2010 Nisan Anneleri

sağol canım ayy damatlığını görecekmiyim yaa inşallah hepimize gösterir ben işte dün verdim bugünde 1 defa yaptım diyom çok ağlamzsa vermim yada 1 çay kaşığı ağrı kesici vereyim bide fitili verdimmi hemen altına yapıyor çıkarıyor bi etkisi olmuyorki bende batikonla etrafına pansuman yapıyom bactoban krem vermiş onuda sürüyom baya ii oldu dün şişti şimdi kuruyacak gibi büyük bez bağlıyom fazla etkilemiyor dün hertarafı suladı yeniden temizlik şart oldu yarına bişey kalmaz inşallah

Hacerciğim fitili verince iki poposunu birleştir azcık tut çıkarmasın.Ben hemen bezini bağlamıştım hiç açık tutmadık.

merhaba kızlarr
eşim geldi tam yemeğe oturduk uyandı paşam ama ne uyanış öyle kusmuşki bugün meyve püresi vermiştim tamamen çıkarmış sonra baktım temizlenecek gibi değil banyoya soktum 2 saattir yeni uyudu bakalım ne kadar sürecek bu sefer

hoşgeldin canım bizde yeni yeni fırsat bulabiliyoruz artık büyüyor bebişler ev işide nereye gidersem bebek yanımda oluyor yoksa kıyameti koparıyor yoksa onun uyumasını beklersem mümkün değil yetiştiremiyorum
slm kızlara.s.,nasılsınız?
a.s canım hoşgeldin biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın yakışıklı oğlun nasıl?
sorma tatlım Allahtan esmeye başladı şimdi
ben 2 aydır oluyorum hatta bu ay 5 gün falan gecikince çok korktum ama normalmiş:)
ahh ahh bende pek tembelim bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor
ayyy ne ii canım ya..inşallah mamaya hiç gerek duymazsın..benimle kimse aynı kaderi yaşasın istemiorum
seninle aynı kaderi ben yaşıyorum tatlım doğduğundan beri
malesef emmiyor bebeğim o emmeyince de sütüm gittikçe azalıyor

merhaba canım kıyamam ben yavruma haklısın kolay değil

merhabalar kızlarr dışardaydım bugün iş için. offf oğlumu ihmal ediyorum diye vicdan azabı çekiyorum. iş yapmasam bu yoklukta eşime destek olamadığım için gelen fırsatları kaçırdığım için pişman oluyom. iki arada bir derede kaldım.

jalecim teşekkürler sanırım havanın dengesizliğinden böyle oldu kuzucuklar.
slm herkese vay be herkes burda maas. Jalecım afıyet olsun gercı coktan bıtmıstır kahve tugbacım hasta mı olcak kaancık olmaz bısey ıns.
yurdagülcüm umarım hasta olmaz bugün az daha iyi. ama huyu suyu yine değişiyor. yaramazlaşıyor iyice napcaz bilmem:)
canım uykuda emzirmeye çalış sütünüde sağmaya çalış çoğalması için valla ben sağmayada başlıycam bu dolaba nasıl konuluyor yaarkadaşlar o emmediğinde hem ziyan olmasın hem azalmasın
uykuda da emmiyor canım zaten süt müt kalmadı az önce sağdım yine hiç denecek kadar azdı
canım eğer 24 saat içinde sütü vereceksen herhangi bir biberonda dolapta tutabilirsin daha ileride kullanacaksan biberon yetmez depoladıklarına süt saklama poşetlerine koyup tarih yazıp buzdolabının dondurucunsa 1 ay yada derin dondurucuda 6 ay saklayabilirsin. ama bence 1 aydan fazlası saçma çünkü anne sütü bebeğin o andaki ihtiyacına ve yaşına göre değişen bir şey. bir ay sonra bile ihtiyaçları değişmiş olacaktır bebeğin.

canım yaaa görüşemedik bir türlü tatlım sen istediğin saatte ara çünkü telefonumun sesi hep kısık müsait değilsem uyuyosam zaten ruhum duymuyor çalınca:))))
ayyy bunların diş derdine geldi sıra diğer dertleri bitmediki daha offf offf:)

sütü olmayanar filizle ban gönderin süt kardaş olsunlar biz verek
hemen kargoya veriyom kaanı:) ama asıl bana azimle emen bir bebe lazımki sütlerim çoğalsın boş göğsü bile cokur cokur çeken cinslerden:))) çünkü benim sütüm vardı kaan emmedikçe azaldı.
ay bacımmm yapcaz bi şekilde valla şart artık:)
canım daha önce söyleyemedim sanırım. hayırlı uğurlu olsun ayrıca geçmiş olsun tatlım. 2 günüde atlatıp küçük erkekinle eski huzurunuza kavuşursunuz inşallahhh

İnşallah ama böyle azaldığı zamanlarda karamsarlaşıyorum eşime mamayamı başlasam acaba diyorum hep:bbo:
canım bunca zaman sırf sütünle doyurdun sen daha ne istiyon artık büyüdüler ihtiyaçları arttı. mama ya da ek gıda ya geçmek o kadar koymaz insana yeterki ilaç niyetine de olsa günde bir öğün karnını da doyursa 2 yaşına kadar emsinler. biz süt maceramızın sonuna çok yaklaştık artık mama takviyesine bin kere razıyım, onu geçtim ilaç niyetine emse öpüp başıma koyacam. tamamen bırakması ya da sütün tamamen kesilmesi daha kötü.

bende regl olmadım yaaaaaaaaamafoldumben

offf bende hala olamadım sürekli hamilelik belirtileri yaşıyorum dün dayanamadım test aldım korka korka yaptım allahdan tek çizgi ...ben ne yapacam ya eşim maske takmak istemiyooo( korunmakda istemiyo olsun 2si büyür diyor kafayı yiyecem ..
bi adet olsam rahatlıcam sanki

jalecim o tembellik bugun bende de var sabahdan yemeklerimi yaptım ondan sonrada ,Elifimle oynadık sonra onu uyutayım derken bende uyuya kalmışım yanında 2 saat uykudan sonra uyandırdı kızım sonra banyo yaptık bi neskafe içtim kendime geldim ama hala sersem gibiyimmm..

kızlar kuzişin kız verdiyonu halini yükledim faceye...
uzun zaman oluyo çekeli ama kocamdan tırstım koyamadım....dunde fundadan destek aldım baktım o koymuş dedim bizimde cok komik bi resmimiz hemde resimde aynı kaynanama benziyo:)))))))))))

sibelcim aman aman maskesiz ciçek koklamayın bende bir ay bpyunca hergunumu korku dolu yasadım,eşim ne oılcak olsun diyodu ama yok alla isteyernlere versin çok zor.....kuzeyle bile hayatımın tamamı sabote edilmişken ikinciyi düşünemiyrm...
daha cok erken...
gunduz uyumakta cok sersemlik yapıyo

evet özgecim gerçekten çok erken daha hayata tam adapte olamamışken 2.sini düşünemiyorum ...ah bu eşler tabi onlar için sorun yok sadece seviyoolar...ama bi katı gıdalara başlayalım mama yedirme işini ona bırakacam...

çok sagol cnm
sureklı huysuzluk edıp agladı
onun dısında çok sukur ıyıydı
salı gunu de bızım yataktan dustu ömerım
hmn yuzyıla gıttık
çok sukur bısey cıkmadı

anammmm asıl adet olunca korkun kızlar hamile kalmaktan malum normal döngüye giriliyo.
bizde de maske sorunu var bu ay adet olunca spiral taktırmayı düşünüyorum.
valla bir kaza kurşunu olursa çok çok üzülerek de olsa aldırmak zorundayım. maddi yönden mümkün değil daha eşim askere gidecek kaan bile büyük cesaretti bizim için bu şartlar altında.

özge kız bursya yazıom kaynana ma benziyo deyince hemen face açtım kız mnev güzel olmuş öyle bi de kahkaha patlattım

canımcım hiç vicdan azabı çekme sonuçta bebişin için herşey ve şu anda hiçbişeyin farkında değil
buluşma konusuna gelince top sizde artık ben eşime söyledim izmit e gidiyoruz diye tamam dedi:)
ay aynen tatlım bu ay hep o korkum var 5 gün gecikince eşim abartıyorsun ne olacak 2 si beraber büyür diyo bideklava:
hemen bakayım
bız ıyız ömer 7 ayına gırmek uzerte artık dıs de cıkardık
ohh maşallah ömerciğe
aynen tuğbacım ben aldıramazdım ama eşimin askerliği var daha

jalecim ben evde çizerken bile kayınvalidem bebeği kendine bağlamaya çalışıyo annesiymiş gibi davranıyo. bu da çok rahatsız ediyo beni en çok da bu yüzden çalışmak koyuyor bana.
eh kıskançlıkta var tabi kaan bir kere bile bana gülmeyip babaannesine gülse ne yalan söyliyeyim çıldırıyorum:)
buluşma konusunda canım ramazandan önce olsun diyoruz fazla vaktimizz kalmadı aslında yurdagül ben orta noktayım dedi onda toplaşcaz sanırım:)bende orta noktayı gebzeye kaydırmak için edirneden nisan annesi transfer edicem:))))

canım benim sizin durumunuz çok farklı tabi kayınvaldeni zaten çözebilmiş değilim
ee kıskançlık abartılmış sanırım:) bizim paşada başkalarının yanındayken hiç gülmez bi ben konuşunca güler vefalı oğlum benim:)
bende ramazandan önce diyorum tatlım siz bana gün söyleyin yeter
hımm edirneden nisan annesi de şansına yok be tatlımm yada şöyle yapalım ben bi araştırmaya girişeyim belki eskişehirden çıkar o zaman orta nokta hoopppp sakarya hem bak iki kişiyiz biz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…