iyigeceler kızlar sohbet güzel anlaşılan:)
oğlum 2 gündür çok keyifsiz yaa hele bugün gündüz hiç uyumadı akşamüstünden beri uyuyo bizi nasıl bir gece bekliyor bilmiyorum. hastalanıyor da ondan mı bu kadar huzursuz keyifsiz acaba
benimde yarına yetiştirmem gereken bir proje var off
iyi geceler kızlarrr
ayy bugün pek keyifsizdi benim oğlan yoruldum valla oyalayacağım derken fadimecim yapraklarda kar etmedi:)
fundacım önceden arada bir tv ye baktırıyordum ama geçen hafta bi program izledim ordaki doktor 2 yaşına kadar 1 dk bile izletmeyin dedi açıklamasını da yaptı ondan beri hiç baktırmıyorum .
filizz yazık derin mavi ye canımyaa ne güzel işte uslu uslu duruyor yavrum
fundacım sana da geçmiş olsun tatlım üst üste gelir hep
hacer sende online sın hadi geçmiş olsun yasinciğe
canım uykuda emzirmeye çalış sütünüde sağmaya çalış çoğalması için valla ben sağmayada başlıycam bu dolaba nasıl konuluyor yaarkadaşlar o emmediğinde hem ziyan olmasın hem azalmasın
bir arkadaş poşetleren falan bahsetmişti süt saklamak için
yasin bey uyuyorken bi mrb diyeyim dedim ama durarsa tabii fitilin etkisiyle bayıldı garibim
sağolcanım inşallah canım yaa erke oldu oğluşum
amin canım sağol
AŞK OLSUN BEN NERDEYİM NEDEN BENİ DEMİYONUZFİLİZCİM İSTENMİYORMUYUM YOKSA
kaydirigubbakcemile3:çok komik yaa inanmıyorum gerçektenmi kaç aylık olduu bebiş
ayy aslında en güzeli ama yapabilene aşk olsun
ayy aynen valla şöyle kesintisiz bi uyusam n güzel olur bide sabah saat 6 gibi uyanıyor mutlaka babasını işe göndeiyor agulaşıyolar ama tabii benid istiyor şaka gibi yaa ben olmadımmı ağlıyor yaa siz oynaşın ben uyuyayım diyom yok hemen başlıyor ağlamaya
yy ben ii abartmışım yaa hala karyolasında yatırmıyom benim kucumda yatıyor bebişim vvalla ilk günler yatırdım şimdi koynumda daha kötüsü karyolaya sığamadığımıız için benle yasin bi kanepede yusuflada babası bi kanepede yatıyoz yusufun odası olmadığı için tek yatırsak etkilenir diye bbbizde yanında yatıyoz
filizzzzzzzz buldun uslu kızı yakınıp durmaaa hemen maşallahhh diyeyim cabnı gönülden emsinde gece emsin ben gazından çok yakındım şimdi daha kötüsü çıktı gazı olsunda razıyım valla yeterki emsin bebeeemmm.
sumeyra05, haceroguz, ymer, meysa, fulyan, m_-_m, TARHAN, jnaz, budebe
maşallah maşallah herkes bu gece burda süpperrr....filiz nerde ya meltemle
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm.........hoşgeldin yurdagülll 9 kişi var filiz kaçmış
ya bende sagmak istoyorum hep gogus pedine akiyor sinir oluyorum ama tirsiyorum bide sagiyomusum 30-40 ml depresyona girerim simdi nedir ne degildir bi haberim valla. dogumdan sonraki haftalarda sgmistim bi kac defa sinemaya gidecektik kaynanaya birakcaktim fena degildi. hele ilk gunler tek memeden 100cc sut cikardi vay gecmsiim vay gencligim vay vayyy:çok üzgünüm:bir arkadaş poşetleren falan bahsetmişti süt saklamak için
sağol fundacım valla oldu bitti kurtulduk bayramdan sonrada akikasını keseriz güzl yemekli mevlüt ohh bitti bile düğün zaten sevmiyom sonryı beklemenin anlamı yok
filizcim olurmu adanaya gelim geldim seyhanda oturuyom denili mahallenin adı
kız herşeyi unutmuşun denizliyi unutmamışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?