2010 Nisan Anneleri

hacercim geçmiş olsun.....
oldu da biti maşallah damat olur inşallah:))))

hayırlı olsunnn erkek oldu desene senin paşa

gecmis olsun ..herzamn yanina bir yastik koymayi unutma ben hic koltuga yatirmiyorum ya buyuk yataga yada oyun parkina yere. en korktugum sey ruyalarima giriyor bazen sicrayip uyaniyirum hele ilk dogdugunda hep ruyamda kucagimdan dusuyordu kabus gibi bagirarak uyaniyordum

bebegim ananda bi yere kadar valla ben anamda kalsam 2 hafta kafayi yerim insanin evi gibi yok home home sweet home.. senin su kaynana dayaklik valla vardi ya bi filim sezercigin bincem ustune vurcam kirbaci vurcam kirbaci o hesap:):)) ehehehe

aynen katiliyorm 3. sahis bi evlilige girdimi o is bok oluyor melek olsa nafile kendi ananda olsa olmaz bu is aile nedir ac ilkokul 3. sinif kitabini anne baba ve cocuktan olusan kucuk topluluk yazar demi ama:):))

nan o neymis hele bende alam ondan :):)))

ben de su vermiyom ama versem mi ki? oğluuumm bööle boncuk boncuk terliiii... benim dr da milupe sponsorluğunda kitapçık basmış ama bana hiiiç mama demedii. aksine sadece anne sütü diyo başka bişey demiyooo...

kiz versekmi su vermesek mi ayy kafam karisiiiiii...

evet ya kendi stresi yetmiyo gibi insana bide elalempofff

ya sorma bende de sut var ama 4 aya geldi ancak 6 kilo oldu dogum kilosu 3416 8 nisan bakiyorum ayni ayar bebeler almis basini gidiyor bizden kucukler bizi gecti bu nasil is onada kafam basmiyor uykusu cok super fosur fosur meme guzel ne is bu ya

Merhaba arkadaşlar... Ben de 14 Nisan'da yıllardır beklediğim Meleğime kavuştum... Allah herkesin yavrusunu bağışlasın...fırsat buldukça takip etmeye çalışacam sizleri...

gule gule buyut ..

boşver yaa... uyuyomu uyuyoo, halinden memnun mu memnun? eee daha ne olsun varsın 6 kilo olsun çoktaaa tıınnnn....

ben gibi kabızlık sorunu yaşayan arkadaşlara bi link gönderiiyom...Fundacım sende bi uygula istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...rinmak-icin-bagirsak-temizligi-hint-yagi.html
canım sağol baktım.denemk lazım aslında.ama süt verirken olur mu ki...

Merhaba arkadaşlar... Ben de 14 Nisan'da yıllardır beklediğim Meleğime kavuştum... Allah herkesin yavrusunu bağışlasın...fırsat buldukça takip etmeye çalışacam sizleri...
Allah analı babalı büyütsün inşallah.

halı silmem lazım ama çoookkk sıcak, ama halı da sırf kusmuk kokuyoooo....
naptın sildin mi halıyı..

geçmiş olsun canım.geçsin hemen yasin paşanın yarası.

ben ne kadar sakar oldum ya.
ve neden sürekli bi yerlerime bişeler oluyooooo.
bugünde ayağımı çarptım ve tırnağım kalktı.kesin düşecek.
püüüfffffffffffffffffffff.
bi günüm de rahat geçsin be ya.

funda geleyimde bi adana cikarmasida biz yapalim :) hem ara tatil olacak bnen geldigimde kis ama olsun evde bulusuruz bizde yeni evimde agirlayayim seni mehtapla denizde gelir ohhsuper olur ya

heee sildim. kusmuk kokusu geçtiii leş gibi halı kokuyoo şimdi de...

funda geleyimde bi adana cikarmasida biz yapalim :) hem ara tatil olacak bnen geldigimde kis ama olsun evde bulusuruz bizde yeni evimde agirlayayim seni mehtapla denizde gelir ohhsuper olur ya

yapalım kısss.ne güzel olar.seve seve gelirim filizcim.valla çok güzel olur.hadi gel hayırlısıyla da .

yapalım kısss.ne güzel olar.seve seve gelirim filizcim.valla çok güzel olur.hadi gel hayırlısıyla da .

7 ocakta kutsal topraklardayim insallah:):))) gocam seneye yaza gebe gelecem diyiiii ((( biktim ya memleket hasretiyle yakti beni bu gocaaa:a015:

kiz uyanmis kendine takiliyo yatakta alem bu kiz ya cocugum zirlasana anaaaaacim ben uyandim deyiii kaka edemedin debeleniyor simdi kuzucuk kendi rekorunu kirdi 24 saat oldu Aallah 3-4 gun yapamayanlara sabir versin cocuk simdiden komalara girdi bokuyla savasiyir ...

filiz benim kızım dün saat akşam 5te yapmıştı.bugün 6 ya kadar yapamadı.çıldırdı ki günde 6 7 kez kakiş yapıyo.
neyse bi yaptı pir yaptı:)
valla günlerce yapamayanların Allah yardımcıları olsun.
senin kociş ne yapıor orda master falan?

mastere hastiri bitmez onun hic master bitti doktora yapiyor basimiza dr oldu simdiden havalarda eheheeekaydirigubbakcemile5

bu arada tek elle yaziyirm ayy cok zormus:1shok:

slm kızlar koca diyoki çocuğu al bende dedim kızlara bi ceeeeeeeeee deseydm
filizcm az önce özgeye yazdığın sjı okdum vurcam kırbaçı olayına bi kahkaha attım ki gözlerden yaş geldi goncam diyoki senin beynine oksijen gitmiyo fundaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

oğlumun tv izlemek için verdiği uğraşı görseniz kızlar ölürsünüz gümektn debeleniyo resmen çok izliyo ya var mı göktuş gibi olan.tv ye oooooo aaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…