2010 Nisan Anneleri

Arkadaşlar, çok fenayım. Midem Yanıyor. Rulokatlar var ya onlardan bir yemeye başladım resmen kutuyu bitirdim ve sonuç midem fena yanıyor.
Mide yanmasına ne yapılabilirki?

canım keşvettim ki tatlı yemek daha çok mide yanması yapıyor.
Doktor bana bir ilaç verdi ismine bakayım da yazayım size
iyi geldi bana

YAAA BABANE BENINKININDE KALBI ATIYORRRR :ecrin_bebek:

gölgeler canım jnaz arkadaşımıza özel msj at haliyle çok sayfalar ilerlediği için gözden kaçabiliyor :)

Bu arada maşşallahhh diyelim nazar değmesin... :)

iyiyim canım ben :) sen nasılsın yolundamı herşey.

benim çıkış saatim gelmiş bu arada iyi bakın kızlar kendinize ve bebişlerinize görüşmek üzere...

kızlar göbek çevrenizde sizinde kıllanma oldumu yaa benim göbeğimden başlıyo göğsüme kadar hafif bir kıllanma oldu sanırım hormonlardanmış

canımm kıllanmayıı folik asid yapıyor diye duydumm
benimm dr miden bullandıığın da ilacı almaya bilirsin dedi
ilk 8-9 haftaya kadar gereklii zaten nette öyle okudumm dr
da öle söyledi ama ben alabildğimm zamana kadar alcam bakalımm

bu arada işten geldim 13.00-18.00 saatleri arasıı uyudumm deliksiz
yok böyle bişeyy

oohh sefan olsun ıyı yapmışsın vallahi:CüvCüv: arada bebişleride dinlendırmek lazım tabi

iyiyim canım ben :) sen nasılsın yolundamı herşey.

benim çıkış saatim gelmiş bu arada iyi bakın kızlar kendinize ve bebişlerinize görüşmek üzere...

ne güzel yaa saat 17.00 kadarmı işin benimse 20.00 kadar ama bu adaletsizlik yaaa mafoldumbenmafoldumben

slm kızlar nasılsınız? bi kaçgündür yoktum. bulantılarım hat safhadaydı. ama benim minik beni çok korkuttu bugün. dün akşamdan beri bulantılarım kesildi. çok korktum yavruma bişey oldumu diye. ama şükürler olsun dr.a gittim bugün minik kalbi atıyodu. bebeğimi kaybetme korkusunu bi daha yaşayacağım sandım. çok feciydi ya

merhaba kızlar bende bu gün doktora gittim çok şükür kalbi atıyordu çok mutluyum bende senin gibiyim bebeğimi tekrar kaybetme korkusu bendede var ve her hafta doktora gidiyorum artık bir on gün falan ara verecem doktora gitmeye kaynanam ultrason bebeğe bir zarar verir diye çok korkuyor bu gün onu biraz sakinleştirmeye çalıştım ama oda haklı nede olsa torunu endişelenmek onunda hakkı şimkdi on gün nasıl dayanacağım onu merak ediyorum her dakika bebeğimi görmek istiyorum ya

evet canım ya aynen bende sürekli görmek istiyorum eve gelince keşke daha çok baksaydım dedim dr.un yanında bişeyde diyemedim :))
banada 5 hafta sonra gel dedi nasıl geçicek bilmiyorum
bu arada ultrasonun zararı yokmuş merak etme

kızlar gittim bugün dr.a bebişin kalbi atıyor pıt pıt:)))

Gözünüz aydın canım.Allah tamamına erdirsin.

kardelen canım seninde gözün aydın bebişin el salladımı sanazemuszemus

iyi akşamlar kızlarr biz geldikk:CüvCüv:
bugün bebişlerimizden güzel haberlerde var maşallah
hazanyağmuru bugün bende endişelendim biraz canım normalde göğüslerim çok hassaslaştı ama bugün hiç acımayınca korktum. sanırım fazla evham yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…