2010 Nisan Anneleri

canım yaa emme gibi olmaz bende uzun zaman sağdım biliosun.ilk etapta sağdığımda 100 cc süt çıkıodu göğsümden demekki daha ne kadar daha sütüm vardı.sonra sonra 70 40 20 derken sağma sayesinde bitti canım şimdi 10 cc çıksa şükredecem.ama yok.sağmakla olcak iş değil bebeğin emmesi önemli.inşallah bebeğin emer bırakmaz.allah bu çabalarını boş çıkarmaz canım yaa.çok zor.yine dioprum sağmaya bakma emzir bebeğin doyuyo ki ağlama benimki son zamanlarında patlıodu ağlamaktan.

yaaa ne güzel yaaa bende gelmek istiom bende bendeeeeeeeeeee

fadimecim ya boşver o zaman emzirmeye çalış gündüz de.ya ucuna reçel falan sürsen ilk önce belki öle emer.belki denemişsindir bilemiyorum.
ah eylül ah anana neler çektiyosun şimdiden bıcırık seniiiiiiiiiiii.

ya ne güzel ya.ben de gelmek istiyorum ya.şöle 3-4 saatlik yol olsa atlar gelirdim valla.

canım yaaa ne güzel olurdu uçakla gelsen 3-4 saatte gelirsin kızz:) istanbuldan özgeinde yolu 2 saati geçecek jalecim gelebilirse aynı uzun sürecek yol valla şartları zorluyoz anlayacağın:)

bende gelmeyi istiyorummmm derinceyide biliyorum arkadaşım vardı orada gittim yurdagülle beki komşu bile olabilirler.eylülde gidicem doğumuna 12 aranızda olmayı çok isterdim ama eşim beni buradan konyaya bırakacak bebeğimin nekadar zor olduğunu az buçuk biliyosunuzdur havalar serinleyene kadar konyada kalcam rapor alcam okulada gitmiycem artık

aynen canım boşverdim sayılır tamamen emzirmeye odaklandım uyusada uyanıksada zorla bıcırık az çektirmiyor bana şimdiden ilerisini düşünemiyorum kızlar yandım ben sanırım :)) olsun ama kıyamam ben kuzuma kucagımda emzirmeye alıştırmya çalışıyorum uykudayken hep uyanıkkende alıyorum zırlıyor sonra pışpış pışşşşşşşşş derken uyuyor kucakta ayakta sallana sallana işte ememebildiği kadar şükür emiyor valla emsinde nerde olursa ama yatarak çok zormuş tek koluma kan gitmez ooluyor :) kız funda 10 cc ancak çıktı kız şaka gibi anam benim bebek nasıl doysun onunla

kesinlikle canım bebek emmesiyle pompa asla bir değil olamaz bebek 3-5 bilemedin hadi 10 dk uyarıyor ama pompanın valla benimkini hiç uyarası olamadı ne gelen var ne giden hesabı 10 cc inşallah canım inşallah doyuyordur bende öyle düşünüyorum umut ediyorum böle gider inşallah şu 2 ayda geçsin ohh diycem ya

ya fadime ağlamıyosa doyuyodur o zaman.....bu kızlar bize çok çektirecek ya.benimki de kucak delisi oldu çıktı.şimd,i de kucağımda zor yaxıyorm .ben yatırarak emziremiyorm .denedim 1 kaç kere beceremedim.

ya fadime ağlamıyosa doyuyodur o zaman.....bu kızlar bize çok çektirecek ya.benimki de kucak delisi oldu çıktı.şimd,i de kucağımda zor yaxıyorm .ben yatırarak emziremiyorm .denedim 1 kaç kere beceremedim.
aynen canım bede yatarak çok zorlanıyorum napmya şmle büyük gögsüm yokki uzatıp verem küçücük benimkiler doğurduk büyür dediler biraz umutlandık ama saınrım hala aynılarkafamçokkarıştı

ya benimkiler doğumdan önce 80di.sonra 95 oldu.şimdi 90lar .umarım eski haline dönerler.
sürekli füzeler önde hiç hoşlanmıyorum

fundacm ve mehtapcm haklısınız kızlar onun yaptığı bişey yok yapacağı tek şey sabır ve dua.ama annelik işte içi acyo bazen
benim oğlanın üst daMAĞI BAYA ŞİŞMİŞ KIZLAR SANIRIM DİŞ ÇIKARTCK HİÇ DURMUYP YA HEP KUCAKTA.EVİMİ B.K GÖTÜRÜYO

Slm kızlar, ins bütün bebişler ve anneleri iyidir.
Ay nasıl imreniyorum herkes ne güzel nette. Ya ben niye zaman bulamıyorum. Çok ayıp olacak ama çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz kızlar?

Canım ilk dişler alt damakta çıkar genelde ama bazen farklı çıkanlar oluyormuş. Birde diş çıkarma çok önceden bile kendini belli ediyormuş. Çıkarsın canım ek gıdada zorlanmazsın geçerken böylece. Evide bence hiç takma bebişler çok daha önemli.
Benim oğluşta geçen hafta eli ağzından çıkmıyordu ne bulsa ağzına alıyor sanki savaşıyordu. dedim herhalde diş etleri kaşınmaya başladı ama bu hafta durdu.

Canım, benim bir arkadaşım oğlu prematüre doğdu ememedi 4,5 aydır sağma yöntemiyle anne sütü veriyor. Bence moralini düzgün tut, bebişine daha uzun süre süt verebileceksindir.
Başka bir arkadşımda aynen senin gibi kızı iki aydır red ediyor emmeyi oda sürekli sağıyor o şekilde devam ediyor. Genelde bu aylarda olabilirmiş, altıncı ayından sonra geçer diyorlar. Çoçuk kendini bilince anneyi bırakmamak için emermiş. Biraz sabırla atlatacaksındır.
Bizde bu aralar savaşıyoruz emme konusunda sanırım sıcaklardan. Bende sık sık sağıyorum.

Hemem test derim. Ben ve kızkardeşim öyleyiz aramızda bir yıl var. Annem hamile kalınca bende memeyi red edtmişim ama ins sende öyle bir durum yoktur. Sadece adetlerin henüz düzene oturmamıştır.
Ben henüz hiç olamayanlardanım. Bakalım bekliyoruz birgün bizde oluruz herhalde.

Canım, hiç giremeyince foruma yeni gördüm kaanın durumunu. Gönlünü ferah tut hiçbirşey yoktur. Sebepsiz bir huzursuzlukta olabilir, bebişlerin ne yapacağı hiç belli olmuyor.
Bizdede annemler ne bulsa tatdırmaya çalışıyor. bebişim çıldırıyor yeni tatlara sonra tutamıyoruz sürekli istiyor vermeyince ağlıyor. Sözde ek gıda kesinlikle altı aydan önce vermeyecektim ama oğlum yemek sofrasında kıyameti koparmaya başladı resmen istiyor. Doktor yavaş yavaş alıştır artık dedi. Bende süt sağıp içine az miktarda meyve rendeliyorum. Çok seviyor oğluşum.:icecream:

slm kızlar bende geldim melis uyuyo
eskisi gibi giremiyorum artık herkes iyidir inşallah
bizler iyiyiz çok şükür.melisi öp benim için.

fundacım inşallah geçer yeğeninin durumu.çok zor olmalı tabi .biz ne desek boş.
göktuğ erken çıkaracak desene.
ayyyyyyy benim evimde öle ya.eşim yapıyor ama erkeğin yaptığı işte o kadr oluyo:)

Slm kızlar, ins bütün bebişler ve anneleri iyidir.
Ay nasıl imreniyorum herkes ne güzel nette. Ya ben niye zaman bulamıyorum. Çok ayıp olacak ama çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz kızlar?
anlatacaktım ama sen yapmışsın:))

BENİM EŞLİM YAPMIYO YA BAZI ŞEYLERE YARDM EDİO TAMAM DA EV TEMİZLİĞİ YOK BUGÜN DİYOKİ BANA SEN İYİ İDARE EDİYON YEMEK FALAN.......kaydirigubbakcemile

ohooo ne ii be eşler ev temizliğine yardım ediomuş kızlar maşallah daha ne istiyonuz?benimkisinden yardımı geçtim evi dağıtmasa yeterli.öle dağınıkki heleki dolabındaki giysileri tam olmasın kıyamet kopar valla.illa herşeyi askıda olcak hergün kıyaft değişio ve değiştiği kıyafeti 1-2 gün sonra ütülü ve temiz halde dolapta görmek istiyo olduu dedim 2 gömlek için hergün makine açarım.sanki iki günde bi aynısını giyor dolapta göreyim dio.avucunu yalarsın dedim işe başladıktan sonra.ama peşini her akşam topluyom tabi.2-3 çeşit yemek ister salata ister ve çayın yanında aperatif mutlaka ister bunlardan ödünn vermez.ayy bazen öle bunalıom ki bu huyundan.allah gene de razı olsun kocişimden beni yorsada onun dışında bir dediğimi iki etmez.yeterki bişeyin lafını etmeyeyim yanında gider alır ertesi güne.

ayy ne yoğun bi gündü kızlar yaa.haftasonları böle oluyo bizim şirket.markette çok kalabalık olmuş buarada çalıştığım şirket 10 katlı bi yapı market ben satınalmasına bakıorum.ofisimiz ayrı yerde ama.bugün vantilatör ve klima karaborsa gibi satılmış malum sıcaklardan.tüm türkiyede vantilatör arıom neyseki buldum kapıverdim istanbuldan toptancıdan bi 100 adet daha.neyse çok konuştum yaaa ..birazdan çıkıom hazırlanıp hadisenin konserine gidecez dermanım kalmadı döktürmeye ama neyse bu fırsatı kaçıramam:))) herkezin yerine döktürürüm söz zemuszemus

haa yarında tekneyle gezcez yüzcez eve glince pert olurum giremem hepinizi öpüom p.tesi görüşürüz kızlar

hayriyecim benim yerime de döktür canım.iyi bulmuşsun ya.demek ki heryer aynı.
aman benşmki de mutfağa hiç girmez işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…