2010 Nisan Anneleri

evet canım maalesef. hele öğlen saati yayınlanan aşkı memnu tekrarlarında bihterle sohbet en sevdiği şey...

oğlumun tv izlemek için verdiği uğraşı görseniz kızlar ölürsünüz gümektn debeleniyo resmen çok izliyo ya var mı göktuş gibi olan.tv ye oooooo aaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyo

kiz cok tv izletme 3 yasindan kucuk bebelere gunde 20 dk deyollar hele ki simdi bosver muzik cal kalk oyna gobel at sana baksin tv de sesler ve goruntu cok hizli degistigi ve hareket ettigi iicin cocuk takip etmeye calisrken hiperaktif oluyomus yani hiperaktiviteyi tetikliyomus valla internette ole yaziiii ben onun yalancisiyim ben hic izletmiyorum acaba cocuga eziyetmi ediyorum zaten izletsem cok bilmis deli gocamm kiyameti koparir cocugu mundar etti dei adam yaalsanaalsanasmile bide vizimkine lazim oyle bi kirbac bince ustune vurcan kirbaci ama bu cok ahlaksiz oldu ha hahaah hahahaha ahahahahdelikafadulden

abovvvvv geçmiişi okurken online olanlara bakmadım bile hoşbulduk filizcim yükledim resimleri herkescikler bakabilir face den.amann hepimizin sorunları benzer işte benim minik kuşta emmemk için inat ediyor o nat ettikçe tabi sütte azalma eğiliminde oluyor allahım bi görseniz savaşımızı 3 gündür beraber banyo yapıyoruz ten temması olsun ozaman belki eskisi gibi emmeye başlar umuduyla geçici bir durum diyorlar ama ne zaman geçicek geçsin artık kızım beni tekrardan eskisi emmeye başlasın.

ayyy fotolari simdi gordum gulmekten daha yorum yazamdim o yusufun bakisi ne kiz senin kiza :))) niyeti bozmus jalenin oglan kaydirigubbakcemile3

filizcm izletmemek için her yolu deniorm valla.oyun halısındyken dönüyo nasıl izliyo önüneb pusetinş koyuyorum ama yinede o tarafa yöneliyo baya cebelleşiyorz yane.teeeee salondan tv nin sesini duyup dönüyo şaştm valla.......

oy oy oyyyyyyyyyyyyy bugün temizlik yaptım resmen sıcaktn ..çımdan aktı ter şu anda yine öyl aradağlanı zıplatıyoruz hareket çok ama kilolarda gitmiyo anlamadm.yaaa ayşegül benim yatak odasının halısına dün z.yağı döktüm oğlanın poposuna süreym derken.bu arada oğlumu halen odasına ayırmadm yaw kokumun oladığı yerde uyumuyo bizimki.sadece gündüzleri ayırayım diyorum şimdi seneye hep kendi odasında kalcak

ya unuttum geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlar sağolun ya oğlanın kabızlığını fitille çözdükte benim kol oğlandan kopma da sanırm kopma noktasına gelio

zeytinyağısilinice çıkıyoo benim halıdan. bende ayırmadım ama i telsiz alıp ayırsam ii olur diyorum. çok sık uyanmıyo benim velet. alışana kadar da bi yer yatğı atayım odasına...

ya bende ayıramıyorum ayşegül ya aklım onda kalıo hep.göktuğdan değilde daha çok benden kaynaklanıyo ayırmak istemiyorum ya ondan........

sibelcm sabah okudumda bencede mamaya geçme tatlım ya zaten azaldı kilo alımları hem sütüm var dişyosun ee daha ne olsun geçme bence mamaya

evet ya filizcim benim kızda aynen seninki gibi maşallah uykusu ii memeden çuk çuk sütümüzüde emiyoz ama akranlarıyla karşılaştırınca benim minnoş minnack
bende anlamış deilim
:bbo: :hulya:

geçmiş olsun fundacım
ben şuan açlığa pek dayanamıyorum birde ek gıdalara geçince yapacağım
bana mantıklı geldi bi kere denemekde fayda var

yok canım mamayı rafa kaldırdık 1 ay daha hiç bişey vermeye niyetim yok..1 ay sonrada yavaş yavaş ek gıdalara başlayacağız

ben de 6 aydan sonra ayırmayı düşünüyorum ya.çok erken olmaz di mi?

bizde ayni oda da yatiyoruz hatta besigi hemen benim yatagin yaninda sabahlarida yanima aliyorum ... simdi alistik ya ayri nasil yatcaz ki ? bide arkadaslar gece kalkip emzir,ek iste ne cok beni o zorliyor artik iskence gibi uyku gozumden akiyor gece 3de 4 te kalkmak cok zor bu bebeler ne zaman sabaha kadar yatacak acaba yauuu ???

sibelcim bencede esinlikle başlama mamaya ne gerek var sütün varsa bebeişinde emiyorsa sen sadece sütünle devam et bak benimki nerdeyse 20 gündür direniyor emmmemek için bende emzirmek için direniyorum ayda 500 aldımı yeter napayım imkan varken neden anne sütü almasınlar 6çaydan sonra zaten istediğini yer

valla arkadaşlar benim kızım yatagımın yanında yatagında uyuyordu ama ben son zamanlarda şu emzirme sorunu çıktığından buyana valla beraber yatıyorum yatmakta istiyorum buzamana kadar hiç yatmamıştım çok güzel bir duyguymuş ona bakarak uyumak :)

aslında sabaha kadar yaymaları mümkün.
akşam 6 ve 8 de ya da 7 ve 9 da besleyeceksin ve saat 11 de uyuyor olsa bile uyku öğünü vereceksin.o zaman sabaha kadar uyurlarmış.tracy teyzem öle diyor.tabi gün içinde de iyi öğünlerini tam almaları gerekiyormuşşşşşşşşş.
ama ben yapamadım bi türlü o ayrı.

ben de yanıma yatırıp uyumak istiyorum ama bu sefer de kokuma alışarak uyuyacak ve bidaha yatağında yatmaycak diye de korkuyorummm.

filizcm aynen bende öyleyim sabah baba gidiyo okula oğlan hop yanıma nasıl ayırcam bilmiyorum ya kokusunu almadan yapamıyorum az önce gittim yanına uyuyodu öptüm kokladm baya uyandırdm çocuğu sonra emzirdm yine öptüm arada şimdi ağlıyo azcıkın bakıp gelem

ya nutella krizim tuttu yine ya.....
ya kocişe alma diyorum dayanamıyorum yiyorum diyorum yok illaki alacak.
sinir ediyo beni.kendisi yese de bitirse yok yemiyor da.

iyi geceler kızlarrr
ayy bugün pek keyifsizdi benim oğlan yoruldum valla oyalayacağım derken fadimecim yapraklarda kar etmedi:)
fundacım önceden arada bir tv ye baktırıyordum ama geçen hafta bi program izledim ordaki doktor 2 yaşına kadar 1 dk bile izletmeyin dedi açıklamasını da yaptı ondan beri hiç baktırmıyorum .
filizz yazık derin mavi ye canımyaa ne güzel işte uslu uslu duruyor yavrum
fundacım sana da geçmiş olsun tatlım üst üste gelir hep
hacer sende online sın hadi geçmiş olsun yasinciğe

yatak konusuna gelince bende bebişimin mekan yatağını odama aldım kızlar bir güzel yer yatağı yapıyorum gardrobun önünde sabah kalkınca da aynada oyalanıyor biraz şimdilik böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…