allah saglıkta kavustursunslm kızlar..
kardeşim gitti allahın izniyle sağ salim....
bu arada ben bugun guya vınn ve pc alacaktım ya ttnetdeki kampayadan malesefki olmadı
çok sinirlerim bozuldu...
nasıl yapıcam diye kara kara düşündüm alışversiş merk. falan gittim pcler acayip pahalı,sadece netbok 650 liradan baslıyo...
ttnet için de illa tel bağlantısı isteiler falan filan bi sürü iş çıktı aksilik işte...
turcelde vınn acayip uçuk fiyatı,vodofonda öle...
mantıklı olan eve bağlatmak onuda ben istemeyyon....
oyyy oyyy....
valla kocamla bile girdik birbirimze banane ben pc istyrm net istyrm diye,oda dedi kdaınlar kulubünü düşüündüğün kadar ordakilerle konuştuğun kadar benle konuşmuyon amanınn üfff:)))
meltem kızının fotoları nerde ben neden göremedm facedemi yaw:)
meltem ...
bebeğin çok tatlı canım ya maşlhı var..
heleki bikinili olanı varya bayıldım....
bu arada sende gelsene bacım faceye ya valla acayip ortam ....
ben buraya eklemiyourm kuziin fotolarını,burda herkes görüyo ama orda sadece arkidişlerim...
face nedır ben bılmeyom öret ozaman napcam
bıde sana bısey sorcam kuzeye buskıvı vermısın ya ay dede seklınde olanmı
benım kız her sekle gırer basörtülu ve mıkınılı
ogluna almak isteyenlere duyrulur
mıkınılı resmını gerı sılcem bı kac gun sonra babası görse topa koyar benı
ozaman hemen faceye üye oluyosun canım.....
wt hero babynin ay seklinde olanını sabah ve akşam mamasına katıyorum çok seviyo...
valla ben alayım dicem de ada ve nazlı beni vurur hehe:))
kuzinin başı bağlı
bu arada sen çok kolay faceye üye olursun üye ol burda bekliyom ben sonra ordan biizm kadınlar külübü grubunada üye oldunmu işte bitti,tüm hatunlar v bebişler ordyız
şimdi herıf geler yoldaymıs benı bılgısayar basında görmek ıstemıyomus ben olarım
snr buyuk harfle nısan annelerı dıyem yazarım bakalım deneyım tek basıma yarın sabah ılk ıs
ayy bu erkekler ck biliyo ya....
vala hepsimi aynı,en iyisinin bile bir kötu yanı var...
ewt buyuk harflerle arama yap canım...
benimkidebana pc almak için can atıyo evde durayım da gezmiyim diye
baska bişi seni eve bağlamaz diyo...oda cok biliyo
aynene canım sana katılıyorum sütler yerinde çok şükür hiç bişeyde yedirmiyorum tattırıyom sadece o kadar accık odakızlar felaket susadım aksam durmadan su içtim sütüm olsun dıye çok şükür kı var bıseyyyedırmeme bıle gerek yok bennuya ama ben çok susadım
tugbacım annen gelmıs sür sefasını dınlen eglen
kızlar ben adlarınızı unutuyorum
bebegımız guzel anneler derken benımı soruyosun
evet çok ıyıyım
sen nasılsın oruçla aran nasıl
ahhh ahhh ben ne bilirim bu kaynanaları boşiver canım bizimkilerde aynı ahh bide oğulları güya ama yok o yapsın hep bize ama biz bişey yapmayalımoruç olan herkesin orucunu Allah kabul etsin. ben tutmuyorum Allah affetsin.gene tozutmuş kaynanalar. sanki derdimiz azmış gibi bide onlarla uğraş. bizimkinin pek sesi çıkmaz ama maddi olarak biraz cimridir. kendi ceplerinden hiçbi şey çıkmasın. ne alırlarsa parasını isterler, istemezlersede fiyatını mutlaka dillendirirler. bi yere götürürlerse hemen benzin parasını isterler. sıra bize gelince tııısss. sanki darphanede memuruz...
aynene canım gözün çıksın yazık işte oaln kıza oğlana olmuş bi yuva dağıldı yaa yazık işte ben de kaynana olcam yaa 2 gelinim olcak inşallah acaba ben nasıl kaynana olcam yaa inşallah kötü olmam ii kaynana varmiki yaa ama ben oğlumu nasıl paylaşacam hee şimdiden kendimi alışıtırayımselam millet
kaynana gozun ciksin yine gelmis konu dayanmis kaynanaya bende dertliyim duymayan kalamdi zaten ama ben hic agzimi acmayayim bi konussam ahhh ah gider kaynanazin eline etegine yapisirsiniz ahhh anaaam ben senin degerini kiymetini bilememisim diye :))) okadar vahim yani benim durum ama ben simdi konusmyorum kustum ohh be dunya varmis neden daha once yapmamissam dayan dayan esimin hatrina nereya kadarmis ya...en yakin arkdasimin dugunu vardi10 eylulde 1 ay sonra kayanan yuzunden ayrildi ,kizi aramis agzina geleni saymis sen kotusun oglumu uzuyosun filan demis kizda oglana diyor anan aradi saydi sovdu cocouk en desene begenirsin seninde anan der tabi alttan alacaksin . kizda dehledi cocugu simdi cocuk itten pisman kapsiinda yatiyor ama nafile kiz nuh diyor peygamber demiyor ne diyosynuz bu ise ?
maşallah maşallah canım göktuğa çok ii gelişimi allah nazardan esirgesinuyuyo tatlım bende yatcam şimdi eşime bişeyler hazırladm melemen yaptm falan.
hoppala nasıl ya istesemde benim yavruyu tartmaz bugün aşı günüydü 9 u geçmiş bizimki 68 cm boy.bizimki oyun halısından sıkıldı ya değişik bişeyler istiyorum.zihnini geliştirici falan bi önerin varmı?
kızın nasıl?napıyo yeşil kaka olayınız geçti mi?
çook tatalı kızın canım maşallah bikinilerni yesinler onunkızlar bennunun resımlerını ekledım bakarsanız
fılız özellıkle senın için ekledım
maşallah utkuya boya vermiş kiloları uzun boylu poslu olcak ohh maşallah allah kavuştursun tekrardan canım ohh zaten ilgi bekliyorlar artık sev sev benim yerimedeiyi günler herkese... a.s.
sabah aşımızı olduk.. inşallah sorunusuz ve ateşsiz atlatırız.. hemşiremiz öncekilerde ateş olmadıysa bunda da olmaz,çünkü sadece verem aşısı yok bunda bacaktan vurulanlar aynı dedi.. geçenkinde ateşlenmemişti.. inşallah bu kez de ateşlenmez.. geçen hafta tartmışlardı.. bu haftaya kadar tek gram almamışama 3 cm uzamış paşam
maşallah paşama.. 8.600 gr. ve 67 cm. olmuşuz :asigim:dr.umuza göre normalmiş.. boya gitmiş dedi.. hem hemşire hem dr. ölçtü sonuç aynı çıktı.. 67 cm...
vee aşıyı atlattık.. geldik ananeye :)) hem iftara davetliyiz hemde dayımız c.tesi gidicek.. biraz vakit geçirelim onunla dedik... şimdi oğluşumla ilgilenmem lazım.. muhabbet istiyo.. ilginç sesler çıkarası hadii kadıın.. bırak şunu da bana bakk demek :))
herkese iyi günler..
üzülme canım allah herşeyin hayırlısını versinçok kötüyüm kızlar yaa 90.5 gk gy 88 eğitimle 78 puan geldi ve yine hüsrann... acaba olurmu bile diyemiyorum... birdaha vders çalışmak kabus gibi geliyoo yoruldum çok yortuldum allah belasını versin bu sistemin... dünden beri ağlamaktan heba oldum ben ağladıkça canım kızımda bana bakıp dudak büzdü... neyse yaa kızım çok ii şükür dün biraz kabızlığı vardı galiba çok sıkıştırdı gece yavrumu badem yağı verdik sabaha batırdı yavrum ortalığıda rahatladııı şükür... bende oruçluyum allah kabul ederse dün susuzluk biraz zorladı bakalım şimdilikte iiyim tabi birazdan yemek yapmaya başlayınca ne olacak.. buarada meltemmm canım verme yumurtanın beyazını yaa nolur nolmaz
bence en güzel oyun bebeğin annesi ile oynadığı oyun ayy ben kucağıma aldığımda resmen beni yiyor yaa sarılıyor konuşuyor falan enerjisini iice tüketiyorum yatağına uzatıyorum kendi kendine uyuyor şimdi olduğu gibi bira almadım kucağıma süt veriyom ısırıyo sevdim okşadım enerjisi boşaldı karnını doyurdum yatırdım yatağına konuştu konuştu uyudumerhaba
kızlar bu aylarda 4-5 ay bebeğe neler yapmalıyız, nasıl vakit geçirmeli?
nasıl geçiyor gününüz, beşikte durmaz, oyun alanında sıkılıyor, e 7/24 başında mı durucam,
nasıl yapıyosunuz?
sıkılıyor bizim kız sürekli.çarşaf serdim yere, yerde sürünüyor sonra ondan da sıkılıp ağlıyor.
tipik benim koca benle ilgilen şu pc yi bırak off diyom zaten iş güç çocuk gündüz giremyorum bırak bari gece oyalanım biraz yok benle ilgiln sabahtan gidiyom akşam geliyom yoksa bak giderim diyor bide bana yaa şakadan tabii ama bigün gidecek pc de kalacam e iisi kocalarımıza vakit ayıralım zaten garipler hamilelikti doğumdu bebeğin ilk zamanları ağlamaları falan garipler şimdi ilgi istiyorlar en iisi onlara ilgi gösterelim boşver yaa ma burrayı ihmal etmeden tabiislm kızlar..
kardeşim gitti allahın izniyle sağ salim....
bu arada ben bugun guya vınn ve pc alacaktım ya ttnetdeki kampayadan malesefki olmadı
çok sinirlerim bozuldu...
nasıl yapıcam diye kara kara düşündüm alışversiş merk. falan gittim pcler acayip pahalı,sadece netbok 650 liradan baslıyo...
ttnet için de illa tel bağlantısı isteiler falan filan bi sürü iş çıktı aksilik işte...
turcelde vınn acayip uçuk fiyatı,vodofonda öle...
mantıklı olan eve bağlatmak onuda ben istemeyyon....
oyyy oyyy....
valla kocamla bile girdik birbirimze banane ben pc istyrm net istyrm diye,oda dedi kdaınlar kulubünü düşüündüğün kadar ordakilerle konuştuğun kadar benle konuşmuyon amanınn üfff:)))
allah saglıkta kavustursun
yok ben face mace bılmeyom
nısan bebeıslerınde
valla bende sabah o gıdınce oturuyom basına pazarları hıç geçmem baglı degılım okadar dıyom bazen dıger bebeklerın yaptıklarını faydalı yanlarını anlatıyom bişey dıyemıyo
gecen sıfresını degıstırdı 2 gun sölemedı ınternet ıstemıyom zuma oynaycam dedım sesı çıkmıyo artık
kapatcam ınternetı deyınce sanane ben öduyom parasını dıyo
kendı benden heveslı
filizcim ayşegülcüm merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor hayat
aynene canım sana katılıyorum sütler yerinde çok şükür hiç bişeyde yedirmiyorum tattırıyom sadece o kadar accık oda
ahhh ahhh ben ne bilirim bu kaynanaları boşiver canım bizimkilerde aynı ahh bide oğulları güya ama yok o yapsın hep bize ama biz bişey yapmayalım
aynene canım gözün çıksın yazık işte oaln kıza oğlana olmuş bi yuva dağıldı yaa yazık işte ben de kaynana olcam yaa 2 gelinim olcak inşallah acaba ben nasıl kaynana olcam yaa inşallah kötü olmam ii kaynana varmiki yaa ama ben oğlumu nasıl paylaşacam hee şimdiden kendimi alışıtırayım
maşallah maşallah canım göktuğa çok ii gelişimi allah nazardan esirgesin
çook tatalı kızın canım maşallah bikinilerni yesinler onun
maşallah utkuya boya vermiş kiloları uzun boylu poslu olcak ohh maşallah allah kavuştursun tekrardan canım ohh zaten ilgi bekliyorlar artık sev sev benim yerimede
üzülme canım allah herşeyin hayırlısını versin
bence en güzel oyun bebeğin annesi ile oynadığı oyun ayy ben kucağıma aldığımda resmen beni yiyor yaa sarılıyor konuşuyor falan enerjisini iice tüketiyorum yatağına uzatıyorum kendi kendine uyuyor şimdi olduğu gibi bira almadım kucağıma süt veriyom ısırıyo sevdim okşadım enerjisi boşaldı karnını doyurdum yatırdım yatağına konuştu konuştu uyudu
tipik benim koca benle ilgilen şu pc yi bırak off diyom zaten iş güç çocuk gündüz giremyorum bırak bari gece oyalanım biraz yok benle ilgiln sabahtan gidiyom akşam geliyom yoksa bak giderim diyor bide bana yaa şakadan tabii ama bigün gidecek pc de kalacam e iisi kocalarımıza vakit ayıralım zaten garipler hamilelikti doğumdu bebeğin ilk zamanları ağlamaları falan garipler şimdi ilgi istiyorlar en iisi onlara ilgi gösterelim boşver yaa ma burrayı ihmal etmeden tabii
gel kız faceye konuşuruz ordan hee anlattığım gibi bende aynı koca pazarları hayatta bırakmaz o kapıyı çaldımı ben pc nin başından kalkıyom yusuf oynuyor diyorum yeni açtım zaten yasin hiç bırakmadı bakamadım falan korku değil yazık yok yere tartışma çıkmasın bende işimi alttan yürüteyim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayat SIKICI benim icin hep ayni seyler heralde diyorum haaytimin hic bir doneminde boyle internet bagim,isi olmadim ve hic bir doneminde de olamam bi gideyim memeleketime aksamdan aksama 1 saat girecegim vallahi gormek bilesitemiyorum artik ama iste SIKINTIDAN ne yapayim baska tv de yok varde hep gavur kanallari ev isi de yok cabucak bitiyor cocukta uyuyor goca desen iskolik olmus arkadaslarim hep disarlarda beni de cagirilyolar ama bebekle cesaret edemiyorum en samimi arkadaslarimda zaten ayrildi burdan memelekete donuler biri sangaya biri madrid e gitti:sinifsinif: offf patilicccccccccccccimmmmm
bu çocuk huy değiştirdi yav. 3 ay melek olan oğlanın içine canavar kaçtı. hah yattı diyom dönüp popomu çıkıyom ciyaaaakkkk. eee koca popo gizli gizli çıkmıyoo odadan farkediyoo bücür tabeee...
bu çocuk huy değiştirdi yav. 3 ay melek olan oğlanın içine canavar kaçtı. hah yattı diyom dönüp popomu çıkıyom ciyaaaakkkk. eee koca popo gizli gizli çıkmıyoo odadan farkediyoo bücür tabeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?