2010 Nisan Anneleri

dikkat et kendine canım, amin inşallah hepimiz allahımıza emanetiz.

birperi cim çok iyi yapmışsın doktora gitmekle canım için rahatlamış olur böylelikle
yarında ben gideceğim bakalım tahlillerimiz yapılacak ve kalb atışını duyacağız inşallah güzel haberlerle gelirim

yeni gelen arkadaşlara hayırlıs olsun.
jnazcım benim lekelenme olmamıştı,sadece dün akşam karnım çok ağrıdı ama o da şişkinlikten ve gazdan oldu sanırım,sonra geçti.dayanamadım bugün gittim doktora.iyi ki gitmişim içim rahatladı.daha çok küçük ama herşey normal dedi.vitamin verdi,bi de çocuk aspirinini iç dedi.bi zararı olmaz.kanın sulanır,tıkanmaz bi yerde dedi.bir de bir sürü tahlil verdi.hastanede 200 lira tutuyodu,ssk ile.bir bakalım devlette felan yaptırıcam galiba.cuma günü yine gidicem ,çok rahatladım bana kalsa hergün gidicem doktora.:))))

aynen ben de geçen gün gittim. çok küçük henüz dedi ama kesesi göründü. bana da folik asit verdi. idrar ve kan tahlili istedi. tıp merkezine gittim ben bağkura 105tl fark verdim.
sonuçlar iyi çıktı. sorun yok 1 ay sonra gelirsin artık dedi. ama durabilirmiyim bilmiyorum.
çok heyecanlı süreçler ya. Allah hepimize sabır versin. inşallah bebeklerimizi sağlıkla kollarımıza alırız...

ii akşamlar arkadaşlar dün yazmıştım koyu renkli akıntım oldu diye ağrımda vardı gece 11 gibi tuvalete bi gittim kanamam olmuş o anki duygumu anlatamam gözyaşlarım eşime seslenişim onun beni sakinleştirmeye çalışması yola düşüp acile gidişimiz herşey kabus gibiydi yol boyunca ağladım nolur kal bebeğim diyeee nolur hastaneye gittik doktor doğum salonuna gönderdi doğum yapmaya çalışan birsürü insan içinde korkuyla muayene oldum leke şeklinde kanamam varmış açılma yokmuş sabah doktoruma gittim keseyi görememek okadar korkuttuki beni ama gördüm ilk halinden yüz kat büyük hemde bebeğim iiymiş ama kanama olmuş küçük çaplı yat dinlen dedi doktor 10 gün ama ne yaşadım tahmin edersiniz o korkuyu anlatamam çok ii bakın kendinize bana ve bebişimede dua edin olurmuuuu:gitme:

arkadaşlar kendinize çok dikkat edin.hamileliğinizin en hassas dönemindesiniz.çok dua edin lütfen.ben kızıma dualarla kavuştum.kahverengi lekelenmeler olabiliyo ama mutlaka doktorunuza gidin.inşallah hepiniz sağlıcakla kuzularınıza kavuşursunuz.çok uzun geliyo ama bi bakıyosunuz ki eviniz onun sesiyle kokusuyla dolmuş.

kızlar dün bebeğimin kalp atışlarını duydum ilk defa..çok güzel bi dUYguydu Allah herkese nasip etsin bazı sorunlarımız var ama geçicek inşallah SAT a göre beebğim 1 hafta geriden gelişiyo ama doktor şu an için arayı kapatabileceğimizi söyledi bir de arada lekelenmem oluyor onun için de ilaçlar verdi umarım geçicek bu durum:Saruboceq:ben çok sık yazamıoyorum ama sizleri takip ediyorum Rabbim hepimize bir nefeste doğurmayı naip etsin

kızlar yaaa günaydın; bişi sorucam kabızlık için ne yapabilirim şeftali kompostosu içiyorum ama olmuyor korkuyorumda tuvalete gitmeye bişi olcak gibi geliyor siz napıyorsunuz?

kızlar yaaa günaydın; bişi sorucam kabızlık için ne yapabilirim şeftali kompostosu içiyorum ama olmuyor korkuyorumda tuvalete gitmeye bişi olcak gibi geliyor siz napıyorsunuz?

kayısı kompostosu veya kuru kayısı yersen bağırsakların daha iyi çalışır canım.

sanırım ben ya mart son haftası ya da nisanın ilk haftası alıcam bebeğimi kucağıma drlar öyle diyor 29 marttan itibaren beklicez diyor,4 nisanda olabilir diyen var

Yasim 33
Kilom 52
SAT 5 Temmuz
tahmini dogum tarihi 11 Nisan[/QUOTE]

vianacım tahmini doğum ve sat günümüz aynı....
inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
....

Yasim 33
Kilom 52
SAT 5 Temmuz
tahmini dogum tarihi 11 Nisan

vianacım tahmini doğum ve sat günümüz aynı....
inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
....[/QUOTE]

Insallah tatucum. Rahat ve saglikli gecsin herkesin hamileligi. Du bakalim hangimizinki saat farki ile calim atacak :))))))))

canım allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı alırssın bebeğini kucağına dua et inşallah herşey yolunda gidert

günaydın arkadaşlar :)
nasılsınız bakalım belirtileriniz varmı aşerme mide bulantısı falan ... ben dün sabah iyi değildim ama bu sabah hiç bişeyim yok iştahımda yok tok gibiyim açıkmadım henüz
öyle korkuyorum ki bişey olucak diye iki düşükten sonra allahım kısmet ederse inşallah bebeğimi kucağıma almayı ...
dün yapılan gen araştırmasının en sonuncusunu aldık doktorun tahmin ettiği gibi kanda pıhtılaşma oluyormuş genlerden kaynaklı
hemen iğnelere başladı inşallah faydasını görürüz 9ay boyunca koldan iğneler vurulucak
allahım sen hepimizin yardımcısı ol ....
görüşürüz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…