ev halkının yoğun ısrarı üzerine güllaç yptım...
inşlh her zamanki gibi guzel olur beni utandırmaz....
ev haklı derken kuzeymı ıstedı
afıyet olsun nasıl yaptın anlatsana
kardesın aradımı nasılmıs
dur bugun temızlık yaptım geçmısı okumadınmı hayrıye calısıyo gelıyo bız evde oyuruyoz kokacaz nerdeyse banyouyu pırıl pıırl yaptım sankı hayrıye bakacak yavrum tamm ölçu ölçu tarıfını verhehe yaaa kuzeyin istemediği bir o kalmıştı zaten...
yok ya kocam tel açtı güllaç yap diyede...
evdekilerde pek sever benim bi aram yok...
kardeşimi sorma canım ya,sıpa ya gitti ama kavgamız bitmedi ...
memleket aşırı bile beni kırmayo başardı,aman evdekilere demedim şimdi bişi yoksa olay olur...
ben onun havaalanındaki fotolarını falan koydum faceye bana demezmi msj atıp olyı neden bukadar dramatik hale getirdin ne gerek vardı bence gereksiz falan filan,,,
yaw sana değer vermişiz demi,uğrasmışız amannn gençlik işte yuzden bende dunden beri aramıyorum hatasını anlasın...
bu arada hazır yufka güllacı alıyon kynamış şekerli sütle ıslatıtıp arasına ceviz serpip en üste gul suyu döküyorsun buzdolbına koyup soğutuyorsun bu kadar basit....
senin face ne oldu bakem
kızlar oğlum 2 gündür antibiyotik kullanıyo boğazları için ve bugün kakasını yaptı kırmızıydı bordo gibi bi değişik yani çok korktum.antibiyotiktendir diyo annemler falan ama başına gelen varmı acaba bana bianlatan olurmu aranızda?
kızlar oğlum 2 gündür antibiyotik kullanıyo boğazları için ve bugün kakasını yaptı kırmızıydı bordo gibi bi değişik yani çok korktum.antibiyotiktendir diyo annemler falan ama başına gelen varmı acaba bana bianlatan olurmu aranızda?
kızlar merhabalar nasılsınız umarım herkes iyidir.
geçmişe bakacak vaktim yok hastane yollarında koşturmaktan her işim aksadı.
kaandan haberleri vermeye geldim:)
malesef oğlumun sağlık karmaşası bitmiyor bir türlü o doktordan bu doktora geziyoz.
perşembe günü kan tahlilleri yapıldı. tiroit kan sayımı falan. kan tahlilinde düşük ve yüksek değerler vardı aklım başımdan gitti. cumada sonuçları doktorumuza gösterdik.
hafif bir kansızlık var ama doktorumuz üstünde durmadı. tiroit tahlilimizde t3 değeri yüksek çıktı. malum bende de kalıtsal tiroit hastalığı var. yeni adresimiz çocuk endokrinolojisi. doktorumuz bu işin uzmanı var ben üstlenmem tiroit tedavisini dedi. kafam çok karışık oğlumun herşeyi babasına çekmiş benden de ala ala hastalıkları almış
en çok korktuğum üzüldüğüm konu tiroit hormonları direk büyümeyi ve zeka gelişimini etkiler. ilaç verirlerde tiroit hormonlarını azaltırlarsa bebeğimin gelişimi geri kalır diye korkuyorum. ama fazla çalışması da iyi değil. offf offff bende 20 yaşımda çıkan hastalık oğlumu 4 aylıkken buldu kadere bakın.
doktorumuz pazartesi nöroloji doktoruyla kendisi konuşacak ona göre nöroloji tetkiklerine de devam edicez. küçücük çocuğa usg röntgen çektirdik. büyük ihtimalle tomografi ve sintigrafi de çekecekler. bahtsız yavrum benim tek suçu genetik olarak çürük bir anneye sahip olmak
bu arada oğluma siyah üzüm rendelemiştim 2 gün alerji yaptı. doktorumuz kırmızı meyveler daha alerjiktir fazla vermemeye alış dedi. yeni meyve vermeyi bıraktım 2-3 gündür. elma şeftali devam ediyoz. bugünde armut vericem:)
ve nihayet iyi bir haber: oğlum 2 haftada 450 gram almış. doktorumuz bu ay bana gelen bebekler hiç kilo almıyor sıcaklardan dedi. ayda 200 gramı zor buluyoz dedi. çok çok iyi dedi kilo alımı. kaptan kaan artık 7900 gram
ev halkının yoğun ısrarı üzerine güllaç yptım...
inşlh her zamanki gibi guzel olur beni utandırmaz....
meltemcim bende evde değilim annemdeyim canım....
evdede pek iş yaptığım sölenemez kuzey he kucak istıyo ama burdad yemek iş falan yapıyourm ...
ya hayriyecim nazar değcek maşallah sana tatlım valla onun gibi olamam ben ne diyim....
canım hazır gullaçı alıyorsun marketde hepiciği arkasında yazıyo bende ordan bakarak yaptım....
bu arada hadi yawww aç artık bi face hesabı sende
selam millet
hayatimda buyuk degisiklikler yapmaya karar verdim... Dogumda verdigim kilolari aldigimi ve butun gun internetin basina oturdugumu bir inretnet bagimlisi oldugumu surekli abur cubur yedigimi saclarimi hep topladigimi hic makyaj yapmadigimi pasakli dolastigimi ve en onemlisi eski halime geri donmek istedigimi farkettim
anlatacagim size planlarimi
kizcem uyandi bos vakitte yazarim zaten eskisi kadar sık giremeyecegim artik
hepinizi optum canlar
Kızlar Merhaba,
Benim kızımın kilo alma hızı az çıkınca doktor idrar tahlili verdi. iltahap varmış antibiyotik verdi. Fakat kızım antibiyotiği alınca kusuyor. Denedim denedim hep kustu çıkardı. Nasıl verebilirim bir önerisi olan var mı?
tesekkurler özge teyzesı tatılden berı kız kardesımlede konusmuyodum dun aksam ilkkkez gördübu arada bennu gercekten çok tatlı yediği yumurtaların hakkını vermiş vermiş valla maşlahı var tosuncuk....
ayy bide zilli bi kız bayıldım....
Benim görümcem hamarat Hayriye hanımdan ibret alsın, biraz da hanımlık öğrensin. Evde yalnız bile kalamıyor. Bebeğini yıkıyamıyor, korkuyor, anasını çağırıyor. Daha düne kadar iki büklüm kayınvalidem tutardı bebeğini o emzirmeye çalışırdı. Şimdi de çareyi sütünü sağıp sağıp biberonla vermekte bulmuş. Ayyy bugün kayınvalidedeydim. Onlar da oradaydı. Deli ettiler benii. Ama kaynanamda da kabahat. Sürekli o yapamaz, o edemez, bilemez diye yetiştirmiş kızını. Şimdi gelmiş 35 yaşına bi halttan anladığı yok. Özürlü gibi olmuş çıkmışsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?