2010 Nisan Anneleri

refiş soğuk sen sıcak diyorsun deniz burasıda bir sıcak bir soğuk eymen hastalanacak diye korkuyorum Allah korusun.bilmiyorumkismile

gelldiim. ama gittinizmi kızlarr yaa

eda ağlamaya başlayınca gittim..utkunun elinin içinde bir topak saç :)) hehhe...2 saattir edaya kur yapıyoz. "ablasııı hadi utku özür diliyo "fln diye ama anca barıştırabildim.. ay bide ne diyo cadı " bidaha çeksin saçımı bak nasıl dövcem utkuyu" :))) aman deli olcam bu veletlerin areasında :))

deniz... aman uyumamakta direniyo bazen demi yaa.. utkuda öyle yapıyo arada...

mehtap.. canım nasılsın yaa.. sabha denize de dedim ne zamandır denk gelemdik.. bugün bi arıyım mehtabı diye.. nasılsın tatlım? eymen nasıl? havalar öyle valla yaa.. daha 3 gün öncesine kadar tek atletle duruyodu utku.. şimdi atletin üstünde uzun bollu var altta da 2 pijama :)) tekpijama giydiridim buz olmuş bacakları.. hasta olmasa bari bu aralar oğlanlar yaa...

rüzgaryağmur.. çok geçmiş olsun tatalım yaa.. inş. düzelir ama bi dr.a götür istersen.. biz kırkımız çıkmamıştı daha antibiyotik kullandık hemde öksürük şurubu.. ilerleömeden götr bence...

selamlar
sabah gidip verem ve karma aşılarımızı yaptırdık kızım uyuyor arasıra kıpırdanıyo yine uyuyo 2 kez acıktı emdi yine uykuya devam acaba normalmi uyuması

selamlar
sabah gidip verem ve karma aşılarımızı yaptırdık kızım uyuyor arasıra kıpırdanıyo yine uyuyo 2 kez acıktı emdi yine uykuya devam acaba normalmi uyuması

canım genelde uyuyo diyolar ama benim kız uyumamıştı pek sanırım değişebiliyo ama annesi devamlı ateşini ölç eğer ateş olursa 1 çay kaşığı calpol ver korkulcak bişey yok canım bu aşılar artık eskisi gibi ateş falan yapmamzmış geçmiş olsun atlatmışsınıza.s.

kızlar agulardan falan konuşulmuş maşallah benim gizoşuma biz artık agularıda geçtik sanki uuuuuaaaaaüüü bişeyler anlatıyoz uzun uzun birde ilk kahkalarını bu hafta iki kez yaşadık biri bana biride babsına helede ayna karşısına geçince bizimkız deli oluyo sevinmekten bir bana bir kendine bakıyo:)))maşallah yavruma

serkop u biliyorum çevreyoluna yakın annemlerde biraz üst tarafta muhtarlığın altında hemen Allah kısmet ederse uğrarım inşallah ama şu an kızım küçük olduğu için eşim işten geldiğinde kendisi getirip götürüyo anneme biraz büyüsün otobüslere binmeye başlayalım anneme erken geliriz seninde kapını o zaman çalarız inşallah :)))

zeyracığım çok sağol atlattık yarım saatte bir bakıyorum ateşine inşallah çıkmaz

yok devenın bale pabucu ne var mahvolacak terlet üstünü degıstır geçer havalar lımonlu ya ondandır
k

arkadaşım bazen verdiğin cvplar beni çok şaşırtıyor kusura bakma.. yinede sağol cvp için.

selamlar

canım Nisan da uyumuştu uyku normal yani. geçmiş olsun ateşte olmamıştı. inş seninkinde de olmaz.

canım geçmiş olsun bak eğer devam ederse sağlık ocağı falan yakınsa bir götürür gösterirsin canım çok geçmiş olsun

saol tatlım akşamdan beri epey epey başladı dr a götürücem babamız gelsin.

hadi ya götürücem canım saol baya baya öksürüyo çünkü.

maşallah canım ya, Nisanda öyle çok tatlı oluyor konuşmaya çalıştıkça..

kızlar birde siz ilaç kullanmaya devam ediyormusunuz? demir hapı, balık yağı ve elevit kullanıyorum ben. devam etmeme gerek varmı acaba?

kızlar merhabalar çok yorgunum dün o kadar alıntı yaptım göndermek nasip olmadı şimdide geçmişe dönecek vaktim yok.

dün gece tam hazırlandım yatacam yatak odası şıp şıp diye damlamaya başladı çatıdan. yağmur hızlandıkça şıp şıplar şarıl şarıla dönüştü. bizim yatak odasını seller aldı çatı akıyo apartman sakinleri geçen yağmurdan beri toplantı yapacak da çatı tamir edilecek...

bütün gece yerden su temizledik biz siliyoz arkasından tekrar akıyo. gardrobum muhtemelen çürüdü. parkeler kabardı. yatak kenarlarıda çürümüştür heralde. birtek yatak odası da akmıyo salonun köşesi, kapalı balkon heryerde kovalar var şu anda offf offf eşyaya değilde neye üzülüyom biliyomusunuz; bütün gece dolap üstünde kovalarla su indir, yerleri temizle oraya buraya koş eşim sabah o yorgunlukla işe gitti. işyerini de gece su basmış zaten şu anda ne haldeler bilmiyom. pazar kadar yağış devam etcekmiş inşalla bir daha akmaz

yatak odasında herşeyi yatağın üstüne yğdık ıslanmasın diye kaan da sabahtan beri uyumak bilmedi ki toplayayım ben şimdi toplamaya gidiyom öptüm hepinizi hadi yardıma gelinkaydirigubbakcemile3

ay canım ya çok çok geçmiş olsun. hastalanmayında önemli olan o..

sabahin 5 cildiracagim dunden beri uyumuyor bu kiz. iyi iyidedik cozuttu. emzigin elinde kaldik resmen dustumu deliriyr bide elleriyle yuzune saldirmiyormu off gaz sancilari ohh bitti derken yeniden geldiler. dun 2 kez kaka yapti ondan heralde cocuk 48 sattir memnuniyetsiz 5-6 kkaka nerde 2 kaka nerde :) gozler kapali ama derin uyku yok bide koca cocuk gibi uzerini aciyor ya tepine tepine off bu ne ya cocuk bakma cok zormus niye kimse beni uyarmadi daha once:)

bu arada faceye baktim bebeler hep saga yatiyor heralde bizimkide ayni ne yapsak nafile ama ben pek aldirmiyorum kiz cocugu nede olsa uzatir saclarini yamuk kafa gorunmez oglan analari siz dusunun ehhheeeee:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…