kuzi uyurken yatayım aslında tv de çok guzel bir hint filmi bayılırım ben ya....
hep bir hintli karısı olmak istemişimdir,o ne ihtişam one guzel kıyafetler one süslü takılar amanın...
içim gidiiyor yawww....
bide hatunlar ne guzel dans ediyor...
atv de oynuyo,film....
nese netden izlerim artıkın....
öpüyom filiz seni.....
BEBEGIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz filizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz zzzzzzzzzz zzzzzzsempatiksalakcinni
bende duymuştum pis bir milet olduklarını sadece dansları güzel zuhal topal da yapıyodu öyle bir dans o aklıma geldi şimdi
pis de kelime mi ya gozumle gordum cok yakin arkadasim var hatta kiz iyi hos insancil filan ama pis otesi anlatilmaz yasanir yani cocugu var cocugun agzini filan eliyle siliyor onuda uzerine filan suruyor saka gibi ya bize geldimi banyoya giriyor honkuruyor remen medeniyet 0 o gidince evdeki koku 3 gun cikmiyor parti yapmislardi gittik uzerimiz basimiz les gibi bahart koktu yemeklerinden yedik afedersin tualetimizden cikti kokusu deli gibiler hepsi :):)) ha ama cok insancillar ona bisey diyemem...
amın sagolasınAllah kabul etsin
katılıyorum sana benım bebelerde öleydi 9 ay sadece anne sutu aldı şimdı yanı yutumeye basladıktan snr cıpcılızevet bende masallahi unuttum masallah goktug aldi basini gidiyor ama ben diyeyim yurusun erir ablamin bebeleride boyleydi simdi kemik torbasi oldu hele kucugu :)))
anlasbılıyolarsa ne alaburda birsuru hintli tanidim hayatinda gorup gorebilecegin en pis millet tualetten sonra el yikama olayi yok bide o elleriyle yemek yiyolar asla catal kasik bicak kullanmazlar ve agzilarini mutfaktaki lavaboda gargara yapiptukururler herseye baharat atarlar hep acili yedikleri icin tenleri bile les gibi kokuyor hala seviyomusun hintli karilarisempatiksalakcinni
sahsen benim fikrimi sorarsan hepsi midemi bulandiriyor esim diyoki kafeteryaya tabela asmislardi isvicrese elle yemyin diye ama koskoca profosoru bile masanin altindan eliyle yiyor diyo oyle bi millet ha bu arada esim hindistanada gitti amip oldu geldi 10 gun yataklarda yatti maymun inek insan hep bi arada yasiyolarmis :))) sokaklarda inekler cirit atiyo diyo hahahahahah
pis de kelime mi ya gozumle gordum cok yakin arkadasim var hatta kiz iyi hos insancil filan ama pis otesi anlatilmaz yasanir yani cocugu var cocugun agzini filan eliyle siliyor onuda uzerine filan suruyor saka gibi ya bize geldimi banyoya giriyor honkuruyor remen medeniyet 0 o gidince evdeki koku 3 gun cikmiyor parti yapmislardi gittik uzerimiz basimiz les gibi bahart koktu yemeklerinden yedik afedersin tualetimizden cikti kokusu deli gibiler hepsi :):)) ha ama cok insancillar ona bisey diyemem...
kızlar bennunun resımlerını ekledım bakarsanız
fılız özellıkle senın için ekledım
kıs filiz yaaaaaaaaa.olmasın sonra olsun.bebişim küçük ya.ama dilimdir.kociş dışarıya çıksında alacak.kendini hamile sananlar kervanina sendemi katildin fundaaaakaydirigubbakcemile3 hepizmizinki negatif bakalim belki senin ki pozitiftor ne dersin akannehir saka kiz emziriyosun bisey olmaz insallahakannehir olursade napcaksin basa gelen cekilir dmeisler artik saclarimi dokersin beyazlatirmsiin timaranelikmi olursun bakarsin bi sekilde lülülülülülü saka kiz sakkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:içelim:
ii akşamlar kızlar...yatmadan bakayım dedim...
yarından itibaren full özge olarak sizlerleyim özellikle geceleri hahahha:)))
bu arada kardeşimle son gecemiz...
ben evlenirken böle kötu olmamıştım ama şimdi cok tuafım anlatamam...
bu arada funda göktusa maşallah...
fundacım göktuğa kocaman bi maşallah.Allah nazarlardan korusun.uyuyo tatlım bende yatcam şimdi eşime bişeyler hazırladm melemen yaptm falan.
hoppala nasıl ya istesemde benim yavruyu tartmaz bugün aşı günüydü 9 u geçmiş bizimki 68 cm boy.bizimki oyun halısından sıkıldı ya değişik bişeyler istiyorum.zihnini geliştirici falan bi önerin varmı?
kızın nasıl?napıyo yeşil kaka olayınız geçti mi?
bana da bana da haber edin ok.oyun halisi bizim kizida baydi filfir fildir donuyor zaptedemiyrum hoppala bi degisiklik oldu face ye attim bak:) ilk bindiginde bi sairdi ama simdi aktina uzun bi yastik koydum hophop hopluyor :))) cildirdi
kaka ayni hep yesil
valla bende ariyorum zihin gelistirici oyucak filan duyarsan banada haber et
hemen bakicimmmm.kızlar bennunun resımlerını ekledım bakarsanız
fılız özellıkle senın için ekledım
kizzzz daha dun benim goca soruyordu su herseyi yiyen bebegin fotosu yokmu face de diye bende onun anasi yok face de yok fotosu dediydim simdi baktik beraber o yemeye yine iyi diyor goca:))) saka maka cok seker olmus cok degismis cok buyumus masallah.. ama sen yinede yeme isini cok abartma bogazina takilir kiz daha kucukk ...:)
herkeze günaydın hayırlı ramazanlar kızlar.bu ramazan benim için çok zor geçecek.dün gece ilk olmasına rağmen çok zorlandım.1 e kadar ev işi yemk filan uğraştım yattım.poyraz uyandı onu içirdim yatırdım tekrar yattım sahur için kalktım yemek hazırladım çay demledim filan.tam yattım poyraz uyandı tekrar içir yatır.derken sabah 6,20 de poyraz uyandı ve bidaha uyumadı.kahvaltı maması yaptım yedirdim baktım mızmız aldım banyo yaptırdım onu bi güzel masaj filan 7,30 da uyudu 10 dk uyudum onunla sonra alarm çaldı ve yine uyandım :bbo: duş aldım poyrazı anneme bıraktım geldim giyindim ve çıktım..allahım bana yardımcı olsun ne yapacam ben ya ..boshayallersmile
günaydınlarrrrrrrr.
çok sıcak.......
dün gece demeyi unutmuşum herkese hayırlı ramazanlar....
oruç tutanlar.Allah kabul etsin.kolaylık versin.
ben tutmuyorum.sadece emziriyorum.belki tutulur ama ama gözüm yemedi bu sıcakta.
canımm ben sosyalciyim keşke sınıfçı olsaydım.. formasyona gelince bazı özel ünv parayla veriyo alırsın inşallah.. kaynanalarıda takmayın allahınızı severseniz bende geçen see öle bişey yaşadımki 40 yıl çektirilmesine değerdi ama görmüyorum duymuyorum artık boşverrin sizde nolur yıpratmayın kendinizi... inşallah ateşlenmemiştir göktuğ buarada maşallah göktuğa kkilosu çok iiinşallah çıkmaz tatlım yarım saatte bi bakıyorum şimdi iyi gülücük falan atıyo.benim branşım tarih canım formasyon almadım bizim tüpbebekle oldu kuzuşum ondan kariyeri sonraya attım bakalım eşim uzaktn yüksek lisans eğitimi var onu bekle diyor benimde bu yıl giresun üniv başvuru yapasm var.ama ben ne zaman hak kazandıysam bişeye bişey çıkıyor o yüzden rabbimdn hayırlısını diliyorm.senin branşın sınıf öğrtliğimiydi?
tekr geçmiş olsun tez zamanda geçsin inş....
benim eşim bazen eşinin yanında laf söylüyo ama onlar gidince ben senin haklı odğunu biliyrm diyo bu da kötü onlarn yanında demediktn sonra rabbim gönüllerine şevkat versin.her zaman diyorm eşime anneninde 2 tane fundası var benim çektiklerimi özellikle tüp bebek zamanını kastediyorum bilsin insanın içi nasıl acıyomuş karından günde 2 tane iğne yediğim zamanları.....kaç tane dr un karşısına bacak açık yatıpta geçirdiğim o işlemleri şimdi söylemek kolay ........eğerki benden kaynaklanan bi sıkıntı olsaydı dedim onada eşimede seni çoktan boşamıştm..........ben sinirli bi insanım annemi bile bazen kırarken hep benim yanımda olan insanı kaynanam mı derdm
boşver tatlım sen bilidğin yoldan dönme senin kaynananında var 2 tane jalesi bakalım onlar evlendiklerinde ne görecekler
bi erkek kardeşin olduğunu bilmiyordm ne güzel bi hayat onu bekliyo türkiyede okuyup benim ve bizler gibi kpssderdi çekmektense orada hemn iş sahibi oluverir bak insanlar sinir stres sonuç bekliyolar
hoşgeldi annennnnnnnnnnn..........kaynananda gitmiş iyi ana kız bolcana vakit geçirin.
iyi günler herkese... a.s.
sabah aşımızı olduk.. inşallah sorunusuz ve ateşsiz atlatırız.. hemşiremiz öncekilerde ateş olmadıysa bunda da olmaz,çünkü sadece verem aşısı yok bunda bacaktan vurulanlar aynı dedi.. geçenkinde ateşlenmemişti.. inşallah bu kez de ateşlenmez.. geçen hafta tartmışlardı.. bu haftaya kadar tek gram almamışama 3 cm uzamış paşam
maşallah paşama.. 8.600 gr. ve 67 cm. olmuşuz :asigim:dr.umuza göre normalmiş.. boya gitmiş dedi.. hem hemşire hem dr. ölçtü sonuç aynı çıktı.. 67 cm...
vee aşıyı atlattık.. geldik ananeye :)) hem iftara davetliyiz hemde dayımız c.tesi gidicek.. biraz vakit geçirelim onunla dedik... şimdi oğluşumla ilgilenmem lazım.. muhabbet istiyo.. ilginç sesler çıkarası hadii kadıın.. bırak şunu da bana bakk demek :))
herkese iyi günler..
uyuyo tatlım bende yatcam şimdi eşime bişeyler hazırladm melemen yaptm falan.
hoppala nasıl ya istesemde benim yavruyu tartmaz bugün aşı günüydü 9 u geçmiş bizimki 68 cm boy.bizimki oyun halısından sıkıldı ya değişik bişeyler istiyorum.zihnini geliştirici falan bi önerin varmı?
kızın nasıl?napıyo yeşil kaka olayınız geçti mi?
oooo maşallah utkuya.fotolardan belli zaten.iyi günler herkese... a.s.
sabah aşımızı olduk.. inşallah sorunusuz ve ateşsiz atlatırız.. hemşiremiz öncekilerde ateş olmadıysa bunda da olmaz,çünkü sadece verem aşısı yok bunda bacaktan vurulanlar aynı dedi.. geçenkinde ateşlenmemişti.. inşallah bu kez de ateşlenmez.. geçen hafta tartmışlardı.. bu haftaya kadar tek gram almamışama 3 cm uzamış paşam
maşallah paşama.. 8.600 gr. ve 67 cm. olmuşuz :asigim:dr.umuza göre normalmiş.. boya gitmiş dedi.. hem hemşire hem dr. ölçtü sonuç aynı çıktı.. 67 cm...
vee aşıyı atlattık.. geldik ananeye :)) hem iftara davetliyiz hemde dayımız c.tesi gidicek.. biraz vakit geçirelim onunla dedik... şimdi oğluşumla ilgilenmem lazım.. muhabbet istiyo.. ilginç sesler çıkarası hadii kadıın.. bırak şunu da bana bakk demek :))
herkese iyi günler..
canımm ben sosyalciyim keşke sınıfçı olsaydım.. formasyona gelince bazı özel ünv parayla veriyo alırsın inşallah.. kaynanalarıda takmayın allahınızı severseniz bende geçen see öle bişey yaşadımki 40 yıl çektirilmesine değerdi ama görmüyorum duymuyorum artık boşverrin sizde nolur yıpratmayın kendinizi... inşallah ateşlenmemiştir göktuğ buarada maşallah göktuğa kkilosu çok ii
geçmiş olsun canım bizde ateşlenmedik çok şükür inşallah ateşlenmez utkucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?