çok sağol hayriyecim rabbim nazarlardan saklasın kuzularımızıevt canım rizeye geldi ama kendi memleketi ikizdere nin ovit yaylasına geldi.orasıda merkeze tam 2 saat uzaklıkta rakımı filan çok yüksek.yollarda perişan oluyoduk geçen senelerde.bu sene tarkana rağmen gitmedim.çok kalabalık olmuş ya değmezdi..
geçmiş olsun canım.nisan bebişlerine nazar değdi.hepsinde bi sorun var hemen hemen.allah beterlerinden korusun
selam kızlar nasılsınız biz ii sayılırız işte ayy bu yasinin ağlama krizleri bazen beni çileden çıkarıyor allahtan sürekli ağlamıyor ayy nasıl olur o zaman bilmem dün gece kanepeye yüz üstü yatırdım bi baktım ki emeklemiş bi uctan bi uca gelmiş şaşırdım yaa daha 10 gün sonra 4 ay bitecek erken olcak galiba benimki çalışkan çıktı galiba adana çok sıcak yavrucumun hertarafı isilik olmuş yusuftada var atletle tek bırakıyom ona ramen işt bez bile bağlamıyom şort giydiriyom öyle kalıyor artık bizde meyvye başladık dün muz verdim kabız olcak diye korktm yarım incir verdim çekirdeklerinden korktum ama kuzucum sevdi galiba çekirdeklerini bil dudağının kenarından diliyle içeri alıyordu akşamda 4 çay kaşığı yoğurt verdim çok sevdi ama dah yemeklere sebzelere erken diyorum bence 6 aya kadar vermeyecem zaten 6 aylık olduklarında pek meyve olmayacak şimdiden tadına baksın herşeyin yemekler hep olur nasılsa
geçmişi okuyamadım oğlumu yatırimde zaman bulusam okuyacam inşallah 3-4 dündür hiiç bakamadım inşallah fazla birikmmiştir yalnız
tuğbacımoğlun hastaymış herhalde geçmiş olsun inşallah bişeyciği yoktur özgecim aşı olmuşsunuz geçmiş olsun inşallah kolay geçmiştir refiyevalla canım bazen öyle oluyor ben görmemişim sizin aylık kontrolünüzü şizede maşallah allahım esirgesin jalecimgeçmiş olsun canım aman yusufumuza ii bak allah esirgesin hasta olmasın aman
şimdilik aklıma gelenler bunlar geri kalanda sonra inşallah kusura bakmayın şekerler
canım benimki gece gündüz emiyo ya yalnız sık emdiğinden sütüm az geliyo sanırım kendini iyice doyurana kadar sık uyanıp emmek istiyo.
maşallah kız sanada bennuya vermediğin yiyecek kaldımı:uhm:
ya sen deyınce hatırladım amasrada işkembe çorbası bılem verdım evet hç yapmadık aklıma geldı aşure olsada versem
canım ya ne sormuştun ben alıntı yaptm dün gece baya sonrada gitti ufffffff yaz tekrarda akşama görürüm canım gezmeye gtcem az sonra akşam mutlak yazarm canım.ya hayriye yarkan gelmiş rizeye gittiniz mi konsereolumunekankayizsmile
dun komsum sölemıstı senın için tekrar aradım sordum kırmızı soganı her sabah kaynatıp iççekmıssınyaa deniz benim neyime yaa migrenim tuttu yine off gizoşta kucak istiyo eşime dedim sen git bana bide o ısrar ediyo gel diye güneş daha beter yapsın yaa yokmu bu migrene bir tedavi ne yediysem çıkardım yine
galıba bu tas bana 3 bucuk aylık sıpayla denıze gıttımya ahhhhhhhhhhhhhhhhh kafam kanadı galıbaatın beni denizlere of gocca yaz denizsiz geçti ayağımız dibi deniz gidemedk millet nerelere gidiyo deniz için ya
ben olcam senın yerıne hıç çıkmam vallasorma canım yaa millet taa kaç kilometre gidiyo biz hala ayağımızı sokamadık bir karayaolu var arada :))seneye tatile gitmeyi planlıyoruz canım inşallah ege istiyorum ben hiç gitmedim o tarafa gelince görüşürüz olmazsa beraber bir yerlere gideriz hem çocuklarda büyümüş olur bir yaşını geçerler dünürüne diyorum valla ayarla kendini kıştan ayırt daha indirimli oluyo diyorum beraber çok güzel olur yaa
ayyyyyyyyyy tüylerim dıken dıken rabbım herkese nasip etsıngeçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlar çok teşekkürler
bugün daha iyiyim sürekli sağıyorum ama sütüm çıkmıyor malesef
meltemcim sağdığım sütü vermiyorum canım
bide çilekli yoğurdu okudum aman tatlım benimde alerjim var çileğe
reyhan da dönmüş tatilden hoşgeldin canım
zeynepcim canımyaa inşallah geçer bir an önce migren ağrıların
hayriyecim neyi sorduğunu bilmiyorum tatlım
aklımda kalanlara cvp yazdım kızlar
bide filiz bayıldım hikayenize :)
bizde geçen sene 19 temmuzda öğrenmiştik
aslında pek ihtimal vermiyordum hamile olduğuma çünkü bir ay önce mantar olmuştum ve ilaç kullandım
ertesi ay daha 2 gün vardı reglime akşam eşim geç geldi yemek yiyoruz mutfakta söz bebekten açıldı ya şimdi oda bizi dinliyorsa dedi yok canım daha neler dedim bende neden olmasın dedi valla bilemem dedim hem daha 2 gün var regli ağrılarımda var kesin olurum dedim. hadi test yapalım dedi çıkmazki dedim belki çıkar dedi hemen çıktı çarşıya nöbetçi eczaneden test aldı geldi bari iki tane al dedim kesin çıkmaz eğer reglim gecikirse diğerini öyle yaparım diye
neyse aldı geldi ben binbir nazla gittim test yapmaya:) eşimde pc başında
sonucu görünce gözlerime inanamadım o kadar belirgindiki ikinci çizgi bir süre çıkamadım lavabodan
sonra çıktım kapının önünde bekliyorum eşim kadırdı pc den başını göz göze geldik ama ben donmuş gibiydim hemen anladı tabi sonra sarıldık falan o anki mutluluğumu tarif etmem mümkün değil
kızlar Ahmet Yusuf un yeni oyuncağı anakucağı kendi kendine sallanmayı öğrenmiş bide ses yapıyor diye çok hoşuna gidiyor
ehehehhe azıcık sitem ettim galiba sefan olsun şekerim benim yerimede dinlenseydin:)Kızlar bızımde aıle hekımlgıne geçıldıgı için dıbımızdekı degıl 45 dk uzaktakı saglık ocana gıttık bu gun dılekceyle yakındakıne gıdılıyomus galıba 15 ınden snr olcakmıs
asımız 17 sıne ertelendı
pedıtus serumfızyolojık kullanıyorum dr da onları yazdı
devıt e devam kızım zırlıyo by by
TARHAN galıba sen bana sıtem edıyon tatıldeyken ben calısıyom dıye
saol zeynocum şşimdilik iyiyiz tahlil falan yaptırcaztuğbacığım geçmiş olsun canım seni çok merak ettim inşallah kaanımın hiçbişeyciği yoktur canım benim geçmişi okuabilirsem okuyacağım canım benim
çok geçmiş olsun jalecim hem sana hemde yusufaiyi geceler kızlar
bizde bugün döndük anneannemizden
ama çok yorulduk bide çok sıcaktı tren rötarlı geldi klimalar bi çalıştı bi çalışmadı falan kendimize gelemedik bi türlü Ahmet Yusuf ta öksürüyor bugün inşallah devam etmez kızlarya o öksürdükçe ben kötü oluyorum
bana gelince hiç iyi değilim mastit oldum sol göğsüm felaket durumda şişti ve kızardı ateş ve sıkıntı yapıyor sabah doktora gittim göğse sürülen bir su verdi eczacıların hazırladığı birde emmediği için yaralarıma da krem
pompayla çekmeye çalışıyorum ama çıkmıyor kızlarya daha doğrusu çıkan süt aynı peynirlemiş gibi içerde sertleşmiş
şimdi çıkayımda sağayım yine
inşallah yarın geçmişe bakabileceğim
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın
selam millet alinit isi beni cok yoruyor burdan yazyim herkeslere:)
hayatsin (ismini bilmiyorum) hikayen cok guzeldi duygulandim ama nasil 2 gun icinde tuttun o haberi bravo dogrusu ben olsam dayanamazdim :)
sibel : canim benim gocanin hastaligi neymis anlamadim ama en dusunmedik zamanda minik elif seni sevindirmis hep tup bebek parasida cebinizde kalmis :)
nazli ve funda : yazacaktiniz hikayenizi bekliyorum hadeeee
jale gecmis olsun internetten okumutum basima gelmedi ama cok agrili dye duydum biran once gecer insallah...
tugba kaganin iyi olmasina sevindim bizde tomografi cektirdik gecen ay bisey cikmadi cok sukur ama stresi bile yetiyor insana adi bile urkutucu tomografiiiiiii iyyyyyyy...
atladigim birileri varmi bi dusunelim funda sicak demsiin heryer ayni be ya bak taa amerikalara geldik buralarda yaniiii:)
melteeeeeeemmm : bu aksam ne yedirdin kiiiiiiiiiiiiiiiizzz bebise:)
canım geçmiş olsun kuzey paşanın aşı yeri düzelir inşallah tatlımzeyno aslında gecer diyor herkes ama ne bileyim,dunde bir komsumun oğlu öğle olmuş bacakta kılcal damara denk gelmiş ve kist oluşturmuş şimdi o parca alıncakmış baya tedirgin oldum bende...
bunların hepsi aynı şekerim kaan da biberonu aynı damaklarıyla ısırıyo azıcık mama yiyobizde kavgalıyız ,kuzey cezalı hatda...
acayip huy değiştirdi,acayip bi tavırlar...
meme ile savasıyo emmek istiyo hemde istemiyo...damağı ile sıkıştırıyo bırakmıyo sıpa....
canı ne zaman isterse o vakit alıyo yoksa ac geziyo....
süreklide mama ve meyve yiyemez ki versem varya baya iştahlı yıycek...
tamam cok sütüm yok ona yetecek kadar ama emmiği vakitde geliyo yani...
ben sıcaklara bağlıyorum
göktuşumun dişi geliyo yalele yaleeeleeee:)günaydınlarrrrrrrrr nasılsınız güzel nisan anneleri?oğlum uyuyo bende yeni kahvaltı yaptm.benim oğlan emiyo ya ama gece sık emiyo anlamadm huyları değişti bu araar memem sanki seyyar uzatıyo sıkıştırıyo falan çekiyo baya oğlum dur diyom bazen acıtıyo canımı üst damak şişmiş dişşşşşşşşş geliyo sanırım artıkın napaz ya ateş yapmasa bari
offf kaan da geceleri ağlayarak uyuyo bende uykusuzumya oğlan kafayı yedi ya. gece saat başı çığlık çığlığa uyanıyooo. ağzına meme vermeden uyumuyoo. uykusuzluktan kafayı yiycem. ööle zor ki saat başı uyanmak...
geçmiş olsun canımmyaa deniz benim neyime yaa migrenim tuttu yine off gizoşta kucak istiyo eşime dedim sen git bana bide o ısrar ediyo gel diye güneş daha beter yapsın yaa yokmu bu migrene bir tedavi ne yediysem çıkardım yine
filizcim merhaba hoş geldin:)
naber millet napiyonuz lol kimseler yokaksma aksam herkes gocasiylami fingirdiyor napiyor citir cerez tv baisndamisiniz yoksa kaydirigubbakcemile5
selaam filiz ,
nerdeee canım ya kocaa uyuyor gün boyu yoruluyor bizde enerji bol ama babımızın pili anca yemek ve tv karşısında uyuklamaya yetiyor.biz bugün kızıma playskool 2li egzersiz arkadaşım aldık çok hoşuna gitti :)) buradan sormuştum kullanan varmı diye ama cevap yazan olmadı .
iyidir canım koçişle meyve yiyoruz o çizimini yapıoo bende çene yapıyomm:))
Canımya bana sizin iş olacak gibi geliyoooo ...seni adanadan transfer edeceğiz boncuğunla İNŞALLLAAHHHHH
iyidir canım koçişle meyve yiyoruz o çizimini yapıoo bende çene yapıyomm:))
Canımya bana sizin iş olacak gibi geliyoooo ...seni adanadan transfer edeceğiz boncuğunla İNŞALLLAAHHHHH
ayyyyyyyyy cano insallah kiiiz antalya ya bu boru degil yani :) hem ustelik yardimci docent karisi olcam 15 seneye kalmaz prof karisi yapar beni goca insallah :):)))
bu arada bizim kizin kakasi hep yesil artik sari kakaya hasret kaldik niyeki boyle moralim bozuluyor simdi yine etti buda yesilse aglicam artik:gitme:
bu arada senin goca ne ciziyor yaff:uhm:
ya bu arada bizim kiza bi haller oluyor gecen ay ne guzeldi super bi 3 ay gecirdik simdi bi aziyor kuduruyor huysuz hele aksam yatmadan once komaya sokuyor bizi sonra uyuyor banyo yaptiriyoruz aksam rahat uyusun diye abaaoooo elbissesini giyene kadar catliyor aglamaktan deli fissek ya :)
aaa nedir o nasil bisey ? bizde nihayet hoppala siparisini verdik dun aksam haftaya geliyor... belki haftasonuna yetisir bakalim ise yarar insallah zaptedemiyorum artik hic biyerde deli dumrulu :):)
ayyyyyyyyy cano insallah kiiiz antalya ya bu boru degil yani :) hem ustelik yardimci docent karisi olcam 15 seneye kalmaz prof karisi yapar beni goca insallah :):)))
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun
bu arada bizim kizin kakasi hep yesil artik sari kakaya hasret kaldik niyeki boyle moralim bozuluyor simdi yine etti buda yesilse aglicam artik:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?