- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
kızlar dayanamadım bende doktora gıttım bugun napıyım ıcım rahat degıldı ölemıydı bölemıydı derken neyse doktorum mınıcık bı kesecık gordu. daha cok yenı dedı. oyuzden mınıkmıs.progestöron verdı. 10 gun dınlen dedı kendıne yorma dedı. bastakı o kahverengı lekelenmeler normalmıs. adet kanaması gıbı olmadıkca korkulacak bıseyyok dedı ıcım bıraz rahatladı. doktora gıdene kadar sureklı okudum bebegımı allaha emanet ettım hep okuycam allahım benım ve butun hamıslerımın bebejkerını bıze bagıslasın ınsallah sag salım kucagımıza alalım canlarım
kızlar dayanamadım bende doktora gıttım bugun napıyım ıcım rahat degıldı ölemıydı bölemıydı derken neyse doktorum mınıcık bı kesecık gordu. daha cok yenı dedı. oyuzden mınıkmıs.progestöron verdı. 10 gun dınlen dedı kendıne yorma dedı. bastakı o kahverengı lekelenmeler normalmıs. adet kanaması gıbı olmadıkca korkulacak bıseyyok dedı ıcım bıraz rahatladı. doktora gıdene kadar sureklı okudum bebegımı allaha emanet ettım hep okuycam allahım benım ve butun hamıslerımın bebejkerını bıze bagıslasın ınsallah sag salım kucagımıza alalım canlarım
yeni gelen arkadaşlara hayırlıs olsun.
jnazcım benim lekelenme olmamıştı,sadece dün akşam karnım çok ağrıdı ama o da şişkinlikten ve gazdan oldu sanırım,sonra geçti.dayanamadım bugün gittim doktora.iyi ki gitmişim içim rahatladı.daha çok küçük ama herşey normal dedi.vitamin verdi,bi de çocuk aspirinini iç dedi.bi zararı olmaz.kanın sulanır,tıkanmaz bi yerde dedi.bir de bir sürü tahlil verdi.hastanede 200 lira tutuyodu,ssk ile.bir bakalım devlette felan yaptırıcam galiba.cuma günü yine gidicem ,çok rahatladım bana kalsa hergün gidicem doktora.:))))
viana cım hayırlı olsun canımm sağ salim kucaklarımıza aldığımız günleride göreceğiz inşallah
bütün bilgilerini verirsen listemize ekleriz senide
kızlar yaaa günaydın; bişi sorucam kabızlık için ne yapabilirim şeftali kompostosu içiyorum ama olmuyor korkuyorumda tuvalete gitmeye bişi olcak gibi geliyor siz napıyorsunuz?
kayısı kompostosu veya kuru kayısı yersen bağırsakların daha iyi çalışır canım.
Bakalım nisan ayı annesi olabilecekmiyim.ayLARDIr her ay annesi topiğinde dolanıyorm.Bir yere yerleşemedimkaydirigubbakcemile3
Yasim 33
Kilom 52
SAT 5 Temmuz
tahmini dogum tarihi 11 Nisan
kızlar dün bebeğimin kalp atışlarını duydum ilk defa..çok güzel bi dUYguydu Allah herkese nasip etsin bazı sorunlarımız var ama geçicek inşallah SAT a göre beebğim 1 hafta geriden gelişiyo ama doktor şu an için arayı kapatabileceğimizi söyledi bir de arada lekelenmem oluyor onun için de ilaçlar verdi umarım geçicek bu durum:Saruboceq:ben çok sık yazamıoyorum ama sizleri takip ediyorum Rabbim hepimize bir nefeste doğurmayı naip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?