yaa ne istiyor bunlar hala anlamış değilim
karı koca bi sorunları yok neden mutlulukları sizi huzursuz ediyor anlamıyorum
zaten seninkilere söyleyecek bi laf bulamıyorum canım rabbim ıslah etsin
ihtiyaç olunca aman benden uzak dursunlar denir ama iş sevmeye gelince herkesden önce
sana demedımkı fılıze dedım kızı yesıl kaka yapıyomus yameltem kız bu sıcakda bide çorap giysem kızamık çıkarırım anam her yerim isilik oldu..bebek gibi oldum bende:)))
allah saglıkta kavustursunslm kızlar nasılsınız....
ben üzgünüm...
kardeşim yarın saat 10:30 da almanyaya okumaya gidiyor....
bugun son gunumuz..
onu çok özlüycem,gurbet özlemi şimdiden içime çöktu,oda çok mahzunlaştı...allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,gercekten çok zor ,çok....
dunyanın bir ucu,gitsen gidilmez gelsen gelinmez....anca bir dahaki yaza gelecek okul tatilinde...
ama sonuçta onun hayatı,tahsili için hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum ama içimin bir yanı öle buruk ki...
allah yardımcın olsungünaydın sibelcim..iyiyim sıcakkların dışında..evet canım oruçluyum.allah kabul ederse inşallah..
rabbım hepımızın orucunu kabul etsın
benim annemde poyrazı aynen öle alıştırmış benim kokum sinen bi tülbenti verio ona.onunla oynaya oynaya uyuyo artık.bi rahat ettimki yaaa..
ben ötekılere üstumden cıkardıgım atletı koyardım basucuna bebekten bebege frk edıyo galıba işe yaramamıstı
herkeze günaydın hayırlı ramazanlar kızlar.bu ramazan benim için çok zor geçecek.dün gece ilk olmasına rağmen çok zorlandım.1 e kadar ev işi yemk filan uğraştım yattım.poyraz uyandı onu içirdim yatırdım tekrar yattım sahur için kalktım yemek hazırladım çay demledim filan.tam yattım poyraz uyandı tekrar içir yatır.derken sabah 6,20 de poyraz uyandı ve bidaha uyumadı.kahvaltı maması yaptım yedirdim baktım mızmız aldım banyo yaptırdım onu bi güzel masaj filan 7,30 da uyudu 10 dk uyudum onunla sonra alarm çaldı ve yine uyandım :bbo: duş aldım poyrazı anneme bıraktım geldim giyindim ve çıktım..allahım bana yardımcı olsun ne yapacam ben ya ..boshayallersmile
edıyorum canım hakkında hayırlısıkızlar kpss açıklanacak bugün nolur dua edin bana çok gerginim 80 üstü almam lazım atanmam için boğuluyorum varya resmen
mübarek gun hıç allahtan korkmazlarmımerhaba kızlar
ramazanda başladı
bugün niyetliyim ama gece çok zor oldu zaten doğru dürüst uyuyamadım sahura kadar 4 ten sonrada Ahmet Yusuf uyumadı kabus gibiydi
canım çok sıkkın kızlarya sevgili kayınvaldem ne yapmış ne etmiş yine eşimi kandırmayı başarmış
ben kolay kolay bu lafı söylemem ama nefret ediyorum bu kadından bebeği görmeye gelemiyor muş çok özlemişmiş ama ben onu istemiyormuşum. tamam bi laf söylemiyormuşum ama tavırlarımla istemediğimi belli ediyormuşum be kadın sanki bir kere olsun geldi de doğumdan sonra bide utanmadan konuşuyor. eşimde ne olur arasan inat etmesen diyor arada kalmışmış benim inadım onu kanser edecekmiş bilmemne . hala benim tavrımın inat olduğunu düşünüyor anlatıyorum ama anlamıyor
ramazanımızı zehir etmeyi başardılar eminim bayrama kadar böyle devam eder bayramda gitmeyeceğim için tuz biber olacak
ama kararlıyım eşime de söyledim ne zamanki gelir özür dilerler yaptıklarından ondan sonra gerektiğinde selamlaşırız o kadar
eşimden de evimden de öyle soğudum ki iyi ki bebeğim var onun gülüşü yetiyor bana
bayagıdır verıyorum 2 3 gune bır bırkac kasıkm sarısıyla basladım alerjı yapmayınca beyazını da verdım ama 3 4 gun baska bısey vermedımkı alerjı yapıp yapmadıgı bellı olsun rafadan yapıyorum sımdı verıyorummeltem canım yumurta veriyomuşsun galiba bebişine nasıl veriyon yumurtanın beyazını 9. aya kadar vermeyin diyorlarya alrji yapıyomuş sen veriyomusun
kızlar genel kültür genel yetenekten 98 net yapan birisi 85 almış
merhabalar tatlım kaan iyi canım seni ve gizemi öpüyomuş. sizleri sormalı şekerim ne var ne yok:)tuğbiş canım hoşgeldin kaan nasıl canım geçmişe pek bakamadım canım
çok teşekkür ederiz canım hasta değil ama bazı davranışları bizi ve doktorları huzursuz ediyor inceleniyor bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz.tuğbacımoğlun hastaymış herhalde geçmiş olsun inşallah bişeyciği yoktur
ohhh sefan olsun annem geldi bende dinlenirim artıkın kendi yerimetarhan cım dınlenmesıne dınlendım ama senın yerıne olmuyo malesef
bana amasradakı dr 20 gune kalmaz dısı çıkar dedı
baska bı dr atesı devam ederse çocuk dr göster dedı
günaydın benim bebiş biberon almıyo ve biberona alıştırmam lazım malum iş zamanı geliyor.hangi biberonu kullanıyorsunuz tavsiyesi olan var mı????
tatlım bu kadar zorlama kendini lütfen gençliğine yazık değilmi eşinin yardımcı teklifini mutlaka değerlendir bence. valla ben evi o kadar kafama takmam senin durumunda olsam haftada 1 kadın alırım evegünaydın sibelcim..iyiyim sıcakkların dışında..evet canım oruçluyum.allah kabul ederse inşallah..
benim annemde poyrazı aynen öle alıştırmış benim kokum sinen bi tülbenti verio ona.onunla oynaya oynaya uyuyo artık.bi rahat ettimki yaaa..
herkeze günaydın hayırlı ramazanlar kızlar.bu ramazan benim için çok zor geçecek.dün gece ilk olmasına rağmen çok zorlandım.1 e kadar ev işi yemk filan uğraştım yattım.poyraz uyandı onu içirdim yatırdım tekrar yattım sahur için kalktım yemek hazırladım çay demledim filan.tam yattım poyraz uyandı tekrar içir yatır.derken sabah 6,20 de poyraz uyandı ve bidaha uyumadı.kahvaltı maması yaptım yedirdim baktım mızmız aldım banyo yaptırdım onu bi güzel masaj filan 7,30 da uyudu 10 dk uyudum onunla sonra alarm çaldı ve yine uyandım :bbo: duş aldım poyrazı anneme bıraktım geldim giyindim ve çıktım..allahım bana yardımcı olsun ne yapacam ben ya ..boshayallersmile
hadi gözünaydın güzelim inşallah benimkide gider bayrama kadar
keşke Yusuf ta uyusa mızmızlığı üstünde yine
melteeeeeeeeemmmmm bende az kaldı dayan canımmmm.orda kaçta okunuyoo iftar burda 19,40 da
kızlar felaket susadım aksam durmadan su içtim sütüm olsun dıye çok şükür kı var bıseyyyedırmeme bıle gerek yok bennuya ama ben çok susadım
tugbacım annen gelmıs sür sefasını dınlen eglen
kızlar ben adlarınızı unutuyorum
bebegımız guzel anneler derken benımı soruyosun
evet çok ıyıyım
sen nasılsın oruçla aran nasıl
:))))) hepimiz güzeliz cnm birkaç kilo fazlamız olsada manken gibiyiz dimi ama
bende iyiyim bugün niyetlenemedim kızım sadece emdiği için gözüm yemedi bide süre çok uzun inşallah kışın kızım ek gıdalara başladığında telafi edicem geçen seneden de kalmıştı oruçlarım hamilelikten dolayı bide eşim korkuttu sütün gider filan dedi hayırlısı artık inşallah seneye Allah nasip ederse ful tutarım
selam millet
kaynana gozun ciksin yine gelmis konu dayanmis kaynanaya bende dertliyim duymayan kalamdi zaten ama ben hic agzimi acmayayim bi konussam ahhh ah gider kaynanazin eline etegine yapisirsiniz ahhh anaaam ben senin degerini kiymetini bilememisim diye :))) okadar vahim yani benim durum ama ben simdi konusmyorum kustum ohh be dunya varmis neden daha once yapmamissam dayan dayan esimin hatrina nereya kadarmis ya...en yakin arkdasimin dugunu vardi10 eylulde 1 ay sonra kayanan yuzunden ayrildi ,kizi aramis agzina geleni saymis sen kotusun oglumu uzuyosun filan demis kizda oglana diyor anan aradi saydi sovdu cocouk en desene begenirsin seninde anan der tabi alttan alacaksin . kizda dehledi cocugu simdi cocuk itten pisman kapsiinda yatiyor ama nafile kiz nuh diyor peygamber demiyor ne diyosynuz bu ise ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?