2010 Nisan Anneleri

burda ben marketteki kedi kopek reonundan aldimkopek killi topluyor kiyafetin icinde kullanilanlari var yapiskanli kagit dusun rulo top halinda sabi var girgir gibi sapindan tutup surtuyosun carsafa filan killar yapikan oldugu icin kagida yapisiyor sonra cikariyosun o kagidi altttan yeni kagit cikiyor taki rulo bitene kadar bi bakayim marketlerde varmioralarda netten :0

merhabalar kızlar yaaaaaaaaa
şu benim del oğlan daha yeni uyudu nerdeyse 10.30 gibi yhatırıom valla bi uyandı emdi sonra 10 dk daha uyuyup gözünü hep açtı bide gülüyo bana salladm ayağımda malum kolum feci hem çok sıcak oluyo.
filizcm o ağlama işi aynen banyo sonrası göktuğda da var dayanamıyo kıyafetini giymeye ben oğlanın günde belki 20 kez üstünü giydirip çıkarıyorum sırtına bez dahi koysam tek alttan çıtçıtlıyla yatsa bile sırtının teri bırak çıtçıtlısını yatağına kadar geçiyo malum biraz tombikya yavrum maşallah.......çıldırıyo resmen.bu arada yazdığımı okudun mu hamileliğimi öğrenme hikayem gerçi test gününü yazmadm şidi geldi aklıma göktuğ baya ağladı o sırada

jalecm geçmiş olsun ahmet yusufa ya valla biz bu çocuklar bu kadar dikkatli davraıyoruz ya nasıl hasta oluyolar anlamıyorum millet salıyo bişey olmuyo ya

sac dokulmesine engel olamdik bari sagda soldaki saicmizi temizleyelim demi :)

ayy sağol hemen sipariş vericem yoksa sürekli evi süpürmekden silmekden gına geldii...

bu dökülme ne zaman durcak yaaa

şu bilgisayarı fırlatcam şimdi ya bi sayfayı 10 dk da açıyo donuyo bazen...........miyadını dolduralı çok oldu.............
nennnnnnnn filissssssss doçent karısımı ocen şimdiiiiiii eşim der seni müdür yardımcısu-ı karısı yaptm der bikaç seneyede müdür karısı yapcem diyolülülülülülü

okidim amma hic ballandira ballandira anlatmamsisin gulom akannehir

biliyomusun banada cocugun olmaz dediler ben bekarken cok dr kapilarinda surundum ameliya bile oldum menapoz ignesimi ararsin maydonoz kuru ilaclar tedaviler hurafeler varana kadar caresizlikten annem hergun uzerimi okurdu .. agrim coktu endo hastasiydim laporaskopi oldum 2006da yani cekmedigim cile kalmadi.. dediler bana senin cocuk olmaz bak kk da forumlara bir numaralari cocuk dusmani bu hastalik herkes tup bebek peisnde Allahin hikmetine bakki ben evlendim esime dedim zaten bebe olmaz diyolar korunmaya ne hacet :) o bebek sitemedi bende dogum kontrol hapima davem ettim zaten agrim var bebekte istemi koca gecen nisan ayinda dedimki ebn boylemi yasayacagim omur boyu d. kontrol ilaclariyla isyan ettim artik esimde tamam ozaman birak bi deneyelim dedi bende hic umit yok nisanda ictim mayista icmedim ilaci mayista test yapmadim zaten 10 gun filan olmustu ilacsiz haziran ve temmuz icin 2tane test aldim haizran pas gecti temmuzda minnos rahme dustuuuuuuuuuuuu :0 dr gittik kadin bile inanamadi ultrasonda yumurtaligimi goremiyor dusunsene kistler baglamis her yanini kadin otur kalk sukret iyi tutmus dedi yani hic eziyet cekmedim tedavi filan gormedim ama oncesinde yasadiklarim bana yettii zaten uni , deyken medikoya gidip doktora merahaba ben gedlim rahmimi aldirmak istiyorum demis insanim ya ben :) adam gulme krizine girmisti o yuzden ne kadar sukretsem bende snein gibi azdir . bu arada kistler gitti hic agrim yok simdilik . doktor bekleme yap 2. yi yoksa olmaz dedi spiral mi ne zirvaliksa onuda ne dediysek taktiramafdik kadina sen bu isi hafife alma diyor bana bilmiyorum belki seneye gene yapmaya calisirim bi tane daha eheheheheh:)

ayy kız ne güzelll ya kızın seni bütün sıkıntılarından kurtarmış ne güzel .... normal dogum yapabilseydim bende seneye bi bebiş daha yapardım ama sezeryan oldugum içn en az 2 yıl beklemem gerekiyormuş:Şeniz

oooo ne güzel ya bak gocalar sizi düşünüyoooo:))

birinizi docent karısı birinizde mmüdür karısı yapcekler.. hadi kızlar şanslısınız biz amele karısı olmaya talim ediyosss delikafadulden

aaa ben bilmiyodum bak onu hic.. burda sezeryan yapmadilar beni cok tirsiyodum ben normalden sezeryanciydim uyuyosun uyaniyosun ne guzel diyodum ama simdi cok memnunun iyiki normal yapmisim diyorum cok keyifli gecti benim dogumum kocayla IKINA IKINA beraber dogrduk bebek cikar cikmaz uzerime attilar babasi gobek kordonunu kesti vallaha ayni amerikan filminde gbi hissetim kendimi gavur doktorlar hemsireler bagiriyor boyle push push ( it it yani ) esimin elind efot. makinesi filan :) ayy cok eglendiydim hatta jakuzide vardi israr ettilerde ben icine girmeye cesaret edemedim manyak doktor suda dogurtcakti beni

Türkiyede olsan senide keserlerdi hemde bukadar istekliykenn..
ben sonuna kadar ısrar ettim 40.haftamı doldurdum dr bebek inmemiş ille sen doguramazsın dedi kesti beni(

hala dikiş yerlerim acıyo ve uyuşuk spor yapamıyom ..

ay yafrum ya sende baya badireler atlatmışsın kıs bu tüp bebek olayı ballandıra ballandıra anlatmayı unuttıurdu bana ama baksana sonunda oğluşumu anlattım ballandıra ballandıra hehehehehehsempatiksalakcinni

maviş kız senin bütün sıkıntılarını almış ne güzel inşallah bizimde 2. sıkıntısız tüp bebeksiz kendiliğnden gelir inşallah:Saruboceq:

ana kız önceden derlerdiki kadının üstüne ceketimi atsam hamile kalıyosırnaşık şey yoka ya şimdi öle şeyler.

süper ya ben hep imrenirim normal doğurana ama sonunda yusuf yusuf ederim.süper he gözümde canlandı şimdi eh bide kamera olsa:lepi:

ben şimdi gidip köfte yapcam goncama geceye hazırlık ya bilmem nası yiyecek sonrada duş alcam burda olursanız görüşürüz kızlar yine........pc açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…