2010 Nisan Anneleri

Kızlar ıkılı testı olanlar var sanırım 10 haftayı dolduranlar var ÇÜnkÜ farklı bı ultrason cıhazıylamı bakıyorlar bılgılendırısenız sevınırım.

pek iyi değilimm güne yine bulantı ve yanma ile başladım :bbo:

Aslında doktor gaviscon diye bir şurup verdi mide yanmasına iyi geldi ama midem bulandı ilacın tadından içemiyorum dünden beri...

kızlar görenler kalp atışını benim gibi mi gördü yani ultrasonda direk bebeğin kalbine bakarak mı yanıpyanıp sönüyordu yavrumun kalbi

Merhaba
Bende aranıza katıldım
SAT 23 Temmuz
Hamile kaldığım kilo 53
tahmini doğum 29 nisan
Kese göründü
Kalp atışlarını henüz göremedik.

Evet canım bende öyle gördümmm... Dinletmedi benim doktorum. 3 aydan sonra dinletecekmiş :)

günaydın kızlar nasılsınız,dün doktora gittim doktor bana erken doğum yapabileceğimi söyledi ve sezaryenle dedi çünkü benim tüp bebek tedavisiyle oldu,sezaryenle anladımda neden erken olacak dedi onu anlamadım tek gebelik çünkü sizede şimdiden böyle diyen oldumu

pek iyi değilimm güne yine bulantı ve yanma ile başladım :bbo:

Aslında doktor gaviscon diye bir şurup verdi mide yanmasına iyi geldi ama midem bulandı ilacın tadından içemiyorum dünden beri...
Geçmiş olsun.. Çok hassas bi dönem dimi yaa ilaç bile içemiyoruz kolaylıkla...Benimde mide yanmam var ama daha çok mide bulantısından şikayetçiyim hala...
Merhaba
Bende aranıza katıldım
SAT 23 Temmuz
Hamile kaldığım kilo 53
tahmini doğum 29 nisan
Kese göründü
Kalp atışlarını henüz göremedik.

Hoşgeldin.. Maşallah bebişlerimize...

merhaba arkadaşlar nasılsınız? bi kaç gündür çok yoğundum ben. bir cenaze, iftara davetliydik, eşim hastalandı derken okudum ama yazamadım sizlere bir türlü. iyi haberler alan bütün arkadaşların gözü aydın:)
dün yeni bir doktora gittim.bundan sonra devam edeceğim doktora gittim ama çok kalabalıktı. 3-4 saat sıra bekledim. birde 3 kere doğuma gitti. muayene olmak mucizeydi yani:) ama çok şükür gayet norma,l yolunda bir hamilelik hiçbirşeye dikkat etmene gerek yok dedi. tabii kilo dışında kilo alma dedi bana:)
ama tabi çok yoğun olduğu için biraz aceleye geldi muayene yine soracağım şeyleri unuttum:sinifsinif:
sizlere de sormak istediğim bir şey var bazı arkadaşlar ultrasonda bebişin el salladığını söylüyor. ama ben 10 haftayı geçmeme rağmen dün sadece bebişin kafasını ve kabaca vücudunu görebildik. yani çokda detaylı bir görüntü değildi acaba bu benim fazla kilolu olmamdan mıdır yoksa ultrason cihazından mı kaynaklanıyordur bu durum bilemedim:uhm:

doktorum 10. Haftadan sonra yaptırabilirsin dedi de genel mi konuştu acaba. 10. Haftasını dolduranlar varda ondan sordum

bana iki ayrı doktorda bayramdan sonra gel ikili test için dedi 13, hafta civarı yani:CüvCüv:

bu arada sat ile ultrasondaki gebelik haftam birebir uydu kızlar. düzensiz ve uzun adet döngüm vardı hiç beklemiyodum o yüzden bunu:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…