günaydın herkese.
bugün akıntılarım azaldı. inşallah daha ii olcak herşey. Bu kez kavuşucaz bebişimize...
bende rüyamda erkek çocuğu gördüm kucağımda aynı oğluma benziyordu onun gibi çok yaramazdı.
günaydın kızlar. ben dün bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür. ama o mutluluğum bıras lekelendi. kesenin içersinde bi beyazlık gördü doktor. ne olduğunu anlayamadı. belki gelişemeyen ikizidir dedi, belki kanaman olmuş ve pıhtılaşmıştır dedi. 2 hafta sonra 2li testte araştırılacakmış. şuanda müdehale edilemez dedi. çok üzülmedim endişelenipte moralimin bozulmasını ve doğal olarakda bebeğe zarar vermek istemiyorum ama eşimin çok canı sıkıldı. inşallah kötü birşey değildir
günaydın kızlar
arkadaşım hiçbişeyi kötü düşünme pozitif ol
kızlar ya size bişey anlatıcam bugün sabaha karşı büyük bi ihtimal rüyaydı tam olarak hatırlayamıyorum pencere açık yatıyoruz camdan dışarıya baktığım zaman bulutların aradında çok güzel el yazısıyla ELİF yazıyordu hala bunun şokundayım CADIARZU
Günaydın kızlarr hepinize...
Butterfly; inşallah canım kaybolur. sen kafanı çok fazla takmamaya çalış bak ne güzel pıt pıt atıyormuş bebişinin kalbi...
Yazgülüm; çok güzel bir rüya görmüşsün, ben bu sabah rüyamda görümcemi boğazlıyodum
Belki de Allah nasip ederse kızın olacaktır canım ve adını da Elif koyacaksındır kim bilir. Hayırdır inşallah diyelim hayra çıksın :)
bende rüyamda erkek çocuğu gördüm kucağımda aynı oğluma benziyordu onun gibi çok yaramazdı.
günaydın herkese.
bugün akıntılarım azaldı. inşallah daha ii olcak herşey. Bu kez kavuşucaz bebişimize...
Kalp atışları varmış canım.İnşallah sorun yoktur kafanı takma bebişide üzme.
günaydın herkese...
nasılsınız kızlar???
çok şükür kalp atışları var ya ondan takmıyorum. bebeğimi kucağıma aliim ilk işim o minicik göğsüne kulağıma dayayıp kalbini dinlemek olacak. inşallah allahım nasip eder. dün o pıt pıt atışları görünce ilk aklıma bu geldi. inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza
günaydin hamisler ve hamislerin güzel bebisleri
oğluşlar çiftleniyormu canım allah kolaylık versın oyleyse kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?