2010 Nisan Anneleri

selam hanımlar biz geldik neyse biraz sakinleşti salıncağa koydum da durudu valla ayakta sallamaya alışırsa yandım neyse şimdi iyiyz çok şkür
sağolcanım darısı inşallah size ayy hepimizin bebekleri inşallah sakinleşirde hepimiz huzura ereriz
bız ıyız ömer 7 ayına gırmek uzerte artık dıs de cıkardık
maşallah ömere hayırlı olsun
ayy böylelerinden öyle sinir oluyorum ki bilemezsin en iyisi mümkün olduğu kadar az görüşmek benim eltim böyle çok rahat kızları hertarafa girer de umurunda olmaz bence ver ne olur ne olmaz ateş kötü çünkü
aaaa valla bukadarına da pes yani olmaz artık ne bu yaa böle sanene annesi var o bakar çocuğuna sen ne karışıyon be kadın
ayy 2. mi ne diyonuz yaa daha kendimiz gelemedik durun yaa ayy benim olsa nasıl bi piskoloji ile hamilelik ggeçiririm bilemem
sonuna kadar katılıyorum şu an 74 kiloyum fazla gitmedi ben ne yapacam yaa
bende 2 kilo almisim moralim 0 :1shok:

bende kararliyim vercem kilolari dun aksam cios ve kek emedim yasakkelime

bugunde ekmegi azalticam oyle oyle vercem insallah umut var:teytey::hooray:
bak seen 2 kiloda neymiş yaa hemen gider yaa sende kilo yok resimlerde gördüğüm kadarı ile ahh bide bana bak
funda ben de de ütü çok gel kız yardıma ama hiç yapasım yok benim accık dinlenim yasin uyumuşken

aman canım allah korumuş geçmiş olsun canım

bız k.k olarak 70 lerde gezıyoruz sanırım bende 70 ım bı ınemedım acken ıbre sola kayıyor yasasınnn dıyorum aksama bı bakmısım hafıf saga kaymış moralım bozuluyor acmı gezıcez napcaz.ekmekte cok yemıyorum tek sucum aradakı aburcuburlar.bugun uzman tv de anne sutuyle ılgılı bısey dınlerken farkettım dr:zaten anneler ılk 5-6 ayında ısteselerde cok kılo veremezler hormonlardan dolayı dıyodu.

ama sen 70 gıbı gorunmuyosun cnm ya.zayıf gorunuyosun resımlerde

ıyı geceler herkese
tugbacım gecmıs olsun tatlım
benım cok caım sıkkın moralım bozuk uyku tutmuyor teyzwmın oglunu kaybettık maalesef almanyada yasıyordu orda trafık kazası gecırmıs daha cok genctı 34 -35 falandı kucuk bı yavrusu vardı annemle kardesım cenaze ıcın memlekete gıdıyorlar yoldalar aklım bı taraftanda onlarda uyku tutmadı yanı Allah bzılerı ve aılelerımızı korusun dermansız dert vermesın kımseye ne demek ıstedım anlasılmıstı sanrırım kelımelerı toparlayamıyorum bogazımda bır dugum var sankı canım annem ne kadarda uzgundu o buyutmustu yegenını evladı gıbıydı uzuntuden sutumde cok azdı bugun sanırım kızım ac kaldı caım benım offf offf

yurdagülüm canım başınız sağolsun canım bilirim çok acı verir genç yaşta sevdiğin birinin vefatını rabbim mekanını cennet eğlesin canımcım

tuğbiş çok geçmiş olsun canım benim 2 ay önce aynı olayı bizde yaşadık eşim elimden almasa ben sanırım bayılıcaktım korkudan çok kötü bir durum benim en çok korktuğum şey zaten boğazına bişey kaçması rabbim korusun meleklerimizi birde canım söyle kayınvalideni çok karışmasın valla geçende benimkide diyoki bizim kız adam yabancılıyo bir beni yabancılamıyo diyo illa kıyısından kendine bişeyler çıkaracak yaa artık bıraksınlarda biz büyütelim kuzularımızı herşeyi bilmişlik taslamaları geçen günde diyoki gizem ne mama nede yalancı mem seviyo boşuna yiyo mamaları diyo yaa benim deli tarafımı zorluyo işte herşeye karışıyolarya adamı fitil ediyolar işte

dünürcüğüm hayırlı yolculuklar canım çok isterdik gelmeyşi ama ben artık göze alamıyorum canım zaten gizoşun burun akıntısı devam ediyo böyle zaten gidemezdik canım bol bol gezin canım inşallah güzel vakit geçirirsiniz dönüşte bari gelin artık bize yaa özledim ben sizi(

jaleciğim canım facedeki fotolarınıza bayıldım fadimeyle yaa keşke yakında olsaydın yaaa bende istiyorum ama ahmeti yakından koklamayı göktuşu kokluyorum bol bol ahmetimide isterim banane yaaa

hacerciğim canım sanırım oğluşumuzu sünnet ettirmişin canım geçmiş olsun eee şimdi tam erkek oldu heee siz yakına kız istemeyde gidersiniz :))

özlemciğim bence sende hiç 70 gözükmüyosun canım o tartılar yanlış bence sizi tartan maşallah sende jalede süper gözüküyosunuz canım:1hug:

iyi geceler arkadaşlar...........rezene mi aldm geldm ama yurdagülcüğümün msjnı görünce çok üzüldm başınız sağolsun arkadaşım annenler buraya geliyolar dimi bi ihtiyaçları olursa karşılamak isterim yarın akşam bincez biz arabaya aslında misafir etmekte isterdm yaa....

ay tuğbacııım büyük geçmiş olsun hayatta en çok korktuğum şeylerden biri benim oğlan halen daha tükürüğünü iyice yutamadığı için boğulcak gibi oluyo.lohusalığımda ne ağlardm ablama ben bu çocuğ bakamıyorum diye.yaa bunların ayakları yürüyünce napcaz biz ya o zaman meyva kabukları kuru yemiş falan ağızlarına atsalar Allah korusun ya düşüncesi bile nefesimi kesiyo.rabbim korusun meleklerimizi canım.hadi bakalım ne diyecek dr un yaz da bende okurum dönüşte canım

geleym tatlım bende hala 5 gömlek 1 pantolon var ütülenecek akşam üstü yaklaşık 2 saat mide ağrısı çektm de yapamadım

canımsın ya tekrar başın sağolsun.rabbim sizlere sabır versn

canım inşallah dönüşte hafta içi bigün bana haber ver geliriz bi türlü şu vakti uyuşturamadk ama olsun geç olsun da güç olmasın.bizim kalplerimiz bir olsun tatlım.geçmiş olsun gizemede canım ya bu akşam arayayım diyordum ama diyorumya oğlan 11.30da yattı 12 gibi tekrar uyanmış baktm zor uyuttum

iyi geceler kızşlar.
gezmeye gittik bu akşam.1 saat önce geldik.
fena sayılmazdı.defne akıllı durdu çok şükür.
buı akşam da kaynatmışsınız güzel güzel.
yarın okurum ancak.
öpüldünüz...

iyi geceler fundacm tek ben kaldm oh gezmenizide yapmışsınız çok güzel durmuş zuzunda maşallah ona.bizde seni öptük canım

slm kızlar birkaç gün giremedim sayfalar almış başını gitmiş maşallah
herkesler iyidir inşallah

girmemle çıkmam bir oldu :)))))

son günlerde kızım biraz huzursuz oldu sürekli kucakta dolaşmak istiyor bide camı açıyorum dışarıyı izliyo ne anlıyorsa bitanem benim ama ne yapayım böyle sakinleşiyor sağlığı yerinde olsunda kolum kopana kadar gezdiririm

a.s canım hoşgeldin
biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?[/QUOTE]

hb cnm biraz geç oldu ama :)

iyi diyelim iyi olsun

Allah bütün bebeklere ve annelere sağlık ve iyiylik versin inşallah

Allah oğluşunun evlenmesinide göstersin inşallah erkek oldu yeğenimiz maşallah :))))

başın sağolsun Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…