2010 Nisan Anneleri

canımya geçmiş olsun göktuşa bende çok kötü oluyorum aşı zamanları
ateşi olmasa bile gece fitil ver demişti ebeler bize
Ahmet Yusuf un keyfi yerinde canım öksürüğü de daha çok uykuda ve beslenirken artıyor ilaç kullanıyoruz

evet canım aynı seninkiler eşimde tamam ailesinin yanında bana laf ettirmiyor ama yinede her fedakarlığı benim yapmamı bekliyor
Allah razı olsun canım bende Allaha havale ettim ama yeter artık uğraşmasınlar istiyorum

bende wee aldım ama onu istemedi bebedorun da damaklı ucundan aldım onu da kabul etmediişim zor anlıycağınız

fundacım tatlım 17 yasında bu giden erkek kardeşim ....
buyuk ama genede zor olacak...
şimdi kuzeyle oynuyor banyo falan yaptırdı ona,çok özlüycem falan diyo baya kötuyuz ailecek valla....

yurdagulcum burdasın gecmişi okuyorsun heralde..
ne yaptınız tuğba ile hiç konultunuzmu...
ogun toplu konuşmadan sonra bir daha bişi konuşmadık...
anneside gelecekmiş tubinin sanırım...nası olcek...

buketçim umursamıycam diyorum ama olmuyor ki
eşimle de bu konuları çok konuştuk anlattım aslında herşeyi anlıyor ve bir güne bir gün sen hatalısın demedi bana ama napayım böyle devam edemez diyor bende biliyorum
ama haksız olan ben değilimki
bir sene olacak görüşmüyorum isimlerini anmıyorum ama onlar çirkefliklere devam ediyorlar
ben onları hayatımdan tamamen çıkardım ama eşim bunu kabullenemiyor
kpss ye de girmedim canım bu sene de giremiycem zaten çünkü bebeği bırakamam inşallah seneye
özgecim sende aynı şeyleri yaşıyorsun malesef canım
bide aklım almıyor hem her türlü rezilliği yapacaksın hemde zeytinyağı gibi üste çıkacaksın
evladının ona olan zaafını öyle güzel kullanıyor ki
evet canım bizimde evlatlarımız var ve asla onlar gibi olmayacağımıza eminim
rabbim büyük canım bende ona havale ediyorum rabbim merhamet versin ne diyeyim

bu arada kızlar bugun allah nasip ederse kendime pc almaya gidiyorum....
büyük esaret sonunda bitiyor....
ama hala internete nası bağlanacağım diye düşünüyorum,eve bağlatsam anneme gelemem ,anneme gelsem burda net yok ne yaparım....
vınn alsam herseyrde cekmeye biliyormuş kara kara düşünüyorum...
kardeşim gidiyor pc de onla gidiyor artık mecburiyet oldu...size öle alıştım ki valla bir gun girmesem siteye özlüyorum...

jalecim acaba aynı konu eşlerimiz için gecerli olsa ve bizde onlardan barışmalarını istesek nası olur acaba....
emnimki erkeklik damarları ağır basar birde guzel atıp tutarlar....
ama nedense konu erkek tarafının ailesi olduğu vakit sonuç hiç değişmiyo,gelinsin ya kadınsın ya kabullaneceksin,alttan alacaksın,sen susacaksın...valla bu devirde bile hala aynı kadın erkek eşit diye bağrınılsada hiç de değil işte...
baksana hala aynı konu,kadınsın suscaksın heleki kaynanana saygıda kusur etmiyceksin....
yok ya ...
valla ben artık tozuttum iycene,gözüm koca falan görmüyo ki kaynana falan beri dursun....
bu konuda cok doluyum zaten...
sakın tavrından vazgecme,haklıysan hakkını yedirme,bir sene olmuş işte böle devam edecek belli eşinde suyunu çıkarmasa ne olur

jalecim sıkma canını yinede yok say düşünme insan düşündükçe daha fena takıyo daha çok yaralanıyo... senin 2 yıllık mıydı bölümün eğer öle ise sınav iki yılda bir yapılıyoya şimdi sanırım uzun bi süre yapılmayacakmış bende neredeyse hiç çalışmadım inşallah olur çok yoruldum çünkü saat 2de açıklanacak çok gerginim

kpss den sonuç bekleyen tüm adayların allah şu mübarek gunde kalbine göre versin...ardaslar hakkınızda hayırlsı olsun inşlh,inşlh kazanırsınız

aaaaaaaaaaaa kpss bugün açıklanıyomu bilmiyodum heyecanlandım bak şimdi:)
amaninn öss günlerindeki gibi internet başında pinekliyecez desenize:)) neyse herkese merhabalar şöylle bir geçmişe gidip geleyim ben:)

tabii önce haberler:) kaynanam gitti annem geldi yehuuuuuuuuuuu:) annem yol yorgunu uzandı kaan uyudu yaniii kk zamanı:)

inşallah çıkmaz tatlım yarım saatte bi bakıyorum şimdi iyi gülücük falan atıyo.benim branşım tarih canım formasyon almadım bizim tüpbebekle oldu kuzuşum ondan kariyeri sonraya attım bakalım eşim uzaktn yüksek lisans eğitimi var onu bekle diyor benimde bu yıl giresun üniv başvuru yapasm var.ama ben ne zaman hak kazandıysam bişeye bişey çıkıyor o yüzden rabbimdn hayırlısını diliyorm.senin branşın sınıf öğrtliğimiydi?

tekr geçmiş olsun tez zamanda geçsin inş....
benim eşim bazen eşinin yanında laf söylüyo ama onlar gidince ben senin haklı odğunu biliyrm diyo bu da kötü onlarn yanında demediktn sonra rabbim gönüllerine şevkat versin.her zaman diyorm eşime anneninde 2 tane fundası var benim çektiklerimi özellikle tüp bebek zamanını kastediyorum bilsin insanın içi nasıl acıyomuş karından günde 2 tane iğne yediğim zamanları.....kaç tane dr un karşısına bacak açık yatıpta geçirdiğim o işlemleri şimdi söylemek kolay ........eğerki benden kaynaklanan bi sıkıntı olsaydı dedim onada eşimede seni çoktan boşamıştm..........ben sinirli bi insanım annemi bile bazen kırarken hep benim yanımda olan insanı kaynanam mı derdm
boşver tatlım sen bilidğin yoldan dönme senin kaynananında var 2 tane jalesi bakalım onlar evlendiklerinde ne görecekler

fundacım tatlım 17 yasında bu giden erkek kardeşim ....
buyuk ama genede zor olacak...
şimdi kuzeyle oynuyor banyo falan yaptırdı ona,çok özlüycem falan diyo baya kötuyuz ailecek valla....

bi erkek kardeşin olduğunu bilmiyordm ne güzel bi hayat onu bekliyo türkiyede okuyup benim ve bizler gibi kpssderdi çekmektense orada hemn iş sahibi oluverir bak insanlar sinir stres sonuç bekliyolar

hoşgeldi annennnnnnnnnnn..........kaynananda gitmiş iyi ana kız bolcana vakit geçirin.

bi kaç arkadaşın sınavına bakcam ama tc sini bulamadm cilt no istiyo.yalnız arkadaşlarn haberi yok hehehhehe hafiyelik yapcam.neden yapıyosun derseniz tam söylemiyolar bende kendm bakmak istiyorum çok doğal dimi?ohaoldumsmile

bende wee aldım ama onu istemedi bebedorun da damaklı ucundan aldım onu da kabul etmediişim zor anlıycağınız
Allah kolaylık versin canım
hayırlı olsun şimdiden pc canım
inşallah istediğin şekilde çözümlenir bu konu
hiç çevrenizde kablosuz bağlatan yok mu canım konuşsanız arada bi onun şifresiyle girersiniz
öğrenciyken öyle yapmıştım ben komşumuzda vardı yarı yarıya ödüyorduk faturayı

aaa hiç olur mu öyle şey canım eminim ömrü billah görüşmezler
dediğin gibi biz geliniz çekmek zorundayız ne yapalım aileleri atsan atılmaz diyeceğiz
haklı yada haksız olmanın ne önemi var ki
bide işin kötü tarafı hiç saygısızlık yapmadım ki kaynanama bir gün bile laf etmedim neden böyle diyorsun diye ama yinede alttan alması gereken benim
oda büyüklüğünü bilsin diyen yok
valla benimde dünden beri eşimi gözüm görmüyor canım restide çektim hiç boşuna hasta olma istedikleri sensin alsın hayrını görsünler dedim
ondan beride konuşmuyoruz
ama buda umrumda değil biliyor musun
haklı olduğumu yüzde yüz biliyorum o yüzden hiçbir şekilde taviz vermeyeceğim
haklısın buketçim aslında bende düşünmüyorum onları ama kendilerini unutturmuyorlar malesef
2 yıllık canım benimki aslında hazırlanabilseydim girmeyi düşünüyordum ama hiç çalışmadım bu saatten sonrada zaman bulamam
sakinn ol inşallah güzel bir sonuç alacaksın

hadi gözünaydın güzelim inşallah benimkide gider bayrama kadar
keşke Yusuf ta uyusa mızmızlığı üstünde yine

bende senin eşine kızıyorum canım onların yanında laf söyleyince çok hoşlarına gidiyor karşı tarafın zaten sen haklı olduğunu biliyorsun ama savunması çok önemli
bende öyle dua ediyorum canım rabbim fazlasını değil bana yaptıklarının aynısını yaşatsın onlara bende göreyim
ki evli olanda gördüler ama akıllanmadılar malesef

yerimseniben

evet son olayda biliyosunya onların yanında bana bağırdı sen sus falan diye anam kaynanam bi şahlandı demediğini bırakmamış arkamdan..........
eşim böyle yaparsa kaynanam ne yapmaz.........rabbim bilsin onları ne diyeyim........1,5 qaylık bebeği niye onlar gelince uyutuyormuşuma kadar sürdü olay.birde duygu sömürüsü olarak kayınpederim buna ağlıyomuş ben oğlanı uyutuyomuşum onlar geldiklerinde o da sevemiyomuş zaten 1.5 aylık bebek naparki başka..............
hayır tüp bebekteyken bu kadar gelinip gidilmesdi evime 2 ayda bir şimdi niye sık geliyosun hadi geliyosun yüzsüzsün neden laf söylüyosun.ne hakkın var ki oğlum üzerinde....senin oğlunun kendinden dolayı bebeği omuyo sen oğlunun cebinde 2 lirası yokkenkendine en son modelinden motor alurken kimse sana bişey demiyoda ben bebeğimi uyuturkenmi sorun oluyo...........ayyyyyyyyyyy patlatıyolar insanı bazen.bağıra bağırada söylesem ki söyledim ben anlamıyolarrrrrrrrr................kalın kafalar eşimde dahillllllllllllsempatiksalakcinni

bu arada bizde buluşuyoz kızlarla sonunda.....
benim huysuz kocam kabul etti ya ayy ne zor oldu anlatamam.....

yaa ne istiyor bunlar hala anlamış değilim
karı koca bi sorunları yok neden mutlulukları sizi huzursuz ediyor anlamıyorum
zaten seninkilere söyleyecek bi laf bulamıyorum canım rabbim ıslah etsin
ihtiyaç olunca aman benden uzak dursunlar denir ama iş sevmeye gelince herkesden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…