2010 Nisan Anneleri

çok kötüyüm kızlar yaa 90.5 gk gy 88 eğitimle 78 puan geldi ve yine hüsrann... acaba olurmu bile diyemiyorum... birdaha vders çalışmak kabus gibi geliyoo yoruldum çok yortuldum allah belasını versin bu sistemin... dünden beri ağlamaktan heba oldum ben ağladıkça canım kızımda bana bakıp dudak büzdü... neyse yaa kızım çok ii şükür dün biraz kabızlığı vardı galiba çok sıkıştırdı gece yavrumu badem yağı verdik sabaha batırdı yavrum ortalığıda rahatladııı şükür... bende oruçluyum allah kabul ederse dün susuzluk biraz zorladı bakalım şimdilikte iiyim tabi birazdan yemek yapmaya başlayınca ne olacak.. buarada meltemmm canım verme yumurtanın beyazını yaa nolur nolmaz

canım 78 de kaldım çok az gelmiş puanlar olmayacak bence sosyalciyim çünkü hayırlısı diyecem artık ama çok yoruldum... atlastırsın canım korkma yaa bizde atlattık çok şükür çıkmadı ateşimiz...

78le atama ne durumda olmuyormu şuan çalışmıyormusun umarım atanırsın bende matematikçiyim sözleşmeli kadroya bi geçemedim 5 kere girdim sınava bu yıl girmedim hakkında hayırlısı canım sıkma canını bebişte üzülmesin

kızlar asıya 17 agustosa gun almıstık hemsıre unutmus aramıs ben yokken önemsemedım ılac yazdırmaya gıtmıstım asımızıda oluverdddık
ates yapmaz dedı drumuz
pedıtusa devam edıyoruz

kızlar merak etmeyın alerjı yapsa hemen yapardı bısey olmaz

canım inşallah olur ya.herks düşük aldıysa olur benceç
hem niye ağlıyosun li.ağlayınca değişecek mi ki.
bebeğine yazık.o da etkileniyodur çünkü.sağlığından önemli değil hiçbişe.

hadi kurtulmuşsun.ateşsiz geçer umarım.

ya meltem çok rahatsın anacım.ben veremem ya beyazını sonra inek sütü falan.

inek sütü 1 yaşından önce verildiğinde böbreklerde sorun oluyormuş yetişkin olunca meydana çıkyormuş.

canım dersanede çılışıyordum bebek olunca çıktım.. olmaz heralde 78 le bakalım hayırlısı artık
elimde değil canım yaa sinirlerim bozuldu artık... kısmet artık ne yapayım olmayıncaa olmuyor işte

hayırlısı canım bu yıl olmazsa bebişinle doya doya bir yıl geçirirsin seneye olur inş.

[/COLOR]
evet bende masallahi unuttum masallah goktug aldi basini gidiyor ama ben diyeyim yurusun erir ablamin bebeleride boyleydi simdi kemik torbasi oldu hele kucugu :)))

kızlar sağolun oğlumun maşallahı var.rabbim sağlıklı kılsın hepiciğini kilo çok ta önemli değil ama sütü yarıyor demekki.9kilo 300 gr falan 68 boy şu takip çizelgesine bakmadm daha boyu baya iyi sanırım.

beket asudecm inşallah olur özel üniv.zor ya dün akşam baktımda bu yıl sınava girmem lazım alese geçmiş benim sınavın geçerlilik süresi.........

göktuğun ateşi hafif çıkar gibi oldu şimdi iyi ama sık ölçüyorum.inşallah daha yapmaz dün akşam iftardan önce kendiliğinden uyuya kalmış yavrum ayyy bi üzüldm anasız babasızlar gibi uyuyamı kaldın kzum diye eşim diyoki nolcek funda ya abartma .ben de diyorum ben ne kadar ilgisiz bi anneym.vicdan yaptm baya.goncama salata yapıordm o sırada

mrb canım bende daha oyun halısını yeni alıccam geçmi kaldım yoksa ne önerirsin

canım ben fisher prıce aldım iyi valla baya zaman geçirdi ama geç kalınma konusuna gelince bilemiyorum tatlım ya benim oğlan mesela onunla ellerini iyi kullanmayı öğrendi.şimdide zihni geliştirici bi oyuncak istiyorum bildiğin varsa yazarmısın bana?

canım kpss 3 puanın kaç geldi.netler iyi gk-gy.sözleşmeli çalışıyosun ne güzel keşke bende sözleşmeli çalışabilseydm ya

özgecm sende göktuğ için maşallah demiştn ama bilgisayar MQlamamış sağol tatlım.benim oğlan hızlı büyüyenlerden.inş ek gıdaya geçtiği zaman önemliya obez olmaz diyorum ya.canı isterde kilo alımı hızlı giderde veremezsem istediğini üzülürüm ama bi yandanda onun sağlığı için ypmam gerekir.anammmmm ana olmak baya zor ya herşeyini düşünüyosunbilmiyorumkismile

ya ınek sutu vermıyorum kı zaten
3 bebem ya ondan rahatım bırde ben cocugada baktım ya ondan rahatım

merhaba

kızlar bu aylarda 4-5 ay bebeğe neler yapmalıyız, nasıl vakit geçirmeli?
nasıl geçiyor gününüz, beşikte durmaz, oyun alanında sıkılıyor, e 7/24 başında mı durucam,
nasıl yapıyosunuz?
sıkılıyor bizim kız sürekli.çarşaf serdim yere, yerde sürünüyor sonra ondan da sıkılıp ağlıyor.

CHOCUK ben oyun oynuyorum valla hemm baya mutlu oluyolar yorgan ve çarşaf serdm yere oyun halısıda var ama sıkıldı ondan.oyun oynama oğluma iyi geliyo mutlu ediyo onu tabi arada yalnızda bırakıyorum iş yapmak için.çıngırak ve diş kaşıyıcı veriyorum eline.mesela banim ğlan tv çok izliyo oturma odamda tv ve oğlumda halının üstünde ama tv yi kapatıyoruz artık böyle zaman geçiriyoruz

yorulana kadar konus onunla sohbet et
ana kucagına koyuyorum yanına yuksege ayıcıklarını koyuyorum onlarla konusuyor sıkılınca yuz ustu yere yatırıyorum oyuncaklarıyla oynatıyorum kucagıma alıyorum sıkıldıgı zamanlarda gun bıtıyor

slm kızlar..
kardeşim gitti allahın izniyle sağ salim....
bu arada ben bugun guya vınn ve pc alacaktım ya ttnetdeki kampayadan malesefki olmadı
çok sinirlerim bozuldu...
nasıl yapıcam diye kara kara düşündüm alışversiş merk. falan gittim pcler acayip pahalı,sadece netbok 650 liradan baslıyo...
ttnet için de illa tel bağlantısı isteiler falan filan bi sürü iş çıktı aksilik işte...
turcelde vınn acayip uçuk fiyatı,vodofonda öle...
mantıklı olan eve bağlatmak onuda ben istemeyyon....
oyyy oyyy....
valla kocamla bile girdik birbirimze banane ben pc istyrm net istyrm diye,oda dedi kdaınlar kulubünü düşüündüğün kadar ordakilerle konuştuğun kadar benle konuşmuyon amanınn üfff:)))

kardeşim için de iyi dileklerni ileten tum arkidişlerimi öpüyorum alah razı olsun kızlar cok saolun:)

bu arada filiz ben artık hint karularını sevmiyom heee sen bi anlattın bende mide falan alt ust oldu amanınnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…