2010 Nisan Anneleri

akarcımm; ben 4 gün alcam eşim gelsinn
dünde gitmedimm işee
çok keskin ağrılarım oluyor birde hep uyku hep uykuu
bu haftayı evde geçirirsem haftaya çalışırımm sonra da
bayram tatili ohhh bu sıkıntılı dönem biter inşş..
sendee all canımmm yaaaaa yazıkk diilmiii bizeee sengözlerimebaksanab

valla geçen hafta rapor almayı bende düşündüm ama önüme bissürü iş yığmışlardı değil rapor almak doktora bile gidemedim. ben özel bir büroda çalıştığım için rapor tek başına yetmicek, neyin var diye soracaklar uykum var halsizim desem o kadar da anlayışlı değiller özel sektör işte. ve ben dilim varmıyo ama kanamam var falan demek zorunda kalcam dinlenmek istiyorsammafoldumben. inanın öyle bir yalan söylersem gerçek olur diye korkuyorum. tabiki bebişime hiç yakıştıramıyom ben o yalanı ama başka türlü de yakamı kurtaramam bürodan. önümüzdeki hafta bende 3 gün dinlenmek istiyorum rapor alıp.

canımm bizimm iş yuerindekilerr
aynı düşüncede değillerr napimmm
biraz daha anlayış olabilir bütün iş benimm
masa da naapabilirimm benimm karnıma
bazen acaip kramplar giriyor neden aldığımı
bile söylemedimm eşimle göndercem raporu da
beni düşünmeyenii ben hiç düşünmemm :jeyyar:

hoşgeldın canım ıyıyız sen nasılsın

biliyorsun canım dün olanları biraz canım sıkıldı ama neyse gereksiz insanlar yüzünden kendimi ve bebişimi üzemem sanki herkes birbirinin avukatı olmuş gibilmaz:

en iyisini yapıyosun canım böyle zamanlarda özel sektörde çalışmaktan daha da çok nefret ediyorum -tatlicadiarzu-

ahhh ahhhh şu 3 aylıkdönemde olsun tatıl yapmayı ne cok ısterdım...dıledıgım gıbı yatıp kalkmak uyumak dinlenmek..kötü bile olsam evdeyım ya rahat rahat atlatırdım

idare edıyorum bende bugün kasıklarımda ağrı vardı uyandıgımdan beri ama şimdi biraz iyi çok şüükür.. yanlız azıcık bısey yesem hemen şişkinlik oluyo..sabahları canım hıcbısey yemek ıstemıyo..ceviz yiyemıyorumm hiçççç canım istemıyooo..dolabın kapısını acıp kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…