hoşgeldin canım.Ben iyiyim çalışıyorum.Hacerciğim hadi sizde atlattınız darısı damatlığına inşallah.Ben sadece 1 gün boyunca fitil verdim sonrada vermedim,bize öyle söylendi.Birde bir hafta antibiyotik krem sürdüm.Zaten oğluşta 1 günün sonunda alıştı rahatladı.
sağol canım ayy damatlığını görecekmiyim yaa inşallah hepimize gösterir ben işte dün verdim bugünde 1 defa yaptım diyom çok ağlamzsa vermim yada 1 çay kaşığı ağrı kesici vereyim bide fitili verdimmi hemen altına yapıyor çıkarıyor bi etkisi olmuyorki bende batikonla etrafına pansuman yapıyom bactoban krem vermiş onuda sürüyom baya ii oldu dün şişti şimdi kuruyacak gibi büyük bez bağlıyom fazla etkilemiyor dün hertarafı suladı yeniden temizlik şart oldu yarına bişey kalmaz inşallah
hoşgeldin canım bizde yeni yeni fırsat bulabiliyoruz artık büyüyor bebişler ev işide nereye gidersem bebek yanımda oluyor yoksa kıyameti koparıyor yoksa onun uyumasını beklersem mümkün değil yetiştiremiyorumayy kızlar süpersiniz ya ne güzel nete vakit buluyorsunuz ben çocuk uyuyunca anca ev işi yemek falan yapabiliyorum gerçi birazda alışkanlık meselesi ben pek alışamadım nete özlemişim siteyi valla ne zamandır giremedim umarım bebişler ve siz iyisinizdir kızım ve ben iyiyiz öpüyoruzzzzz
a.s canım hoşgeldin biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın yakışıklı oğlun nasıl?slm kızlara.s.,nasılsınız?
sorma tatlım Allahtan esmeye başladı şimdicanım bende bulamadım da köyden istettik ama tereddütlüyüm çok yağlı diyolar ne yapcaz bilmiyom
ayyyy canııım benim yaa geçecek inşallah
çok sıcak canım benim napsın yusufcukkk
iiz bizde valla bizde bebişten fırsat buldukça giriyoz işte iş güç hakgetire zatennn
canımm yaa ben daha regl olmadım emzirme azalınca olur diyolar bense korkuyorum olmaya olduğunda hamile kalma olasılığı çokmuş bakalım biz ne zaman olcaz
canım karadenizde migros pek yoktur bi dönem protesto etmişler baya ben okurken trabzondada yoktu şimdi bilmem varmı
ahh ahh bende pek tembelim bugün canım hiçbişey yapmak istemiyorhayriyeciğim kocca bi maşşallah benden sana sende kaşı canım bi yerlerini.iyi üstesinden gelion valla.ben evde olmama rağmen yetiştiremiyorum çoğu zaman.anam benim oğlan şu aralar çok geveze hep yanında olcam altını alıyorm elimi yıkıycam basıyo çığlığı.az önce küçük yatak odamın yolluğu vardı yıkayayım dedm bastı yaygarayı
tünaydınlar bu arada kızlar............dün geceden bıraktığım yaklaşık 2 saati bulacak bi ütü ve yemek yapma işlemi beni bekliyo ama hava kapalı benimde hiç bişeyck yapasm yok
seninle aynı kaderi ben yaşıyorum tatlım doğduğundan beriayyy ne ii canım ya..inşallah mamaya hiç gerek duymazsın..benimle kimse aynı kaderi yaşasın istemiorum
merhaba canım kıyamam ben yavruma haklısın kolay değilselam kızlar biz geldik yaa çok şükür uyuttum ayakta sallayınca anca durdu
bide ayakta salamaya alışırsa yandım
canım ağrıyacak tabii normal yani en hassas yerinden parça kopuyo idare edecez artık
selam canım biz idare ediyoz sen ne yapıyon nasılsın
geçecek yaa 2 gün kaldı inşallah
ben oldum sanırım tatil iii geldi hormonlarım düzene giriyor hemde sanki lohusa dönemindeydim 12 gün oldu geçti
yok canım yaa sen bize diyon sakın yetecek inşallah artacak akcak bile
jalecim teşekkürler sanırım havanın dengesizliğinden böyle oldu kuzucuklar.inşallah canımm
valla sizi gördükten sonra korktum bende yaptırmayı düşünüyorum
iyi geceler tuğbacım
aklına kötü yü getirme havalardandır huysuzluğu bizimkide öyle
Allah kolaylık versin sana
yurdagülcüm umarım hasta olmaz bugün az daha iyi. ama huyu suyu yine değişiyor. yaramazlaşıyor iyice napcaz bilmem:)slm herkese vay be herkes burda maas. Jalecım afıyet olsun gercı coktan bıtmıstır kahve tugbacım hasta mı olcak kaancık olmaz bısey ıns.
uykuda da emmiyor canım zaten süt müt kalmadı az önce sağdım yine hiç denecek kadar azdıcanım uykuda emzirmeye çalış sütünüde sağmaya çalış çoğalması için valla ben sağmayada başlıycam bu dolaba nasıl konuluyor yaarkadaşlar o emmediğinde hem ziyan olmasın hem azalmasın
canım yaaa görüşemedik bir türlü tatlım sen istediğin saatte ara çünkü telefonumun sesi hep kısık müsait değilsem uyuyosam zaten ruhum duymuyor çalınca:))))canım benim oğlanda öyle 2 gündür dün kabızlıktandr dedim mıçtı yine öyle diştende olanilir diyorum çeneme bi saldırıyo bi görsen damak kaşıyıcıda aldm baya kullanıyo.artı sıcaklardanda çok bunalıyo yavrucaklar ben lttan çıtçıtlınında çıtçıtı açık yatırıyorum aykta çorap yok üstüne değmeyecek şekilde tek çarşaf var.
tuğbacm saat 11 den önceydi bi tuğbayı arayım dedim baktm sAATE GEÇ OLMUŞTU ANAM ÇOCUKLARDAN FIRSAT BULUP ARAYAMADM BİLE SENİ.İLK FIRSATTA İNŞALLAHHHHHH.
hemen kargoya veriyom kaanı:) ama asıl bana azimle emen bir bebe lazımki sütlerim çoğalsın boş göğsü bile cokur cokur çeken cinslerden:))) çünkü benim sütüm vardı kaan emmedikçe azaldı.sütü olmayanar filizle ban gönderin süt kardaş olsunlar biz verek
ay bacımmm yapcaz bi şekilde valla şart artık:)bu arada ben artık ist buluşmasından umudu kesmiş bulunuyorum...
bende gebze buluşmasına katılcam....tuğba ya ramazan baslamadan dedik ama sanırım erken başlıyo ağustosun 11 mi neydi...
nası yapcezzz:))))))))))))
canım daha önce söyleyemedim sanırım. hayırlı uğurlu olsun ayrıca geçmiş olsun tatlım. 2 günüde atlatıp küçük erkekinle eski huzurunuza kavuşursunuz inşallahhhgünaydın hanımlar
çok zor bi geceydi yaaaman allahım sürekli ağladı gözümden uyku akıyo resmen halada kucağımda ağrısından beni ısırıyor meme emerken olsun yaa ilk gün geçti kaldı 2 gün sonra iileşecek
canım bunca zaman sırf sütünle doyurdun sen daha ne istiyon artık büyüdüler ihtiyaçları arttı. mama ya da ek gıda ya geçmek o kadar koymaz insana yeterki ilaç niyetine de olsa günde bir öğün karnını da doyursa 2 yaşına kadar emsinler. biz süt maceramızın sonuna çok yaklaştık artık mama takviyesine bin kere razıyım, onu geçtim ilaç niyetine emse öpüp başıma koyacam. tamamen bırakması ya da sütün tamamen kesilmesi daha kötü.İnşallah ama böyle azaldığı zamanlarda karamsarlaşıyorum eşime mamayamı başlasam acaba diyorum hep:bbo:
bende regl olmadım yaaaaaaaaamafoldumben
sibelcim aman aman maskesiz ciçek koklamayın bende bir ay bpyunca hergunumu korku dolu yasadım,eşim ne oılcak olsun diyodu ama yok alla isteyernlere versin çok zor.....kuzeyle bile hayatımın tamamı sabote edilmişken ikinciyi düşünemiyrm...
daha cok erken...
gunduz uyumakta cok sersemlik yapıyo
aman da aman kimler gelmiş hoşgeldin canımmm maşallah ömerimeeeee nasıl geçti diş sancıları ne kadar sürdü. halaa senin tecrübelerine ihtiyacımız var:))))bız ıyız ömer 7 ayına gırmek uzerte artık dıs de cıkardık
çok geçmiş olsun canım görüşürüzzzçok sagol cnm
sureklı huysuzluk edıp agladı
onun dısında çok sukur ıyıydı
salı gunu de bızım yataktan dustu ömerım
hmn yuzyıla gıttık
çok sukur bısey cıkmadı
canımcım hiç vicdan azabı çekme sonuçta bebişin için herşey ve şu anda hiçbişeyin farkında değilmerhabalar kızlarr dışardaydım bugün iş için. offf oğlumu ihmal ediyorum diye vicdan azabı çekiyorum. iş yapmasam bu yoklukta eşime destek olamadığım için gelen fırsatları kaçırdığım için pişman oluyom. iki arada bir derede kaldım.
jalecim teşekkürler sanırım havanın dengesizliğinden böyle oldu kuzucuklar.
[uykuda da emmiyor canım zaten süt müt kalmadı az önce sağdım yine hiç denecek kadar azdı
ay bacımmm yapcaz bi şekilde valla şart artık:)
[.
ay aynen tatlım bu ay hep o korkum var 5 gün gecikince eşim abartıyorsun ne olacak 2 si beraber büyür diyo bideofff bende hala olamadım sürekli hamilelik belirtileri yaşıyorum dün dayanamadım test aldım korka korka yaptım allahdan tek çizgi ...ben ne yapacam ya eşim maske takmak istemiyooo( korunmakda istemiyo olsun 2si büyür diyor kafayı yiyecem ..
bi adet olsam rahatlıcam sanki
jalecim o tembellik bugun bende de var sabahdan yemeklerimi yaptım ondan sonrada ,Elifimle oynadık sonra onu uyutayım derken bende uyuya kalmışım yanında 2 saat uykudan sonra uyandırdı kızım sonra banyo yaptık bi neskafe içtim kendime geldim ama hala sersem gibiyimmm..
hemen bakayımkızlar kuzişin kız verdiyonu halini yükledim faceye...
uzun zaman oluyo çekeli ama kocamdan tırstım koyamadım....dunde fundadan destek aldım baktım o koymuş dedim bizimde cok komik bi resmimiz hemde resimde aynı kaynanama benziyo:)))))))))))
ohh maşallah ömerciğebız ıyız ömer 7 ayına gırmek uzerte artık dıs de cıkardık
aynen tuğbacım ben aldıramazdım ama eşimin askerliği var dahaanammmm asıl adet olunca korkun kızlar hamile kalmaktan malum normal döngüye giriliyo.
bizde de maske sorunu var bu ay adet olunca spiral taktırmayı düşünüyorum.
valla bir kaza kurşunu olursa çok çok üzülerek de olsa aldırmak zorundayım. maddi yönden mümkün değil daha eşim askere gidecek kaan bile büyük cesaretti bizim için bu şartlar altında.
jalecim ben evde çizerken bile kayınvalidem bebeği kendine bağlamaya çalışıyo annesiymiş gibi davranıyo. bu da çok rahatsız ediyo beni en çok da bu yüzden çalışmak koyuyor bana.canımcım hiç vicdan azabı çekme sonuçta bebişin için herşey ve şu anda hiçbişeyin farkında değil
buluşma konusuna gelince top sizde artık ben eşime söyledim izmit e gidiyoruz diye tamam dedi:)
aynen tuğbacım ben aldıramazdım ama eşimin askerliği var daha
jalecim ben evde çizerken bile kayınvalidem bebeği kendine bağlamaya çalışıyo annesiymiş gibi davranıyo. bu da çok rahatsız ediyo beni en çok da bu yüzden çalışmak koyuyor bana.
eh kıskançlıkta var tabi kaan bir kere bile bana gülmeyip babaannesine gülse ne yalan söyliyeyim çıldırıyorum:)
buluşma konusunda canım ramazandan önce olsun diyoruz fazla vaktimizz kalmadı aslında yurdagül ben orta noktayım dedi onda toplaşcaz sanırım:)bende orta noktayı gebzeye kaydırmak için edirneden nisan annesi transfer edicem:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?