sabırrr sabırrrr sabıırrr yaaa sabırrrr:)) anladınız siz yine kaynana derdim
tutturmuş kaan uyurken başında oturuyo neymiş arada gözünü açıp onu görmek istiyomuş kaan. görünce geri uyuyomuş hay allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. bi gün emzirmeye de kalkar bu kadın oğlumu.
canım benimyaa okurken içim şişti valla sinir oldum o teyze kızına en nefret ettiğim insan tipi kendi evlerinde olsalar yada kendi çocuklarına yapılsa müsade ederler mi acabaslm kızlar ne zamndır giremiyorum malum sebeplerden bizim internet hala bağlanmadı valla ne kadar tembel adamlar yaaa bir telefonu bağlamadılar 2 haftadır inşallah tez zamnda problem çözülür bende face gizoşun resimlerini eklerim tazelerinden:))gizoş şu son bir kaç gündür çok huzursuz sanırım bizim dişler erken çıkacak gibi ama bakalım belkide kendi huzursuz hala burnu tam anlamıyla düzelmedi doktoru aradık bitane burun spreyi yazdı bebkler için sanırım şu aldıklarımızın burun spreyi olanıymış eşim almaya gittti inşallah düzelir dün eşim işteyken teyzesinin kızı yanımda kaldı valla çok zor bir akşam geçirdim az daha gizoşun gözüne parmağını sokacaktı 1 yaşındaki kızı bir anlık dalgınlık oldu verilmiş sadakamız varmış birde kolunu sıktı nasıl oldu anlayamadım ama içim gitti kızım nasıl ağladı gözümün içine baka baka o da çocuk ama bu anneler neden dur demez dur demeyi anlamsada peşini bırakıyolar evde ne kadar şey varsa annesi eline verdi ben hem yemek yap hem evi topla hem gizoşla çok yoruldum birde kızı uyumadı hiç kızımda sesinden uyuyamadı yok valla biraz insanlar anlayışlı olacak acaba bende öyle olurmuyum diyorum olmam sanırım bir baktım gizoşun dişliği yerlerde sürünüyo park yatağının içine koymuş annesi dönence falan yerde kırılmış çok sinir oldum yaa insan bu kadarda geniş olmaması lazım diye düşünüyorum geçmişe pek bakamadım hasta olan bebişler varsa rabbim tez zamnda şifa versin kıyamam onlara çok çaresiz kalıyolar birde yarın bizim 4. ay aşımız var acaba calpıol verdemmi ateş yarmı ama vermeyi düşünüyorum yarım saat önce gitmeden inşallah sorunsuz atlatırız bu aşıyıda
hey Allahımyaa sen aklımıza mukayyet ol :) ve de ne olur ne olmaz yalnız bırakma şekerim verir merir bellimi olursabırrr sabırrrr sabıırrr yaaa sabırrrr:)) anladınız siz yine kaynana derdim
tutturmuş kaan uyurken başında oturuyo neymiş arada gözünü açıp onu görmek istiyomuş kaan. görünce geri uyuyomuş hay allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. bi gün emzirmeye de kalkar bu kadın oğlumu.
aynenn katılıyorummbizimkide ayni boyleydi biliyomusun kucagima aldimmi akli cikiyodu . bi gun internette bi yazi okudu esim bebek annesinin kokusunu alinca uykuya daliyomus iste tulbent filan koyuyomus ise gidenler bizim kizda huysuzdu o gun esim benim tsortumu koydu yataga ne sacma diyor sanmam ise yaramaz diyo senin donunu koyalum yarar belki diyecektim tabi denmiyor:):)))
bu arada benim esimde olsun 2. cocuk arayi acmayalim diyor ayiptir sormasi neye guv enipp acaba ... ucmus bu adamlar ya askere de gitmedi daha bide 12 ay cikiyomus yikim olur heralde bizim icin . ah esek kafa ne alirsin askere gitmemis deli anali herifikafamçokkarıştı
zaten diyorum hep henuz evlenmemislere benden tavsiye 2 soru sorcaksin
1)askere gittinmi
2) anan deli miklava:
slm kızlar birkaç gün giremedim sayfalar almış başını gitmiş maşallah
herkesler iyidir inşallah
kızlar az önce kumaşlarımı çıkardım bir iki kıyafet dikeyim malum kilolardan hiçbişey olmuyor
ama tekrar yerine koydum sinirlerim bozuldu ve inat ettim şu 70 ten aşağı inene kadar ne yeni kıyafet alıcam nede dikicem bunlar banaklava:
bende 2 kilo almisim moralim 0 :1shok:
bende kararliyim vercem kilolari dun aksam cios ve kek emedim yasakkelime
bugunde ekmegi azalticam oyle oyle vercem insallah umut var:teytey::hooray:
sabırrr sabırrrr sabıırrr yaaa sabırrrr:)) anladınız siz yine kaynana derdim
fundaaaaa bitti mi ütüler canım?
çüşşş demek istiyorum başkada bişey demiyorum yuhhhhhhhh ya kadına bakalsanaalsanasmile
yok canım ya şimdi bende diyodum eşim gelene kadar biraz daha ütüleyeyim diye.canım bizim oğlana bişey oldu ya hep kucak istiyo ben yanında olmayınca basıyo yaygarayı
canım ben mercimek çorbası yaptım yanına da daha eşim getircek tavuk ve kültür mantarı soteleyeceğim
jaleciğim hiç sorma canım yaaa o kadar genişki anlatamam eşimde sağolsun sabah geldiğinde gizoşla yatak keyfi yaptılarda bende kahvaltı faln hazırladım yaa sorma canım benim kızda devamlı kucak istiyo yaaa birde hala iki elini ağızına götürmekten büyük zevk alıyo gündüz uykuları iyicene kısaldı sayılır uyusada yarım saat ancak sonra tekrar kucak emişme falan derken zamn akıp gidiyo valla valla canları sağolsun canım ne yapalım birde bizimkisi maşallah bir diller bir diller gevezekuş valla teyzesi sorma çok bilmiş valla uyuyo bir göz açık memeden tam kopuyo başlıyo ağlamaya:))ellerinde oynatıyolar eşim aradı şimdi dayısı falan gelceklermiş canımcım görüşrüz inşallah canımcım öptüm kocamn ahmetimi öp benim için canım benim
benimdeegelicem deyipte gelmeyen misafirler çok canım sıkıldı off yaa en sinir olduğum şey
canımyaa okurken çok kötü oldum çok üzüldümiyigeceler kızlar kötü bir akşam geçirdik biz.
tam kaynanamı size şikayet ettim sonra kaan uyandı kucağımda az gezdireyim dedim.
her zamanki gibi kusacaktı. bir an nefes alamadı çünkü burnu dolu tıkalı ama temizletmiyor bana 2 gündür. çığlık çığlığa bağırıyor temizlemeye kalktığımda. burnu tıkalı ağzında kusmuk boğazına kaçırdı. ama nasıl ağzından burnundan fışkırdı. kucağımda çocuk çırpındı durdu. bu sefer 30 sn falan sürdü. o kadar korktum ki ilk defa bu sefer kurtaramıcam diye düşündüm.dakikalarca atamadı boğazından kalanları. çok ağladı. heryer battı. üstüne birde burnunda kalanları temizlemek için tonimer sıktık. tabi yine çığlık çığlığanasıl başedecem bu çocukla bilmiyom hiçbiryerine dokundurmuyo burnunu temizletmiyo, boynu pişik oluyo krem sürerken bile kızıyo, kulağında cilt tahrişi var krem sürdürmüyo.hepsi bağrış çağrış içinde :)
sonra ağzında pamukçuk tekrarlamıştı ilaç sürüyodum dudaklarına da sıçramış biraz onu görünce doktorunu aradım geçmiyo tekrarlıyo diye. yarın kontrole gidecez hem de ek gıdaları konuşacaz. ama her işre bir hayır var bütün bunlar olmasaydı ben doktoru aramayacakım doktorum izne ayrılacakmış bizim kontrolümüz aksayacaktı. ek gıdaları konuşcaz mutlaka gelin dedi.
neyseki şimdi banyomuzu yaptık karnımızı doyurduk uyuduk sakinleştik. ay birde pamukçuk için bir ilaç aldık eczaneden tadı o kadar iğrenç ki ben baktım dayanamadım. çocuk öğürüyo içince. üstüne birde karbonatlı su yapıyoz o da iğrenç içim acıyo ama başka çaresi yok. hep bu biberonlar yüzünden o kadar da sterilizatöre koyuyom oysa ama işte anne göğsü kadar hijyenik olmuyo demekki....
ay kızlarr bütün bebişler huzursuz bugünlerde desenize. acep nedendir hepsi de diş çıkarıyo değil ya:)
:roflol::roflol:bunların deli olmayan modeli var mı:)))))))))))bizimkide ayni boyleydi biliyomusun kucagima aldimmi akli cikiyodu . bi gun internette bi yazi okudu esim bebek annesinin kokusunu alinca uykuya daliyomus iste tulbent filan koyuyomus ise gidenler bizim kizda huysuzdu o gun esim benim tsortumu koydu yataga ne sacma diyor sanmam ise yaramaz diyo senin donunu koyalum yarar belki diyecektim tabi denmiyor:):)))
bu arada benim esimde olsun 2. cocuk arayi acmayalim diyor ayiptir sormasi neye guv enipp acaba ... ucmus bu adamlar ya askere de gitmedi daha bide 12 ay cikiyomus yikim olur heralde bizim icin . ah esek kafa ne alirsin askere gitmemis deli anali herifikafamçokkarıştı
zaten diyorum hep henuz evlenmemislere benden tavsiye 2 soru sorcaksin
1)askere gittinmi
2) anan deli miklava:
malesef canım iş için her çıktığımda başbaşa kalıyolar kaanla o yüzden çalışmak benim için bir işkence. her defasında yine istemediğim bir şey yapacak diye huzursuzum..hey Allahımyaa sen aklımıza mukayyet ol :) ve de ne olur ne olmaz yalnız bırakma şekerim verir merir bellimi olur
ahhhh fundacım ahhhh ben de içimden diyorum ama bir gün sesli olarak ÇÜÜŞŞŞŞ BEE KADINNN diye bağıracam:))çüşşş demek istiyorum başkada bişey demiyorum yuhhhhhhhh ya kadına bakalsanaalsanasmile
saol bitanem bende hamileliğimde yaşadım. gerçi bu reflüye fizyolojik ebbek reflüsü deniyor ama midesi boğazı yanıyomudur çok merak ediyorum. hiç birşey değilde o an yaşadığı korku varya ona dayanamıyom iştebenimdee
canımyaa okurken çok kötü oldum çok üzüldüm
rabbim yardımcınız olsun reflü bende de var ben bu yaşımda dayanamıyorum yavrum o küçücük bedeniyle ne yapsın
benimde en korktuğum şey boğazında bişey kalması inşallah geçer canımya
öyle etkilendimki iki lafı bir araya getiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?