dıye arıyorum telı gorunce susuyor.cok akıllılar cokkkkk.

canım şimdi bakacağım inşallah face

dünürr nasılsın?gizoş nasıl?benimkinin pestili çıktı yatıo.face den adres almayı iyi yapmışsın canım ya.dıgıdığa selam benden.

iyi geceler
sabah gidip karma aşı ve verem aşımızı olucaz beni şimdiden stres bastı umarım ateş yapmaz kuzuma

bende bekarken çiftehavuzlarda oturuyordum annemler hala orada ben şu an namazgahta oturuyorum sen pazar filan deyince salı pazarı fertur okulunun yan caddesine kuruluyorya bir sorayım dedim :))))

fadimecim bizimkide yeni yeni basladi agubuguya oda her dakka degil kafasi guzel olursa senin kiz daha 10 gun kucuk Derin Maviden 10 gun deyip gecme her gun yeni bisey goruyorum her gun yeni bir seye sasiriyorum valla . bizim kiz sesli gulmedi ya bende ona hayiflaniyorum guluyor ama hic ses cikmiyor ne zaman boyle katila katila gulecekler

aynı sıkayetler benım kızdada var gaz sancısı harıç ben dogunca nar suyu verdım hıç gaz problemımız olmadı kendı çıkarttıyor 2 bebeklere deneyın sız
bıkere gece 10 yatırdım 2 buçukta bı uyandımkı uyuyor kalktım salladım bısey oldu sandım ben uyandırmasam belkı uyanmıycaktı
uzun sure emmemelerı normal büyüdüler artık

slm güzel nisan anneleri benim oğluşumdada çok oluyo salya acaba dişmi çıkarcak diyorum bizim tanıdık var onunda oğlu 4 aylıkken çıkardıda.
benım oglumun 3 aylıkken basladı 8 ayda çıktı dıslerı b kaçgundur bennununkılerde akıyor hayırlısı bakalım

4 5 gun yapamamaları normalmıs arkadaslar yazmıstı öncelerı dr söylemıs

zıkkım yesınler bızde burda heveslenıyoruz yurt dışında yasasak dıye kekler börekler mantılara çorbalara ne olmus memleketımızın kıymetını bıleleım

benımkıde derın mavıyle aynı gun dogdu seslı gulmuyor ama çok gülüyor bı kerede ya dedı babasına sıkayet ettık karsılık verıyo bıze dıye
nemı yaptı babası hıç kızmadı
torpıl geçtıkızına
şakkıdı-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
günaydın herkeze..dün gece yine uykusuz geçti.oğlum huysuzdu ama ne derdi vardı bu kez anlayamadım.gazını çıkardım doyurdum altını temizledim.gözleri kapanıodu uykudan ama ağladı durdu.sabah 5 e kadar türlü yollar denedim ama en sonunda uyuma dedim tamam aldım kalktım evde turladık taa ki 8 e kadar öldüm bittim resmen yaaa.8 de anneme götürdüm eve geldim hazırlanıp çıktım.öle yorgun ve uykusuzum ki..bugün bitse akşam olsa bebeğimle güzel bi uyku çeksek ama nerdeee hayal sadece boshayallersmile

zeynebım tes.ederız face yorumun ıcın.Rabbım sızınde mutlulugunuzu daım etsın ınş.nısan yavularıyla annelerını bırlıkte gormek yanı resımlerınızı gormek duygulandırdı benı.
canımsın özlemciğim amin canım rabbim bebişleri ve bizleri korusun nazarlardan kem gözlerden canım benim çok tatlısınız amaboshayallersmile
dünürr nasılsın?gizoş nasıl?benimkinin pestili çıktı yatıo.face den adres almayı iyi yapmışsın canım ya.dıgıdığa selam benden.
valla sorma canımcım dünürünü biliyosun sana anlatmıştım bu zaman kadar neden almadığımı ikna ettim bende saçmalama dedim:)) seneler geçti ooo dedim oda ikna oldu ama biraz istemeyerekte zafer kızımla bizim oldu:))ayyy çok kızdım şu komşularına şu çocuğu gelen kadınmı bu komşuların devamlı size gelen valla canım aynen dediğin gibi kötü komşu ev sahibi yapar insanı inşallah rabbim sizle bize en kısa zamanda ev nasip eğler :Saruboceq:

hayriyeciğim canım yaaa inan valla bir tek sen başladın sanırım çalşmaya şu anda rabbim yardımcın olsun çok zor canım yaaa bilirim insan bir kere çalıuşırken akşama eve yorgun düşüyo birde üstüne uykusuzluk oyyy canım yaaa annen söyle bu gece sizde kalsın birazcık dinlenirsin canım 2-3 saat uyumanda endine getirir gerçi bazen eşime bendiyorum saat 7 gibi şimdi yatsam diyorum sabah 12de ancak kakarım diyorum canım gerçi yavaş yavaş artık düzene giriyolar şükürler olsun:asigim:

günaydın kızlarrr...

bursa yağmur ve soğuk ... 36 derece olan evim 21 derece yaa bunun bi ortasını yakalayıp sabitlesek.. 26 derece fln iyi aslında yada 28 :))))))))))

bu arada eda bağırıyo.. yatakta utkuyla yatıp oynaşıyolardı :)) gelen ses.. "anneee utkuya bişiy söyle saçımı çekiyoo" :))) arkasından "anneeeeutkuya baksana yaa burnuma yumruk atıyoo" :)))) hehehhehe öldüm gülmekten :)))

normal canımm.. günde 5 kez de 5 günde 1 de normal... katı yapmıyosa sorun yok...
alsanaalsanasmile :tomato: :mymeka: ohaoldumsmile
iyi geceler
sabah gidip karma aşı ve verem aşımızı olucaz beni şimdiden stres bastı umarım ateş yapmaz kuzuma
inş. sorunsuz geçer tatlım... bizde hiç ateş olmadı.. sadece o gün biraz huysuzdu..
bende bekarken çiftehavuzlarda oturuyordum annemler hala orada ben şu an namazgahta oturuyorum sen pazar filan deyince salı pazarı fertur okulunun yan caddesine kuruluyorya bir sorayım dedim :))))
bende çiftehavuzlarda oturuyorum cnm. bekarken yıldırım-sinandede'de oturuyodum. annemler hala orda benimde... çiftehavuzlarda serkoop var bilirsin. onun 2 sokak arkasındayım.. haberleşelim annene gelince bana da uğra misafirim ol bi acı kahvemi içersin opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
:teselli: canımm.. kıyamam yaa...i,nş. düzelicek geçicek.. o zaman oğlunla vakit geçirmenin keyfine varıcaksın... inş. en kısa zamanda düzniniz oturur hayriyecim :Saruboceq:
günaydın kızlarr...
mersin alev gibi yaaaa
canımmm...bursada yağmur var.. evden dışarı çıkamıyoz derken sana aynı anda ark.ımın arayıpta gezme programı yapmam enteresan oldu sabah sabah :roflol: bursa da donuyo.. uzun kolluları giydik yine...

hahahahha
ciddi misin refiş heheheheh valla hiç güleceğim yoktu ya.
ne güzel bursa serin anacım çok fena burası ya alev gibi
bu arada mehemt salihi seninle konuştuktan 15 dakka sonra uyutabildim uyumadı kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…