2010 Nisan Anneleri

Günaydın güzel hatunlarzemuszemus
Özgeciğim, en kısa zamanda inşallah pcnde olur internetinde.Kadınların erkeklere yaptıramayacağı şey yoktur.kaydirigubbakcemile5

Fadimeciğim maşallah emine eylüle çok güzel kilo almış.Ben hala kucağımda evi turlayarak emziriyorum,emzirmesem aç aç duracak umrunda değil.Evini taşıyacakmışşın kolay gelsin canım taşınmak zor.

Filizciğim süpersin hemşom ya. o değişiklik hepimize lazım.İyiki doğurduk yani saldık kendimizi,hemen bebeklere sığınıyoruz.Oğluşum emince ben çok iyi oluyorum sen nasılsın-maviş nasıl?

Meltemciğim,Bebelactan mesajlar banada geliyor canım.Bazen yanlış bilgilerde var,bcg aşısı için 3. ayını doldurduğunda yaptırmalısınız diyordusempatiksalakcinni

Yurdagülcüğüm hala kızarıklık varsa soğuk uygulama yap canım bezelerin dağılması içinde hafif alkolle masaj yapabilirsin.

Fundacığım şükür yapmış sarı kakayı defnemiz:lepi::dance::teytey::sm_cool:

Jaleciğim, Ahmet yusufumuz en kısa zamanda düzene girecek inşallah eşininde yardımcı olması lazım sana tabikii opuyorumnanaktan

Meltemciğim,Ateşi kaç canım, öncelikle evde ılık bir duş aldır ateş düşürücüsünü ver,sağlık ocağına götürsende soğuk uygulama yaparlar ama sen daha önce biraz rahatsız diyordun belkide ondanda olabilir ateşi muayene ettirsen iyi olur geçmiş olsun .Kızının resimleri çok güzel maşallah fatma bennuya.Avatardaki resmide tam nostalji olmuş siyah beyaz:)

Zelihacığım,üzülme kilosu için benim oğlumda öyle az kilo alıyor.
İnşallah düzelir kilo almaları,bizde bu ay 450 gram aldık.İdrar alırken idrar poşetini güzel yerleştirmek önemli canım gerekirse söyleyin hastanedeki hemşirelere yardımcı olurlar.

İSMİNİ BİLMİYORUM ÖZÜR CANIM FIRAT0404 YİNEDE ATLET GİYDİR BEBİŞİNE BU KEZDE ÜŞÜTÜP HASTA OLABİLİR.Çok etkileniyor bebişler sıcaktan özelliklede emerken ter içinde kalıyorlar.:ecrin_bebek:

Fundacığım inşallah göktuğumuzun kabızlık sorunuda geçer en kısa zamanda.Doktoruna bir danış istersen, bide sabahlar sen 3-4 tane kayısı yesen ve ılık su içsen faydası olur diye düşünüyorum sadece anne sütü veriyorsun çünkü.opuyorumnanaktan

Hayriyeciğim enerjine hayranım canımzemuszemushihoyyyt

mrb hanımlar geçmişi okudum biraz ama tek tek alıntı yapamıyorum bebişi hasta olanlara çok geçmiş olsun bakımlı olma ve kilo verme konusuna girmişiz önce karar vermek ve adım atmak ne güzel benim bunu düşünesim bile yok öyle bezginim yaa hep uyumak istiyorum hiç bakımlı olamadım zaten evde bile makyaj yapanlara hep özenmişimdir.neyse bende bu kilo meselesini bi düşüneyim.
kızıma bugün aşı yaptırdık şu an uyuyor ateşlenmez umarım idrar tahlili daha yaptıramadım cevap yazanlara çok teşekkür ederim.

İnşallah ateşlenmez geçmiş olsun zelihacığım.Ateşi olmasada ağrısı olmasın diye ben ateş düşürücüsünü veriyorum aşıyı yaptırmadan önce.

Evet, adım özgür canım. Ben de İstanbul topiğini neden sildiler diye düşünüyodum
Geçmiş olsun bebikin için. Kızamık, su çiçeği falan olmasın yavrucuk. Daha erken ama dikkat et. Burun akıntısı var mı?

Kalsın cnm resim kalsın çok şirin maşallah

İnşallah ateşlenmez geçmiş olsun zelihacığım.Ateşi olmasada ağrısı olmasın diye ben ateş düşürücüsünü veriyorum aşıyı yaptırmadan önce.

sagol mehtapcım uyanınca bende şurup vereyim biraz olmazsa geçen aşıda ağrı olmuştu sanırım akşama doğru çok ağlamıştı şurup vermiştim umarım bugün olmaz

mehtapcım kızarıklık geçti cnm benim ya şimdi biraz şişlik kaldı onada alkolle dediğin gibi masaj yapıyorum dagılsın diye
bu arada meltemcim geçmiş olsun hee tekrar bu arada face hoşgeldin

napıyorsunuz kızlar yaaa.... ben buraya ne zmandır giremedim.. iyisiniz dimi hepiniz???

biz adayla iyiyiz... çok şükür ağlamalarımız bitti... bu aydan çooookkk büyük keyif alıyorum kızımla. oynuyoruz, yiyioruz, içiyoruz, gülüyoruz.... artık birbirimiz çok ii anlıyoruz... maşallahhhh maşalahhhhhhh

çok yorulmuşsun jalecim ya.ahmet de inşallah düzelir de annesisi üzmez artık.

bende alınganlık yapayım bari ya beni herkescikler unutmuş bir funda cevap vermiş bana ya sağol fundacım teşkür ederim canım.
rice edrim canımcım.

pc gazabına uğradın demekki.beni değiştirin diyor baksana:)
fundacım kakası normalse ve acı çekmiyorsa istediği zaman yapsın.10 güne kadar sürebilir diyor doktorlar anne sütü alanlarda.

umarım kızın etkilenmez kaynanandan .hayret etim okurken de görümcene ya.

filizcim niye özür diliyosun arkadşım.özür dilenecek bişe yokki.dediğim gibi alıngan bi insan değilimdir.hepimiz insanız oluyor böle şeyler.
teşekkür edrim bu arada .

yarasın bennu ya.ben daha hiç başlamadım bakalım sonumuz nolcak.)

bnece değiştirme çok güzel .sıkılrsan sonra değiştirirsin.

maşallah hayriye sana başka bişe demeye gerk yok heralde:)

mehtapcım çok sağol canım.sarı sarı görünce göbek atcaktım nerdeyse:)

ben de kalem sürerim genellikle.yoksa kendimi çok solgun görüyorum.belki de göz alıştığı içinç.

ağlamalarınızın bittiğine sevindim.geçiciymiş demekki.
maşallah ada ya.

kızlar slmlr..bişey sorucam..artık gaz sıkıntımız yok gündüzleri çok rahatız ama sabah uyandığında öyle çok gaz çıkartıyor ki 10 15 defa falan..acaba üşütüyormuyum bebişi yoksa gece hareketsiz kaldığı içinmi oluyor ben anlayamadım.sizin bebişlerdede oluyor mu böyle??

merhaba kızlarr
sizlerde bebişlerinizde iyidir inşallah
bende de bi halsizlik var ama yapacak da çok işim var yarın iftara misafirim var daha sarma yapacağım

o kadar alıntı da yaptım ama tek tuşla silindi hepsi aklımda kaldığıyla yorum yapayım
meltemcim resmine dikkat etmemişim tatlımyaa daha doğrusu yorum istediğini bilmiyordum kusura bakma olur mu
mehtapçım çok sağol canım eşim önceden daha çok ilgileniyordu bebekle bu aralar pek keyfine düşkün oldu bi sarsmam lazım dün ne kadar yorgun olduğumu göre göre gitti balığa 7 de geldi bide
fundacım defnecik iyileşiyor inşallah görüntüsü normale döndüyse
filiz maşallah tatlım durmak yok :)
göktuşun annesi funda:) eğer kendisi sıkıntı yapmıyorsa sorun yok o zaman canımcım
aynen yusuf ta yapmadığı zaman pek felaket kokutuyor
nazlıcım maşallah ada ya da inşallah hiç üzmez annesini
hayriye cim senin hızına yetişmek ne mümkün tatlım misafiri çok severim ama birazda düşünmesi lazım insanların öyle vakitsiz aradılar ki
hoş buna da şükür çat kapıda gelebilirlerdi:)

Son düzenleme:
kızlar annem var evde malesef snr cvp yzazcam ustunden okudum

benı merak edenler face kendımı koydum
yorumlarınızı beklemıyorum cunku eskı tadım ve guzellıgım yok hepsını bennuya verdım

mrb bizde bugün aşı yaptırdık.korkuyorum ateş çıkacak diye.aşıya gitmeden önce yarım paranox verdim önceki aşılarında da aynısını yapmıştım.umarım ateşlenmezler bebeklerimiz.birde ben sormayı unuttum siz sordunuzmu acaba ne zaman banyo yaptırabilirm .malum sıcaklar rahat bırakmıyor bebekleri .çok terliyor benim bebeğimgünde iki kez banyo yaptırıyorum

Gözün aydın nazlıcığım ağlamalarınız bitmiş.Keyfinize maşallahhh.alkisalkisalkis

Bazen benim oğlumda aynı bende diyorum 41 pare top atışları başladıkaydirigubbakcemile3

kızlar annem var evde malesef snr cvp yzazcam ustunden okudum

benı merak edenler face kendımı koydum
yorumlarınızı beklemıyorum cunku eskı tadım ve guzellıgım yok hepsını bennuya verdım
İlk ben baktım yorumu da yapıştırdım canım.hihoyyyt

Banyo sadece BCG aşısında 3 gün yaptırılmıyor.Diğer aşılarda farketmiyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…