2010 Nisan Anneleri

evet canım bizim beyin :) sahurunu yaptırdım kızında karnını doyurdum ikiside uyudu benim uykum kaçtı bende oturuyom öle...
eşim en büyük sevabı sen k kazanıyorsun evdeki tüm açları doyuruyorsun diyoo:)))

sizin orda gündüz sanırım?

Buna rağmen dr nasıl mama takviyesi gerekmez dedi. Hayret. Bence iyice araştır. Mama ya da ek gıdayı. Allah korusun gelişim geriliği olur bebeğindeeyvahedigeldismile

ne gelisme geriligi kiz allah korusun gayet normal ama ben normal degil sisko olmasini istoyorum eheheheheh:):)))

canim sana yazdim sonra cikmak zorunda kaldim sizde sahur zamani burda aksamuzeri oluyor aksam yeni basliyor diyelim alacakaranik yani :))))

Allah kabul etsin diyelim o vakit ...

ne gelisme geriligi kiz allah korusun gayet normal ama ben normal degil sisko olmasini istoyorum eheheheheh:):)))

Ne biliim yaa.Yanlış anlama ama bizim doktor daha bir haftalıkken kilosunu az buldu diye mama takviyesi yaptırmıştı. 15 günde doğum kilosunu geçmesi gerek, donuk zekalı olur(yani yaşıtlarına göre daha geç kavrarmış)felan dedi yani. Tabii ben mama çok az vermiştim. Ozamanlar yeterli ememiyor diye pompayla çekip çekip dayamıştım anne sütünü:))

kızlar gunaydın
bennu hanım 7 30 da dıktı benı ayaga ay normalde uyur 9 lara 10 lara kadar sımdıde uyusa ne var sankı ttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 12 bucuk saat var iftara gecermı zaman sımdı
manyak bebe

hacercim ya işte oyuncaklarını herşeyini kaynatılmış su ile yıkıyorum.herşeyini ütülüyorum.sakınan göze çöp batarmış.
çok şükür hafif geçriyor.
keyfi yerinde yani maşallah.ama işte yine de üzülüyorum.

antibiyotikler acı oluyor ya ondan içemiyolar kusuyolar.parmağını yanağına koy gerdir.
böylece ağzını kapatamaz.

yurdagülcüm sağol canım.

sağol meltemcim.

maşallahın var kızz.
ben de 22 yaşında sonra öğrendim elişi yapmayı.şimdi her iş gelir elimden.karstayken 25 çeşit atkı örmüştüm:)

kızlar kızkardeşim denizli PDR öğretmenliğini kazandı.eskişehir bekliyodu gelmedi.
bu sene sayısalcılara pdr yazma hakkı vermişler.
ne saçmalık ya.bu devletin herşeyi saçma zaten.neyse gene istediği bölüme gidecek.
en küçük kardeşimde fen lisesini kazandı.
Allah ım işallah bizim yvrularımızında iyi yerlere geldiğini gösterir inşallah.

amın amın rabbım emeklerını ve bızım emeklerımızı bosa cıkartmasın pd r ney demek arkadsım acarmısın bırazcık
fundacımŞenizlülülülülülü

amın amın rabbım emeklerını ve bızım emeklerımızı bosa cıkartmasın pd r ney demek arkadsım acarmısın bırazcık
fundacımŞenizlülülülülülü

canım eğitim fakültesi psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğretmenliği.yani rehber öğretmen kısacası.

taksit taksit yazıyorum ama hamile dilmşim.dün regl oldum.ama korktum gerçekten:)

jalecim çok geçmiş olsun ya.hareketlendiler iyice.böle düşünce de aklı başından gidiyor insanın.çok şükür iyiymiş önemli olan o.öksürüğüd de geçer inş.en kısa zamanda.

yurdagülcüm aşıdan idilin ateşi çıkmış.geçmiş olsun ya.çok zor geçmişti o gece .şimdi daha iyiidr eminm.

buketcim inşallah emmeye başlar yavrun ya.stres yapma ki bebeğin de etkilenmesin.

filizcim derinin kilosu gayet iyi bence.minyon olacak belli.

ayşegülcüm hasta olmuşsun.geçmiş olsun.

taksit taksit yazıyorum ama hamile dilmşim.dün regl oldum.ama korktum gerçekten:)

oh oh gözlerın aydın
rehber ögretmelıkte revaçta artık neyse haklarında hayırlısı
sabah sabah kımsecıkler yok
bennu hanım elını eme eme uyuyakaldı madem uyuycaktın benı nıye uyandırdın bende bıraz iş bıraz laptop gıdıyom işte
bulasıklarımı yıkadım makıneye camasır attım evı supurcem bugun
bakalım becerebılırsem
bıde görumceme zıyarete gıtmeyı planlıyorum tatılden dönelı görusmedık

oooooooooooooooooooooooooooo
hamarat hanım pardon hayrıye hanım gunaydın
anlat bakalım dun ne işler gördun
ben calısmıyom senın kadar iş yapmıyom valla

canım maşallah defneye.kilosu süper..geçmiş olsun ayrıca.anam bunlar herşeyden kıl kapıo ya.bende hazır su kullanıom onu bile kaynatıyom.sakınılan göze çöp batar ya hep ondan oluyo böle..

bu arada acayip bi kitaba basladım beyin gucu ile ilgili....
kitap baya eski 2007 yılında basılmış kesin duymuşunuzdur secret diye...
bakalım kiabın sonunda zengün olabilcem mi....

o kitabı bende kocamda okumuştuk hayatımızda değişen bişe olmadı o yönde..

canım gözünaydın..

oooooooooooooooooooooooooooo
hamarat hanım pardon hayrıye hanım gunaydın
anlat bakalım dun ne işler gördun
ben calısmıyom senın kadar iş yapmıyom valla

kız adım hamarat garıya mı çıktı sonunda.aman bide bana sor kıçımdan ter süzülüo akşamları.benim herakşamki koşurturmam hemen hemen aynı.kendime ekstradan iş çıkarmazsam tabi.çıktım oğluşum aldım markete gittim bişiler aldım eve geçtim pilav yaptım sofra hazırladım salata filan yaptım poyrazı doyurdum attım salıncağına öle top atıldı çok şükür yedik içtik.oğluşumu uyuttum yemekten sonra mutfağı dökütm her tarafı cifledim.çay demledim kocişle karşılıklı içtik.sonra banyo wc yi cifledim yatakları değiştim.yerleri viledayla geçtim tam sıcaktan ve yorgnluktan imdaaaaaaatt diyecektimk,i kendimi soğuk suyun altına attım sonra uymuşum..sahur ve sabah 6 dan sonrayı hiç anlatmayayım istersen :gitme:

günaydın herkezeeeeeeee..

yazacam sonra yaptıgıişleri bır bır

günaydın arkadaşlar ...

Fundacım çok geçmiş olsun bugun nasıl DEFNEcik..canım benim inşallah çabuk atlatır..Regl de olmuş o ne güzel ben hala hiç olamayanlardanım..Kız kardeşlerinide tebrik ederim maşallah ya allah bizim kızlarımızada göstersin inşallahhh

meltem merhaba nasılsın?bende elif hanımı yıkadım doyurdm karnını koydum yatagına elindeki eşarpla oynarken uyuyakalmış...artık iş zamanı çamarşırlar koyulacak bide şu karıncaları yok etmem lazım oturma odasını karınca basmış

hayriyecim maşallahın var valla melteminde dediği gibi biz evde oldugumuz halde okadar koşturmuyoz
ama dikkat et kendine sana bişey olmasın poyrazın sana ihtiyacı var annesi...
kolay gelsin

merhaba sıbelcım o hısımla bı kalktıysam mutfagı sabah halletmıstım evı süpürsüm sıldım banyoyu dip kenar ovuyorum yarısındayım log dıye bıtkısel bır deterjan var onun camasır beyazlatıcısını sıcak suya ısladım banyonun fayanslarını onunla fırcalıyorum kızımda ana kucagında uyuyakaldı basparmagı agzında uyanınca üzüm suyuna bıskuvı ekleyp yedırmeyı dusunuyorum
karıncalar ıcın toz olmayan bı ılac var beyaz çıcek görunumunde
yada yarım lımon koy en azından ılacı alana kadar bekle karınca berekettır kafana takma
evet yeter bu kadar ameleler iş basına lülülülülülülülülülülülülülülülülülüalsanaalsanasmile
ha bıde kendıme

kızlar merhabalar nasılsınız umarım herkes iyidir.
geçmişe bakacak vaktim yok hastane yollarında koşturmaktan her işim aksadı.
kaandan haberleri vermeye geldim:)
malesef oğlumun sağlık karmaşası bitmiyor bir türlü o doktordan bu doktora geziyoz.
perşembe günü kan tahlilleri yapıldı. tiroit kan sayımı falan. kan tahlilinde düşük ve yüksek değerler vardı aklım başımdan gitti. cumada sonuçları doktorumuza gösterdik.
hafif bir kansızlık var ama doktorumuz üstünde durmadı. tiroit tahlilimizde t3 değeri yüksek çıktı. malum bende de kalıtsal tiroit hastalığı var. yeni adresimiz çocuk endokrinolojisi. doktorumuz bu işin uzmanı var ben üstlenmem tiroit tedavisini dedi. kafam çok karışık oğlumun herşeyi babasına çekmiş benden de ala ala hastalıkları almış
en çok korktuğum üzüldüğüm konu tiroit hormonları direk büyümeyi ve zeka gelişimini etkiler. ilaç verirlerde tiroit hormonlarını azaltırlarsa bebeğimin gelişimi geri kalır diye korkuyorum. ama fazla çalışması da iyi değil. offf offff bende 20 yaşımda çıkan hastalık oğlumu 4 aylıkken buldu kadere bakın.
doktorumuz pazartesi nöroloji doktoruyla kendisi konuşacak ona göre nöroloji tetkiklerine de devam edicez. küçücük çocuğa usg röntgen çektirdik. büyük ihtimalle tomografi ve sintigrafi de çekecekler. bahtsız yavrum benim tek suçu genetik olarak çürük bir anneye sahip olmak
bu arada oğluma siyah üzüm rendelemiştim 2 gün alerji yaptı. doktorumuz kırmızı meyveler daha alerjiktir fazla vermemeye alış dedi. yeni meyve vermeyi bıraktım 2-3 gündür. elma şeftali devam ediyoz. bugünde armut vericem:)
ve nihayet iyi bir haber: oğlum 2 haftada 450 gram almış. doktorumuz bu ay bana gelen bebekler hiç kilo almıyor sıcaklardan dedi. ayda 200 gramı zor buluyoz dedi. çok çok iyi dedi kilo alımı. kaptan kaan artık 7900 gram

çok geçmıs olsun canım kafana takma bu kadar anne troıt hastası olunca bebekte oluyor ne yazıkkı beım yengemde aynı senın gıbı 12 yasındakı kızı sedef hemde troıt hastası beterın beterı var yanı
tıp çok ılerledı artık kafana takma biseycıkler olmaz bu arada emzırıyormusun sen
masallahkaana kılo barı almıs bu sıcaklarda dr dedıgı gıbı
rabbım beterınden korusun
kaana ve kendıne ıyı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…