slm kızlar
bi ara tatile gitmeden girmiştim sayfalar çok yeniydi şimdi nedeyse 500 lere gelmiş. maşallah sohbet güzel demek ki....
nasıl gidiyor hamişlik. şimdi listeye baktım baya bi kişi var nisan annesi inş. hepimiz sağlıcala alırız kucağımıza bebişlerimizi...
kızlar aranızda hipotirioid olan var mı? bende varda dr düşük tehlikesi olabilir dedi bu durum endişelendiriyor tabi beni(
iyi akşamlar kızlarr biz geldikk:CüvCüv:
bugün bebişlerimizden güzel haberlerde var maşallah
hazanyağmuru bugün bende endişelendim biraz canım normalde göğüslerim çok hassaslaştı ama bugün hiç acımayınca korktum. sanırım fazla evham yapıyorum
daha gelmedi yosuncumyaaa valla bu geceyi bırak önümüzdeki bir hafta acısını çıkarmam gerek:)İste iste madem geç kalmış:))lmaz:zemuszemus
merhaba canım tatilin iyi geçmiştir umarımslm kızlar
bi ara tatile gitmeden girmiştim sayfalar çok yeniydi şimdi nedeyse 500 lere gelmiş. maşallah sohbet güzel demek ki....
nasıl gidiyor hamişlik. şimdi listeye baktım baya bi kişi var nisan annesi inş. hepimiz sağlıcala alırız kucağımıza bebişlerimizi...
kızlar aranızda hipotirioid olan var mı? bende varda dr düşük tehlikesi olabilir dedi bu durum endişelendiriyor tabi beni(
cokacimcoookBende de aman aman bi aşerme falan yok yalnız kim ne pişiricem dese acaba bende mi ondan pişirsem diyorum:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
a.s canım hoşgeldinnnslm kızlarrr
ya sorma çok kötü bi korku yaşadık bende eşimde. biliyosun 3 tane gebeliğim kötü sonuçlandı. hepsindede bulantının kesilmesi ilk belirtiydi. bende kan pıhtılaşması da olduğu için yine kalbi mi durdu dedim Allah muhafaza. dr. bana haklısın felan dedi. geçmişimi bildiği için. biraz telkin etti bide bebişimin kalp atışlarını dinletti. ben hiç bişey fark etmedim ama eşim taslakları oluşmuş dedi. bu arada 7+2 olmuşuz
günaydın kızlar. ben dün bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür. ama o mutluluğum bıras lekelendi. kesenin içersinde bi beyazlık gördü doktor. ne olduğunu anlayamadı. belki gelişemeyen ikizidir dedi, belki kanaman olmuş ve pıhtılaşmıştır dedi. 2 hafta sonra 2li testte araştırılacakmış. şuanda müdehale edilemez dedi. çok üzülmedim endişelenipte moralimin bozulmasını ve doğal olarakda bebeğe zarar vermek istemiyorum ama eşimin çok canı sıkıldı. inşallah kötü birşey değildir
[sıze="2"]inşallah kötü bişey değildir canım.
Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın. Sakın moralini bozma. Sonuçta bebeğin kalbi atıyomuş o da önemli bir faktör.
Umarım sağlıkla bebişini kucağına alırsın[/sıze].:teselli:
günaydın kızlar. ben dün bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür. ama o mutluluğum bıras lekelendi. kesenin içersinde bi beyazlık gördü doktor. ne olduğunu anlayamadı. belki gelişemeyen ikizidir dedi, belki kanaman olmuş ve pıhtılaşmıştır dedi. 2 hafta sonra 2li testte araştırılacakmış. şuanda müdehale edilemez dedi. çok üzülmedim endişelenipte moralimin bozulmasını ve doğal olarakda bebeğe zarar vermek istemiyorum ama eşimin çok canı sıkıldı. inşallah kötü birşey değildir
Günaydın kızlarr hepinize...
Butterfly; inşallah canım kaybolur. sen kafanı çok fazla takmamaya çalış bak ne güzel pıt pıt atıyormuş bebişinin kalbi...
Yazgülüm; çok güzel bir rüya görmüşsün, ben bu sabah rüyamda görümcemi boğazlıyodum
Belki de Allah nasip ederse kızın olacaktır canım ve adını da Elif koyacaksındır kim bilir. Hayırdır inşallah diyelim hayra çıksın :)
bende rüyamda erkek çocuğu gördüm kucağımda aynı oğluma benziyordu onun gibi çok yaramazdı.[/QUOTE
allah hayırlısını versin canım kız erkek farketmez bu arada gönlüne göre de versin :roflol:
günaydın canım
kız görümcenden ne istiyordun da boğazladın ayrıca yorumun içinde tşk cnm
Yaaa ne bileyim, bazen gıcık oluyorum kendisine ondan herhalde... Oda test yaptırmış o da hamile olabilirmiş bugün çıkacakmış sonuçları kaydirigubbakcemile2
ama boğazlamam bu yüzden değil, Allah hayırlısını versin inşallah. Bende bilmiyorum niye boğazlıyodum kaydirigubbakcemile3
sütlü-gayfecim, erkek çocuğu görmek murattır derler hayırdır inşallah :Saruboceq:
bende rüyamda erkek çocuğu gördüm kucağımda aynı oğluma benziyordu onun gibi çok yaramazdı.[/QUOTE
allah hayırlısını versin canım kız erkek farketmez bu arada gönlüne göre de versin :roflol:
inşallah cnm allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
:Saruboceq:
hayır olsun inşallah cnm.görümcenle hamiş hamiş dolaşırsınız işte kısss:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?