2010 Nisan Anneleri

tracy teyzeee doğru sölemiş canım benim kız sabahları emzirmekte zorlandığım için uykuda ver allah ver hesabı yapmaya çalışıyorum dediğin gibi saatlerde üstünede 3 te vercem bu gece napım yaaaaaaaaa
ben de yanıma yatırıp uyumak istiyorum ama bu sefer de kokuma alışarak uyuyacak ve bidaha yatağında yatmaycak diye de korkuyorummm.
amannnn valla bende önce öle diyordumda şimdi heççç umrumda değil aslında annemde abimden bu konuda az çekmemiş kadına iş yaptırmazmış yanından kalktımı basarmış çığlığı kolunun üzerine yatarmış hep

yasin bey uyuyorken bi mrb diyeyim dedim ama durarsa tabii fitilin etkisiyle bayıldı garibim

hacercim geçmiş olsun.....
oldu da biti maşallah damat olur inşallah:))))

hayırlı olsunnn erkek oldu desene senin paşa
sağolcanım inşallah canım yaa erke oldu oğluşum
amin canım sağol
funda geleyimde bi adana cikarmasida biz yapalim :) hem ara tatil olacak bnen geldigimde kis ama olsun evde bulusuruz bizde yeni evimde agirlayayim seni mehtapla denizde gelir ohhsuper olur ya
AŞK OLSUN BEN NERDEYİM NEDEN BENİ DEMİYONUZFİLİZCİM İSTENMİYORMUYUM YOKSA
evet canım maalesef. hele öğlen saati yayınlanan aşkı memnu tekrarlarında bihterle sohbet en sevdiği şey...
kaydirigubbakcemile3:çok komik yaa inanmıyorum gerçektenmi kaç aylık olduu bebiş
ben de 6 aydan sonra ayırmayı düşünüyorum ya.çok erken olmaz di mi?
ayy aslında en güzeli ama yapabilene aşk olsun
ayy aynen valla şöyle kesintisiz bi uyusam n güzel olur bide sabah saat 6 gibi uyanıyor mutlaka babasını işe göndeiyor agulaşıyolar ama tabii benid istiyor şaka gibi yaa ben olmadımmı ağlıyor yaa siz oynaşın ben uyuyayım diyom yok hemen başlıyor ağlamaya

yy ben ii abartmışım yaa hala karyolasında yatırmıyom benim kucumda yatıyor bebişim vvalla ilk günler yatırdım şimdi koynumda daha kötüsü karyolaya sığamadığımıız için benle yasin bi kanepede yusuflada babası bi kanepede yatıyoz yusufun odası olmadığı için tek yatırsak etkilenir diye bbbizde yanında yatıyoz

filizzzzzzzz buldun uslu kızı yakınıp durmaaa hemen maşallahhh diyeyim cabnı gönülden emsinde gece emsin ben gazından çok yakındım şimdi daha kötüsü çıktı gazı olsunda razıyım valla yeterki emsin bebeeemmm.

jalecim afiyet olsunnnn
.fadimecim bilmem ki ya.zati biz kocişle 1 haftadır ayrı yatıyoruz.öksürüğü var daha da geçemdi.kızımla yatam bakem nasıl olcek.

canım sıcaklardan yapıyolar klimayı açıyorum bende birde uyurken süper emiyoo farketmiyoo sanırım bütün gögsümü boşaltıyooo:))))

bende birer kahve yapayım kocişle kendime:)

afiyet olsuunnn

bu arada siz ne zaman odaları ayırmayı düşünüyorsunuz 5.aydan sonra alışkanlıklar başlıyormuş ayırmak zor olurmuş

sumeyra05, haceroguz, ymer, meysa, fulyan, m_-_m, TARHAN, jnaz, budebe

maşallah maşallah herkes bu gece burda süpperrr....filiz nerde ya meltemle

iyigeceler kızlar sohbet güzel anlaşılan:)
oğlum 2 gündür çok keyifsiz yaa hele bugün gündüz hiç uyumadı akşamüstünden beri uyuyo bizi nasıl bir gece bekliyor bilmiyorum. hastalanıyor da ondan mı bu kadar huzursuz keyifsiz acaba
benimde yarına yetiştirmem gereken bir proje var off

jalecim afiyet olsunnnn
.fadimecim bilmem ki ya.zati biz kocişle 1 haftadır ayrı yatıyoruz.öksürüğü var daha da geçemdi.kızımla yatam bakem nasıl olcek.
sağol tatlımmm
canım sıcaklardan yapıyolar klimayı açıyorum bende birde uyurken süper emiyoo farketmiyoo sanırım bütün gögsümü boşaltıyooo:))))

afiyet olsuunnn
sağol canımcım
bu arada siz ne zaman odaları ayırmayı düşünüyorsunuz 5.aydan sonra alışkanlıklar başlıyormuş ayırmak zor olurmuş

sibelcim aslında ben 3 aylık olmamıştı ayırmıştım odaları ama hastalık çıkınca odama almak zorunda kaldım ağlamaktan sesi kısılmıştı çünkü. bebefon almayı düşünüyorum alır almaz yine ayıracağım

afiyet olsuunnn
yok canımy a bence benim kızımın huyu konyada başladı bu duurum orası serindi yapmasa orada yapmazdı nebilem ama dediğin gibi gece daha iyi uykuda

offffffffffffff damarıma bastın:) emsin de sütüm olsun da isterse hep gazı olsun razıyım ama sanırım bizden geçti artık 1 ay oldu doğru düzgün emişmiyoz.süt de kalmadı zaten ilaç niyetine sağıyorum

valla ben bayılıyorum yanımda bebek olcak kokusunu alcamfalan yusufta hep yanımda yatırdım meme yiyip arlasını dönüp yatıyodum benimle işiibittimi babasına sarılıyordu beraber uyuyorlardı 6. ayda kendisi yatağını istedi yanımızda mümkün değil yatmıyordu yani çocuğa bağlı yasin bakalım nasıl olcak ama süt verirken ayırmk zor oluyor gece çok uyandıkları için tekrar yatağına yatırmak zor oluyor ayy gidebildiği kadar gittsin yaa yanımda yatsın onun kokusunu alim yusufta yatsın istiyom ama anne ben büyüdüm bak abi oldum diyor

teşekkür ederiz jale teyzesi ii oolcak inşallah
inşallah canımm
valla sizi gördükten sonra korktum bende yaptırmayı düşünüyorum

iyi geceler tuğbacım
aklına kötü yü getirme havalardandır huysuzluğu bizimkide öyle
Allah kolaylık versin sana

slm herkese vay be herkes burda maas. Jalecım afıyet olsun gercı coktan bıtmıstır kahve tugbacım hasta mı olcak kaancık olmaz bısey ıns.

canım uykuda emzirmeye çalış sütünüde sağmaya çalış çoğalması için valla ben sağmayada başlıycam bu dolaba nasıl konuluyor yaarkadaşlar o emmediğinde hem ziyan olmasın hem azalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…