- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 41
oooo maşallah utkuya.fotolardan belli zaten.
inşallah ateşsiz geçer.bizmki 17sine.ben 11 sanıyodum.
bizde bi atlatsaydık aşıyı.kardeşinle bol vakit geçirmeler canım.,
buketçim noldu kaç puan aldın.
çok kötüyüm kızlar yaa 90.5 gk gy 88 eğitimle 78 puan geldi ve yine hüsrann... acaba olurmu bile diyemiyorum... birdaha vders çalışmak kabus gibi geliyoo yoruldum çok yortuldum allah belasını versin bu sistemin... dünden beri ağlamaktan heba oldum ben ağladıkça canım kızımda bana bakıp dudak büzdü... neyse yaa kızım çok ii şükür dün biraz kabızlığı vardı galiba çok sıkıştırdı gece yavrumu badem yağı verdik sabaha batırdı yavrum ortalığıda rahatladııı şükür... bende oruçluyum allah kabul ederse dün susuzluk biraz zorladı bakalım şimdilikte iiyim tabi birazdan yemek yapmaya başlayınca ne olacak.. buarada meltemmm canım verme yumurtanın beyazını yaa nolur nolmaz
canım 78 de kaldım çok az gelmiş puanlar olmayacak bence sosyalciyim çünkü hayırlısı diyecem artık ama çok yoruldum... atlastırsın canım korkma yaa bizde atlattık çok şükür çıkmadı ateşimiz...
kızlar asıya 17 agustosa gun almıstık hemsıre unutmus aramıs ben yokken önemsemedım ılac yazdırmaya gıtmıstım asımızıda oluverdddık
ates yapmaz dedı drumuz
pedıtusa devam edıyoruz
kızlar merak etmeyın alerjı yapsa hemen yapardı bısey olmaz
canım dersanede çılışıyordum bebek olunca çıktım.. olmaz heralde 78 le bakalım hayırlısı artık78le atama ne durumda olmuyormu şuan çalışmıyormusun umarım atanırsın bende matematikçiyim sözleşmeli kadroya bi geçemedim 5 kere girdim sınava bu yıl girmedim hakkında hayırlısı canım sıkma canını bebişte üzülmesin
elimde değil canım yaa sinirlerim bozuldu artık... kısmet artık ne yapayım olmayıncaa olmuyor iştecanım inşallah olur ya.herks düşük aldıysa olur benceç
hem niye ağlıyosun li.ağlayınca değişecek mi ki.
bebeğine yazık.o da etkileniyodur çünkü.sağlığından önemli değil hiçbişe.
canım dersanede çılışıyordum bebek olunca çıktım.. olmaz heralde 78 le bakalım hayırlısı artık
elimde değil canım yaa sinirlerim bozuldu artık... kısmet artık ne yapayım olmayıncaa olmuyor işte
evet bende masallahi unuttum masallah goktug aldi basini gidiyor ama ben diyeyim yurusun erir ablamin bebeleride boyleydi simdi kemik torbasi oldu hele kucugu :)))
kıs filiz yaaaaaaaaa.olmasın sonra olsun.bebişim küçük ya.ama dilimdir.kociş dışarıya çıksında alacak.
içim rahat etdin de mi....sen de mi yaptın kısss.fadime de vardı naptı bilmiyorum.
özge noldu kardeşine.geçmişi okuyamadım çok birikmişti.evleniyor mu yoksa.hayırlı uğurlu olsun.ama senein kardeşin küçüktü di mi..
fundacım göktuğa kocaman bi maşallah.Allah nazarlardan korusun.
bana da bana da haber edin ok.
hemen bakicimmmm.
canımm ben sosyalciyim keşke sınıfçı olsaydım.. formasyona gelince bazı özel ünv parayla veriyo alırsın inşallah.. kaynanalarıda takmayın allahınızı severseniz bende geçen see öle bişey yaşadımki 40 yıl çektirilmesine değerdi ama görmüyorum duymuyorum artık boşverrin sizde nolur yıpratmayın kendinizi... inşallah ateşlenmemiştir göktuğ buarada maşallah göktuğa kkilosu çok ii
geçmiş olsun canım bizde ateşlenmedik çok şükür inşallah ateşlenmez utkucum
mrb canım bende daha oyun halısını yeni alıccam geçmi kaldım yoksa ne önerirsin
çok kötüyüm kızlar yaa 90.5 gk gy 88 eğitimle 78 puan geldi ve yine hüsrann... acaba olurmu bile diyemiyorum... birdaha vders çalışmak kabus gibi geliyoo yoruldum çok yortuldum allah belasını versin bu sistemin... dünden beri ağlamaktan heba oldum ben ağladıkça canım kızımda bana bakıp dudak büzdü... neyse yaa kızım çok ii şükür dün biraz kabızlığı vardı galiba çok sıkıştırdı gece yavrumu badem yağı verdik sabaha batırdı yavrum ortalığıda rahatladııı şükür... bende oruçluyum allah kabul ederse dün susuzluk biraz zorladı bakalım şimdilikte iiyim tabi birazdan yemek yapmaya başlayınca ne olacak.. buarada meltemmm canım verme yumurtanın beyazını yaa nolur nolmaz
hadi kurtulmuşsun.ateşsiz geçer umarım.
ya meltem çok rahatsın anacım.ben veremem ya beyazını sonra inek sütü falan.
inek sütü 1 yaşından önce verildiğinde böbreklerde sorun oluyormuş yetişkin olunca meydana çıkyormuş.
merhaba
kızlar bu aylarda 4-5 ay bebeğe neler yapmalıyız, nasıl vakit geçirmeli?
nasıl geçiyor gününüz, beşikte durmaz, oyun alanında sıkılıyor, e 7/24 başında mı durucam,
nasıl yapıyosunuz?
sıkılıyor bizim kız sürekli.çarşaf serdim yere, yerde sürünüyor sonra ondan da sıkılıp ağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?