lafa bak yav. memelekete donuler biri sangaya biri madrid e gitti... sankim biri konya ya biri urfaya yazar gibi.... eee Allah kavuştursun...
slm herkese off çok kötü bir gce ve günden sonra şimdi biraz rahatım
dün idile aşı yaptırdık gece 3 kadar hiç bişeyi yoktu o saatten sonrası kabustu bir uyandım yanıyo ateş 38,8 delirdim valla bir türlü düşmüyor soguk duş surup fitil banamısın demiyor sabaha kadar ateşten uyuyamadıda yavrum gözler baygın baygın içi çıktı aglamkatan sabah hemen dra götürdük muayene falan derken sabah yine surup verdim eve geldigimde 37,9 du yavaştan düşmeye başlamış bu arada sürekli duş derken uykusuzluktan iice mahvoldu çocuk sonra fitil verdim yine biraz düştü derken duş aldıra aldıra nihayetinde 37e düştü şimdi mşıl mışıl uyuyor şükür ki 36,5 ateşi birde aşı yaptıkları bir bacağı biraz şişmiş ve kızarıklık var inş. o da gecer canım kızım ya
bu arada özgecim söledimmi hatırlamıyorum kardeşinle allah kavuştursun cnm
hee bi de bu arada kan ilacı başlıycan ateş normale dönünce dedi drmuz ateşliyken sakın vermeyin bunu her dr sölemez sonra daha çok ateş olur dedi kesinlikle ateşi oldugu günler yok dedi birde daha çok işe yaramasını istiyosan damlayı vermeden önce birkaç damla limon sık çay kaşığına önce onu içir sonra damlayı ver etkisini artırır dedi limon c vitamini oldugu için sizlerle paylaşmak istedim dru söylemeyen arkadaşlar varsa belki işinize yarar
bu arada annemelrdeyim birkaç gün burda kalcam eşim zonguldak a fındıka gitti özleşcez biraz annem evime çok yakın ama evde tek kalmak istemedim
slm herkese off çok kötü bir gce ve günden sonra şimdi biraz rahatım
dün idile aşı yaptırdık gece 3 kadar hiç bişeyi yoktu o saatten sonrası kabustu bir uyandım yanıyo ateş 38,8 delirdim valla bir türlü düşmüyor soguk duş surup fitil banamısın demiyor sabaha kadar ateşten uyuyamadıda yavrum gözler baygın baygın içi çıktı aglamkatan sabah hemen dra götürdük muayene falan derken sabah yine surup verdim eve geldigimde 37,9 du yavaştan düşmeye başlamış bu arada sürekli duş derken uykusuzluktan iice mahvoldu çocuk sonra fitil verdim yine biraz düştü derken duş aldıra aldıra nihayetinde 37e düştü şimdi mşıl mışıl uyuyor şükür ki 36,5 ateşi birde aşı yaptıkları bir bacağı biraz şişmiş ve kızarıklık var inş. o da gecer canım kızım ya
hee bi de bu arada kan ilacı başlıycan ateş normale dönünce dedi drmuz ateşliyken sakın vermeyin bunu her dr sölemez sonra daha çok ateş olur dedi kesinlikle ateşi oldugu günler yok dedi birde daha çok işe yaramasını istiyosan damlayı vermeden önce birkaç damla limon sık çay kaşığına önce onu içir sonra damlayı ver etkisini artırır dedi limon c vitamini oldugu için sizlerle paylaşmak istedim dru söylemeyen arkadaşlar varsa belki işinize yarar
bu arada annemelrdeyim birkaç gün burda kalcam eşim zonguldak a fındıka gitti özleşcez biraz annem evime çok yakın ama evde tek kalmak istemedim
opuyorumnanaktan çok saol canım.. 36.5 du en sın ama inş. çıkmaz gece boyunca. seninde ataman olur inş. istediğin gibi olur..geçmiş olsun canım bizde ateşlenmedik çok şükür inşallah ateşlenmez utkucum
çok saol fundacım.. opuyorumnanaktanoooo maşallah utkuya.fotolardan belli zaten.
inşallah ateşsiz geçer.bizmki 17sine.ben 11 sanıyodum.
bizde bi atlatsaydık aşıyı.kardeşinle bol vakit geçirmeler canım.,
.
opuyorumnanaktan çok saol tatlım.. inş. sizden de güzeell haberler bekliyoruzz...refiye kardescegzinlesin demek ohh ohh ne guzel .. bu arada utkunun kilolar enine degil boyuna gidiyor ne guzel uzun olacak desene bizde cok sukur yarin gidiyoruz 2 aydann sonra millet ohh ne guzel haftada bir saglik ocaginda bizde 2 aya bir simdi 3 ay olacak yani kasimin ortasina kadar dr filan yok bize nasil is buya medeniyetin tam ortasinda . bizim koyde bile garilar ayda bi sehre iniyor insaf ya
opuyorumnanaktan çok saol hacercim..maşallah utkuya boya vermiş kiloları uzun boylu poslu olcak ohh maşallah allah kavuştursun tekrardan canım ohh zaten ilgi bekliyorlar artık sev sev benim yerimede
:teselli: kıyamammm.. canım yaa.. sen bi izne gel atlayıp ucağa bende gelcem kutsal topraklarınıza inşallah... toprağın denizle konuşuyoruz bu konuyu bakalım.. kocişe de çıtlattım.. en büyük kk çıkartması olur valla.. bursa dan adanayaa yada mersinee..hayat SIKICI benim icin hep ayni seyler heralde diyorum haaytimin hic bir doneminde boyle internet bagim,isi olmadim ve hic bir doneminde de olamam bi gideyim memeleketime aksamdan aksama 1 saat girecegim vallahi gormek bilesitemiyorum artik ama iste SIKINTIDAN ne yapayim baska tv de yok varde hep gavur kanallari ev isi de yok cabucak bitiyor cocukta uyuyor goca desen iskolik olmus arkadaslarim hep disarlarda beni de cagirilyolar ama bebekle cesaret edemiyorum en samimi arkadaslarimda zaten ayrildi burdan memelekete donuler biri sangaya biri madrid e gitti:sinifsinif: offf patilicccccccccccccimmmmm
çook geçmiş olsun tatlım.. bizde sabah olduk.. dün sayılır artık :) sık sık ölçüyorum ama en son 36.5 du.. sizin bayaa çıkmış kuzum yaa.. iyi hadi düşmüş şükür.. bacağı da geçicektir tatlım üzülme..slm herkese off çok kötü bir gce ve günden sonra şimdi biraz rahatım
jaleciim.. canım çok büyük geçmiş olsun.. aman bişeyi yokmuş paşanın çok şükür... Allah korumuş canım benim yaa.. Allah beterinden saklasın canım..iyi geceler kızlar
bugün hiç fırsat bulamadım nete girmeye ev işi çarşı pazar derken bide pazardan aldıklarımı yerleştirdim buzluğa iftarlık bişeyler koydum sarma yaptım ee yoruldum tabi
bide kızlarya bugün oğlum öyle korkuttu ki beni banyo yaptırayım dedim 2 dk çıktım odadan suyu açmaya
bi döndüm koyduğum yer köşe takımın geniş kısmıydı ve başıda duvar tarafındaydı perdeyle oynuyordu nasıl yapmışsa koltukla duvarın arasına yüzüstü düşmüş nasıl geri geri gitti ve nasıl o kadar küçük bi araya düştü hiç anlamadım ama odaya döndüm ses var ama bebek yok nasıl korktum anlatamam yavrum oda korkmuştu baya ağladı sonra hemen duşa soktum baktım bi yerinde bişey varmı giydirip hastaneye götürdüm çok şükür bişey çıkmadı ama ömrümden ömür gitti resmen
ay sana dıyecek bısey bulamıyom sıkıcı gercekten ben elısı fılan yapıyorum bılıyosan sanada tavsıye ederım gercı sen okumus gadınsın okumuslar pek bılmezler elısı yapmayı yahayat SIKICI benim icin hep ayni seyler heralde diyorum haaytimin hic bir doneminde boyle internet bagim,isi olmadim ve hic bir doneminde de olamam bi gideyim memeleketime aksamdan aksama 1 saat girecegim vallahi gormek bilesitemiyorum artik ama iste SIKINTIDAN ne yapayim baska tv de yok varde hep gavur kanallari ev isi de yok cabucak bitiyor cocukta uyuyor goca desen iskolik olmus arkadaslarim hep disarlarda beni de cagirilyolar ama bebekle cesaret edemiyorum en samimi arkadaslarimda zaten ayrildi burdan memelekete donuler biri sangaya biri madrid e gitti:sinifsinif: offf patilicccccccccccccimmmmm
bızım köyde adet sen çagırırsın gelır mısafıe o neymıs öle padır kuldur bız sıze iftara gelıyoz bebelı böcuklu kadına ne manyaklık ya yap bı bulgur pılavı daya sanada süt olar canım çektıde bugun dersin töbe töbeyarın iftara sevgili görümcem ve kayınpederm gelcekmş halbuki ben yarınlık bize göre yemeğimi yapmıştm ve öğleden sonra arkadaşa gitcektm çayaaaaa.napcam ya yemeklik bişey de yok artık oğlu düşünsünnnnnnnnnnn
zaten kadınları kocatan bugun ne pişireyımyav ramazanın tek zor yanı da bu haaa hergün bi yemek uydur, bi de tonla misafir... eee ben mardinli adam elazığlı olunca aşiret usulü çalışıyoz...
ben uyarmıstm fılız senı nazar degcek kıza dıye al sana saftırık dıye dıye bebeyı ne hale getırdın bak bakalım saftırık kımmıskizim senle biz cok gevezelik ettik vay efendim yataga attimmiydi hemen uyur vay efendim gece hic uyanmaz vay hic aglama nedir bilmez alll iste iyi oldu bize bizimkide bi huysuzlandi hele aksam yatmadan once afedersin kicini yirtiyor ortada ne var onuda anlamiyorum bu kadar yirtinacak banyodan sonra uzerini giydirene kadar nefesi kesliene kadar agliyor deli dumrul sempatiksalakcinni
geçmıs olsun allah saglıkta kavustursunslm herkese off çok kötü bir gce ve günden sonra şimdi biraz rahatım
ay aman dıkkat ılk bebesınız ya sızın yanınızda o kadar hareket etmezler ben sızı 2 aydan son ra yalnız bırakmayın dıye uyarmıstım kızlar aklıma gelmısken ana kucagını bıle kotugun ustun e koymuyorum ben artık devırır fılan allah korusun neyse bununla gecmıs olsuniyi geceler kızlar
bugün hiç fırsat bulamadım nete girmeye ev işi çarşı pazar derken bide pazardan aldıklarımı yerleştirdim buzluğa iftarlık bişeyler koydum sarma yaptım ee yoruldum tabi
bide kızlarya bugün oğlum öyle korkuttu ki beni banyo yaptırayım dedim 2 dk çıktım odadan suyu açmaya
bi döndüm koyduğum yer köşe takımın geniş kısmıydı ve başıda duvar tarafındaydı perdeyle oynuyordu nasıl yapmışsa koltukla duvarın arasına yüzüstü düşmüş nasıl geri geri gitti ve nasıl o kadar küçük bi araya düştü hiç anlamadım ama odaya döndüm ses var ama bebek yok nasıl korktum anlatamam yavrum oda korkmuştu baya ağladı sonra hemen duşa soktum baktım bi yerinde bişey varmı giydirip hastaneye götürdüm çok şükür bişey çıkmadı ama ömrümden ömür gitti resmen
opuyorumnanaktan çok saol canım.. 36.5 du en sın ama inş. çıkmaz gece boyunca. seninde ataman olur inş. istediğin gibi olur..
çok saol fundacım.. opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan çok saol tatlım.. inş. sizden de güzeell haberler bekliyoruzz...
opuyorumnanaktan çok saol hacercim..
:teselli: kıyamammm.. canım yaa.. sen bi izne gel atlayıp ucağa bende gelcem kutsal topraklarınıza inşallah... toprağın denizle konuşuyoruz bu konuyu bakalım.. kocişe de çıtlattım.. en büyük kk çıkartması olur valla.. bursa dan adanayaa yada mersinee..
çook geçmiş olsun tatlım.. bizde sabah olduk.. dün sayılır artık :) sık sık ölçüyorum ama en son 36.5 du.. sizin bayaa çıkmış kuzum yaa.. iyi hadi düşmüş şükür.. bacağı da geçicektir tatlım üzülme..
jaleciim.. canım çok büyük geçmiş olsun.. aman bişeyi yokmuş paşanın çok şükür... Allah korumuş canım benim yaa.. Allah beterinden saklasın canım..
refiyecim çok geçmiş olsun canım geçmişe bakamadığım için bilmiyordum aşınızıopuyorumnanaktan çok saol canım.. 36.5 du en sın ama inş. çıkmaz gece boyunca. seninde ataman olur inş. istediğin gibi olur..
opuyorumnanaktan çok saol tatlım.. inş. sizden de güzeell haberler bekliyoruzz...
:jaleciim.. canım çok büyük geçmiş olsun.. aman bişeyi yokmuş paşanın çok şükür... Allah korumuş canım benim yaa.. Allah beterinden saklasın canım..
meltemcim bende çok dikkat ediyordum normalde de odan çıkınca yere mindere koyuyorum ama bi anlık dikkatsizlik işteay aman dıkkat ılk bebesınız ya sızın yanınızda o kadar hareket etmezler ben sızı 2 aydan son ra yalnız bırakmayın dıye uyarmıstım kızlar aklıma gelmısken ana kucagını bıle kotugun ustun e koymuyorum ben artık devırır fılan allah korusun neyse bununla gecmıs olsun
evet cok buyuk çıkartma olur ankarayada beklerız bı ara
kızlar aleyna halasına gıttı salıdan berı yok
dun yıgenlerım geldıler 10 13 yaslarındalar
sözde bennuyu sevecekler bende dedımkı onlar bakar ben iş yaparım bırazz patlıcan kızarttım koydum buzluga neyse kızı yıkayım hem onlarda görmek ıstedıler banyo yaparken altının bezını actık hava alsın dıye bır uyudu 1 saate yakın sonrra uyandı ustunu soyduk bı baktım uyuyor neyse yatırdık çırılçıplak ve aç nerdeyse 1 saate yakında orda uyudumu bı işede el atamıyorum ha uyanacak ha uyanacak dıye neyse uyandı aldım banyoya gıydırdım yatagın ustune koydum yuzustu dınlensın dıye bu seferde orda uyuyakaldı pedıtus surup verıyorum ya uyku yapıyo
asıda vuruldu babası geldı hala tık yok aç aç uyuyo
bı ara uyandı bu seferde uyku saatı gelmıstı 20 dak zor durdu uyanık
gece 1 bucukta uyandııım uyanmısken bıseyler yıyım dedım bzaten zor gelıyo kalkması
o saatten berı bennu hanım zırıl zırıl karnı aç emıp duruyo babası gıderken uyandı uyumak emmek ıstemıyo bende aldım gekdım buraya popişide açtık hava alsın dıye parmak agzında oyuncaklar ve dıslık yerde yayıyo bkalım sımdı yatarız gerı belkı kalkana kadar vakıt gecer çabuk aksam olur
yanı dun bı ıs yapamadık bebeye bakcak adam varkene
herkeze günaa yydınnnnn
aa aşk olsun olurmu bizi unutacanmı kıznın arkadişlerinihayat SIKICI benim icin hep ayni seyler heralde diyorum haaytimin hic bir doneminde boyle internet bagim,isi olmadim ve hic bir doneminde de olamam bi gideyim memeleketime aksamdan aksama 1 saat girecegim vallahi gormek bilesitemiyorum artik ama iste SIKINTIDAN ne yapayim baska tv de yok varde hep gavur kanallari ev isi de yok cabucak bitiyor cocukta uyuyor goca desen iskolik olmus arkadaslarim hep disarlarda beni de cagirilyolar ama bebekle cesaret edemiyorum en samimi arkadaslarimda zaten ayrildi burdan memelekete donuler biri sangaya biri madrid e gitti:sinifsinif: offf patilicccccccccccccimmmmm
filiz doğru söylüyor valla siz çok söylediniz ayy duruyo falan bak şimdi popoyu görünce ağlıyor olmasın canım korkudan olmasın koca popo ona ne şekilde görünüsa :):):)bu çocuk huy değiştirdi yav. 3 ay melek olan oğlanın içine canavar kaçtı. hah yattı diyom dönüp popomu çıkıyom ciyaaaakkkk. eee koca popo gizli gizli çıkmıyoo odadan farkediyoo bücür tabeee...
olsun canım misafir berekettir hele ramazanda gelen misafir ne güzel işte ama insan çok yoruluyor ben kendimize bile yemek yaptığımda yoruluyorum her akşamyarın iftara sevgili görümcem ve kayınpederm gelcekmş halbuki ben yarınlık bize göre yemeğimi yapmıştm ve öğleden sonra arkadaşa gitcektm çayaaaaa.napcam ya yemeklik bişey de yok artık oğlu düşünsünnnnnnnnnnn
he yaa ne zor yaa düşünüyorum nyseki şu yemek siteleri va bakıp ne yapacağına karar verebiliyosun yeterki evde malzeme olsun bizede çok misafir gelir canım nerdeyse hergünyav ramazanın tek zor yanı da bu haaa hergün bi yemek uydur, bi de tonla misafir... eee ben mardinli adam elazığlı olunca aşiret usulü çalışıyoz...
geçmiş olsun canım bu aşı ateş yapmıyomuş dediler bide bak yapıyomuş bende haftaya gidecem en iisi gitmeden şurup içireyimslm herkese off çok kötü bir gce ve günden sonra şimdi biraz rahatım
ayy yazık yaa yusufa şimdi ne korkmuştur sende oda artık dönüyolr bir anlık bile yaalnız kalmaya gelmiyor bak beniki seninkinden ufak ama benimki bile yerinde durmuyor kanepenin ucunda yakaladım bi defa dahada ben yokken yerde yatırdımiyi geceler kızlar
opuyorumnanaktan çok saol canım.. 36.5 du en sın ama inş. çıkmaz gece boyunca. seninde ataman olur inş. istediğin gibi olur..
:teselli: kıyamammm.. canım yaa.. sen bi izne gel atlayıp ucağa bende gelcem kutsal topraklarınıza inşallah... toprağın denizle konuşuyoruz bu konuyu bakalım.. kocişe de çıtlattım.. en büyük kk çıkartması olur valla.. bursa dan adanayaa yada mersinee..
çook geçmiş olsun tatlım.. bizde sabah olduk.. dün sayılır artık :) sık sık ölçüyorum ama en son 36.5 du.. sizin bayaa çıkmış kuzum yaa.. iyi hadi düşmüş şükür.. bacağı da geçicektir tatlım üzülme..
jaleciim.. canım çok büyük geçmiş olsun.. aman bişeyi yokmuş paşanın çok şükür... Allah korumuş canım benim yaa.. Allah beterinden saklasın canım..
iyi geceler kızlar
fundacım canım işin zor valla...
neden zor biliyormusun arada gerginlik olan insanlara bişiler yapmak ,benim içimden gelmez elim kalkmaz
birde olayın içinde emrivakilik varsa tamam,ogun benim suratımdan anlaşılır zaten
hem bebeli kadına kim geliyo öle,birde görümcen demi ben yaparım demesi gerek nerdeee,''görümce göreyim seni öldünce '' derler hahhahhah
özgeciğim valla yaşadıklarımı az çok biliyosun içinden geliyomu de gelmiyo ama eşimin ailesi ne yaptılarsa nasıl davrandılarsa öyle bi karşılık görüyolar tutupta çok özenli bi sofra zaten kuramam onların benim için değerleri zaten hak ettikleri kadar var.eşimde bazen okuyo bunları ama zaten kendiside biliyo.bak 2 akşamdr göktuğ erken yatıo iftar vakti uyumuş oluyo şimdi belki onu bile sorun etcekler benim çocuğum diyorum ben bi alışkanlığı var o kadar.düşünsene oğlum 1.5 aylıkken bunu bile sorun etmişler neden hep uyuyomuş onlar gelince oğlum uyutuyormuşum falan........ahhhhhh özge kim bizim ailemiz gibi olabilirkiiiiii
neyse ben çıkıyorum kızlar bye
sorma tatlımyaa şimdiye kadar hiç ağlamadığı kadar ağladı yavrumayy yazık yaa yusufa şimdi ne korkmuştur sende oda artık dönüyolr bir anlık bile yaalnız kalmaya gelmiyor bak beniki seninkinden ufak ama benimki bile yerinde durmuyor kanepenin ucunda yakaladım bi defa dahada ben yokken yerde yatırdım
adana çıkarmasımı bunu duymamıştım güzel olur herkes ortada buluşur olurmuki ??
sağol fundacımm bende hemen ılık duşa soktum sonrada hastaneye götürdüm çok şükür bi sıkınntı yokmuş ama bu korku yetti tabi banamerhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese....
oy çok geçmiş olsun canım ya.çok korkuyorum bende düşer diye çok paniklerdm sanırım ama uyutmamak lazımmış bu durumlarda gözlerine falan dikkat etmek gerekimiş kayma olmaması gerekirmş.
sana bunları yazarken bi taraftan senin yazdıklarınıu göktuğa okuyorm masal gibi mızıranıyo birazda sustu ama şimdi gene başladı
aman git tabi canımyaa annenin evi kim karışırslm kızlar....ben,m kadar anacı kimse olamaz valla gee burdayım ....anamın evinin bir odasını boşlatıp yerleşsem ne süpper olcak ama :)))
jalecim gecmiş olsun allah bir daha yasatmasın çok zor bilirim aman bişi olmamış allahtan valla ama insana onun korkusu yeter inan ki,bide vicdanı yetiyo neden yaptım bırakmasamaydım diye......
)
canımcım benimde en nefret ettiğim şey emrivakilerdirhacercm ben çok severm misFİR HELE RAMAZANDA SOFRA KURUP BOL MİSAFİR AĞIRLAMAYA BAYILIRIM GÖRÜMCEMLER BİRAZ EMRİVAKİ YAPAR GİBİ OLDULAR.......BENİM ÇOCUĞUM VAR KENDİMİZE BİLE ZOR SOFRA KURUYORUM BAZEN KAYINVALİDEM KÖYDE KAYINPEDER VE GÖRÜMCEM BURDA GÖRÜMCEM ANCAK İFTARA YETİŞİYO YEMEK YAPANLARIDA YOK YANİ
canım benimyaa öyle haklısın kiözgeciğim valla yaşadıklarımı az çok biliyosun içinden geliyomu de gelmiyo ama eşimin ailesi ne yaptılarsa nasıl davrandılarsa öyle bi karşılık görüyolar tutupta çok özenli bi sofra zaten kuramam onların benim için değerleri zaten hak ettikleri kadar var.eşimde bazen okuyo bunları ama zaten kendiside biliyo.bak 2 akşamdr göktuğ erken yatıo iftar vakti uyumuş oluyo şimdi belki onu bile sorun etcekler benim çocuğum diyorum ben bi alışkanlığı var o kadar.düşünsene oğlum 1.5 aylıkken bunu bile sorun etmişler neden hep uyuyomuş onlar gelince oğlum uyutuyormuşum falan........ahhhhhh özge kim bizim ailemiz gibi olabilirkiiiiii
neyse ben çıkıyorum kızlar bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?