2010 Nisan Anneleri

ev haklı derken kuzeymı ıstedı
afıyet olsun nasıl yaptın anlatsana
kardesın aradımı nasılmıs

hehe yaaa kuzeyin istemediği bir o kalmıştı zaten...
yok ya kocam tel açtı güllaç yap diyede...
evdekilerde pek sever benim bi aram yok...
kardeşimi sorma canım ya,sıpa ya gitti ama kavgamız bitmedi ...
memleket aşırı bile beni kırmayo başardı,aman evdekilere demedim şimdi bişi yoksa olay olur...
ben onun havaalanındaki fotolarını falan koydum faceye bana demezmi msj atıp olyı neden bukadar dramatik hale getirdin ne gerek vardı bence gereksiz falan filan,,,
yaw sana değer vermişiz demi,uğrasmışız amannn gençlik işte yuzden bende dunden beri aramıyorum hatasını anlasın...
bu arada hazır yufka güllacı alıyon kynamış şekerli sütle ıslatıtıp arasına ceviz serpip en üste gul suyu döküyorsun buzdolbına koyup soğutuyorsun bu kadar basit....
senin face ne oldu bakem

kızlar oğlum 2 gündür antibiyotik kullanıyo boğazları için ve bugün kakasını yaptı kırmızıydı bordo gibi bi değişik yani çok korktum.antibiyotiktendir diyo annemler falan ama başına gelen varmı acaba bana bianlatan olurmu aranızda?

dur bugun temızlık yaptım geçmısı okumadınmı hayrıye calısıyo gelıyo bız evde oyuruyoz kokacaz nerdeyse banyouyu pırıl pıırl yaptım sankı hayrıye bakacak yavrum tamm ölçu ölçu tarıfını ver

bısey olmaz sen gelde bennunun yedıklerınden kakasındakılerı gör annen dogru sölemıs
kafana takma

kızlar bennunun resmı nasıl degıstıremmı
özge sen gördunmu kızımın nısan bebeklerındekı resmını herkes görsun bıkınılıyı sılcemde

öncelikle gecmiş olsun canım...
benim oğlumda hastaysa ve ilaç kullanıyorsa kakası rengi fark ediyor ve bu durum kan damlası kullandığında da böle bi tuaf oldu değişik bir renk...
yediğinden veya bnim yediğim bişiyden de hemen kakası fark ediyr amasen gene doktora sor istersen canım için rahat etsin

meltemcim bende evde değilim annemdeyim canım....
evdede pek iş yaptığım sölenemez kuzey he kucak istıyo ama burdad yemek iş falan yapıyourm ...
ya hayriyecim nazar değcek maşallah sana tatlım valla onun gibi olamam ben ne diyim....
canım hazır gullaçı alıyorsun marketde hepiciği arkasında yazıyo bende ordan bakarak yaptım....
bu arada hadi yawww aç artık bi face hesabı sende

canım geçmiş olsun kaancık a inş. hiç bişeycik olmaz aklına kötü şeyler getirme kaan şimdiden zehir gibi bu arada maaş. ona kilosu ne güzel

ev halkının yoğun ısrarı üzerine güllaç yptım...
inşlh her zamanki gibi guzel olur beni utandırmaz....

ohh ohh hamarat hatun ellerine sağlık afşyet olsun

geçmiş olsun canım antibiyotiktendir herhalde ama isteren için rahat etsin diye bi druna sor

sana özelden msj attım
bak

Selam millet

hayatimda buyuk degisiklikler yapmaya karar verdim... dogumda verdigim kilolari aldigimi ve butun gun internetin basina oturdugumu bir inretnet bagimlisi oldugumu surekli abur cubur yedigimi saclarimi hep topladigimi hic makyaj yapmadigimi pasakli dolastigimi ve en onemlisi eski halime geri donmek istedigimi farkettim

anlatacagim size planlarimi

kizcem uyandi bos vakitte yazarim zaten eskisi kadar SIK giremeyecegim artik

hepinizi optum canlar

fılız sen delırdınmı özlerız bız senı makyajını yap gır gözler guzel görsun

bu arada bennu gercekten çok tatlı yediği yumurtaların hakkını vermiş vermiş valla maşlahı var tosuncuk....
ayy bide zilli bi kız bayıldım....

mrb hanımlar bebişleri hasta olanlara çok geçmiş olsun onların hastalanması insanı çok üzüyo sağlıklı olsunlar inş.
bizde bu gün doktora gittik geçen ay gitmemiştim 2 ayda 700 gr almış bebeğim çok üzüldüm sadece emiyordu sanırım yetmemiş ama ağlamasıda yok.doktor idrar tahlili, istedi ama yaptıramadık 4 saat bekledik olmadk o naylon gibi şeye yapamadı bir türlü hep beze gitti eve getirdim yaptırıp götürücem ama olmuyor nasıl yapıcam ya

arkadaşım idrarı nasıl alabildin ya biz yapamadık

Benim görümcem hamarat Hayriye hanımdan ibret alsın, biraz da hanımlık öğrensin. Evde yalnız bile kalamıyor. Bebeğini yıkıyamıyor, korkuyor, anasını çağırıyor. Daha düne kadar iki büklüm kayınvalidem tutardı bebeğini o emzirmeye çalışırdı. Şimdi de çareyi sütünü sağıp sağıp biberonla vermekte bulmuş. Ayyy bugün kayınvalidedeydim. Onlar da oradaydı. Deli ettiler benii. Ama kaynanamda da kabahat. Sürekli o yapamaz, o edemez, bilemez diye yetiştirmiş kızını. Şimdi gelmiş 35 yaşına bi halttan anladığı yok. Özürlü gibi olmuş çıkmışsempatiksalakcinni

bu arada bennu gercekten çok tatlı yediği yumurtaların hakkını vermiş vermiş valla maşlahı var tosuncuk....
ayy bide zilli bi kız bayıldım....
tesekkurler özge teyzesı tatılden berı kız kardesımlede konusmuyodum dun aksam ilkkkez gördü
ekım dogumlu kızı 8 bucuk kıloymus bana ne yedırıyon fıl gıbı yapmıssın bebeyı dıyo

ay ben evvelsı gun 2 kez yıkaım bennuyu koynuna seftalı damladı kokacak dıye
ne insanlar var yarabbım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…