2010 Nisan Anneleri

ne orucu kiiiiiiiiiiizzzz memeli emzikli kadinim ben tutamam hiccc bayadir biraktim zaten ben belki bi gunn bomba gibi donerim :))) zaten goman basimi yer oruc tutsem meme veriyoz ya olay cikar evde :))

bu arada yumurta beyzivermeyesin ha sakin 1 yasina kadar cilege donmesin :)

ozgeeeeeeeeeeeeeeeeeee yazacaktim sana kizi uyutayim vay camasirida makineye atayim vay elime almisken yataklarida bi degistireyim derken kacmissin faceden de yazmissin bebisim gormemisim ozur
kuzim napiyor dondurmaya simdiden baslattiniz mi la bebeleri catlak garular operim sizi mucks:)

geç kaldın canım çoktan yıyoa bır butun yumurtayı
dondurma demısken dondurmada yalattım ben kızıma kac kere
bende emzıklıyem su içip duruyom sutum öle oluyokı seftalıden baska bısey vermedım bugun

Selam millet...
Küçük sırlar basladı yehu:)))

ben aksama izlicem cano benim favorim aysegul yasasin kotuluuuuuuuuukkkkalsanaalsanasmile...

Meltem [COLOR="DarkRed" bu gune kadar vermissin yumurta beyazi bari bundan sonra verme kiz yol yakinken valla bak alerjisi cok kotu oluyor olume kadar gider diyolar bide bal ve cilek aman deyim ha yedirecem sisirecem diye kizi alerji etmeyesin .... suyunu ictinmi ?kana kana icseydin sen yazinca icim gitti burda cok uzuldum bizde yeni kahvalti yaptik gocaya kizdim hadi ben emzikli memeliyim sana noluyo tutsana sen diye sana eslik etmem lazim yoksa sen yemessin diyosempatiksalakcinni

biz maviyi seviyoz netden fotolara bakıyoz kociş bayıldı....
kız filizzzz derini hıçkırık tuttumu

biz kalmışız burda ....
bu arada filiz çet mi yoksa alimi....yoksa demir mi???
ben kocaya diyom ki bir yanıma behlülü verseler bir yanıma da çeti baksam baksam dursam hahahhah

bugun ender sarac tvde emziren anneler ve özellikle oruc tutanlar için recete açıkladı...

rezene çayı gunde 3-4 fincan
iki adet maden suyu,kaybolan vitamin ve minarel için destek
bol bol su
hoşaf ve komposto
ısırgan cayı

slm kızlarherkes iyidir inş.
sizi facede nasıl bulabilirim yazsanıza ekliyim benim ezgi demir ama birsürü çıkıyo:))

selam kızlar nsıl sohbet koyumu ne alemdesiniz
oruçluydum bugün zorlanmadım fazla gidebildiği yere kadar gidecek
bugün alıntı yaptım ayy uykuya dalmışm oruçtan uyku sersemide kapamışım pc yi gitti bütün alıntılar dünde kk da sorun vardı sanırım olmadı neyse artık idare edin ama sanırım kötü bişey yok okudum aklımda kaldığı kadarı ile

özgecim kardeşin almanya yolcusuymuş gurbetlik çok kötü yaa ama olsun tahsili için önemli olsun gurbetlik çekilecek mecburen üzülme canım cım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…