2010 Nisan Anneleri

fundaaaaaaaa var kiz oyleleri ceketi atip hamile kalan var olmami en basitinden sisko sibel cana bak ya kari dogurma makinesi mubarek... bu arada kamera olayini yaptirmadim dogumda okadarda degil artik entel danteliz dediysek adanaliyz unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

iyi geceler arkadaşlar herkese hayırı ramazanlar...buaralar giremyorum malum evimde değilim bir müddet daha evimde olamıyacagım cumartesi günü konyaya yola çıkıcaz birazda orada kalıcam... refişin hitabıyla benim tırlak kızımın tırlaklığı biraz olsun geçene kadar konyada ablamda kalacagım en azından orada yemek ev işi derdi olmuyor sadece bebğimle ilgleniyorum sağolsun buradada kayınvalidem hiçbişey yaptırmadı sadece bebğimle ilgilenebiliyorum... sıpacım emmemekte hala direniyor ama eskiye oranla daha iyi...
koca 1.5 aydan sonra ilk defa bugün onu emzirirken çok mutlu oldum çünkü isteyerek emdi kucagımda... mememi bir alıyor bir bırakıyor sonra gülüyor...çok tatlıydı miniğim...sonundada kedi gibi koynuma sokulup kucagımda oturdu kuzucum ayy bi sokuluyor bi sokuluyor bana emzikide ağzında görseniz Allahım ne güzel bir duyguymuş annelik ilk defa bugün anneliği çok yogun hissettim bana sokulması dedim işte ben annesiyim onun en güvenebileceği kucagım herşeyiyim insan çok mutlu oluyor...
buarada bugün tarttırdık bizim hanımı sağlıkocagında 1.5 aydır zorla emzirdiğim için içimde kurt vardı 1 ayda kızım 700 gr almış maşşallahh kuşuma.kilosunu öğrenince rahatladım biraz inanın zorla uykuda yeni uyandığında ağlaya zırlaya ne hallerde emzirmeye çalışıyorum dün gece 4 ten 5 e kadar 1 saat emmesi için kucagımda tuttum sonuç ancak 3 dk çekmesiydi valla bugünüme şükür diyorum artık bu emmeme olayında rabbim daha kötüsnü göstermesin gaz derdim d nekadra kötüymüş hiçmiş emmemenın yanında...
neyse arkadaşlar bugünlük benden bukadar hamil kalma hikayemide yarın akşam yazarım inş.benimkide çok güzeldi fundacım üzerine ceket attım hamile kaldı cinsindenim:))) haaaaa buarada kızlar test yaptım hamile değilim yuppyy.

bu arada cok samimi bir arkadasim nikah sahidimin dugunu vardi bayramin 2. gunu esya ev geinlik hersey hazirdi 15 milyar kredi cektiler dugun icin dun ayrilmislar inanamiyorum hersey iptal maddi maneci kayiba bak ya olacak ismi tahmin edin bakalim neden dolayi zor degil tahmin etmek tabiki : KAYNANAAA yuzunden ahh kaynana kaynar kazana atmali seni yandim gelin dedikce altina odun atmali ahhh gozun ciksin kaynana senin :):))canim arkadasim ne kadar uzgundu , cocukta evi terketmis berdus olmus behlul gibi anasina kusmus tabi haliyle sokaklarda kaliyomus kizi ariyor hergun bi umut yokmu diyeAllahim buyuksun bi cikis yoku vardir insallah ikisi icinde simdi kzin aliseide sitemiyor artik arada kurt turk davasida var offf ki ne offff

canim cok sevindim hem emdigine hem kilosuna hemde hamile olmayisina ne guzel 3 u bi arada hahahahah:lepi:

konyadanda yaz ok optum cok eylulcugu op yerime

hoşbulduk fundacım emine eylülcük iyi bugünlerde biraz daha iyi napalım onunla uğraşıp emme savaşı yapıp gidiyoruz göktuş nasıl benim yerime öp tosunu.filiz sende mavişi öp.iyi geceler kızlar

KIZ FİLİZ SENİ ÇEKECEK HERHALDE BAŞKA NEYİ ÇEKECEK YAFFFFFFF:roflol:
iyi olurdu ya neden hatıra işte ben doğuma sokturdum kamera ama salaklar karnımdan çıkışını çekmeyi unutmuşlar birde söylüyolar sonra unuttuk diye oğlumla ilk buluşmamızı çekselerdi iyi olurdu

filiz yok canım ya eskidenmiş onlar ceket at hamile kalsın.bişey derdim ama burdan ayıp kaçarrrrrrakannehir

canımsın ya çok sevindm emmesine.kilo alışına maşallah sen inat etmeye devam et tatlım zafer senin olcak çok yıprandn ama meyvasını topluyosun.oy yerim ben onu annesine oyunda yaparmş.bizim oğlanda biraz emiyo karnı doymasına yakın emiyo bana bakıp kahkaha atıyo sonra tekrar emip aynı hareketleri devam ettiriyo.bi gülüşleri yeto ben zuzuların

vurcan kırbaçı vurcan kırbaçısempatiksalakcinnihöhhhhhhhhh ya bu kaynanalardannnnnnnnnn

hoşbulduk fundacım emine eylülcük iyi bugünlerde biraz daha iyi napalım onunla uğraşıp emme savaşı yapıp gidiyoruz göktuş nasıl benim yerime öp tosunu.filiz sende mavişi öp.iyi geceler kızlar

iyi canım göktuğ yarın aşımız var ya aşı günleri bana afakanlar basıo.ay bu lafın doğrusu başka şeydi ama neyse eşim uyanık olsa sorardm adam türkçeci benden fazla yanlış konuşuyo ama bi laf desem hemen dediğimi düzeltio ehehehehehehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3öperim tatlım sende öp benim yerine kızçeni.....
oy valla ben şu ceket atılıpta hamile kalanlara imreniyorum ya 2 tüp bebek 1 aşılama yaptırmış biri olarak

ayyyyyyyy inanmıyorum 1 saattir yazdım hani yazarken topik dışarı atıyoya şifremi girip tekrar gireyim dedim silindi bütün yazdıklarım bir daha ne zaman fırsat bulup yazarım bilmem çok üzüldüm emeğime şimdi çıkıp eşime sahurluk hazırlamam lazım
herkesin ramazanı mübarek olsun bu arada

kızlar gündüzle çöpemı gırdı gece yarısı doldurmusunuz sayfaları
tam alıntıları yaptım son sayfaya gelınce kk bakım bıseyler yazdı portalda zaman geçırın dedıler geçırdım snr açıldı tekrar ugrasamam unutmadan 3 ü bı arada olmus emıne eylulun annesının çok sevındım
fılız hanım saftırık saftırık deyıp duruyodun ıyı yapıyo sana afferın derın mavı ye öpüyom onu çok gör bakalım saftırık kımmıs
ben sahurumu yaptım ınsallah oruç tutmak için saatımı 3 30 a kurdum aleynada yok tek basım nasıl yerım derken 1 de uyandım esım sordu kacta kalkacan dıye uyku gözumden akıyo kalmıcam dedım alarmı kapattım olmaz dedı neyse onu tınlayan kım uyuyum dedım ama kızıma kıyamıyorum aksamdan berı bıssuru su ıçtım sut içtım saat 2 de bı uyandım baklava yemek için aaaaaaaaaaaaaa dolabı açtım baklava fılan yok megersem ruyaymıs rabbım bennuya kıyamamıs benı kandırıp uyandırmıs bım kalktımkı karnım aç allah ne verdıyse yedım çok şükür işte böle dur ben bıda okuyum unuttuklarıma cvp yazayım

yaaaaaaaaaaaaaa saftırık delı fısekmı oldu
yavyum ben sana tttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaa en baslarda demedımmı hatırla bakalım usutuyondur sen ayana çorap fılan gey dıye üsütme gızı safırık garı

d vitamini damlasi veriyoruz o da yaparmi ki acep
yyyaaaaaaaaaaaapmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

nıye suda daha az acı oluyomus senın hesap ben 10 tane daha yaparım sezeryanlı
üsütuyondır gulum ben gecen usuttum tas gıbı oldu sıcak tutunca bıraz geçıyo

kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı bende 2 oglan anasıyam neyse hayırlıysa berı gelsın hayırsızsa gerı gıtsın yarın elınde sıpayla dönmekten ıyıdır
bekliyoruz filiz
meltem nasılsın?

melteeeeeeeeeemm kizi sahurami kaldirdin yedirmeye napiiin ? bu saatte ??

yok yavrum ben kalktım o zırladı emecem dıye ne emzırmesı aldım anakucana muffaka o baktı ben yedım bı aradedım yumurta vereyım 1 kasık aman dedım hıc ugrasamam yarı ona yumurta haslacam bayadır yemıyo ha 1 tam yumurta yıyo artık tezesı bu arada sen ne yedırdın mavıye su fılan verdınmı barı
yarınkı mönumüzz
1 tam yumurta
seftalı püre
yogurt
belkı kabagı çorba yaparım

Benim oğlan da aynı. Yeni yeni huylar edindi. Kucaktan inmiyor yaav. Sıcaklara bağlıyorum ama hadi hayırlısıaklinialirimsmile

meltem kız bu sıcakda bide çorap giysem kızamık çıkarırım anam her yerim isilik oldu..bebek gibi oldum bende:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…