iyiyim yosuncum sağol
dedim ya gayet iyiyim ama karnıma giren kramplar biraz sıkıştırıyor
Kızlar İkİlİ testİ olanlar var sanırım 10 haftayı dolduranlar var ÇÜnkÜ farklı bİ ultrason cİhazıylamı bakıyorlar bİlgİlendİrİsenİz sevİnİrİm.
kızlar görenler kalp atışını benim gibi mi gördü yani ultrasonda direk bebeğin kalbine bakarak mı yanıpyanıp sönüyordu yavrumun kalbi
Kızlar İkİlİ testİ olanlar var sanırım 10 haftayı dolduranlar var ÇÜnkÜ farklı bİ ultrason cİhazıylamı bakıyorlar bİlgİlendİrİsenİz sevİnİrİm.
Merhaba
Bende aranıza katıldım
SAT 23 Temmuz
Hamile kaldığım kilo 53
tahmini doğum 29 nisan
Kese göründü
Kalp atışlarını henüz göremedik.
hayatim bildigim kadar ile ikili test icin hepimis erken dönemdeyiz daha
ikili test 11-14.haftada yapiliyor
Geçmiş olsun.. Çok hassas bi dönem dimi yaa ilaç bile içemiyoruz kolaylıkla...Benimde mide yanmam var ama daha çok mide bulantısından şikayetçiyim hala...pek iyi değilimm güne yine bulantı ve yanma ile başladım :bbo:
Aslında doktor gaviscon diye bir şurup verdi mide yanmasına iyi geldi ama midem bulandı ilacın tadından içemiyorum dünden beri...
Merhaba
Bende aranıza katıldım
SAT 23 Temmuz
Hamile kaldığım kilo 53
tahmini doğum 29 nisan
Kese göründü
Kalp atışlarını henüz göremedik.
doktorum 10. Haftadan sonra yaptırabilirsin dedi de genel mi konuştu acaba. 10. Haftasını dolduranlar varda ondan sordum
etelane hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?