2010 Nisan Anneleri

öyle canım bize gelince paraları yoktu şimdide 20 milyar kredi çekti ev yaptırdı şaka gibi rabbim fazlasını versin ama yavrumun çocuğu olmazken benim yan gelip yatmam düşünülecek şey değil gecede çalışırım her şeyi yaparm.ben onlara hiç şunu hissettirmedm hatta söyledklernde kızdm bile oğullarının çocuğu olmuyo dedirtmedm hatta problem bende gibi davrandm bu lafada sinir oluyorum ya burda ancak böyle anlatabilirim

jalecim fundacım ne oluyo ayol ne takıverionuz kaynanaları..aman sallayın gitsin o tatlı canınızı üzmeye değermi.allah var yukarda kimsenin hakkı kalmaz kimsede..ben şimdilik çok iyiyim onlarla (ama mesafeli) ondan takmıorum bişi dahi duysam yada görsem.böylesi daha ii hem eşimle kötü olmuyorum hemde canımı sıkmıyorum.benim kaynanamın sanki 1 tane torunu var o da görümcemin kızı.4 yaşında .ona dünyayı döker.benim oğluma daha 1 paket bez veya mama almış değil.ama nıoluyo bunları gördükten sonra ona göre davranıyorum measfeyi açıyorum.ev aldım içini yaptırdım dünya masraf ettim kimse ihtiyacın varmı bişeye demedi.allah razı olsun benim ailemden.her geldiklerinde elleri kolları dolu gelirler poyraza dünyayı dökerler.gerçi gene de yaranamazlar.aman ben biliorum allah bilio dedim ya takmıorum ona göre davranıyorum..

ben işe başlayana kadar çocuğu ben bakarım annene fazla yük olmayız diodu.ben işe başladıktan sonra karaborsa oldu karı..sağolsun annemde vermedi istediği halde.bunun huyu ağır sen bakamazsın dedi kaynanama.ne zaman işimiz düşse ya denizde ya yaylada ya köyde korkuyo evine gitmeye torunlarım gelicek diye iş çıkacak diye..az değil yani görüorum..kocam da ölür anası için kocası yok yalnız yazık der.sürekli çağırırıdı ama gözünü açtım valla söylendm durdum şimdi bana haklısın diyor..kaynım eltimde öle.çocuğuma doğumda bi çöp getirmediler.benim kocam onların kzıına dünyayı dökmüştü evlenmeden.şimdi b.k bulurlar elini çektirdim onlardan da.ve inanırmısınız eltimin evine sadece 2 kez giden biriyim.hayatta davet etmez anca kendi gelir.gezmeye bayılır bigübn evde durmaz habersiz davetsiz gelir ama sen gel diyen yok.okadar hamilelik günmlerim oldu lohusalığım oldu bi gün davet etmedi.onada hakettiği değeri vveriorum ama.görümcem sağolsun çok iyidir hep arar sorar poyraza alır yollar..hiç unutmuyorum bunu poyraz 50 günlük kayınvalidem bize gelicek maması biztmişti poyrazın eşim dediki annem gelio ben bidaha çıkmayayım alsın gelirken.kaynana mamayı getirdi sağolsun ama mamanın parasınıda istedi o gün okadar şok oldum ki ..tüm ii duygularım eridi bitti içimde..ahhh anama babama kurban olayım ben yaaaa

bende zaten artık şunu diyorum hayriyeciğim eşimde böyle düşünüyo herkes kendini baksın ne ben onlara ne de onlar bana muhtaç olsun.benim derdim sadece manevi yönden yanımda olmalarıydı ama onlar böyle yaptıkça işin maddi yönünüde düşünür oldum.şimdi mesela görümceminde evlenmesine az kaldı onuda eşime yıkmak ister kayınpeder ama aslaaaaaaaaaaa zaten diyorum ben düğünümü kendim yaptm herkes kendi düğününü yapsın diye.gerçi sağolsun görümcem oğluma elinden geleni yaptı bi dediğimi 2 etmedi bende onun çocu olunca ona yaparım ama düğünde yapmam.kayınpeder sevinmesn dimi

meltem kız bu sıcakda bide çorap giysem kızamık çıkarırım anam her yerim isilik oldu..bebek gibi oldum bende:)))
sana demedımkı fılıze dedım kızı yesıl kaka yapıyomus ya
allah saglıkta kavustursun
allah yardımcın olsun
kızlar kpss açıklanacak bugün nolur dua edin bana çok gerginim 80 üstü almam lazım atanmam için boğuluyorum varya resmen
edıyorum canım hakkında hayırlısı
mübarek gun hıç allahtan korkmazlarmı
meltem canım yumurta veriyomuşsun galiba bebişine nasıl veriyon yumurtanın beyazını 9. aya kadar vermeyin diyorlarya alrji yapıyomuş sen veriyomusun
bayagıdır verıyorum 2 3 gune bır bırkac kasıkm sarısıyla basladım alerjı yapmayınca beyazını da verdım ama 3 4 gun baska bısey vermedımkı alerjı yapıp yapmadıgı bellı olsun rafadan yapıyorum sımdı verıyorum
kızlar genel kültür genel yetenekten 98 net yapan birisi 85 almış

kım oldugu bellı degılmıa.s.a.s.a.s.

iyi günler kızlarr.. umarım herkes iyidir,bebişlerde.. ve herkesin ramazanı mübarek olsun.. tutan varsa orucu kabul olsun.. ben bugün niyetlendim ama şu dakika itibariyle çok zorlandığımı itiraf etmeliyim.. ve sanırım bir daha tutamıycam bu ramazan için.. çünkü utku sadece anne sütü alıyo... sahurda da pek bişey yiyemedim uyku sersemiyim diye.. yani sabah 10 dan beri bariz bi şekilde belli ettiriyo kendini vücut direncimin zorlanışı.. neyse Rabbim kabul etsin.. zaten oruç borçlarım var bunları tutabilirsem inş. bu ramazan bari borçlu kalmıyım demiştim ama mümkün olmıcak... hava da feci sıcak.. evin için 37 derece.. balkon da esiyo ama sıcak esiyo.. ölçtüm 42 derece gösterdi.. gölgede tabi ...

rendelediğimde armutu severek yiyen paşam da hiç oralı değil.. sürekli emmek istiyo.. suyu iyi içiyo bugünlerde ama maşallahh.... biberonla çekiyoo çekiyooo... günlük 100 cc dolduruyorum ne kadarını içebilirse.. ama bugün sanırım onu bitiricek :)

herkese iyi günler.. utku uyumuşken birazcık uzanayım.. uyumasa da dinleniyo ,insan.. yarın da aşımız var.. sorunsuz atlatırız inşallah...

hıı bide çişini az da olsa yapıyo artık paşam. ama kakamız 3 gündür yok bizimde yaa.. ilk kez bu kadar uzun sürdü.. ama karnı sert değil.. keyfi de iyi.. yarın aşoya gidince sorarım diyorum.. yapınca da siyaha yakın bi renkte yapıyo gerçi.. demir damlasındanmış.. aaa içinde %10 kişide kabızlık ,%5 kişide ishal yapabilir yazıyoduu.. ondan mı ki acaba.. neyse bakalım bugünde bekleyelim..

uyyh geçmişe bakayım dedim ama20 sayfadan fazla birikmiş 2günde... kusuruma bakılmaz tahminimce :)
hasta olan anne ve bebişlere çook geçmiş olsun diyorum...
hayırlı ramazanlar iyi günlerr...

tuğbiş canım hoşgeldin kaan nasıl canım geçmişe pek bakamadım canım
merhabalar tatlım kaan iyi canım seni ve gizemi öpüyomuş. sizleri sormalı şekerim ne var ne yok:)

tuğbacımoğlun hastaymış herhalde geçmiş olsun inşallah bişeyciği yoktur
çok teşekkür ederiz canım hasta değil ama bazı davranışları bizi ve doktorları huzursuz ediyor inceleniyor bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz.

tarhan cım dınlenmesıne dınlendım ama senın yerıne olmuyo malesef
bana amasradakı dr 20 gune kalmaz dısı çıkar dedı
baska bı dr atesı devam ederse çocuk dr göster dedı
ohhh sefan olsun annem geldi bende dinlenirim artıkın kendi yerime

günaydın benim bebiş biberon almıyo ve biberona alıştırmam lazım malum iş zamanı geliyor.hangi biberonu kullanıyorsunuz tavsiyesi olan var mı????

tatlım bu kadar zorlama kendini lütfen gençliğine yazık değilmi eşinin yardımcı teklifini mutlaka değerlendir bence. valla ben evi o kadar kafama takmam senin durumunda olsam haftada 1 kadın alırım eve

hadi gözünaydın güzelim inşallah benimkide gider bayrama kadar
keşke Yusuf ta uyusa mızmızlığı üstünde yine

saol jalecimmmopuyorumnanaktan

kızlar felaket susadım aksam durmadan su içtim sütüm olsun dıye çok şükür kı var bıseyyyedırmeme bıle gerek yok bennuya ama ben çok susadım
tugbacım annen gelmıs sür sefasını dınlen eglen
kızlar ben adlarınızı unutuyorum
bebegımız guzel anneler derken benımı soruyosun
evet çok ıyıyım

sen nasılsın oruçla aran nasıl

Son düzenleme:
oruç olan herkesin orucunu Allah kabul etsin. ben tutmuyorum Allah affetsin.gene tozutmuş kaynanalar. sanki derdimiz azmış gibi bide onlarla uğraş. bizimkinin pek sesi çıkmaz ama maddi olarak biraz cimridir. kendi ceplerinden hiçbi şey çıkmasın. ne alırlarsa parasını isterler, istemezlersede fiyatını mutlaka dillendirirler. bi yere götürürlerse hemen benzin parasını isterler. sıra bize gelince tııısss. sanki darphanede memuruz...

:))))) hepimiz güzeliz cnm birkaç kilo fazlamız olsada manken gibiyiz dimi ama

bende iyiyim bugün niyetlenemedim kızım sadece emdiği için gözüm yemedi bide süre çok uzun inşallah kışın kızım ek gıdalara başladığında telafi edicem geçen seneden de kalmıştı oruçlarım hamilelikten dolayı bide eşim korkuttu sütün gider filan dedi hayırlısı artık inşallah seneye Allah nasip ederse ful tutarım

bende korkum ama mama almayı dusundum ama aksam cok su içtim vucudum susuz kalmasın dıye sutumde var masallah sadece seftalı verdım bugun hep emzırdım zaten aksam oldu ama çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk susadım
sıcakya

selam millet

kaynana gozun ciksin yine gelmis konu dayanmis kaynanaya bende dertliyim duymayan kalamdi zaten ama ben hic agzimi acmayayim bi konussam ahhh ah gider kaynanazin eline etegine yapisirsiniz ahhh anaaam ben senin degerini kiymetini bilememisim diye :))) okadar vahim yani benim durum ama ben simdi konusmyorum kustum ohh be dunya varmis neden daha once yapmamissam dayan dayan esimin hatrina nereya kadarmis ya...en yakin arkdasimin dugunu vardi10 eylulde 1 ay sonra kayanan yuzunden ayrildi ,kizi aramis agzina geleni saymis sen kotusun oglumu uzuyosun filan demis kizda oglana diyor anan aradi saydi sovdu cocouk en desene begenirsin seninde anan der tabi alttan alacaksin . kizda dehledi cocugu simdi cocuk itten pisman kapsiinda yatiyor ama nafile kiz nuh diyor peygamber demiyor ne diyosynuz bu ise ?

napıyon fılız orda ramazan basladımı
ne desemkı tekrar barıs desek ya kötü olurlarsa bosver gıtsın desek ya ılerde pişman olurlarsa hayırlıysa berı gelsın hayırsızsa gerı gıtsın ne dıyek arkadasım
susadım sen oruç tutmuyon heral keyfın gıcır

slm kızlar...
ttnetden geliyom vınn sordum fiyatı çok uygun geldi...
6 ay boyunca sadece 5.99 sonrada 12.99 fiyatı....
ama kociş pc alma benimkini kullan şimdilik dedi sorun yok öleyse nası olsa oda benümmm:))))))))
oyy oğlum dondurmada yermiş kıyamam şapur şupur yalanıyo kedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…