hayriye nasılsınnnn oruç musun?
bu arada bebişim uyumuyor diyen annişlere bir öneri....
benim çok işime yaradı....
kuzey bir tülbent edindi ve tülbenti koklayarak elinde tutarak her yerde uykkuya dalabiliyor...
onunla oynuyor emzikte almadığı için benim için bir kurtarıcı oldu...
yalnız bebeğini beşiğe alıştırmak isteyenler içinde bir öneri...
sevgili eltim söledi ama ben kadına gıcık olduğum için daha uygulamadım...
bebişim yattığa yastığa anne sütünden damlatmak fayda veriyomuş,sanki bizim koynumuzda uyuyormuş gibi huzurlu ve uzun uyuoyrmuş....
denemesi bedava...
bu arada kuzişin elinde tulbentle uyuyan fotoları facede mevcut...
günaydın benim bebiş biberon almıyo ve biberona alıştırmam lazım malum iş zamanı geliyor.hangi biberonu kullanıyorsunuz tavsiyesi olan var mı????
gunaydın....
benim bebeğimde biberon ve emzik almıyo malesef...
tam 4 oldu alışmadı inatlada almıyor midesi bulanıyor...
bugun avent alcam bi denemediğim marka o kaldı....evde nerdeyse 6 ya yakın farklı marka biberon ,10 dan fazla da emzik var hatda bakkal emziği bile almıyo işte...
hayriyecim canım sen anlatırken ben yoruldum inanırmıısn...allahım sana gercekten kolaylık versin işin çok zor...
sana yatılı bir yardımcı lazım....sen varken ev işlerini yapacak sen yokkende annene yardımcı olcak ...
ancak böle azda olsa rahat edersin....
birde sen umursamaz değilsin tatlım ,babane ben çalışıyorum bebeğimle ilgileniyorum,ev işi demi yapacağım demiyorsun maşallahın var herseye yetiyorsun....
senin yerinde baska bir kadın olsa elini birseye surmez valla....
bu arada bebişim uyumuyor diyen annişlere bir öneri....
benim çok işime yaradı....
kuzey bir tülbent edindi ve tülbenti koklayarak elinde tutarak her yerde uykkuya dalabiliyor...
onunla oynuyor emzikte almadığı için benim için bir kurtarıcı oldu...
yalnız bebeğini beşiğe alıştırmak isteyenler içinde bir öneri...
sevgili eltim söledi ama ben kadına gıcık olduğum için daha uygulamadım...
bebişim yattığa yastığa anne sütünden damlatmak fayda veriyomuş,sanki bizim koynumuzda uyuyormuş gibi huzurlu ve uzun uyuoyrmuş....
denemesi bedava...
bu arada kuzişin elinde tulbentle uyuyan fotoları facede mevcut...
özgeem allah yardımcın olsun canım kardeş çok başka yaa iki gün görmesem daynamam ki uzağa gitse naparım bilmem ki biz iki kız kardeşiz çok kızıyorum anneme daha çok olsaydık diye ben çok yapcam yani 3:) allahım hayırlısıyla kavuşmanızıda nasip etsin inşallah.. eltiler hiç sevilmez ya bende aynıyım kaynanam derki iki kumanın eşyası bir sandığa sığarmışta iki eltinin sığmazmışşşkaydirigubbakcemile3 bakalım bi deneyelim ama tavsiyesini gerçi bizimki memede yatıyo çok zor başka türlü yatması çok yorulması lazımslm kızlar nasılsınız....
ben üzgünüm...
kardeşim yarın saat 10:30 da almanyaya okumaya gidiyor....
bugun son gunumuz..
onu çok özlüycem,gurbet özlemi şimdiden içime çöktu,oda çok mahzunlaştı...allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,gercekten çok zor ,çok....
dunyanın bir ucu,gitsen gidilmez gelsen gelinmez....anca bir dahaki yaza gelecek okul tatilinde...
ama sonuçta onun hayatı,tahsili için hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum ama içimin bir yanı öle buruk ki...
günaydın sibelcim..iyiyim sıcakkların dışında..evet canım oruçluyum.allah kabul ederse inşallah..
benim annemde poyrazı aynen öle alıştırmış benim kokum sinen bi tülbenti verio ona.onunla oynaya oynaya uyuyo artık.bi rahat ettimki yaaa..
herkeze günaydın hayırlı ramazanlar kızlar.bu ramazan benim için çok zor geçecek.dün gece ilk olmasına rağmen çok zorlandım.1 e kadar ev işi yemk filan uğraştım yattım.poyraz uyandı onu içirdim yatırdım tekrar yattım sahur için kalktım yemek hazırladım çay demledim filan.tam yattım poyraz uyandı tekrar içir yatır.derken sabah 6,20 de poyraz uyandı ve bidaha uyumadı.kahvaltı maması yaptım yedirdim baktım mızmız aldım banyo yaptırdım onu bi güzel masaj filan 7,30 da uyudu 10 dk uyudum onunla sonra alarm çaldı ve yine uyandım :bbo: duş aldım poyrazı anneme bıraktım geldim giyindim ve çıktım..allahım bana yardımcı olsun ne yapacam ben ya ..boshayallersmile
inşallah alırsınız bende aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi
benimkide aynı şekilde.emzik bile almıyo.bende avent denemeyi düşünüyorum siz deneyince bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba kızlar
ramazanda başladı
bugün niyetliyim ama gece çok zor oldu zaten doğru dürüst uyuyamadım sahura kadar 4 ten sonrada Ahmet Yusuf uyumadı kabus gibiydi
canım çok sıkkın kızlarya sevgili kayınvaldem ne yapmış ne etmiş yine eşimi kandırmayı başarmış
ben kolay kolay bu lafı söylemem ama nefret ediyorum bu kadından bebeği görmeye gelemiyor muş çok özlemişmiş ama ben onu istemiyormuşum. tamam bi laf söylemiyormuşum ama tavırlarımla istemediğimi belli ediyormuşum be kadın sanki bir kere olsun geldi de doğumdan sonra bide utanmadan konuşuyor. eşimde ne olur arasan inat etmesen diyor arada kalmışmış benim inadım onu kanser edecekmiş bilmemne . hala benim tavrımın inat olduğunu düşünüyor anlatıyorum ama anlamıyor
ramazanımızı zehir etmeyi başardılar eminim bayrama kadar böyle devam eder bayramda gitmeyeceğim için tuz biber olacak
ama kararlıyım eşime de söyledim ne zamanki gelir özür dilerler yaptıklarından ondan sonra gerektiğinde selamlaşırız o kadar
eşimden de evimden de öyle soğudum ki iyi ki bebeğim var onun gülüşü yetiyor bana
aynen sibelcim bende isilik oldummeltem kız bu sıcakda bide çorap giysem kızamık çıkarırım anam her yerim isilik oldu..bebek gibi oldum bende:)))
özge bu durum kardeşin için daha zordur emin olslm kızlar nasılsınız....
ben üzgünüm...
kardeşim yarın saat 10:30 da almanyaya okumaya gidiyor....
bugun son gunumuz..
onu çok özlüycem,gurbet özlemi şimdiden içime çöktu,oda çok mahzunlaştı...allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,gercekten çok zor ,çok....
dunyanın bir ucu,gitsen gidilmez gelsen gelinmez....anca bir dahaki yaza gelecek okul tatilinde...
ama sonuçta onun hayatı,tahsili için hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum ama içimin bir yanı öle buruk ki...
canım biz biberon sıkıntısı çekmiyoruz bebedor ve wee nin var onları kullanıyoruzgünaydın benim bebiş biberon almıyo ve biberona alıştırmam lazım malum iş zamanı geliyor.hangi biberonu kullanıyorsunuz tavsiyesi olan var mı????
hayriyecim Allah kolaylık versin sana güzelimya ben evde olmama rağmen dün gecen sonra öyle yorgunumkiigünaydın sibelcim..iyiyim sıcakkların dışında..evet canım oruçluyum.allah kabul ederse inşallah..
benim annemde poyrazı aynen öle alıştırmış benim kokum sinen bi tülbenti verio ona.onunla oynaya oynaya uyuyo artık.bi rahat ettimki yaaa..
herkeze günaydın hayırlı ramazanlar kızlar.bu ramazan benim için çok zor geçecek.dün gece ilk olmasına rağmen çok zorlandım.1 e kadar ev işi yemk filan uğraştım yattım.poyraz uyandı onu içirdim yatırdım tekrar yattım sahur için kalktım yemek hazırladım çay demledim filan.tam yattım poyraz uyandı tekrar içir yatır.derken sabah 6,20 de poyraz uyandı ve bidaha uyumadı.kahvaltı maması yaptım yedirdim baktım mızmız aldım banyo yaptırdım onu bi güzel masaj filan 7,30 da uyudu 10 dk uyudum onunla sonra alarm çaldı ve yine uyandım :bbo: duş aldım poyrazı anneme bıraktım geldim giyindim ve çıktım..allahım bana yardımcı olsun ne yapacam ben ya ..boshayallersmile
kızlar kpss açıklanacak bugün nolur dua edin bana çok gerginim 80 üstü almam lazım atanmam için boğuluyorum varya resmen
canım hiç sıkma canını eşinlede bu konu yüzünden sakın bozma aranı hele bide soğuyorum diyorsun allah korusun eşinden ve evinden soğursan herşey daha zor olur addam akıllı anlat eşine herşeyi tavrını koy umarım sorun çıkmaz aranızda takma kafana bırak onlar yaşasın sıkıntı sen yeteri kadar üzüldün zaten ciddiye alma vrebileceğin en ii tepki bu zaten.. eylülde girecenmi canım kpssye çalışıyonmu dersmerhaba kızlar
ramazanda başladı
bugün niyetliyim ama gece çok zor oldu zaten doğru dürüst uyuyamadım sahura kadar 4 ten sonrada Ahmet Yusuf uyumadı kabus gibiydi
canım çok sıkkın kızlarya sevgili kayınvaldem ne yapmış ne etmiş yine eşimi kandırmayı başarmış
ben kolay kolay bu lafı söylemem ama nefret ediyorum bu kadından bebeği görmeye gelemiyor muş çok özlemişmiş ama ben onu istemiyormuşum. tamam bi laf söylemiyormuşum ama tavırlarımla istemediğimi belli ediyormuşum be kadın sanki bir kere olsun geldi de doğumdan sonra bide utanmadan konuşuyor. eşimde ne olur arasan inat etmesen diyor arada kalmışmış benim inadım onu kanser edecekmiş bilmemne . hala benim tavrımın inat olduğunu düşünüyor anlatıyorum ama anlamıyor
ramazanımızı zehir etmeyi başardılar eminim bayrama kadar böyle devam eder bayramda gitmeyeceğim için tuz biber olacak
ama kararlıyım eşime de söyledim ne zamanki gelir özür dilerler yaptıklarından ondan sonra gerektiğinde selamlaşırız o kadar
eşimden de evimden de öyle soğudum ki iyi ki bebeğim var onun gülüşü yetiyor bana
merhaba kızlar....
aşıdan geldk biz oğlanın bacağını babası tuttu ben ağladm oğluşum ağlarken anam bana çok zor gelio aşı günleri.
oruç tutan arkadaşlarımın oruçlarını rabbim kabul etsin inş.
hayriyeciğim çok smyledm ama 41 kere maşallah sana ya çok zorlanıyosun tatlım ya.en azından haftada bir kadın al bari.benimde kadının yaptığı çok içime sinmiyo ama bazen tamam diyoum sonra üstüne birde ben yapıorum.boşveren hatunlar olsak iyide sende bende yapamıyoruz ya.bazıları var çevremde çok rahatlar ya ben dün gece oruç tutmamama rağmen 3 ü geçiodu yattığımda kocaya hazırlık yemek,çamaşır şimdi kalkıp ev süpür sil vc banyo lavabo ütü yoğun olcak tabi göktuğun inş ateşi falan olmazsa ve mızmızlanmazsa.kocama güzel bi sofra kurayım diyorum.şimdi ben tutmuyorumya sanki eşim hep aç kalacak gibime gelio.gerçi ne yapacağımı bilmiyorum daha
özgem güle güle kavuş tatlım.küçük bi kız kardeşin vardı senin o mu gidiyo almanyaya.sen güçlü ol annene moral ver tatlım.........zor ama annen daha kötü olur şimdi kuzeyle sen bi şekilde zaman geçircen ama annen daha çok zorlanıcak
buket asudecim inşallah istediğin puanı alırsın canım ben girmedim giremedm.
yurdagülcüm ve jalecm hoşgeldiniz kızlar bebişler nasıl.ahmetin öksürüğü nasıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?