- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canımya geçmiş olsun göktuşa bende çok kötü oluyorum aşı zamanlarımerhaba kızlar....
aşıdan geldk biz oğlanın bacağını babası tuttu ben ağladm oğluşum ağlarken anam bana çok zor gelio aşı günleri.
oruç tutan arkadaşlarımın oruçlarını rabbim kabul etsin inş.
hayriyeciğim çok smyledm ama 41 kere maşallah sana ya çok zorlanıyosun tatlım ya.en azından haftada bir kadın al bari.benimde kadının yaptığı çok içime sinmiyo ama bazen tamam diyoum sonra üstüne birde ben yapıorum.boşveren hatunlar olsak iyide sende bende yapamıyoruz ya.bazıları var çevremde çok rahatlar ya ben dün gece oruç tutmamama rağmen 3 ü geçiodu yattığımda kocaya hazırlık yemek,çamaşır şimdi kalkıp ev süpür sil vc banyo lavabo ütü yoğun olcak tabi göktuğun inş ateşi falan olmazsa ve mızmızlanmazsa.kocama güzel bi sofra kurayım diyorum.şimdi ben tutmuyorumya sanki eşim hep aç kalacak gibime gelio.gerçi ne yapacağımı bilmiyorum daha
özgem güle güle kavuş tatlım.küçük bi kız kardeşin vardı senin o mu gidiyo almanyaya.sen güçlü ol annene moral ver tatlım.........zor ama annen daha kötü olur şimdi kuzeyle sen bi şekilde zaman geçircen ama annen daha çok zorlanıcak
buket asudecim inşallah istediğin puanı alırsın canım ben girmedim giremedm.
yurdagülcüm ve jalecm hoşgeldiniz kızlar bebişler nasıl.ahmetin öksürüğü nasıl canım?
canım hatırlarsan sana anlatmıştm eşimin aileside öyle diyordu ama bizimkilern yine senin eşinin ailesinin yanında Allahı var.onlar gelio ama bebek olduktan sonra biz tedavideyken arayan soran yoktu neyse ramazan günü konuşmıycam onlarn hakkında .orucun kabul olsun tatlım ben seni biliyorum ne yaşadığınıda seni ki bu hale getirdiler Allaha havale et canım.
aynen sibelcim bende isilik oldum
özge bu durum kardeşin için daha zordur emin ol
bende yurtdışına çıkmıştım ünv. eğitimim için ama ailem anca 2 ay sabredebildi hem benim için hem onlar için çok zor olmuştu
benim yerime ek kontenjandan tercih yapmışlar yerleşince de geri dönmüştüm
ama Almanya yarı Türkiye sayılır onun için daha kolay olacaktır eminim aile özlemini saymıyorum tabii
canım biz biberon sıkıntısı çekmiyoruz bebedor ve wee nin var onları kullanıyoruz
hayriyecim Allah kolaylık versin sana güzelimya ben evde olmama rağmen dün gecen sonra öyle yorgunumkii
canımyaa inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olur
buketçim umursamıycam diyorum ama olmuyor kicanım hiç sıkma canını eşinlede bu konu yüzünden sakın bozma aranı hele bide soğuyorum diyorsun allah korusun eşinden ve evinden soğursan herşey daha zor olur addam akıllı anlat eşine herşeyi tavrını koy umarım sorun çıkmaz aranızda takma kafana bırak onlar yaşasın sıkıntı sen yeteri kadar üzüldün zaten ciddiye alma vrebileceğin en ii tepki bu zaten.. eylülde girecenmi canım kpssye çalışıyonmu ders
allah kolaylık versin canım inşallah çıkmaz göktuğun ateşi bizimkinin çıkmadı çok şükür atlattık bunuda sıra ekimdekinde... inşallah alırım ii puanda sende seneye girer kazanırsın inşallah senin branş neydi canım
özgecim sende aynı şeyleri yaşıyorsun malesef canımjalecim inanki evden ve eştan soğuma konusunu öle iyi anlayabiliyroum ki....
haklı olduğun halde haksız konumuna konmayı...
kaynanalar neden böle ya...allahım beni böle olmaktan korusun benimde seninde bir erkek evladın var,bizde anneyiz...
hiç düşünmüyorlar ama...
şu mübarek gunlerde allaha havale et hersey olacağına varır tatlım...
kpss den sonuç bekleyen tüm adayların allah şu mübarek gunde kalbine göre versin...ardaslar hakkınızda hayırlsı olsun inşlh,inşlh kazanırsınız
canım hiç sıkma canını eşinlede bu konu yüzünden sakın bozma aranı hele bide soğuyorum diyorsun allah korusun eşinden ve evinden soğursan herşey daha zor olur addam akıllı anlat eşine herşeyi tavrını koy umarım sorun çıkmaz aranızda takma kafana bırak onlar yaşasın sıkıntı sen yeteri kadar üzüldün zaten ciddiye alma vrebileceğin en ii tepki bu zaten.. eylülde girecenmi canım kpssye çalışıyonmu ders
allah kolaylık versin canım inşallah çıkmaz göktuğun ateşi bizimkinin çıkmadı çok şükür atlattık bunuda sıra ekimdekinde... inşallah alırım ii puanda sende seneye girer kazanırsın inşallah senin branş neydi canım
canımya geçmiş olsun göktuşa bende çok kötü oluyorum aşı zamanları
ateşi olmasa bile gece fitil ver demişti ebeler bize
Ahmet Yusuf un keyfi yerinde canım öksürüğü de daha çok uykuda ve beslenirken artıyor ilaç kullanıyoruz
evet canım aynı seninkiler eşimde tamam ailesinin yanında bana laf ettirmiyor ama yinede her fedakarlığı benim yapmamı bekliyor
Allah razı olsun canım bende Allaha havale ettim ama yeter artık uğraşmasınlar istiyorum
fundacım tatlım 17 yasında bu giden erkek kardeşim ....
buyuk ama genede zor olacak...
şimdi kuzeyle oynuyor banyo falan yaptırdı ona,çok özlüycem falan diyo baya kötuyuz ailecek valla....
aaaaaaaaaaaa kpss bugün açıklanıyomu bilmiyodum heyecanlandım bak şimdi:)
amaninn öss günlerindeki gibi internet başında pinekliyecez desenize:)) neyse herkese merhabalar şöylle bir geçmişe gidip geleyim ben:)
tabii önce haberler:) kaynanam gitti annem geldi yehuuuuuuuuuuu:) annem yol yorgunu uzandı kaan uyudu yaniii kk zamanı:)
Allah kolaylık versin canımbende wee aldım ama onu istemedi bebedorun da damaklı ucundan aldım onu da kabul etmediişim zor anlıycağınız
hayırlı olsun şimdiden pc canımbu arada kızlar bugun allah nasip ederse kendime pc almaya gidiyorum....
büyük esaret sonunda bitiyor....
ama hala internete nası bağlanacağım diye düşünüyorum,eve bağlatsam anneme gelemem ,anneme gelsem burda net yok ne yaparım....
vınn alsam herseyrde cekmeye biliyormuş kara kara düşünüyorum...
kardeşim gidiyor pc de onla gidiyor artık mecburiyet oldu...size öle alıştım ki valla bir gun girmesem siteye özlüyorum...
aaa hiç olur mu öyle şey canım eminim ömrü billah görüşmezlerjalecim acaba aynı konu eşlerimiz için gecerli olsa ve bizde onlardan barışmalarını istesek nası olur acaba....
emnimki erkeklik damarları ağır basar birde guzel atıp tutarlar....
ama nedense konu erkek tarafının ailesi olduğu vakit sonuç hiç değişmiyo,gelinsin ya kadınsın ya kabullaneceksin,alttan alacaksın,sen susacaksın...valla bu devirde bile hala aynı kadın erkek eşit diye bağrınılsada hiç de değil işte...
baksana hala aynı konu,kadınsın suscaksın heleki kaynanana saygıda kusur etmiyceksin....
yok ya ...
valla ben artık tozuttum iycene,gözüm koca falan görmüyo ki kaynana falan beri dursun....
bu konuda cok doluyum zaten...
sakın tavrından vazgecme,haklıysan hakkını yedirme,bir sene olmuş işte böle devam edecek belli eşinde suyunu çıkarmasa ne olur
haklısın buketçim aslında bende düşünmüyorum onları ama kendilerini unutturmuyorlar malesefjalecim sıkma canını yinede yok say düşünme insan düşündükçe daha fena takıyo daha çok yaralanıyo... senin 2 yıllık mıydı bölümün eğer öle ise sınav iki yılda bir yapılıyoya şimdi sanırım uzun bi süre yapılmayacakmış bende neredeyse hiç çalışmadım inşallah olur çok yoruldum çünkü saat 2de açıklanacak çok gerginim
aaaaaaaaaaaa kpss bugün açıklanıyomu bilmiyodum heyecanlandım bak şimdi:)
amaninn öss günlerindeki gibi internet başında pinekliyecez desenize:)) neyse herkese merhabalar şöylle bir geçmişe gidip geleyim ben:)
tabii önce haberler:) kaynanam gitti annem geldi yehuuuuuuuuuuu:) annem yol yorgunu uzandı kaan uyudu yaniii kk zamanı:)
bende senin eşine kızıyorum canım onların yanında laf söyleyince çok hoşlarına gidiyor karşı tarafın zaten sen haklı olduğunu biliyorsun ama savunması çok önemlitekr geçmiş olsun tez zamanda geçsin inş....
benim eşim bazen eşinin yanında laf söylüyo ama onlar gidince ben senin haklı odğunu biliyrm diyo bu da kötü onlarn yanında demediktn sonra rabbim gönüllerine şevkat versin.her zaman diyorm eşime anneninde 2 tane fundası var benim çektiklerimi özellikle tüp bebek zamanını kastediyorum bilsin insanın içi nasıl acıyomuş karından günde 2 tane iğne yediğim zamanları.....kaç tane dr un karşısına bacak açık yatıpta geçirdiğim o işlemleri şimdi söylemek kolay ........eğerki benden kaynaklanan bi sıkıntı olsaydı dedim onada eşimede seni çoktan boşamıştm..........ben sinirli bi insanım annemi bile bazen kırarken hep benim yanımda olan insanı kaynanam mı derdm
boşver tatlım sen bilidğin yoldan dönme senin kaynananında var 2 tane jalesi bakalım onlar evlendiklerinde ne görecekler
bi kaç arkadaşın sınavına bakcam ama tc sini bulamadm cilt no istiyo.yalnız arkadaşlarn haberi yok hehehhehe hafiyelik yapcam.neden yapıyosun derseniz tam söylemiyolar bende kendm bakmak istiyorum çok doğal dimi?ohaoldumsmile
bende senin eşine kızıyorum canım onların yanında laf söyleyince çok hoşlarına gidiyor karşı tarafın zaten sen haklı olduğunu biliyorsun ama savunması çok önemli
bende öyle dua ediyorum canım rabbim fazlasını değil bana yaptıklarının aynısını yaşatsın onlara bende göreyim
ki evli olanda gördüler ama akıllanmadılar malesef
yerimseniben
evet son olayda biliyosunya onların yanında bana bağırdı sen sus falan diye anam kaynanam bi şahlandı demediğini bırakmamış arkamdan..........
eşim böyle yaparsa kaynanam ne yapmaz.........rabbim bilsin onları ne diyeyim........1,5 qaylık bebeği niye onlar gelince uyutuyormuşuma kadar sürdü olay.birde duygu sömürüsü olarak kayınpederim buna ağlıyomuş ben oğlanı uyutuyomuşum onlar geldiklerinde o da sevemiyomuş zaten 1.5 aylık bebek naparki başka..............
hayır tüp bebekteyken bu kadar gelinip gidilmesdi evime 2 ayda bir şimdi niye sık geliyosun hadi geliyosun yüzsüzsün neden laf söylüyosun.ne hakkın var ki oğlum üzerinde....senin oğlunun kendinden dolayı bebeği omuyo sen oğlunun cebinde 2 lirası yokkenkendine en son modelinden motor alurken kimse sana bişey demiyoda ben bebeğimi uyuturkenmi sorun oluyo...........ayyyyyyyyyyy patlatıyolar insanı bazen.bağıra bağırada söylesem ki söyledim ben anlamıyolarrrrrrrrr................kalın kafalar eşimde dahillllllllllllsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?