Geçmiş olsun.. Çok hassas bi dönem dimi yaa ilaç bile içemiyoruz kolaylıkla...Benimde mide yanmam var ama daha çok mide bulantısından şikayetçiyim hala...
Hoşgeldin.. Maşallah bebişlerimize...
merhaba arkadaşlar nasılsınız? bi kaç gündür çok yoğundum ben. bir cenaze, iftara davetliydik, eşim hastalandı derken okudum ama yazamadım sizlere bir türlü. iyi haberler alan bütün arkadaşların gözü aydın:)
dün yeni bir doktora gittim.bundan sonra devam edeceğim doktora gittim ama çok kalabalıktı. 3-4 saat sıra bekledim. birde 3 kere doğuma gitti. muayene olmak mucizeydi yani:) ama çok şükür gayet norma,l yolunda bir hamilelik hiçbirşeye dikkat etmene gerek yok dedi. tabii kilo dışında kilo alma dedi bana:)
ama tabi çok yoğun olduğu için biraz aceleye geldi muayene yine soracağım şeyleri unuttum:sinifsinif:
sizlere de sormak istediğim bir şey var bazı arkadaşlar ultrasonda bebişin el salladığını söylüyor. ama ben 10 haftayı geçmeme rağmen dün sadece bebişin kafasını ve kabaca vücudunu görebildik. yani çokda detaylı bir görüntü değildi acaba bu benim fazla kilolu olmamdan mıdır yoksa ultrason cihazından mı kaynaklanıyordur bu durum bilemedim:uhm:[/QUOT
hoşgeldin canım bende kiloluyum bende yeni bir doktora gittim ve oda çok yoğun olduğu için hemen baktı ama ben elini gördüm sallıyormuydu ona dikkat etmedim doğurusu merak etme iyi bir ultrason makinesi olmayınca net gözükmez kalbi atıyor sağlıklı ya o yeter zaten doktor bana şimdi net görmeniz imkansız ileri zamanlarda sana göstereciğim dedi
Hoşgeldin canımm.Selam kızlar.. Nasılsınız...
Çok teşekkürler..
Bir şey soracağım. Biz eşimle kalp atışlarını duymadan ailelerimize söylemiyelim dedik.
Çok sabırsızlanıyorum. Siz ne zaman söylediniz ailelerinize :)
Sevgiler
Merhaba
Bende aranıza katıldım
SAT 23 Temmuz
Hamile kaldığım kilo 53
tahmini doğum 29 nisan
Kese göründü
Kalp atışlarını henüz göremedik.
Çok teşekkürler..
Bir şey soracağım. Biz eşimle kalp atışlarını duymadan ailelerimize söylemiyelim dedik.
Sevgiler
Hoşgeldin aramıza canım.
biz 5 haftalıkken öğrendik hamile olduğumu ben çok yeni biraz geçsin öyle söyliyelim dedim ama eşim dayanamadı ilk günden herkese haber verdi ortalığı ayağa kaldırdı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım bende kiloluyum bende yeni bir doktora gittim ve oda çok yoğun olduğu için hemen baktı ama ben elini gördüm sallıyormuydu ona dikkat etmedim doğurusu merak etme iyi bir ultrason makinesi olmayınca net gözükmez kalbi atıyor sağlıklı ya o yeter zaten doktor bana şimdi net görmeniz imkansız ileri zamanlarda sana göstereciğim dedi
günaydın kızlar nasılsınız,dün doktora gittim doktor bana erken doğum yapabileceğimi söyledi ve sezaryenle dedi çünkü benim tüp bebek tedavisiyle oldu,sezaryenle anladımda neden erken olacak dedi onu anlamadım tek gebelik çünkü sizede şimdiden böyle diyen oldumu
Çok teşekkürler..
Sevgiler
Hoşbuldum tşkleropuyorumnanaktanHoşgeldin canımm.
Sevgiler
yok yok sağlıklı olduğunu bilmek tabiki yeterli ama sabırsızlanıyorum görmek için sadece belkide uyuyordu keseciğim:asigim: artık ikili testte görecez napalım kaydirigubbakcemile2
Erken olmasının sebebi genelde sezeryanları 15 gün önce alıyorlar.Olası sancı başlamasına karşın canım.
Hoşbuldum tşkleropuyorumnanaktan
Biz kalp atışlarını duyduğumuz halde hala söylemedik eşimin ailesine.. :umursamaz:
Çünkü bundan önce düşük yaptığımda geçmiş olsun bile demediler bana 1 gün hastanede yattım kimse geçmiş olsuna gelmedi... Demekki o kadarda önemli değil onlar için bende söylemiyorum.. Kendi aileme idrar testini yaptığım gün söyledim ama zemuszemus
selam kıslar nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?