2010 Nisan Anneleri

henüz 4 haftalık canım

maşallah canım allahım aksilik çıkmadan kucağına almayı nasip etsin bizde 5+6 olduk teyzesii allahım yardımcımız olsun kabızlık var demişsin yeni gördüm sabahları iki kayısı ye bide bi bardak ılık su iç ii gelir inşallah ilk ve son aylarda çok normalmiş de bende tam tersi oldu bakalım daha neler yaşayacaz

canım maşallah sanada. tamam canım çok saol sorma tuvalete gitmeye korkuyorum allah sanada sağlıklı doğum nasip etsin inş.

canım maşallah sanada. tamam canım çok saol sorma tuvalete gitmeye korkuyorum allah sanada sağlıklı doğum nasip etsin inş.

inşallah ama sende korkma annem derki hep korktukça üstüne gerlirmiş bi de sulu şeyler ye çorba falan geçer inşallah

slm kızlar sonunda bende ANNE OLACAĞIM diyebiliyorum çok şükür rabbime hemen listeye ekleyin ltf kocaman kocaman yazın yaşım:29, sat:06/07/2009, tahmini doğum tar:12/04/2010, kilo:54 resmen kese görüldü 22 sinde tekrar gidicem inş kalp atışlarını tak tak duyabilirim allah herkesin gönlüne göre versin biz bugün 5+4 üzuzun uzuuuun görüşücez inş burdan

hayırlı olsun canım tebrikler allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah sayımız artıyor gitgide ne güzelllllllllllllldelikafadulden

merhaba kızlarr
biz geldikk hemde güzel haberlerle bugün doktor randevumuz vardı
veee en sonunda duyduk bebişimin kalp atışlarını öyle mutlu oldumki 7 haftalık mış bebişim sat a uygun ilerliyoruz bakalım ayrıntılı tahlillerde yapıldı çok şükür bir sıkıntı yok
ne güzel yeni hamişlerimizde gelmiş inşallah hayırlısıyla alırız bebeğimizi kucağımıza kızlaryaa
bu arada kabızlık içinde doktorum bol bol sulu şeyler tüket sabahları kayısı kompostosu iç dedi

kızlar beni boş gebelik korkusu sardı ya kese görmeye gittigimizde boş çıkarsa yada kalbi atmazsa çok korkuyorum...

eylülcüm aynı sıkıntı bende de vardı tatlım hatta öyle heyecanlanmıştımki ama kalbini ferah tut canım inşallah bir aksilik çıkmayacak güzel düşünmeye çalış

kızlar beni boş gebelik korkusu sardı ya kese görmeye gittigimizde boş çıkarsa yada kalbi atmazsa çok korkuyorum...

yaaaa hayır ya bu ne korkusu saçmalama ne boş gebeliği kötü düşünme herşey güzel olacak emin ol korktuğun şey başına gelirmiş allah koruyacak inşallah bebeklerimizide bizleride lütfen korkma dua et benimde duam seninle

maşallah canım çok şükür allahım korusun seni ve bebeğini:teytey:

Kızlar selam a.s.
Ben de 2010 Nisan annesi olacağım inşallah. SAT 25 Haziran ama 1-2 hafta geriden takip ediyoruz (geç yumurtlama düzensiz adet vs.). Pzt ultrasona gireceğim dr artık görünür dedi. Acaba kalp atışlarını duyabilecek miyim minişimin :1rolleyes:
Bende de boş gebelik korkusu var çok okumaktan oluyo bunlar hep :bbo:
İnşallah bi terslik olmaz da pzt akşamı sizlere güzel hbr veririm opuyorumnanaktan

kızlar bende bişi daha sorucam; bu dönemde ağdaya gitmenin zararı varmıdır? daha çok yeni korkuyorum.
bilmiyorumki tatlım ama ben doktora gitmeden önce yaptırdım ve bir zararını görmedim
günaydın angel cım ben 4 haftalıkken gitmiştim keseyi görmeye
üfff kızlar yaa acayip uyuyorum ben sizde varmı bu durum eşim çok şikayetçi bu halimden :uhm:
aynen canım bendede öyleydi ama 1 haftadır geçti
canım bende özele gidiyorum bağkur umuz var ve bugün kapsamlı tahliller yapıldı ve 30 lira ödedik. ama aynı tahlilleri devlet hastanesinde yada sağlık ocaklarında ücretsiz yaptırabiliyorsun
canım benim okuyunca öyle üzüldümki ama bak bebişin iyiymiş

megul cüm çok sağol canım deneyimli birinden bunları duymak çok güzel
canım benimyaa hadi bakalım büyüyecekler sağlıcakla inşallahh

Son düzenleme:

canım bencede şu korkularımız hep çook okumaktan ama herşey güzel olur inş güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

maşallah canım çok şükür allahım korusun seni ve bebeğini:teytey:
sağol buketçimm aminnn
kızlar bende aranıza yeni katıuldım nisan 2010 inşallahhhh
hoşgeldin canımm

a.s canım diğer bilgilerinide verirsen ekleme yaparız listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…