2010 Nisan Anneleri

selam kızlar nasılsınız biz ii sayılırız işte ayy bu yasinin ağlama krizleri bazen beni çileden çıkarıyor allahtan sürekli ağlamıyor ayy nasıl olur o zaman bilmem dün gece kanepeye yüz üstü yatırdım bi baktım ki emeklemiş bi uctan bi uca gelmiş şaşırdım yaa daha 10 gün sonra 4 ay bitecek erken olcak galiba benimki çalışkan çıktı galiba adana çok sıcak yavrucumun hertarafı isilik olmuş yusuftada var atletle tek bırakıyom ona ramen işt bez bile bağlamıyom şort giydiriyom öyle kalıyor artık bizde meyvye başladık dün muz verdim kabız olcak diye korktm yarım incir verdim çekirdeklerinden korktum ama kuzucum sevdi galiba çekirdeklerini bil dudağının kenarından diliyle içeri alıyordu akşamda 4 çay kaşığı yoğurt verdim çok sevdi ama dah yemeklere sebzelere erken diyorum bence 6 aya kadar vermeyecem zaten 6 aylık olduklarında pek meyve olmayacak şimdiden tadına baksın herşeyin yemekler hep olur nasılsa
geçmişi okuyamadım oğlumu yatırimde zaman bulusam okuyacam inşallah 3-4 dündür hiiç bakamadım inşallah fazla birikmmiştir yalnız
tuğbacımoğlun hastaymış herhalde geçmiş olsun inşallah bişeyciği yoktur özgecim aşı olmuşsunuz geçmiş olsun inşallah kolay geçmiştir refiyevalla canım bazen öyle oluyor ben görmemişim sizin aylık kontrolünüzü şizede maşallah allahım esirgesin jalecimgeçmiş olsun canım aman yusufumuza ii bak allah esirgesin hasta olmasın aman
şimdilik aklıma gelenler bunlar geri kalanda sonra inşallah kusura bakmayın şekerler

geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlar çok teşekkürler
bugün daha iyiyim sürekli sağıyorum ama sütüm çıkmıyor malesef
meltemcim sağdığım sütü vermiyorum canım
bide çilekli yoğurdu okudum aman tatlım benimde alerjim var çileğe
reyhan da dönmüş tatilden hoşgeldin canım
zeynepcim canımyaa inşallah geçer bir an önce migren ağrıların
hayriyecim neyi sorduğunu bilmiyorum tatlım
aklımda kalanlara cvp yazdım kızlar
bide filiz bayıldım hikayenize :)
bizde geçen sene 19 temmuzda öğrenmiştik
aslında pek ihtimal vermiyordum hamile olduğuma çünkü bir ay önce mantar olmuştum ve ilaç kullandım
ertesi ay daha 2 gün vardı reglime akşam eşim geç geldi yemek yiyoruz mutfakta söz bebekten açıldı ya şimdi oda bizi dinliyorsa dedi yok canım daha neler dedim bende neden olmasın dedi valla bilemem dedim hem daha 2 gün var regli ağrılarımda var kesin olurum dedim. hadi test yapalım dedi çıkmazki dedim belki çıkar dedi hemen çıktı çarşıya nöbetçi eczaneden test aldı geldi bari iki tane al dedim kesin çıkmaz eğer reglim gecikirse diğerini öyle yaparım diye
neyse aldı geldi ben binbir nazla gittim test yapmaya:) eşimde pc başında
sonucu görünce gözlerime inanamadım o kadar belirgindiki ikinci çizgi bir süre çıkamadım lavabodan
sonra çıktım kapının önünde bekliyorum eşim kadırdı pc den başını göz göze geldik ama ben donmuş gibiydim hemen anladı tabi sonra sarıldık falan o anki mutluluğumu tarif etmem mümkün değil

çok sağol hayriyecim rabbim nazarlardan saklasın kuzularımızı
aminn canım
sen nasılsın ?

maşallah yasin paşaya afiyet olsun yedikleride
bizde bir gün yiyor bi gün yemiyor yusuf bugün 3-4 çay kaşığı anca yedi meyve püresinden
çok sağol canım başında bekliyorum valla aman o hasta olmasında

kızlar Ahmet Yusuf un yeni oyuncağı anakucağı kendi kendine sallanmayı öğrenmiş bide ses yapıyor diye çok hoşuna gidiyor

yaa deniz benim neyime yaa migrenim tuttu yine off gizoşta kucak istiyo eşime dedim sen git bana bide o ısrar ediyo gel diye güneş daha beter yapsın yaa yokmu bu migrene bir tedavi ne yediysem çıkardım yine
dun komsum sölemıstı senın için tekrar aradım sordum kırmızı soganı her sabah kaynatıp iççekmıssın
atın beni denizlere of gocca yaz denizsiz geçti ayağımız dibi deniz gidemedk millet nerelere gidiyo deniz için ya
galıba bu tas bana 3 bucuk aylık sıpayla denıze gıttımya ahhhhhhhhhhhhhhhhh kafam kanadı galıba
ben olcam senın yerıne hıç çıkmam valla

ayyyyyyyyyy tüylerim dıken dıken rabbım herkese nasip etsın
kızlar Ahmet Yusuf un yeni oyuncağı anakucağı kendi kendine sallanmayı öğrenmiş bide ses yapıyor diye çok hoşuna gidiyor

benım kızda özlemıs ana kucagını bende orada uslu uslu durmasını özlemısem

a.s.a.s.
HAYRIYECIM HERKES GIBI BENDE SORUNU HATIRLAMIYORUM AFFET VE BIDA HA SOR AMA CALISTIMIZ YERDEN OLSUN OLMAZMI

tuğbacım canım konuştuğumuz konu hakkında bir fikir birliğine varıldımı acaba....
ben yarında anneme gelcem bi konuşuruz olmazsa canım

merhabalar kızlar sıcaktan kaan ve ben buharlaşmak üzereyiz.
yaklaşık 5 saat önce alıntılaarı yaptım güya devamını getir
mek şimdi kısmet oldu:)))

ehehehhe azıcık sitem ettim galiba sefan olsun şekerim benim yerimede dinlenseydin:)

tuğbacığım geçmiş olsun canım seni çok merak ettim inşallah kaanımın hiçbişeyciği yoktur canım benim geçmişi okuabilirsem okuyacağım canım benim
saol zeynocum şşimdilik iyiyiz tahlil falan yaptırcaz

çok geçmiş olsun jalecim hem sana hemde yusufa

saol tatlım valla röntgen bile çekildi kuzuma 3 aylıkken cidden strese giriyo insan

zeyno aslında gecer diyor herkes ama ne bileyim,dunde bir komsumun oğlu öğle olmuş bacakta kılcal damara denk gelmiş ve kist oluşturmuş şimdi o parca alıncakmış baya tedirgin oldum bende...
canım geçmiş olsun kuzey paşanın aşı yeri düzelir inşallah tatlım
bunların hepsi aynı şekerim kaan da biberonu aynı damaklarıyla ısırıyo azıcık mama yiyo
göktuşumun dişi geliyo yalele yaleeeleeee:)
ya oğlan kafayı yedi ya. gece saat başı çığlık çığlığa uyanıyooo. ağzına meme vermeden uyumuyoo. uykusuzluktan kafayı yiycem. ööle zor ki saat başı uyanmak...
offf kaan da geceleri ağlayarak uyuyo bende uykusuzum
yaa deniz benim neyime yaa migrenim tuttu yine off gizoşta kucak istiyo eşime dedim sen git bana bide o ısrar ediyo gel diye güneş daha beter yapsın yaa yokmu bu migrene bir tedavi ne yediysem çıkardım yine
geçmiş olsun canımm

tarhan cım dınlenmesıne dınlendım ama senın yerıne olmuyo malesef
bana amasradakı dr 20 gune kalmaz dısı çıkar dedı
baska bı dr atesı devam ederse çocuk dr göster dedı

naber millet napiyonuz lol kimseler yokaksma aksam herkes gocasiylami fingirdiyor napiyor citir cerez tv baisndamisiniz yoksa kaydirigubbakcemile5

filizcim merhaba hoş geldin:)

nihayet bi ses geldi... naber sibel napiyosun ya bizim antalya isinden ses seda yok esiminde moral 0 ozgecmsini yollamiti gecen hafta oradaki bolum baskanina akdeniz unideki daha cevap gelmedi referansida kuvvetli ama tik yok

naber millet napiyonuz lol kimseler yokaksma aksam herkes gocasiylami fingirdiyor napiyor citir cerez tv baisndamisiniz yoksa kaydirigubbakcemile5

selaam filiz ,
nerdeee canım ya kocaa uyuyor gün boyu yoruluyor bizde enerji bol ama babımızın pili anca yemek ve tv karşısında uyuklamaya yetiyor.biz bugün kızıma playskool 2li egzersiz arkadaşım aldık çok hoşuna gitti :)) buradan sormuştum kullanan varmı diye ama cevap yazan olmadı .

ya bu arada bizim kiza bi haller oluyor gecen ay ne guzeldi super bi 3 ay gecirdik simdi bi aziyor kuduruyor huysuz hele aksam yatmadan once komaya sokuyor bizi sonra uyuyor banyo yaptiriyoruz aksam rahat uyusun diye abaaoooo elbissesini giyene kadar catliyor aglamaktan deli fissek ya :)

aaa nedir o nasil bisey ? bizde nihayet hoppala siparisini verdik dun aksam haftaya geliyor... belki haftasonuna yetisir bakalim ise yarar insallah zaptedemiyorum artik hic biyerde deli dumrulu :):)

iyidir canım koçişle meyve yiyoruz o çizimini yapıoo bende çene yapıyomm:))

Canımya bana sizin iş olacak gibi geliyoooo ...seni adanadan transfer edeceğiz boncuğunla İNŞALLLAAHHHHH

iyidir canım koçişle meyve yiyoruz o çizimini yapıoo bende çene yapıyomm:))

Canımya bana sizin iş olacak gibi geliyoooo ...seni adanadan transfer edeceğiz boncuğunla İNŞALLLAAHHHHH

ayyyyyyyyy cano insallah kiiiz antalya ya bu boru degil yani :) hem ustelik yardimci docent karisi olcam 15 seneye kalmaz prof karisi yapar beni goca insallah :):)))

bu arada bizim kizin kakasi hep yesil artik sari kakaya hasret kaldik niyeki boyle moralim bozuluyor simdi yine etti buda yesilse aglicam artik:gitme:

bu arada senin goca ne ciziyor yaff:uhm:

hadi inşallah sanada yakışır kız doçent karısı olmak:))

neden yeşil acaba senin yediğin şeyden mi kaynaklanıyoo acaba

ahhh ahhh bizim kızda kaka yapsa keşke inan rengi önemli deil ama yapmıyoo ..
ne cimri kız ya yediğini çıkarmıyooo:))
bugun 5.gün ama fitil vermedim hiçde rahatsız deil zart zurt osturuyo yaa ne yapcam ben bu kızı ya ..perşembe farklı bi dr gidicez bakalım ne diyecek eger oda doymuyor derse vericem artık mamayı..

benim koca inşaat müh. kendi işi... gelen projeleri çizip ölçümünü yapıp teklif veriyoo..bu ara işler yogun o yüzden evede iş getiriyooo bnde kızıyorum ...köşeyi dönmemiz lazım artık:))) diyoo:)))

o durum bizdede oluyor sanırım gün boyu bütün yorgunlukları akşam tavan yapıyor dokunsak çıldırıyor bende yatağına atıyorum müziği açıyorum uyuyor:)) uyku nazı yapıyor zilliler neolucak

aaa nedir o nasil bisey ? bizde nihayet hoppala siparisini verdik dun aksam haftaya geliyor... belki haftasonuna yetisir bakalim ise yarar insallah zaptedemiyorum artik hic biyerde deli dumrulu :):)

oyun halısına benziyor ama halısı yok ayakları var hem yüzüstü hem sırtüstü yatırıyosun ,ayrıca altına minder yada ince battaniyeyle kullanıyosun .

benim kızımın 1,5 aydan bu yana yeşil bende altını hiç açmak bile istemiyorum altın sarısı günlerimiz mazide kaldı .anne sütünden başka bişey vermiyorum bide ek gıdaya başlasak ne olur acaba .

filiz ya ne sorucam gecen dökülen saçları toplayan bişey aldıgından bahsetmişdin... tam olarak açıklarmısın ismi nedir nerde bulabilirim netden alabilirmiyim ayy ne çok soru sordum..

ay bu arada yakında kel kalıcam heryerde benim saçım toplamakdan belim agrıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…