2010 Nisan Anneleri

Çok teşekkürler..

Bir şey soracağım. Biz eşimle kalp atışlarını duymadan ailelerimize söylemiyelim dedik.
Çok sabırsızlanıyorum. Siz ne zaman söylediniz ailelerinize :)
Sevgiler

biz 5 haftalıkken öğrendik hamile olduğumu ben çok yeni biraz geçsin öyle söyliyelim dedim ama eşim dayanamadı ilk günden herkese haber verdi ortalığı ayağa kaldırdı kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkürler..

Bir şey soracağım. Biz eşimle kalp atışlarını duymadan ailelerimize söylemiyelim dedik.
Sevgiler

hoş geldin canım vallahi ben kan testini alıralmaz hem kendi hemde eşimin ailesine söyledik çünkü onlar bizden daha heyecanla bekliyorlarmış,söyleyince anladık

yok yok sağlıklı olduğunu bilmek tabiki yeterli ama sabırsızlanıyorum görmek için sadece belkide uyuyordu keseciğim:asigim: artık ikili testte görecez napalım kaydirigubbakcemile2

Erken olmasının sebebi genelde sezeryanları 15 gün önce alıyorlar.Olası sancı başlamasına karşın canım.

Çok teşekkürler..

Sevgiler

Biz ilk öğrendiğimizde söyledik dayanamadık çünkü opuyorumnanaktan
oysa daha kese bile görünmemişti kan testinde bthc den anlaşılmıştı :lepi:

teşekkür ederim yosuncum afiyet oldu valla :CüvCüv:

Hoşgeldin canımm.
Hoşbuldum tşkleropuyorumnanaktan
Sevgiler

Biz kalp atışlarını duyduğumuz halde hala söylemedik eşimin ailesine.. :umursamaz:
Çünkü bundan önce düşük yaptığımda geçmiş olsun bile demediler bana 1 gün hastanede yattım kimse geçmiş olsuna gelmedi... Demekki o kadarda önemli değil onlar için bende söylemiyorum.. Kendi aileme idrar testini yaptığım gün söyledim ama zemuszemus

yok yok sağlıklı olduğunu bilmek tabiki yeterli ama sabırsızlanıyorum görmek için sadece belkide uyuyordu keseciğim:asigim: artık ikili testte görecez napalım kaydirigubbakcemile2

bende çok sabırsızım hemen hergün görmek istiyorum bebeğimi dün gördüm ama sanki aylarca önce görmüşüm gibi eşime hergün ne zaman doktora gideceğiz diye soruyorum dün akşam yine ne zaman gidiyoruz dedim bu gün gittik ya dedi adamı şaşkına çevirdim sen görmedin anlamassın ben bebeğimi gördüm ve hergünde görmek istiyorum dedim ne yapsın garibim tmm en yakın zamanda tekrar gideriz dedi

sorma kardelencim insanın gerçekten evine ultrason cihazı alası geliyo önceden annelere 1-2 kere gidermiş doktora nasıl dayanırlarmış beklerlermiş bilmem:CüvCüv:

:)))))))aynen benim ailemin hepsi biliyor ama eşimin ailesi için pek farketmez ondan söylemedik onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…