2010 Nisan Anneleri

jalecim korkulcak bişey yok inan sadece biraz içi eriyor insanın okadar ee buda küçükkende öle olcak büyüsede en iis bence küçük yaptırmak

geldm anammmmm maşallah kaç kişiyz beeeeeeeeee maşallah hepimize..........

canım benim oğlanda öyle 2 gündür dün kabızlıktandr dedim mıçtı yine öyle diştende olanilir diyorum çeneme bi saldırıyo bi görsen damak kaşıyıcıda aldm baya kullanıyo.artı sıcaklardanda çok bunalıyo yavrucaklar ben lttan çıtçıtlınında çıtçıtı açık yatırıyorum aykta çorap yok üstüne değmeyecek şekilde tek çarşaf var.

tuğbacm saat 11 den önceydi bi tuğbayı arayım dedim baktm sAATE GEÇ OLMUŞTU ANAM ÇOCUKLARDAN FIRSAT BULUP ARAYAMADM BİLE SENİ.İLK FIRSATTA İNŞALLAHHHHHH.

CANIM YA İZLETTİRMİYORUM AMA CEBELLEŞİYO RESMEN ÖNÜNE BİŞEYLER KOYUYORUM ARTIK.ya nasılda bakıo ya ahanda böle:1shok:

canım uykuda emzirmeye çalış sütünüde sağmaya çalış çoğalması için valla ben sağmayada başlıycam bu dolaba nasıl konuluyor yaarkadaşlar o emmediğinde hem ziyan olmasın hem azalmasın

bir arkadaş poşetleren falan bahsetmişti süt saklamak için

canım bendm daha sağdın mı de sağmadm ama süt saklama poşetleri gayet iyi ziyan etme bencede varsa ben gece saat kurup kalkmadm daha bazen uzun uyuyo göktuğ yalnız 2 gündür deli oldu sıcaklardan.önce biberona sağmayı düşünüyorum sonra poşete aktarıp üstüne tarih yazmak lazımmış 6 ay kullanılabilirmş ve dondurucuda en arkaya koyun diyoki açıldığında hemen gün ışığına maruz kalmasın

hacercm geçmiş olsun tatlım ya ne kadar unutkan oldum ben yafffffffff.nasıl şimdi bende çok istedm ama babasını ikna edemedm şimdi çookkkk pişmanım

aaa sensiz olurmu heeecc ama sen adanaliyim ama denizlide yasiyorum demedinmiyid ben yanlismi anladim ki acabaaagggg

kızlar iyi geceler .... sohbet güzel ama uykum varrrrrr.
bol sütlü geceler....

Kızlar face foto ekledm
jalecm nasılsın tatlım ya senide bi arayamadm gitti darılmıyon dimi ya şu sıcaklar oğlanıda benide mahvetti.nasılsın tatlım ahmet yusuf çok tatlı omuş senide gördüm sonunda valla süper görünüyordunuz

ya sorma haklisin aslinda biz mememizi acmaya useniyoz allah kis gunu mama yapana kolaylik versin zaten beni yakinda dehleyecekler kk dan :)))

sumeyra05, haceroguz, ymer, meysa, fulyan, m_-_m, TARHAN, jnaz, budebe

maşallah maşallah herkes bu gece burda süpperrr....filiz nerde ya meltemle

geldim geldim kiz nihayet kaka yapmayi basardi dadindan yenmez artik :):))

hoşgeldin yurdagülll 9 kişi var filiz kaçmış
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm.........

bir arkadaş poşetleren falan bahsetmişti süt saklamak için
ya bende sagmak istoyorum hep gogus pedine akiyor sinir oluyorum ama tirsiyorum bide sagiyomusum 30-40 ml depresyona girerim simdi nedir ne degildir bi haberim valla. dogumdan sonraki haftalarda sgmistim bi kac defa sinemaya gidecektik kaynanaya birakcaktim fena degildi. hele ilk gunler tek memeden 100cc sut cikardi vay gecmsiim vay gencligim vay vayyy:çok üzgünüm:

sağol fundacım valla oldu bitti kurtulduk bayramdan sonrada akikasını keseriz güzl yemekli mevlüt ohh bitti bile düğün zaten sevmiyom sonryı beklemenin anlamı yok
filizcim olurmu adanaya gelim geldim seyhanda oturuyom denili mahallenin adı
kız herşeyi unutmuşun denizliyi unutmamışın

hahahahah denizlide oturuyorum deyince bende sandim denizlide yasiyosun yani sehir olan denizli :):)) ay ben denizli dolmuslarinda omrumu curuttum okula giderken denizliye biniyodum vakiflar sarayinda in yeniden bin incirlik dolmusuna omrum curudu ya :))) bizde mavi bulvardayiz tellidere tarafinda ... geldigimde beklerim

anammm kimse kalmamis kacmis millet bende kizi uyutup doneyim simidi kakayi da etti ya ohh yatar 2 saat daha memede uyusun garibim zaten ememedi sabahtan beri bok kavgasinda :):)))
buu arada saat 3 burda su anda 15:00 yani :))))

ayy benimde gözlerim akıyor uykum geldi saat 00:00 bebişimde acıkmış galiba sütüm kaynıyor neyse ben gidim uyanmasın zavallım bugün neler çekti zaten bide ağlamasın

ben ablamın oğlunu emziriyorum bi araya geldiğimizde anam diyoki ah yakın olsanız keşkede sürekli seni emzirse teyzen

iyi geceler hacercim maşallah yaaaaaaa ben şimdi rezene içicem bizimki az önce 2 göğsümüde hüpletti kalmadı

yaw sanırım ben iş bitiremiyorum çok mu uyşuşuğum acep küçücücük bi halım var yıkancak ve oncaaaaaaaaaaaaa ütüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

uyuşukta değilim emme bu oğlan durmiii bnden şıp şıp ter damliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii napcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…