iyi geceler arkadaşlar herkese hayırı ramazanlar...buaralar giremyorum malum evimde değilim bir müddet daha evimde olamıyacagım cumartesi günü konyaya yola çıkıcaz birazda orada kalıcam... refişin hitabıyla benim tırlak kızımın tırlaklığı biraz olsun geçene kadar konyada ablamda kalacagım en azından orada yemek ev işi derdi olmuyor sadece bebğimle ilgleniyorum sağolsun buradada kayınvalidem hiçbişey yaptırmadı sadece bebğimle ilgilenebiliyorum... sıpacım emmemekte hala direniyor ama eskiye oranla daha iyi...
koca 1.5 aydan sonra ilk defa bugün onu emzirirken çok mutlu oldum çünkü isteyerek emdi kucagımda... mememi bir alıyor bir bırakıyor sonra gülüyor...çok tatlıydı miniğim...sonundada kedi gibi koynuma sokulup kucagımda oturdu kuzucum ayy bi sokuluyor bi sokuluyor bana emzikide ağzında görseniz Allahım ne güzel bir duyguymuş annelik ilk defa bugün anneliği çok yogun hissettim bana sokulması dedim işte ben annesiyim onun en güvenebileceği kucagım herşeyiyim insan çok mutlu oluyor...
buarada bugün tarttırdık bizim hanımı sağlıkocagında 1.5 aydır zorla emzirdiğim için içimde kurt vardı 1 ayda kızım 700 gr almış maşşallahh kuşuma.kilosunu öğrenince rahatladım biraz inanın zorla uykuda yeni uyandığında ağlaya zırlaya ne hallerde emzirmeye çalışıyorum dün gece 4 ten 5 e kadar 1 saat emmesi için kucagımda tuttum sonuç ancak 3 dk çekmesiydi valla bugünüme şükür diyorum artık bu emmeme olayında rabbim daha kötüsnü göstermesin gaz derdim d nekadra kötüymüş hiçmiş emmemenın yanında...
neyse arkadaşlar bugünlük benden bukadar hamil kalma hikayemide yarın akşam yazarım inş.benimkide çok güzeldi fundacım üzerine ceket attım hamile kaldı cinsindenim:))) haaaaa buarada kızlar test yaptım hamile değilim yuppyy.
fundaaaaaaaa var kiz oyleleri ceketi atip hamile kalan var olmami en basitinden sisko sibel cana bak ya kari dogurma makinesi mubarek... bu arada kamera olayini yaptirmadim dogumda okadarda degil artik entel danteliz dediysek adanaliyz unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
iyi geceler arkadaşlar herkese hayırı ramazanlar...buaralar giremyorum malum evimde değilim bir müddet daha evimde olamıyacagım cumartesi günü konyaya yola çıkıcaz birazda orada kalıcam... refişin hitabıyla benim tırlak kızımın tırlaklığı biraz olsun geçene kadar konyada ablamda kalacagım en azından orada yemek ev işi derdi olmuyor sadece bebğimle ilgleniyorum sağolsun buradada kayınvalidem hiçbişey yaptırmadı sadece bebğimle ilgilenebiliyorum... sıpacım emmemekte hala direniyor ama eskiye oranla daha iyi...
koca 1.5 aydan sonra ilk defa bugün onu emzirirken çok mutlu oldum çünkü isteyerek emdi kucagımda... mememi bir alıyor bir bırakıyor sonra gülüyor...çok tatlıydı miniğim...sonundada kedi gibi koynuma sokulup kucagımda oturdu kuzucum ayy bi sokuluyor bi sokuluyor bana emzikide ağzında görseniz Allahım ne güzel bir duyguymuş annelik ilk defa bugün anneliği çok yogun hissettim bana sokulması dedim işte ben annesiyim onun en güvenebileceği kucagım herşeyiyim insan çok mutlu oluyor...
buarada bugün tarttırdık bizim hanımı sağlıkocagında 1.5 aydır zorla emzirdiğim için içimde kurt vardı 1 ayda kızım 700 gr almış maşşallahh kuşuma.kilosunu öğrenince rahatladım biraz inanın zorla uykuda yeni uyandığında ağlaya zırlaya ne hallerde emzirmeye çalışıyorum dün gece 4 ten 5 e kadar 1 saat emmesi için kucagımda tuttum sonuç ancak 3 dk çekmesiydi valla bugünüme şükür diyorum artık bu emmeme olayında rabbim daha kötüsnü göstermesin gaz derdim d nekadra kötüymüş hiçmiş emmemenın yanında...
neyse arkadaşlar bugünlük benden bukadar hamil kalma hikayemide yarın akşam yazarım inş.benimkide çok güzeldi fundacım üzerine ceket attım hamile kaldı cinsindenim:))) haaaaa buarada kızlar test yaptım hamile değilim yuppyy.
bu arada cok samimi bir arkadasim nikah sahidimin dugunu vardi bayramin 2. gunu esya ev geinlik hersey hazirdi 15 milyar kredi cektiler dugun icin dun ayrilmislar inanamiyorum hersey iptal maddi maneci kayiba bak ya olacak ismi tahmin edin bakalim neden dolayi zor degil tahmin etmek tabiki : KAYNANAAA yuzunden ahh kaynana kaynar kazana atmali seni yandim gelin dedikce altina odun atmali ahhh gozun ciksin kaynana senin :):))canim arkadasim ne kadar uzgundu , cocukta evi terketmis berdus olmus behlul gibi anasina kusmus tabi haliyle sokaklarda kaliyomus kizi ariyor hergun bi umut yokmu diyeAllahim buyuksun bi cikis yoku vardir insallah ikisi icinde simdi kzin aliseide sitemiyor artik arada kurt turk davasida var offf ki ne offff
hoşbulduk fundacım emine eylülcük iyi bugünlerde biraz daha iyi napalım onunla uğraşıp emme savaşı yapıp gidiyoruz göktuş nasıl benim yerime öp tosunu.filiz sende mavişi öp.iyi geceler kızlar
yaaaaaaaaaaaaaa saftırık delı fısekmı olduya bu arada bizim kiza bi haller oluyor gecen ay ne guzeldi super bi 3 ay gecirdik simdi bi aziyor kuduruyor huysuz hele aksam yatmadan once komaya sokuyor bizi sonra uyuyor banyo yaptiriyoruz aksam rahat uyusun diye abaaoooo elbissesini giyene kadar catliyor aglamaktan deli fissek ya :)
yavyum ben sana tttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaa en baslarda demedımmı hatırla bakalım usutuyondur sen ayana çorap fılan gey dıye üsütme gızı safırık garıayyyyyyyyy cano insallah kiiiz antalya ya bu boru degil yani :) hem ustelik yardimci docent karisi olcam 15 seneye kalmaz prof karisi yapar beni goca insallah :):)))
bu arada bizim kizin kakasi hep yesil artik sari kakaya hasret kaldik niyeki boyle moralim bozuluyor simdi yine etti buda yesilse aglicam artik:gitme:
burda ben marketteki kedi kopek reonundan aldimkopek killi topluyor kiyafetin icinde kullanilanlari var yapiskanli kagit dusun rulo top halinda sabi var girgir gibi sapindan tutup surtuyosun carsafa filan killar yapikan oldugu icin kagida yapisiyor sonra cikariyosun o kagidi altttan yeni kagit cikiyor taki rulo bitene kadar bi bakayim marketlerde varmioralarda netten :0
yyyaaaaaaaaaaaapmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzd vitamini damlasi veriyoruz o da yaparmi ki acep
okidim amma hic ballandira ballandira anlatmamsisin gulom akannehir
biliyomusun banada cocugun olmaz dediler ben bekarken cok dr kapilarinda surundum ameliya bile oldum menapoz ignesimi ararsin maydonoz kuru ilaclar tedaviler hurafeler varana kadar caresizlikten annem hergun uzerimi okurdu .. agrim coktu endo hastasiydim laporaskopi oldum 2006da yani cekmedigim cile kalmadi.. dediler bana senin cocuk olmaz bak kk da forumlara bir numaralari cocuk dusmani bu hastalik herkes tup bebek peisnde Allahin hikmetine bakki ben evlendim esime dedim zaten bebe olmaz diyolar korunmaya ne hacet :) o bebek sitemedi bende dogum kontrol hapima davem ettim zaten agrim var bebekte istemi koca gecen nisan ayinda dedimki ebn boylemi yasayacagim omur boyu d. kontrol ilaclariyla isyan ettim artik esimde tamam ozaman birak bi deneyelim dedi bende hic umit yok nisanda ictim mayista icmedim ilaci mayista test yapmadim zaten 10 gun filan olmustu ilacsiz haziran ve temmuz icin 2tane test aldim haizran pas gecti temmuzda minnos rahme dustuuuuuuuuuuuu :0 dr gittik kadin bile inanamadi ultrasonda yumurtaligimi goremiyor dusunsene kistler baglamis her yanini kadin otur kalk sukret iyi tutmus dedi yani hic eziyet cekmedim tedavi filan gormedim ama oncesinde yasadiklarim bana yettii zaten uni , deyken medikoya gidip doktora merahaba ben gedlim rahmimi aldirmak istiyorum demis insanim ya ben :) adam gulme krizine girmisti o yuzden ne kadar sukretsem bende snein gibi azdir . bu arada kistler gitti hic agrim yok simdilik . doktor bekleme yap 2. yi yoksa olmaz dedi spiral mi ne zirvaliksa onuda ne dediysek taktiramafdik kadina sen bu isi hafife alma diyor bana bilmiyorum belki seneye gene yapmaya calisirim bi tane daha eheheheheh:)
nıye suda daha az acı oluyomus senın hesap ben 10 tane daha yaparım sezeryanlıaaa ben bilmiyodum bak onu hic.. burda sezeryan yapmadilar beni cok tirsiyodum ben normalden sezeryanciydim uyuyosun uyaniyosun ne guzel diyodum ama simdi cok memnunun iyiki normal yapmisim diyorum cok keyifli gecti benim dogumum kocayla IKINA IKINA beraber dogrduk bebek cikar cikmaz uzerime attilar babasi gobek kordonunu kesti vallaha ayni amerikan filminde gbi hissetim kendimi gavur doktorlar hemsireler bagiriyor boyle push push ( it it yani ) esimin elind efot. makinesi filan :) ayy cok eglendiydim hatta jakuzide vardi israr ettilerde ben icine girmeye cesaret edemedim manyak doktor suda dogurtcakti beni
üsütuyondır gulum ben gecen usuttum tas gıbı oldu sıcak tutunca bıraz geçıyoTürkiyede olsan senide keserlerdi hemde bukadar istekliykenn..
ben sonuna kadar ısrar ettim 40.haftamı doldurdum dr bebek inmemiş ille sen doguramazsın dedi kesti beni(
hala dikiş yerlerim acıyo ve uyuşuk spor yapamıyom ..
kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı bende 2 oglan anasıyam neyse hayırlıysa berı gelsın hayırsızsa gerı gıtsın yarın elınde sıpayla dönmekten ıyıdırbu arada cok samimi bir arkadasim nikah sahidimin dugunu vardi bayramin 2. gunu esya ev geinlik hersey hazirdi 15 milyar kredi cektiler dugun icin dun ayrilmislar inanamiyorum hersey iptal maddi maneci kayiba bak ya olacak ismi tahmin edin bakalim neden dolayi zor degil tahmin etmek tabiki : KAYNANAAA yuzunden ahh kaynana kaynar kazana atmali seni yandim gelin dedikce altina odun atmali ahhh gozun ciksin kaynana senin :):))canim arkadasim ne kadar uzgundu , cocukta evi terketmis berdus olmus behlul gibi anasina kusmus tabi haliyle sokaklarda kaliyomus kizi ariyor hergun bi umut yokmu diyeAllahim buyuksun bi cikis yoku vardir insallah ikisi icinde simdi kzin aliseide sitemiyor artik arada kurt turk davasida var offf ki ne offff
bekliyoruz filiz
meltem nasılsın?
melteeeeeeeeeemm kizi sahurami kaldirdin yedirmeye napiiin ? bu saatte ??
ya bu arada bizim kiza bi haller oluyor gecen ay ne guzeldi super bi 3 ay gecirdik simdi bi aziyor kuduruyor huysuz hele aksam yatmadan once komaya sokuyor bizi sonra uyuyor banyo yaptiriyoruz aksam rahat uyusun diye abaaoooo elbissesini giyene kadar catliyor aglamaktan deli fissek ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?