kızlar bu bir duyurudur:))) 15 ağustosta körfez/izmit de yurdagüllerde buluşmayı planlıyoruz. Malum bebişlerden çok fırsat bulup giremiyoz. Gelmek isteyen arkadaşlar bana veya yurdagüle özel mesaj ya da telefonla ulaşabilirlerse gelebilen herkesi aramızda görmek isteriz:)
BEKLERİZ ŞEKERİMMM:)) SEN YETER Kİ GELolumunekankayizsmileyaaa ne güzel yaaa bende gelmek istiom bende bendeeeeeeeeeee
fadimecim ya boşver o zaman emzirmeye çalış gündüz de.ya ucuna reçel falan sürsen ilk önce belki öle emer.belki denemişsindir bilemiyorum.saellar arkadaşalar valla test yapayımmı yapmayayı9m mı kararsız kaldım değilinmdir ya diye dşünüyorum düzensizlik oluyormuş ama işte aklımadad soru işareti teste cesaret edemiyorum açıkcası buarada hayriyecim face den atmıştım okursun ama bacım boşver bebeğin çekmesi gibi yok sabah sağdım ne çıktı biliyomusun 10cc ancak şok oldum eee benim bebeğim nasıl doyuyor ozaman anlamadım sonra emzirdim inatla sütüm geldi, nasıl uyarıldı makinayla yarım saatte ancak o çıktı( anlamadım.
mehtapcım valla napıcaz anlamadım bu emmeeye inat eden bebişlerle inş gelecek aya daha güzel kilo alır seninkide ben çok zorluyorum canım uyurken ne varsa 40 dk tek kolumun üzerinde kalıyorum yertki emsin diye birde süt olması için çok uğraşıyorum sabah sağdım 10 cc ancak çıktı şaka gibi ya
filizzzzz sağma sakın hüsrana uğrarsın sağdım şok oldum ama be inanamıyorum benim sütümün okadar olcagına öle olsa benim bebeğim çatlardı açlıktan şuanki kilosunada asla ulaşamazdı.
funda sağma işindende hevesim geçti emzircem zorla uyurken uaynıkken pışpışlaya pışpışlaya emmezse süt olmuyo bunu iyi anlamdım pompada biyere kadar fasa fiso gibi geldi
kızlar bu bir duyurudur:))) 15 ağustosta körfez/izmit de yurdagüllerde buluşmayı planlıyoruz. Malum bebişlerden çok fırsat bulup giremiyoz. Gelmek isteyen arkadaşlar bana veya yurdagüle özel mesaj ya da telefonla ulaşabilirlerse gelebilen herkesi aramızda görmek isteriz:)
canım yaaa ne güzel olurdu uçakla gelsen 3-4 saatte gelirsin kızz:) istanbuldan özgeinde yolu 2 saati geçecek jalecim gelebilirse aynı uzun sürecek yol valla şartları zorluyoz anlayacağın:)fadimecim ya boşver o zaman emzirmeye çalış gündüz de.ya ucuna reçel falan sürsen ilk önce belki öle emer.belki denemişsindir bilemiyorum.
ah eylül ah anana neler çektiyosun şimdiden bıcırık seniiiiiiiiiiii.
ya ne güzel ya.ben de gelmek istiyorum ya.şöle 3-4 saatlik yol olsa atlar gelirdim valla.
aynen canım boşverdim sayılır tamamen emzirmeye odaklandım uyusada uyanıksada zorla bıcırık az çektirmiyor bana şimdiden ilerisini düşünemiyorum kızlar yandım ben sanırım :)) olsun ama kıyamam ben kuzuma kucagımda emzirmeye alıştırmya çalışıyorum uykudayken hep uyanıkkende alıyorum zırlıyor sonra pışpış pışşşşşşşşş derken uyuyor kucakta ayakta sallana sallana işte ememebildiği kadar şükür emiyor valla emsinde nerde olursa ama yatarak çok zormuş tek koluma kan gitmez ooluyor :) kız funda 10 cc ancak çıktı kız şaka gibi anam benim bebek nasıl doysun onunlafadimecim ya boşver o zaman emzirmeye çalış gündüz de.ya ucuna reçel falan sürsen ilk önce belki öle emer.belki denemişsindir bilemiyorum.
ah eylül ah anana neler çektiyosun şimdiden bıcırık seniiiiiiiiiiii.
ya ne güzel ya.ben de gelmek istiyorum ya.şöle 3-4 saatlik yol olsa atlar gelirdim valla.
kesinlikle canım bebek emmesiyle pompa asla bir değil olamaz bebek 3-5 bilemedin hadi 10 dk uyarıyor ama pompanın valla benimkini hiç uyarası olamadı ne gelen var ne giden hesabı 10 cc inşallah canım inşallah doyuyordur bende öyle düşünüyorum umut ediyorum böle gider inşallah şu 2 ayda geçsin ohh diycem yacanım yaa emme gibi olmaz bende uzun zaman sağdım biliosun.ilk etapta sağdığımda 100 cc süt çıkıodu göğsümden demekki daha ne kadar daha sütüm vardı.sonra sonra 70 40 20 derken sağma sayesinde bitti canım şimdi 10 cc çıksa şükredecem.ama yok.sağmakla olcak iş değil bebeğin emmesi önemli.inşallah bebeğin emer bırakmaz.allah bu çabalarını boş çıkarmaz canım yaa.çok zor.yine dioprum sağmaya bakma emzir bebeğin doyuyo ki ağlama benimki son zamanlarında patlıodu ağlamaktan.
aynen canım bede yatarak çok zorlanıyorum napmya şmle büyük gögsüm yokki uzatıp verem küçücük benimkiler doğurduk büyür dediler biraz umutlandık ama saınrım hala aynılarkafamçokkarıştıya fadime ağlamıyosa doyuyodur o zaman.....bu kızlar bize çok çektirecek ya.benimki de kucak delisi oldu çıktı.şimd,i de kucağımda zor yaxıyorm .ben yatırarak emziremiyorm .denedim 1 kaç kere beceremedim.
fundacm ve mehtapcm haklısınız kızlar onun yaptığı bişey yok yapacağı tek şey sabır ve dua.ama annelik işte içi acyo bazen
benim oğlanın üst daMAĞI BAYA ŞİŞMİŞ KIZLAR SANIRIM DİŞ ÇIKARTCK HİÇ DURMUYP YA HEP KUCAKTA.EVİMİ B.K GÖTÜRÜYO
refiş bu emme savaşımı bacım biara geniçe yazcam yaşadılklarımı reddedilmek ne kadar zor bir duyguymuş(( bebeğim tarafından .medela aldım beceremedim sağamadım gittim verdim geri gögüs doldu bebek emmez hastaneye gittim rica minnet hastanbne pompasına sağdırdım bebek 2 dk çekiyo süt gelmiyo sanki süt gögsümün içine oturmuş çıkmam diyor bebekte almıyor hastanade ameda isimli hastane pompaları var onla sağdurdım 5 dk indirdi hepsini süper bişe bugün onun taşınabilir çiftli olanını aldım amde lactıoline mi öle bişey bugece ilk edefa sağcam önce kzıma vercem çeksin cekebilecegini kalanınıda sağcam günlüğü 2.5 tl 1 haftalığana kiraladım birde aparat var 15 tl toplam 35 tuttu .ben hastanede sağdırdığım tek gögüste malefsef sadece 50 cc çıktı yni azalmıştı iyce belki halada öle bilemiyorum ama şuan baya yedekliyorum kendimi gögsümü habire içiyorum yiyiyorum ka sabah kalktım gögsüm bomboş olmuş kız emmediği için ama en sonkinde refiş gece 4 te kalktım baktım gögüste gr süt yok naptım biliyomusun bulgur pilavı pişirdim akıllara ziyan gecenin 4ü bulgur pilavı yedim süt olsun diye senağlamasenağlamaanlatam anlatam yol olsun
nerden bileyim ya refiş bak 1 ay önce falan adet oldum tam tarihinide hatırlamıyorum ama hani şu yasin okuttuğum kandil varya oa-zamanlar işte böyle leke gibi geliyordu en son belkide o akşamdır o zamnadan buzamna adet olmadım aklıma geldi birden bebekte emmmekte ısrar ediyorya valla sıkıntı yaptım kendime doğumdan snra adet olunca düzenli olmaya devam ediliyormu hemen yani
kızlarr ben geldimmm doktoru anlatacam saolsun mehtapcım aradı önce geçmişimi okusam dedim ama önce anlatayım kaan durmazsa yine kalacak:)
dğn çocuk nöroloğuna gittik bildiğiniz gibi. doktor kaanı muayene etti ve ellerinde titreme, huzursuzluk ve denge problemi biraz var dedi. ama mide problemindende olabilir dedi. tabii birde benim tiroit maceralarımı anlatınca mutlaka baktırın ondan da olabilir dedi. kafadan bir usg çektirdi. çok şükür usg temiz çıktı. nörolojik bir problem varsa beyincikle ilgili olabilir dedi. aslında emar en iyi görüntü verirmiş ama kaan küçük olduğu için anestezi vermek istemedi. onun yerine 15 gün sonra tekrar çağırdı bu arada biz tiroit tahlillerini yaptırcaz. hala bir sonuç çıkmazsa tomografi isterim dedi. usg biraz içimizi rahatlattı ama hala kesin birşey yok eğer oğlumda tiroit rahatsızlığı çıkarsa ilk gittiğim kadın doğumcuya gidip talilleri suratına çarpacam.
böyle işte çok ciddi bir problem görmedi doktor biraz rahatladık. ama belirsizlik sürüyor. bu titreme ve huzursuzluk da yoksayılamıyor. kendi doktorumuzda tatilden dönünce onunla da görüşcez bakalım.
bu arada dün akşam dayanamadım ve oğluma dondurma tattırdım. normalde aman içinde şeker var vermem diyodum ama oğlum öyle bakıyoduki ben yerken eşimde gazı verdi ver yesin dedi. parmakla biraz yedirdim bayıldı bayıldı:) ama gece beni hiç uyutmadı sürekli uykusunda ağlıyor yeni huyumuz napcağmı şaşırıyom uyancak diye yerinden de kaldıramıyom. pışpışlıyom ninni söylüyom emzik veriyom susturmaya çalışıyom.
bizler iyiyiz çok şükür.melisi öp benim için.slm kızlar bende geldim melis uyuyo
eskisi gibi giremiyorum artık herkes iyidir inşallah
fundacım inşallah geçer yeğeninin durumu.çok zor olmalı tabi .biz ne desek boş.fundacm ve mehtapcm haklısınız kızlar onun yaptığı bişey yok yapacağı tek şey sabır ve dua.ama annelik işte içi acyo bazen
benim oğlanın üst daMAĞI BAYA ŞİŞMİŞ KIZLAR SANIRIM DİŞ ÇIKARTCK HİÇ DURMUYP YA HEP KUCAKTA.EVİMİ B.K GÖTÜRÜYO
anlatacaktım ama sen yapmışsın:))Slm kızlar, ins bütün bebişler ve anneleri iyidir.
Ay nasıl imreniyorum herkes ne güzel nette. Ya ben niye zaman bulamıyorum. Çok ayıp olacak ama çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz kızlar?
bizler iyiyiz çok şükür.melisi öp benim için.
fundacım inşallah geçer yeğeninin durumu.çok zor olmalı tabi .biz ne desek boş.
göktuğ erken çıkaracak desene.
ayyyyyyy benim evimde öle ya.eşim yapıyor ama erkeğin yaptığı işte o kadr oluyo:)
anlatacaktım ama sen yapmışsın:))
hayriyecim benim yerime de döktür canım.iyi bulmuşsun ya.demek ki heryer aynı.ohooo ne ii be eşler ev temizliğine yardım ediomuş kızlar maşallah daha ne istiyonuz?benimkisinden yardımı geçtim evi dağıtmasa yeterli.öle dağınıkki heleki dolabındaki giysileri tam olmasın kıyamet kopar valla.illa herşeyi askıda olcak hergün kıyaft değişio ve değiştiği kıyafeti 1-2 gün sonra ütülü ve temiz halde dolapta görmek istiyo olduu dedim 2 gömlek için hergün makine açarım.sanki iki günde bi aynısını giyor dolapta göreyim dio.avucunu yalarsın dedim işe başladıktan sonra.ama peşini her akşam topluyom tabi.2-3 çeşit yemek ister salata ister ve çayın yanında aperatif mutlaka ister bunlardan ödünn vermez.ayy bazen öle bunalıom ki bu huyundan.allah gene de razı olsun kocişimden beni yorsada onun dışında bir dediğimi iki etmez.yeterki bişeyin lafını etmeyeyim yanında gider alır ertesi güne.
ayy ne yoğun bi gündü kızlar yaa.haftasonları böle oluyo bizim şirket.markette çok kalabalık olmuş buarada çalıştığım şirket 10 katlı bi yapı market ben satınalmasına bakıorum.ofisimiz ayrı yerde ama.bugün vantilatör ve klima karaborsa gibi satılmış malum sıcaklardan.tüm türkiyede vantilatör arıom neyseki buldum kapıverdim istanbuldan toptancıdan bi 100 adet daha.neyse çok konuştum yaaa ..birazdan çıkıom hazırlanıp hadisenin konserine gidecez dermanım kalmadı döktürmeye ama neyse bu fırsatı kaçıramam:))) herkezin yerine döktürürüm söz zemuszemus
haa yarında tekneyle gezcez yüzcez eve glince pert olurum giremem hepinizi öpüom p.tesi görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?