oğlumun tv izlemek için verdiği uğraşı görseniz kızlar ölürsünüz gümektn debeleniyo resmen çok izliyo ya var mı göktuş gibi olan.tv ye oooooo aaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyo
abovvvvv geçmiişi okurken online olanlara bakmadım bile hoşbulduk filizcim yükledim resimleri herkescikler bakabilir face den.amann hepimizin sorunları benzer işte benim minik kuşta emmemk için inat ediyor o nat ettikçe tabi sütte azalma eğiliminde oluyor allahım bi görseniz savaşımızı 3 gündür beraber banyo yapıyoruz ten temması olsun ozaman belki eskisi gibi emmeye başlar umuduyla geçici bir durum diyorlar ama ne zaman geçicek geçsin artık kızım beni tekrardan eskisi emmeye başlasın.
kiz cok tv izletme 3 yasindan kucuk bebelere gunde 20 dk deyollar hele ki simdi bosver muzik cal kalk oyna gobel at sana baksin tv de sesler ve goruntu cok hizli degistigi ve hareket ettigi iicin cocuk takip etmeye calisrken hiperaktif oluyomus yani hiperaktiviteyi tetikliyomus valla internette ole yaziiii ben onun yalancisiyim ben hic izletmiyorum acaba cocuga eziyetmi ediyorum zaten izletsem cok bilmis deli gocamm kiyameti koparir cocugu mundar etti dei adam yaalsanaalsanasmile bide vizimkine lazim oyle bi kirbac bince ustune vurcan kirbaci ama bu cok ahlaksiz oldu ha hahaah hahahaha ahahahahdelikafadulden
ya sorma bende de sut var ama 4 aya geldi ancak 6 kilo oldu dogum kilosu 3416 8 nisan bakiyorum ayni ayar bebeler almis basini gidiyor bizden kucukler bizi gecti bu nasil is onada kafam basmiyor uykusu cok super fosur fosur meme guzel ne is bu ya:
buyut ..
geçmiş olsun fundacımben ne kadar sakar oldum ya.
ve neden sürekli bi yerlerime bişeler oluyooooo.
bugünde ayağımı çarptım ve tırnağım kalktı.kesin düşecek.
püüüfffffffffffffffffffff.
bi günüm de rahat geçsin be ya.
ya bende ayıramıyorum ayşegül ya aklım onda kalıo hep.göktuğdan değilde daha çok benden kaynaklanıyo ayırmak istemiyorum ya ondan........
sibelcm sabah okudumda bencede mamaya geçme tatlım ya zaten azaldı kilo alımları hem sütüm var dişyosun ee daha ne olsun geçme bence mamaya
bizde ayni oda da yatiyoruz hatta besigi hemen benim yatagin yaninda sabahlarida yanima aliyorum ... simdi alistik ya ayri nasil yatcaz ki ? bide arkadaslar gece kalkip emzir,ek iste ne cok beni o zorliyor artik iskence gibi uyku gozumden akiyor gece 3de 4 te kalkmak cok zor bu bebeler ne zaman sabaha kadar yatacak acaba yauuu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?