herkese günaydın:)
kızlaar kızımı düşürdüm koltuktan dün gece:gitme:üstelik tam kafasının üstüne düştü
dr gittik hemen allahtan bişeyciği yokmuş
çok korktum kızlar ve de kendime çok kızdım daha dikkatli olmalıydım
bebelerimiz artık dönüyo amaan dikkat
gunaydın kızlar
bizim bugun saltanatımız sona eriyor artık,eve gidiyoruz bakalım evde neler bekliyor bizi...
2 haftadır kaynanamı ve eşimin ailesini görmüyorum varya bizden iyisi yok eşimlede hiç tartışmadık,eşime kalsa ne guzel burda kalırız ama kaynana tarafı fişfekliyo dayanamadılar cekemiyorlar sanki bizi çok özlediler arıyolar nerdesiniz hala gelmeyi düşünmüyormusunuz diye....
üfffff
gene hersey eskisi gibi olmayı bekliyo
külkedisi masalı bitti:)
canımmmm eninde sonunda eve dönecen aslında ama eşinin ailesi neden problem çıkarıyo. ya neden illa birileri huzur bozar anlamıyom. adam gibi torunlarını sevip, insan gibi geçinseler senle olmuyo mualsanaalsanasmile illa el kızı muamelesi, hata bulma çabası... çocuklarının huzurunu mutluluğunu istemiyolar heraldekaydirigubbakcemile
özgecim sakın stres yapıp kendini sıkma. kimseyi de kafana takma. bak ben taktım taktım süt müt kalmadı..
gnc brewer's yeast tam adi.gnc nin sitesinde satisi yapiliyo.sabah 4 aksam 4 tane iciyosunuz.bende ayni sorunla basbasaydim.ne yaptiysam olmuyodu.herkes bulgur pilavi ye helva ye falan diyodu.ben 1 tencere bulgur pilavida yesem hic artmiyodu sutum.bunu bi arkadasim kullanmisti ondan duydum bende
ben de su vermiyom ama versem mi ki? oğluuumm bööle boncuk boncuk terliiii... benim dr da milupe sponsorluğunda kitapçık basmış ama bana hiiiç mama demedii. aksine sadece anne sütü diyo başka bişey demiyooo...
yok canım bi niyetlenio emmek için iki çekio bakıo boş kaskatı kesilip çığlık atmaya başlıO yavrum benim.tuğbacım bende önce sağıonca 100 cc çıkıodu sonra 70 e düştü sonra 40 a ve bitti.seninki de sanırım gidio gülüm yaaben bide bukadar stres ve çaba içerisindeyken çevremdekiler süt konusunda üstüme gelio.yok efendim çalışmayı tercih etmişim oğlumu sütten mahrum bırakmışım oğlum öbür tarafta bana bunun hesabını sorcakmış vay efendim kendin küstürdün sütünü sağmakla süt olurmu ayyy okadar kötüyümkü anlatamam.bu konu açılcak die ne bi topluma girebiliorum ne kimsenin yanında çocuğuma mama yapabiliorum .hemen saldırıya geçiolar.sanki ben keyfim için çalışmayı seçtim hangi anne çocuğunu isteyerek sütünden mahrum etmek ister.sütüm olsa keşke de bi yere giderken 1 çanta dolusu malzemeyle gitmesem.yok sıcak su termosu yok kaynamış soputuılmuş ayrı su şişsesi.maması biberonu.bunlarla uğraşacağıma gittiğim yerde emzirmek istemezmiyim oğlumu.ahh şu insanlar bigün yeteeeeeerrrrr size ne diye bağıracam az kaldı
yaaa ağzı bozuk bi hatun deilimdir ama ..ktir edin hepsini yav. benim sütüm var emziriyom da ne oluyoo... yok bilmem kimin oğluda benimkiyle beraber doğmuşta 8 kiloymuş benim sütüm yaramıyormuş, mama versem daha iimiş, miş mişte miş miş. ayol benim oğlan zatiii 2500 gr dı oldu sana 6 kilo daha ne yapayım ben yav...
Merhaba arkadaşlar... Ben de 14 Nisan'da yıllardır beklediğim Meleğime kavuştum... Allah herkesin yavrusunu bağışlasın...fırsat buldukça takip etmeye çalışacam sizleri...
gecmis olsun ..herzamn yanina bir yastik koymayi unutma ben hic koltuga yatirmiyorum ya buyuk yataga yada oyun parkina yere. en korktugum sey ruyalarima giriyor bazen sicrayip uyaniyirum hele ilk dogdugunda hep ruyamda kucagimdan dusuyordu kabus gibi bagirarak uyaniyordum
bebegim ananda bi yere kadar valla ben anamda kalsam 2 hafta kafayi yerim insanin evi gibi yok home home sweet home.. senin su kaynana dayaklik valla vardi ya bi filim sezercigin bincem ustune vurcam kirbaci vurcam kirbaci o hesap:):)) ehehehe
aynen katiliyorm 3. sahis bi evlilige girdimi o is bok oluyor melek olsa nafile kendi ananda olsa olmaz bu is aile nedir ac ilkokul 3. sinif kitabini anne baba ve cocuktan olusan kucuk topluluk yazar demi ama:):))
nan o neymis hele bende alam ondan :):)))
kiz versekmi su vermesek mi ayy kafam karisiiiiii...
evet ya kendi stresi yetmiyo gibi insana bide elalempofff
ya sorma bende de sut var ama 4 aya geldi ancak 6 kilo oldu dogum kilosu 3416 8 nisan bakiyorum ayni ayar bebeler almis basini gidiyor bizden kucukler bizi gecti bu nasil is onada kafam basmiyor uykusu cok super fosur fosur meme guzel ne is bu ya
gule gule buyut ..
canım sağol baktım.denemk lazım aslında.ama süt verirken olur mu ki...ben gibi kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara bi link gönderiiyom...Fundacım sende bi uygula istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...rinmak-icin-bagirsak-temizligi-hint-yagi.html
Allah analı babalı büyütsün inşallah.Merhaba arkadaşlar... Ben de 14 Nisan'da yıllardır beklediğim Meleğime kavuştum... Allah herkesin yavrusunu bağışlasın...fırsat buldukça takip etmeye çalışacam sizleri...
naptın sildin mi halıyı..halı silmem lazım ama çoookkk sıcak, ama halı da sırf kusmuk kokuyoooo....
evet şimdi haberler
biz sünnet olduk darısı erkeklerin başına
sabah 09:30 itibari ile evden çıktık hastaneye 09:45 gibi vardık işlemler falan derken beklemyete başladık ameliyathanenin önünde içerde sezeryan vardı 3,5 ay öncesi aklıma geldi birden neyse saat 10:10 yasin bebek bumu dedi hemşire evet dedim ayy kucağımdan aldılar ameliyathaneye götürdüler okadar kötü oldukki enlatamam hem eşim hem ben gözlerimiz doldu içeri alamayız dediler aa malum ameliyathane saat10:20 oğlum çıktı ayıktı azıcık narkoz verilmiş malesef ama sersem gibiydi 10 dk sürdü ama sanki bize 10 saat aman allahım kafayı yiyecektim neyse çıktı odaya aldılar bir saat önce bir satte sonra meme yok hiç bişey vermeyecen dedi neyse toplam 3saat falan kaldık orda fazla ağlamadı eve geldik ağrılar başladı sürekli kucağımda yada ayağımda sallıyom durmuyor yoksa kokumu almadımı yavrum ayaklarını hiç tepretmiyorama oldu bitti cumartesiye bişeyi kalmaz banyo bile yapabilir 4 gün de iyileşecek bebekya herket etmez daha çabu iyileşir
ayyy mesajı yazana kadar mahvoldum yaa durmuyor bu gece bize uyku yok
canım sağol baktım.denemk lazım aslında.ama süt verirken olur mu ki...
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
naptın sildin mi halıyı..
geçmiş olsun canım.geçsin hemen yasin paşanın yarası.
funda geleyimde bi adana cikarmasida biz yapalim :) hem ara tatil olacak bnen geldigimde kis ama olsun evde bulusuruz bizde yeni evimde agirlayayim seni mehtapla denizde gelir ohhsuper olur ya
heee sildim. kusmuk kokusu geçtiii leş gibi halı kokuyoo şimdi de...
yapalım kısss.ne güzel olar.seve seve gelirim filizcim.valla çok güzel olur.hadi gel hayırlısıyla da .
filiz benim kızım dün saat akşam 5te yapmıştı.bugün 6 ya kadar yapamadı.çıldırdı ki günde 6 7 kez kakiş yapıyo.
neyse bi yaptı pir yaptı:)
valla günlerce yapamayanların Allah yardımcıları olsun.
senin kociş ne yapıor orda master falan?
sildin de niye leş koki anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?