günaydın hanımlar
çok zor bi geceydi yaaaman allahım sürekli ağladı gözümden uyku akıyo resmen halada kucağımda ağrısından beni ısırıyor meme emerken olsun yaa ilk gün geçti kaldı 2 gün sonra iileşecek
ay nasıl bi memlekette yaşıosam hiç aradığım şeyi bulamıom ya..şimdide marketlerde keçi sütü bulamıom yokmuş..
ne kaddan sayfa birikmiş böle maşlh....
oku oku bitmedi....
gideyim yatayım oğlum birazdan uyanır ve beni yanına ister nası alıştı hangi ara alıştı anlamdım ya yatarak emmek istiyo fitil oldum...
canım darlanıyo yatarak emzirirken aman ya ne kolaymışm oturmak,tv ye falan bakıyordum şimdi başka odada yatıyoruz o emiyo uyyo ve haliyle bende insanlardan kopuk yaşamaya başladım...
sıpa ya bi film izletmedi
,evde kalabalık film keyfi yapcaktık,yok zırladı kocamda bi guzel git şunu uyut adam gişbi demezmi bende tavır yaptım küstüm ya ne gıcık sanki bitek benim çocuğum neden hep ben soyutlanan taraf oluyorum,azcık oyalasa olmaz sanki
bu akşamda anamda kalıdık kaynanama tel açtık gelmiycez yarın geliriz diye artık beni evde nası bir ortam bekliyo bilmyrm,kesin baya tavır olur,surat olur.....
karı köylü ettin oğlumuzu derler....
amannnn nese çokta tın....
bu arada ben artık ist buluşmasından umudu kesmiş bulunuyorum...
bende gebze buluşmasına katılcam....tuğba ya ramazan baslamadan dedik ama sanırım erken başlıyo ağustosun 11 mi neydi...
nası yapcezzz:))))))))))))
canım yaa şükret ki sütün var ve bebeğin emiyor.sence göğsünü çıkartıp bebeğini emzirmek mi zor,yoksa gecenin bi körü uykunun en tatlı yerinde kalkıp su ısıtıp mama yapmak mı zor?ben hergece 2 defa bu zorluğu yaşıorum.her mama verişimde de içim sızlıo.şikayetçi olma arkadaşım şükret bence..
hoşgeldin canım.bebeğin hayırlı olsun ..bekleriz herzaman ..
günaydın kızlar iki sevinç birden yaşadım ben hihoyyyt dün kocişim geldi bu birrrrrrrr,veee ikincisi bu sabah regl oldum kaydirigubbakcemile2 ay ne çok korkuyodum nihayet oldum çok sevindim yaaa:teytey: buaraa dün gece muhabbetin gözüne vurmuşsunuz kızlar bee maşallah bebeişler büyüdü tabi akşamları rahat etmeye başladık çok şükür..
Kızlar face foto ekledm
jalecm nasılsın tatlım ya senide bi arayamadm gitti darılmıyon dimi ya şu sıcaklar oğlanıda benide mahvetti.nasılsın tatlım ahmet yusuf çok tatlı omuş senide gördüm sonunda valla süper görünüyordunuz
hahahahah denizlide oturuyorum deyince bende sandim denizlide yasiyosun yani sehir olan denizli :):)) ay ben denizli dolmuslarinda omrumu curuttum okula giderken denizliye biniyodum vakiflar sarayinda in yeniden bin incirlik dolmusuna omrum curudu ya :))) bizde mavi bulvardayiz tellidere tarafinda ... geldigimde beklerim
ben ablamın oğlunu emziriyorum bi araya geldiğimizde anam diyoki ah yakın olsanız keşkede sürekli seni emzirse teyzen
migrasta da mı yok.kay markada var sanırım tam emin değilim.
ayy kızlar süpersiniz ya ne güzel nete vakit buluyorsunuz ben çocuk uyuyunca anca ev işi yemek falan yapabiliyorum gerçi birazda alışkanlık meselesi ben pek alışamadım nete özlemişim siteyi valla ne zamandır giremedim umarım bebişler ve siz iyisinizdir kızım ve ben iyiyiz öpüyoruzzzzz
canım bende bulamadım da köyden istettik ama tereddütlüyüm çok yağlı diyolar ne yapcaz bilmiyomay nasıl bi memlekette yaşıosam hiç aradığım şeyi bulamıom ya..şimdide marketlerde keçi sütü bulamıom yokmuş..
ayyyy canııım benim yaa geçecek inşallahgünaydın hanımlar
çok zor bi geceydi yaaaman allahım sürekli ağladı gözümden uyku akıyo resmen halada kucağımda ağrısından beni ısırıyor meme emerken olsun yaa ilk gün geçti kaldı 2 gün sonra iileşecek
çok sıcak canım benim napsın yusufcukkkmerhaba kızlarr
yusuf yeni uyudu da rahatladım bende sabahtan beri pek mız mız
bi ara balkona çıkardım eve alınca yine başladı ama bu sıcakta hep balkonda da olmaz ki gelde anlat el kadar bebeye
dün gecede bi anda çıkmak zorunda kaldım uyanınca sonrada sağolsun babası uykusunu iyice açtı sonra da uyutmaya uğraştım
iiz bizde valla bizde bebişten fırsat buldukça giriyoz işte iş güç hakgetire zatennnayy kızlar süpersiniz ya ne güzel nete vakit buluyorsunuz ben çocuk uyuyunca anca ev işi yemek falan yapabiliyorum gerçi birazda alışkanlık meselesi ben pek alışamadım nete özlemişim siteyi valla ne zamandır giremedim umarım bebişler ve siz iyisinizdir kızım ve ben iyiyiz öpüyoruzzzzz
canımm yaa ben daha regl olmadım emzirme azalınca olur diyolar bense korkuyorum olmaya olduğunda hamile kalma olasılığı çokmuş bakalım biz ne zaman olcazcanım yaa şükret ki sütün var ve bebeğin emiyor.sence göğsünü çıkartıp bebeğini emzirmek mi zor,yoksa gecenin bi körü uykunun en tatlı yerinde kalkıp su ısıtıp mama yapmak mı zor?ben hergece 2 defa bu zorluğu yaşıorum.her mama verişimde de içim sızlıo.şikayetçi olma arkadaşım şükret bence..
hoşgeldin canım.bebeğin hayırlı olsun ..bekleriz herzaman ..
günaydın kızlar iki sevinç birden yaşadım ben hihoyyyt dün kocişim geldi bu birrrrrrrr,veee ikincisi bu sabah regl oldum kaydirigubbakcemile2 ay ne çok korkuyodum nihayet oldum çok sevindim yaaa:teytey: buaraa dün gece muhabbetin gözüne vurmuşsunuz kızlar bee maşallah bebeişler büyüdü tabi akşamları rahat etmeye başladık çok şükür..
canım karadenizde migros pek yoktur bi dönem protesto etmişler baya ben okurken trabzondada yoktu şimdi bilmem varmırizede migros filan yooki tatlım..bukadar başbakan vekil bilmem ne çıkarttı bu şehir hala kalkınamadı
hoşgeldin canım.valla ben kendi adıma sölim çalıştığım için işyerimde boş zamanlarımda girebiliorum rahatlıkla.ama evde olunca daha çok oğlumla ilgileiorum yemek ütü ev işi derken pek giremiom.bebişlerimiz iyi çok şükür bizlerde iyiyiz..a.s.
bende olmayanlardanım.bende regl olmadım yaaaaaaaaamafoldumben
hayriyeciğim kocca bi maşşallah benden sana sende kaşı canım bi yerlerini.iyi üstesinden gelion valla.ben evde olmama rağmen yetiştiremiyorum çoğu zaman.anam benim oğlan şu aralar çok geveze hep yanında olcam altını alıyorm elimi yıkıycam basıyo çığlığı.az önce küçük yatak odamın yolluğu vardı yıkayayım dedm bastı yaygarayı
tünaydınlar bu arada kızlar............dün geceden bıraktığım yaklaşık 2 saati bulacak bi ütü ve yemek yapma işlemi beni bekliyo ama hava kapalı benimde hiç bişeyck yapasm yok
Hayriyeciğim bugün seni daha iyi anladım.Oğlumu emzirmeye eve geçtiğimde emmedi sağayım dedim 10 cc bile çıkmadı malesef((Öğle satinde süt yapan gıdalardan bol bol yedimde birazcık oldu (İnşallah hepimizin sütü dolar taşar.olumunekankayizsmile
canım sen çalışmaya mı başladın??moralini bozmak istemem ama hazırlıklı ol sütlerinin vedasına..o süt yapan gıdalar bikaç gün sonra hiç işe yaramayacak canım..ahhh ahhh bu konuda okadar yaralıyımki..ömür boyu bu sızıyı çekecem ben biliorum..inşallah canım inşallah artar.
birde canım sen yokken mama ile mi beslenio
ayyy ne ii canım ya..inşallah mamaya hiç gerek duymazsın..benimle kimse aynı kaderi yaşasın istemiorum
canım ağrıyacak tabii normal yani en hassas yerinden parça kopuyo idare edecez artıkhacercim hani az acıyacaktı canıama dediğin gibi kaldı 2 gün en iyisi ben annemlerdeyken yaptırayım sünneti
selam canım biz idare ediyoz sen ne yapıyon nasılsınslm kızlara.s.,nasılsınız?
geçecek yaa 2 gün kaldı inşallahcanım bende bulamadım da köyden istettik ama tereddütlüyüm çok yağlı diyolar ne yapcaz bilmiyom
ayyyy canııım benim yaa geçecek inşallah
çok sıcak canım benim napsın yusufcukkk
iiz bizde valla bizde bebişten fırsat buldukça giriyoz işte iş güç hakgetire zatennn
canımm yaa ben daha regl olmadım emzirme azalınca olur diyolar bense korkuyorum olmaya olduğunda hamile kalma olasılığı çokmuş bakalım biz ne zaman olcaz
canım karadenizde migros pek yoktur bi dönem protesto etmişler baya ben okurken trabzondada yoktu şimdi bilmem varmı
ben oldum sanırım tatil iii geldi hormonlarım düzene giriyor hemde sanki lohusa dönemindeydim 12 gün oldu geçtibende regl olmadım yaaaaaaaaamafoldumben
İnşallah ama böyle azaldığı zamanlarda karamsarlaşıyorum eşime mamayamı başlasam acaba diyorum hep:bbo:
selam kızlar biz geldik yaa çok şükür uyuttum ayakta sallayınca anca durdu
bide ayakta salamaya alışırsa yandım
canım ağrıyacak tabii normal yani en hassas yerinden parça kopuyo idare edecez artık
selam canım biz idare ediyoz sen ne yapıyon nasılsın
geçecek yaa 2 gün kaldı inşallah
ben oldum sanırım tatil iii geldi hormonlarım düzene giriyor hemde sanki lohusa dönemindeydim 12 gün oldu geçti
yok canım yaa sen bize diyon sakın yetecek inşallah artacak akcak bile
hoşgeldin canım.Ben iyiyim çalışıyorum.Hacerciğim hadi sizde atlattınız darısı damatlığına inşallah.Ben sadece 1 gün boyunca fitil verdim sonrada vermedim,bize öyle söylendi.Birde bir hafta antibiyotik krem sürdüm.Zaten oğluşta 1 günün sonunda alıştı rahatladı.mehtapcım hazır seni bulmuşken yaa doktor günde 3 defa fitil verdi yarım yarım çok değilmi sence fitil 2 günden sonra zararlıymış diye biliyorum belkide yanılıyorumdur sende eymeni yaptırdın yaa n kadar veriyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?