2010 Nisan Anneleri

Bende de aman aman bi aşerme falan yok yalnız kim ne pişiricem dese acaba bende mi ondan pişirsem diyorum:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

İnşallah bişey olmaz bebişine dikkat et birazda tabii.Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur Allahın izniyle.

ya sorma çok kötü bi korku yaşadık bende eşimde. biliyosun 3 tane gebeliğim kötü sonuçlandı. hepsindede bulantının kesilmesi ilk belirtiydi. bende kan pıhtılaşması da olduğu için yine kalbi mi durdu dedim Allah muhafaza. dr. bana haklısın felan dedi. geçmişimi bildiği için. biraz telkin etti bide bebişimin kalp atışlarını dinletti. ben hiç bişey fark etmedim ama eşim taslakları oluşmuş dedi. bu arada 7+2 olmuşuz

İste iste madem geç kalmış:))lmaz:zemuszemus
daha gelmedi yosuncumyaaa valla bu geceyi bırak önümüzdeki bir hafta acısını çıkarmam gerek:)
merhaba canım tatilin iyi geçmiştir umarım
bende yok canım ama bilemiyorum
Bende de aman aman bi aşerme falan yok yalnız kim ne pişiricem dese acaba bende mi ondan pişirsem diyorum:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
cokacimcoook
a.s canım hoşgeldinnn

canım benimyaa tahmin edebiliyorum ablamında 3 tane bebeği karnında öldü aynı sebepten şimdi 9 yaşında bir kızı var maşallahh
inşallah sende sağlıkla alacaksın kucağına maşallah bebişinede 7 haftalık olmuş

günaydın kızlar. ben dün bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür. ama o mutluluğum bıras lekelendi. kesenin içersinde bi beyazlık gördü doktor. ne olduğunu anlayamadı. belki gelişemeyen ikizidir dedi, belki kanaman olmuş ve pıhtılaşmıştır dedi. 2 hafta sonra 2li testte araştırılacakmış. şuanda müdehale edilemez dedi. çok üzülmedim endişelenipte moralimin bozulmasını ve doğal olarakda bebeğe zarar vermek istemiyorum ama eşimin çok canı sıkıldı. inşallah kötü birşey değildir

inşallah kötü bişey değildir canım.
Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın. sakın moralini bozma. sonuçta bebeğin kalbi atıyomuş o da önemli bir faktör.
umarım sağlıkla bebişini kucağına alırsın
.:teselli:

günaydın kızlar
arkadaşım hiçbişeyi kötü düşünme pozitif ol
kızlar ya size bişey anlatıcam bugün sabaha karşı büyük bi ihtimal rüyaydı tam olarak hatırlayamıyorum pencere açık yatıyoruz camdan dışarıya baktığım zaman bulutların aradında çok güzel el yazısıyla ELİF yazıyordu hala bunun şokundayım CADIARZU

amin saol canım hepimiz inşallah. Moralimi bozmamamın sebebi kalp atışlarını görmem zaten inşallah birdaha ki muayenemde kaybolmuş olur o beyzalık

herkeze günaydınnnn....çokkkkkk güzel ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.....a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım hemen moralini bozma...iyi düşün iyi şeyler olsun..böyle en ufak şeylere bozuyoruz moralimizi sonra güzel sonuçları alınca boşuna üzmüş oluyoruz bebişlerimizi.....inşallah senin de Allahın izniyle bişey çıkmayacak gör bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın kızlarr hepinize...

Butterfly; inşallah canım kaybolur. sen kafanı çok fazla takmamaya çalış bak ne güzel pıt pıt atıyormuş bebişinin kalbi...

Yazgülüm; çok güzel bir rüya görmüşsün, ben bu sabah rüyamda görümcemi boğazlıyodum
Belki de Allah nasip ederse kızın olacaktır canım ve adını da Elif koyacaksındır kim bilir. Hayırdır inşallah diyelim hayra çıksın :)

günaydın canım
kız görümcenden ne istiyordun da boğazladın ayrıca yorumun içinde tşk cnm

günaydın canım
kız görümcenden ne istiyordun da boğazladın ayrıca yorumun içinde tşk cnm

Yaaa ne bileyim, bazen gıcık oluyorum kendisine ondan herhalde... Oda test yaptırmış o da hamile olabilirmiş bugün çıkacakmış sonuçları kaydirigubbakcemile2
ama boğazlamam bu yüzden değil, Allah hayırlısını versin inşallah. Bende bilmiyorum niye boğazlıyodum kaydirigubbakcemile3

sütlü-gayfecim, erkek çocuğu görmek murattır derler hayırdır inşallah :Saruboceq:

hayır olsun inşallah cnm.görümcenle hamiş hamiş dolaşırsınız işte kısss:CüvCüv::CüvCüv:

günaydın herkese.
bugün akıntılarım azaldı. inşallah daha ii olcak herşey. Bu kez kavuşucaz bebişimize...

hayır olsun inşallah cnm.görümcenle hamiş hamiş dolaşırsınız işte kısss:CüvCüv::CüvCüv:

evet canım o yönden güzel olur sositososito Allah'tan hayırlısı :Saruboceq:

nazliozger; evet herşey çok daha güzel olacak İnşallah canım, sevindim senin adına kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…