2010 Nisan Anneleri

özge şimdiden Allah kavuştursun snuçta geleceği için iyi olacak iyi düşün iyi olsun

filiz bende hoppala almayı istiyorum kızıma çok eğleniyolar onda çünkü :)

burda birsuru hintli tanidim hayatinda gorup gorebilecegin en pis millet tualetten sonra el yikama olayi yok bide o elleriyle yemek yiyolar asla catal kasik bicak kullanmazlar ve agzilarini mutfaktaki lavaboda gargara yapiptukururler herseye baharat atarlar hep acili yedikleri icin tenleri bile les gibi kokuyor hala seviyomusun hintli karilarisempatiksalakcinni
sahsen benim fikrimi sorarsan hepsi midemi bulandiriyor esim diyoki kafeteryaya tabela asmislardi isvicrese elle yemyin diye ama koskoca profosoru bile masanin altindan eliyle yiyor diyo oyle bi millet ha bu arada esim hindistanada gitti amip oldu geldi 10 gun yataklarda yatti maymun inek insan hep bi arada yasiyolarmis :))) sokaklarda inekler cirit atiyo diyo hahahahahah

bende duymuştum pis bir milet olduklarını sadece dansları güzel zuhal topal da yapıyodu öyle bir dans o aklıma geldi şimdi

bende duymuştum pis bir milet olduklarını sadece dansları güzel zuhal topal da yapıyodu öyle bir dans o aklıma geldi şimdi

pis de kelime mi ya gozumle gordum cok yakin arkadasim var hatta kiz iyi hos insancil filan ama pis otesi anlatilmaz yasanir yani cocugu var cocugun agzini filan eliyle siliyor onuda uzerine filan suruyor saka gibi ya bize geldimi banyoya giriyor honkuruyor remen medeniyet 0 o gidince evdeki koku 3 gun cikmiyor parti yapmislardi gittik uzerimiz basimiz les gibi bahart koktu yemeklerinden yedik afedersin tualetimizden cikti kokusu deli gibiler hepsi :):)) ha ama cok insancillar ona bisey diyemem...

guclubacismile
insancıl tarafından bakalım o zaman mübarek gündekaydirigubbakcemile3

Allah kabul etsin
amın sagolasın
evet bende masallahi unuttum masallah goktug aldi basini gidiyor ama ben diyeyim yurusun erir ablamin bebeleride boyleydi simdi kemik torbasi oldu hele kucugu :)))
katılıyorum sana benım bebelerde öleydi 9 ay sadece anne sutu aldı şimdı yanı yutumeye basladıktan snr cıpcılız
anlasbılıyolarsa ne ala
bız insan insana anlasamıyoz bazen

hala görusuyonmu merak ettım valla:gitme::gitme::gitme:

kızlar bennunun resımlerını ekledım bakarsanız
fılız özellıkle senın için ekledım

kizzzz daha dun benim goca soruyordu su herseyi yiyen bebegin fotosu yokmu face de diye bende onun anasi yok face de yok fotosu dediydim simdi baktik beraber o yemeye yine iyi diyor goca:))) saka maka cok seker olmus cok degismis cok buyumus masallah.. ama sen yinede yeme isini cok abartma bogazina takilir kiz daha kucukk ...:)

herkeze günaydın hayırlı ramazanlar kızlar.bu ramazan benim için çok zor geçecek.dün gece ilk olmasına rağmen çok zorlandım.1 e kadar ev işi yemk filan uğraştım yattım.poyraz uyandı onu içirdim yatırdım tekrar yattım sahur için kalktım yemek hazırladım çay demledim filan.tam yattım poyraz uyandı tekrar içir yatır.derken sabah 6,20 de poyraz uyandı ve bidaha uyumadı.kahvaltı maması yaptım yedirdim baktım mızmız aldım banyo yaptırdım onu bi güzel masaj filan 7,30 da uyudu 10 dk uyudum onunla sonra alarm çaldı ve yine uyandım :bbo: duş aldım poyrazı anneme bıraktım geldim giyindim ve çıktım..allahım bana yardımcı olsun ne yapacam ben ya ..boshayallersmile[/QUOTE]

Sana da hayırlı ramazanlar.Bu ne enerji maşallah

günaydınlarrrrrrrr.
çok sıcak.......
dün gece demeyi unutmuşum herkese hayırlı ramazanlar....
oruç tutanlar.Allah kabul etsin.kolaylık versin.
ben tutmuyorum.sadece emziriyorum.belki tutulur ama ama gözüm yemedi bu sıcakta.

kıs filiz yaaaaaaaaa.olmasın sonra olsun.bebişim küçük ya.ama dilimdir.kociş dışarıya çıksında alacak.
içim rahat etdin de mi....sen de mi yaptın kısss.fadime de vardı naptı bilmiyorum.

özge noldu kardeşine.geçmişi okuyamadım çok birikmişti.evleniyor mu yoksa.hayırlı uğurlu olsun.ama senein kardeşin küçüktü di mi..

fundacım göktuğa kocaman bi maşallah.Allah nazarlardan korusun.

bana da bana da haber edin ok.

kızlar bennunun resımlerını ekledım bakarsanız
fılız özellıkle senın için ekledım
hemen bakicimmmm.

fılızcım ben ona asırı yedırmıyorum kı sadece tattırıyorum karnı doysun dıye degıl tatlara alışşın vıtamın alsın dıye anne sutuyle doyuyor zaten
8 kıloydu tatılde 7 buçuga dusmus hastalandı ya

Sana da hayırlı ramazanlar.Bu ne enerji maşallah[/QUOTE]

sağol canım..valla enerjim tükenmek üzere..bu ramazan ben çok zorlancam

günaydın canım..sanada hayırlı ramazanlar canım..

özgeee vınn nasıl 5,99 yaa bana bi anlat hele?nerden aldın nasıl aldın?ben nie boşa 49 tl ödüom kız

herkeze günaydın..

iyi günler herkese... a.s.

sabah aşımızı olduk.. inşallah sorunusuz ve ateşsiz atlatırız.. hemşiremiz öncekilerde ateş olmadıysa bunda da olmaz,çünkü sadece verem aşısı yok bunda bacaktan vurulanlar aynı dedi.. geçenkinde ateşlenmemişti.. inşallah bu kez de ateşlenmez.. geçen hafta tartmışlardı.. bu haftaya kadar tek gram almamış ama 3 cm uzamış paşam
maşallah paşama.. 8.600 gr. ve 67 cm. olmuşuz :asigim: dr.umuza göre normalmiş.. boya gitmiş dedi.. hem hemşire hem dr. ölçtü sonuç aynı çıktı.. 67 cm...
vee aşıyı atlattık.. geldik ananeye :)) hem iftara davetliyiz hemde dayımız c.tesi gidicek.. biraz vakit geçirelim onunla dedik... şimdi oğluşumla ilgilenmem lazım.. muhabbet istiyo.. ilginç sesler çıkarası hadii kadıın.. bırak şunu da bana bakk demek :))

herkese iyi günler..

özgecim.. canımm kardeşinin gidiceğini konuşmuştuk daha önce seninle.. ama gündemde şu an yine.. gitti mi yoksa.. geçmişe bakamıyorum da çok var.. Rabbim korusun.. sağ salim gitsin gelsin inş. onun geleceği için ama tatlım.. sabrediceksiniz.. gurbetliğin sonu güzel olucak inş.. Allah kavuştursun... bu arada vınn ın hayırlı olsun hayatım...

filizz.. kızz hoppala mı aldınızz.. ayy yazını okudum anneme de.. kadın " ben sana diyom baak" dedi ve bi hışımla hoppala almaya gitti.. ama daha erken bence yaa.. hevesi kırılmasın diye bişiy demedim ama 6. aya bi girseydi .. gerçi o zamanda utkuyu taşırmı o da ayrı konu :)))) mavişime maşallah.. hopluyo sevdi demek hee.. hemen fotolara bakıyorum...

canımm ben sosyalciyim keşke sınıfçı olsaydım.. formasyona gelince bazı özel ünv parayla veriyo alırsın inşallah.. kaynanalarıda takmayın allahınızı severseniz bende geçen see öle bişey yaşadımki 40 yıl çektirilmesine değerdi ama görmüyorum duymuyorum artık boşverrin sizde nolur yıpratmayın kendinizi... inşallah ateşlenmemiştir göktuğ buarada maşallah göktuğa kkilosu çok ii

geçmiş olsun canım bizde ateşlenmedik çok şükür inşallah ateşlenmez utkucum

mrb canım bende daha oyun halısını yeni alıccam geçmi kaldım yoksa ne önerirsin

oooo maşallah utkuya.fotolardan belli zaten.
inşallah ateşsiz geçer.bizmki 17sine.ben 11 sanıyodum.
bizde bi atlatsaydık aşıyı.kardeşinle bol vakit geçirmeler canım.,

buketçim noldu kaç puan aldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…