günaydın arkadaşlar :)
nasılsınız bakalım belirtileriniz varmı aşerme mide bulantısı falan ... ben dün sabah iyi değildim ama bu sabah hiç bişeyim yok iştahımda yok tok gibiyim açıkmadım henüz
öyle korkuyorum ki bişey olucak diye iki düşükten sonra allahım kısmet ederse inşallah bebeğimi kucağıma almayı ...
dün yapılan gen araştırmasının en sonuncusunu aldık doktorun tahmin ettiği gibi kanda pıhtılaşma oluyormuş genlerden kaynaklı
hemen iğnelere başladı inşallah faydasını görürüz 9ay boyunca koldan iğneler vurulucak
allahım sen hepimizin yardımcısı ol ....
görüşürüz arkadaşlar
günaydınnn arkadaşlarr zemuszemus
böcüğümmmle bugün 4+1 izzz
haftaya 4+6 ken gitmeyi planlıyorum dr
kesemizi görmeye aslında 6. hafta gidicektimm ama dayanamıyorumm:kedi:w
sonraki hafta da kalp atışına gideriz inşallah:Saruboceq:
bazen sıkıntılar oluyor bulantı ağlama krizleri kasılma ama
büyük bi problem olmadı şükürler olsunn
sizce nezaman gidiimm dr yaaa
öncelikle tebrik ederim jnm,bence dayanabilirsen 5.5-6 haftalıkken gitgünaydınnn arkadaşlarr zemuszemus
böcüğümmmle bugün 4+1 izzz
haftaya 4+6 ken gitmeyi planlıyorum dr
kesemizi görmeye aslında 6. hafta gidicektimm ama dayanamıyorumm:kedi:w
sonraki hafta da kalp atışına gideriz inşallah:Saruboceq:
bazen sıkıntılar oluyor bulantı ağlama krizleri kasılma ama
büyük bi problem olmadı şükürler olsunn
sizce nezaman gidiimm dr yaaa
öncelikle tebrik ederim jnm,bence dayanabilirsen 5.5-6 haftalıkken git
anlıyorum canıkm ama heyecandan sabredemiyon demi valla bende öleyim bu ay tüm maaşı doktora yatırdık:)
buket ben aslında 6 haftalıkken gidip hem keseyi hemde kalp atışını duyalımm Allahın izniyle diyordum ama bekleyemiyorufm
ölevalla her gidişte 70 veriyoz biz orda nasıl
ölevalla her gidişte 70 veriyoz biz orda nasıl
jnm neden o kadar pahalı ya çok veriyosunuz ben istanbulda çok iyi bir hastaneye gidiyorum,22 tl veriyorum özel ve sırf kadın doğum üzerine gelişmiş bi hastane hem de 10 gün boyunca geçerli bi kere ver 10 gün bedava git,sizin iş zor bence bi araştırın yazık valla
canım burda hepsi aynı kontrol falanda yok her gidişinde mecbur veriyon bvaşka seçenek olmayınca abarttılar valla napalım artık küçük yerde yaşamanın zararları mecbur özele gidiyon devlet hastanesinde yüzüne bile bakjmıyolar çünküüü:1no2::1no2:jnm neden o kadar pahalı ya çok veriyosunuz ben istanbulda çok iyi bir hastaneye gidiyorum,22 tl veriyorum özel ve sırf kadın doğum üzerine gelişmiş bi hastane hem de 10 gün boyunca geçerli bi kere ver 10 gün bedava git,sizin iş zor bence bi araştırın yazık valla
kızlar bende bişi daha sorucam; bu dönemde ağdaya gitmenin zararı varmıdır? daha çok yeni korkuyorum.
canım hiç bilmiyom ama ben olsam gitmezdim zorlama olur gibime geliyooo
ya bende emin olamadım canım, doktoruma sormayıda unutmuşum napsam acaba diye düşünüyorum?
bence biraz bekle yada ara doktorunu riske atma zorlama falan olur allah korusun dikkat et sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?