2010 Nisan Anneleri

lafa bak yav. memelekete donuler biri sangaya biri madrid e gitti... sankim biri konya ya biri urfaya yazar gibi.... eee Allah kavuştursun...

napaim cano turk yok burda hic peru brezilya ekvador diye bile bi ulkeden kankam var ya burda benim :):))) slovakyalisi rusu norveclisi ne ararsan her telden alistik artik 2 senedir akannehir

slm herkese off çok kötü bir gce ve günden sonra şimdi biraz rahatım
dün idile aşı yaptırdık gece 3 kadar hiç bişeyi yoktu o saatten sonrası kabustu bir uyandım yanıyo ateş 38,8 delirdim valla bir türlü düşmüyor soguk duş surup fitil banamısın demiyor sabaha kadar ateşten uyuyamadıda yavrum gözler baygın baygın içi çıktı aglamkatan sabah hemen dra götürdük muayene falan derken sabah yine surup verdim eve geldigimde 37,9 du yavaştan düşmeye başlamış bu arada sürekli duş derken uykusuzluktan iice mahvoldu çocuk sonra fitil verdim yine biraz düştü derken duş aldıra aldıra nihayetinde 37e düştü şimdi mşıl mışıl uyuyor şükür ki 36,5 ateşi birde aşı yaptıkları bir bacağı biraz şişmiş ve kızarıklık var inş. o da gecer canım kızım ya

bu arada özgecim söledimmi hatırlamıyorum kardeşinle allah kavuştursun cnm

hee bi de bu arada kan ilacı başlıycan ateş normale dönünce dedi drmuz ateşliyken sakın vermeyin bunu her dr sölemez sonra daha çok ateş olur dedi kesinlikle ateşi oldugu günler yok dedi birde daha çok işe yaramasını istiyosan damlayı vermeden önce birkaç damla limon sık çay kaşığına önce onu içir sonra damlayı ver etkisini artırır dedi limon c vitamini oldugu için sizlerle paylaşmak istedim dru söylemeyen arkadaşlar varsa belki işinize yarar

bu arada annemelrdeyim birkaç gün burda kalcam eşim zonguldak a fındıka gitti özleşcez biraz annem evime çok yakın ama evde tek kalmak istemedim

iyi geceler kimseler kalmamış nerelerdesiniz yaaa
bir taraftan kızı sallıyorum sallanırken uyuyor yatağa alınca hiç uyumamış gibi ayakta ben çözemedim uyutma işini napcam bilmiyorum
oyun halısı sormuştum cevaplara teşekkürler geç kaldım dimi çok dönüyor bugün iyice yuvarlanmaya başladı halıda durmaz artık neyse başka şeyler alırım hafta sonu bi bakıcam güzel şeyler bulursam yazarım

ooooo nekadar ateş yapmış öyle.geçmiş olsun ya çok çıkmış ateşi yavrum benim ya.hiç bilmiyordum bak canım bunları sağol bende dru ma bi diyeyim bize sağlık ocağından verdiler hiçte uyarmadılar.göktuğun hafif bi ateşi çıktı geçti.

ya bu kan yani demir şurubunu göktuğ hiç sevmedi bende uyku arasında emzirmeden önce veriyorum aç karnına daha çok işe yarar dedi sağlık ocağındaki ebe.ağzını nasıl buruşturuyo hiç bakmadm tadına dil ucuyla ama demir kokuyo resmen.iğrenç yaaaa

iyi geceler kızlar
bugün hiç fırsat bulamadım nete girmeye ev işi çarşı pazar derken bide pazardan aldıklarımı yerleştirdim buzluğa iftarlık bişeyler koydum sarma yaptım ee yoruldum tabi
bide kızlarya bugün oğlum öyle korkuttu ki beni banyo yaptırayım dedim 2 dk çıktım odadan suyu açmaya
bi döndüm koyduğum yer köşe takımın geniş kısmıydı ve başıda duvar tarafındaydı perdeyle oynuyordu nasıl yapmışsa koltukla duvarın arasına yüzüstü düşmüş nasıl geri geri gitti ve nasıl o kadar küçük bi araya düştü hiç anlamadım ama odaya döndüm ses var ama bebek yok nasıl korktum anlatamam yavrum oda korkmuştu baya ağladı sonra hemen duşa soktum baktım bi yerinde bişey varmı giydirip hastaneye götürdüm çok şükür bişey çıkmadı ama ömrümden ömür gitti resmen

canımya çok geçmiş olsun idile ne kadar korkmuşsundur tahmin edebiliyorum
rabbim korusun yavrularımızı
verdiğin bilgiler içinde çok sağol
bizim doktorumuz mamayla beslendiği için başlatmadı kan damlasına mama da yeteri kadar demir var dedi

geçmiş olsun canım bizde ateşlenmedik çok şükür inşallah ateşlenmez utkucum
opuyorumnanaktan çok saol canım.. 36.5 du en sın ama inş. çıkmaz gece boyunca. seninde ataman olur inş. istediğin gibi olur..
oooo maşallah utkuya.fotolardan belli zaten.
inşallah ateşsiz geçer.bizmki 17sine.ben 11 sanıyodum.
bizde bi atlatsaydık aşıyı.kardeşinle bol vakit geçirmeler canım.,
.
çok saol fundacım.. opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan çok saol tatlım.. inş. sizden de güzeell haberler bekliyoruzz...
maşallah utkuya boya vermiş kiloları uzun boylu poslu olcak ohh maşallah allah kavuştursun tekrardan canım ohh zaten ilgi bekliyorlar artık sev sev benim yerimede
opuyorumnanaktan çok saol hacercim..
:teselli: kıyamammm.. canım yaa.. sen bi izne gel atlayıp ucağa bende gelcem kutsal topraklarınıza inşallah... toprağın denizle konuşuyoruz bu konuyu bakalım.. kocişe de çıtlattım.. en büyük kk çıkartması olur valla.. bursa dan adanayaa yada mersinee..
çook geçmiş olsun tatlım.. bizde sabah olduk.. dün sayılır artık :) sık sık ölçüyorum ama en son 36.5 du.. sizin bayaa çıkmış kuzum yaa.. iyi hadi düşmüş şükür.. bacağı da geçicektir tatlım üzülme..
jaleciim.. canım çok büyük geçmiş olsun.. aman bişeyi yokmuş paşanın çok şükür... Allah korumuş canım benim yaa.. Allah beterinden saklasın canım..

ay sana dıyecek bısey bulamıyom sıkıcı gercekten ben elısı fılan yapıyorum bılıyosan sanada tavsıye ederım gercı sen okumus gadınsın okumuslar pek bılmezler elısı yapmayı ya
bızım köyde adet sen çagırırsın gelır mısafıe o neymıs öle padır kuldur bız sıze iftara gelıyoz bebelı böcuklu kadına ne manyaklık ya yap bı bulgur pılavı daya sanada süt olar canım çektıde bugun dersin töbe töbe
yav ramazanın tek zor yanı da bu haaa hergün bi yemek uydur, bi de tonla misafir... eee ben mardinli adam elazığlı olunca aşiret usulü çalışıyoz...
zaten kadınları kocatan bugun ne pişireyım
yemegın adı olduktan sonra yapmakta ne var
ben uyarmıstm fılız senı nazar degcek kıza dıye al sana saftırık dıye dıye bebeyı ne hale getırdın bak bakalım saftırık kımmıs
geçmıs olsun allah saglıkta kavustursun
ay aman dıkkat ılk bebesınız ya sızın yanınızda o kadar hareket etmezler ben sızı 2 aydan son ra yalnız bırakmayın dıye uyarmıstım kızlar aklıma gelmısken ana kucagını bıle kotugun ustun e koymuyorum ben artık devırır fılan allah korusun neyse bununla gecmıs olsun

evet cok buyuk çıkartma olur ankarayada beklerız bı ara

kızlar aleyna halasına gıttı salıdan berı yok
dun yıgenlerım geldıler 10 13 yaslarındalar
sözde bennuyu sevecekler bende dedımkı onlar bakar ben iş yaparım bırazz patlıcan kızarttım koydum buzluga neyse kızı yıkayım hem onlarda görmek ıstedıler banyo yaparken altının bezını actık hava alsın dıye bır uyudu 1 saate yakın sonrra uyandı ustunu soyduk bı baktım uyuyor neyse yatırdık çırılçıplak ve aç nerdeyse 1 saate yakında orda uyudumu bı işede el atamıyorum ha uyanacak ha uyanacak dıye neyse uyandı aldım banyoya gıydırdım yatagın ustune koydum yuzustu dınlensın dıye bu seferde orda uyuyakaldı pedıtus surup verıyorum ya uyku yapıyo
asıda vuruldu babası geldı hala tık yok aç aç uyuyo
bı ara uyandı bu seferde uyku saatı gelmıstı 20 dak zor durdu uyanık
gece 1 bucukta uyandııım uyanmısken bıseyler yıyım dedım bzaten zor gelıyo kalkması
o saatten berı bennu hanım zırıl zırıl karnı aç emıp duruyo babası gıderken uyandı uyumak emmek ıstemıyo bende aldım gekdım buraya popişide açtık hava alsın dıye parmak agzında oyuncaklar ve dıslık yerde yayıyo bkalım sımdı yatarız gerı belkı kalkana kadar vakıt gecer çabuk aksam olur
yanı dun bı ıs yapamadık bebeye bakcak adam varkene

merhaba kızlarrr
sabahtan nasıl uykum vardı anlatamam ama bebişim sağolsun sabahın köründe kalktı yine ağlamıyorda ama çenesi hiç durmuyor bide çığlık çığlığa
sabah sabah bi ton ütü yaptım nasıl ter içinde kaldım anlatamam
iftardan sonra hiç halim olmuyor gündüzde felaket sıcak oluyor ama sabahında pek farkı yok

refiyecim çok geçmiş olsun canım geçmişe bakamadığım için bilmiyordum aşınızı
maşallah utkuya da
çok sağol canım ömrümden ömür gitti valla ama çok şükür bişey yok
rabbim korusun hepimizin evlatlarını
meltemcim bende çok dikkat ediyordum normalde de odan çıkınca yere mindere koyuyorum ama bi anlık dikkatsizlik işte
bennu da ne kadar uyumuş öyle ama yavrum ilaçlardan sersem olmuştur

herkeze günaa yydınnnnn

merhaba hayriyecim

aa aşk olsun olurmu bizi unutacanmı kıznın arkadişlerini
bu çocuk huy değiştirdi yav. 3 ay melek olan oğlanın içine canavar kaçtı. hah yattı diyom dönüp popomu çıkıyom ciyaaaakkkk. eee koca popo gizli gizli çıkmıyoo odadan farkediyoo bücür tabeee...
filiz doğru söylüyor valla siz çok söylediniz ayy duruyo falan bak şimdi popoyu görünce ağlıyor olmasın canım korkudan olmasın koca popo ona ne şekilde görünüsa :):):)
olsun canım misafir berekettir hele ramazanda gelen misafir ne güzel işte ama insan çok yoruluyor ben kendimize bile yemek yaptığımda yoruluyorum her akşam
yav ramazanın tek zor yanı da bu haaa hergün bi yemek uydur, bi de tonla misafir... eee ben mardinli adam elazığlı olunca aşiret usulü çalışıyoz...
he yaa ne zor yaa düşünüyorum nyseki şu yemek siteleri va bakıp ne yapacağına karar verebiliyosun yeterki evde malzeme olsun bizede çok misafir gelir canım nerdeyse hergün
geçmiş olsun canım bu aşı ateş yapmıyomuş dediler bide bak yapıyomuş bende haftaya gidecem en iisi gitmeden şurup içireyim
ayy yazık yaa yusufa şimdi ne korkmuştur sende oda artık dönüyolr bir anlık bile yaalnız kalmaya gelmiyor bak beniki seninkinden ufak ama benimki bile yerinde durmuyor kanepenin ucunda yakaladım bi defa dahada ben yokken yerde yatırdım

adana çıkarmasımı bunu duymamıştım güzel olur herkes ortada buluşur olurmuki ??

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese....

oy çok geçmiş olsun canım ya.çok korkuyorum bende düşer diye çok paniklerdm sanırım ama uyutmamak lazımmış bu durumlarda gözlerine falan dikkat etmek gerekimiş kayma olmaması gerekirmş.

sana bunları yazarken bi taraftan senin yazdıklarınıu göktuğa okuyorm masal gibi mızıranıyo birazda sustu ama şimdi gene başladı

slm kızlar....ben,m kadar anacı kimse olamaz valla gee burdayım ....anamın evinin bir odasını boşlatıp yerleşsem ne süpper olcak ama :)))

jalecim gecmiş olsun allah bir daha yasatmasın çok zor bilirim aman bişi olmamış allahtan valla ama insana onun korkusu yeter inan ki,bide vicdanı yetiyo neden yaptım bırakmasamaydım diye......

refişşşş;demek taaa adanalara gidivercen de bi istanbula glmek çok mu zor yawww,burayada bekleriz bacım valla....

filizzz;demek orda canın sıkkın haklısın tatllım nediym sen oturmuycanda pc basında kim oturcak gurbet ellerde benim kardeşim daha pc basına otıurmadı 24 saat gecti şaka gibi,halbuki burda wc ye bile onunla giderdi hahahaha:))))))

hacercm ben çok severm misFİR HELE RAMAZANDA SOFRA KURUP BOL MİSAFİR AĞIRLAMAYA BAYILIRIM GÖRÜMCEMLER BİRAZ EMRİVAKİ YAPAR GİBİ OLDULAR.......BENİM ÇOCUĞUM VAR KENDİMİZE BİLE ZOR SOFRA KURUYORUM BAZEN KAYINVALİDEM KÖYDE KAYINPEDER VE GÖRÜMCEM BURDA GÖRÜMCEM ANCAK İFTARA YETİŞİYO YEMEK YAPANLARIDA YOK YANİ

fundacım canım işin zor valla...
neden zor biliyormusun arada gerginlik olan insanlara bişiler yapmak ,benim içimden gelmez elim kalkmaz
birde olayın içinde emrivakilik varsa tamam,ogun benim suratımdan anlaşılır zaten
hem bebeli kadına kim geliyo öle,birde görümcen demi ben yaparım demesi gerek nerdeee,''görümce göreyim seni öldünce '' derler hahhahhah

özgeciğim valla yaşadıklarımı az çok biliyosun içinden geliyomu de gelmiyo ama eşimin ailesi ne yaptılarsa nasıl davrandılarsa öyle bi karşılık görüyolar tutupta çok özenli bi sofra zaten kuramam onların benim için değerleri zaten hak ettikleri kadar var.eşimde bazen okuyo bunları ama zaten kendiside biliyo.bak 2 akşamdr göktuğ erken yatıo iftar vakti uyumuş oluyo şimdi belki onu bile sorun etcekler benim çocuğum diyorum ben bi alışkanlığı var o kadar.düşünsene oğlum 1.5 aylıkken bunu bile sorun etmişler neden hep uyuyomuş onlar gelince oğlum uyutuyormuşum falan........ahhhhhh özge kim bizim ailemiz gibi olabilirkiiiiii

neyse ben çıkıyorum kızlar bye

vallacanım daha önce yazdıklarını okumuştum.bırak yemeği eve aldığına şükretsinler.

sorma tatlımyaa şimdiye kadar hiç ağlamadığı kadar ağladı yavrum
yusufta hiç durmuyordu yerinde ama koyduğum yerden nasıl düştü hala anlayabilmiş değiliz
sağol fundacımm bende hemen ılık duşa soktum sonrada hastaneye götürdüm çok şükür bi sıkınntı yokmuş ama bu korku yetti tabi bana
aman git tabi canımyaa annenin evi kim karışır
çok sağol canım aynen bende o kadar kötü oldumki
önceden mızırdansa da işimi yapardım şimdi bi dk bile yalnız bırakmıyorum
canımcım benimde en nefret ettiğim şey emrivakilerdir
geçen sene ramazanda aynısını görümcem yapmıştı bana da iftara 2 saat kala haber veriyor gecede sende kalacağız demişti bide . ağlaya ağlaya yemek yaptığımı biliyorum çünkü o gün midem çok kötüydü ve hep yataktaydım ama iftarda ağırladım sahurda ağırladım ne oldu şimdi bi laf çıkarmış neymiş o gün iftara geç geldi diye ben assolistler geç gelir demiş mişim:) tamam söylesem kabul de öyle bi laf etmedim ki ve madem alınmışsın neden geceyi de bende geçirdin ?

canım benimyaa öyle haklısın ki

herkese slm merabalr.ben bu foruma yeni girdim ben de nisan annesiyim.bi oğlum var adı Doruk.bizim daha aşımıza var ama doruk dün ateşlendi doktora götürdüm boğazları kızarmış oğluşumun.antibiyotik verdi kullanıyoruz.bugün iyi ateşi yok ama mama yemiyo biberonla zaten emmiyo du mamayı da yemiyo.kaşık maması versem yiyio.napıcam ben ya mamayı yemicekmi artık kızlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…