Arkadaşlar, çok fenayım. Midem Yanıyor. Rulokatlar var ya onlardan bir yemeye başladım resmen kutuyu bitirdim ve sonuç midem fena yanıyor.
Mide yanmasına ne yapılabilirki?
Hoşgeldin canım...Çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız.. Yaşın için endişelenme bi çok anne olan var 30 yaşından sonra. Herşeyin hayırlısı olsunslm kızlar geldim evet yıllar sonra tekrar hamileyim ve nisan da allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alıcagım ama malesef yaşım 34 kızımı doğum yaptığımda 18 dim ve açıkçası korkuyorum ama çok da mutluyum inanın sizler adına da kendim kadar mutlu oldum insallah buradan sıkça sorunlarımızı paylaşırız görüşmek üzere
merhaba arkadaşlarr
geldim gelirken listeyide alayım yanıma dedim:)
ama bugün pek iyi değilim dün iftara misafirlerim vardı sıcağı sıcağına farketmedim ama o kadar yorulmuşumki dün gece uyuyamadım yorgunluktan ve bugünde sersem gibiyim
bide en kötüsü grip oldum
merhaba arkadaşlarr
ama bugün pek iyi değilim dün iftara misafirlerim vardı sıcağı sıcağına farketmedim ama o kadar yorulmuşumki dün gece uyuyamadım yorgunluktan ve bugünde sersem gibiyim
hoşbuldum made cimHoşgeldin jnaz cım... Benimde yorulunca gece uykum kaçar tıpkı senin gibi.. Bugün bol bol dinlen canım.. Gripde çok halsizlik yapar biran önce iyileşirsin inşallah canım...
hoşgeldiniz kızlar :)
Jnaz geçmiş olsun canım, benimde eşim grip oldu
hoşgeldin canım kayboldun valla bu aralar yoktun özlettin kendini bitanem kendini fazla yorma canım sen misafirliğe git hamişliğinde onlar bebiş doğduktan sonra gelsin anneler çok çabuk yoruluyo canım benim yat dinlen birazcıkopuyorumnanaktan
Afiyet olsun canım.. Benim canım hiç istemiyor tatlı hep tuzlu ekşi yiyorum..opuyorumnanaktan
canım benim bulantım olmadı inşallah düzelir seninlidekizlar mide bulantilari ne durumda benimki durmak bilmiyor yaa herseyi deniyorum ama tuttumu birakmiyor.umudum 3.aydan sonrasi düzelmesi
aynen herkes diyor ye eksiyi cikar ayseyi ye tatliyi cikar atliyi ama anlamiyorum o zaman herkesin kizimi olacak kimi duysam cani eksi cekiyor neden acaba:uhm:
merhaba arkadaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?