AYY kızlar şımartmaışsınız beni valla adım hamarat karıya çıktı..öle tyyoruluyom ki çıkmaz olsun yani..ahh şu huyum yine sürünerek geldim işe fenalardayııııımmmm.görümcenide anası yapmış öölleee şekerim.ben evin tek çocuğuyum her gören bu tek çocuk şımarıkdır derdi ama tanıdıkça yanıldıklarını anlarlardı.anam şımarık büyütmedi beni hiç.her işi verdi yaptırdı sayesinde belkide allah razı olsun :))) babamda erkek gibi büyüttü beni.biraz kabadayı yanımda vardır yani altta kalmam hayatta.velhasıl şekerim aile meselesiii...
mrb hanımlar geçmişi okudum biraz ama tek tek alıntı yapamıyorum bebişi hasta olanlara çok geçmiş olsun bakımlı olma ve kilo verme konusuna girmişiz önce karar vermek ve adım atmak ne güzel benim bunu düşünesim bile yok öyle bezginim yaa hep uyumak istiyorum hiç bakımlı olamadım zaten evde bile makyaj yapanlara hep özenmişimdir.neyse bende bu kilo meselesini bi düşüneyim.
kızıma bugün aşı yaptırdık şu an uyuyor ateşlenmez umarım idrar tahlili daha yaptıramadım cevap yazanlara çok teşekkür ederim.
kız halaya oglan dayıya derler ya allah esırgesın
fazla yuz verme aynyn bende öyle 9 yasımdan berı yemek pasta börek ev işi benım annemde çalisiyodu her işide yaptırıyodu
ırmako senın adın ne
soruyomya unuturum özgurmuydu dogrumu hatırlıyorum
ıstanbullu annelerı topigine cagırmıstın ama kk arızasından sılındı orası bıda aç tavsıye ederım
hah sımdı gelelım esas meseleye
prsembe bacaklarına ası vurdurdum bennunun ertesı gun kızarıklıklar vardı nohuttan buyuk saglık ocagına göturdum yakınımızda olana hemsıre dr gösted dedı belkı antıbıyotık verır
tabı vurdurdugumuz yer 45 uzakta oruç oruç gözum kesmedd i tel actım dr alkolle pansuman yap dedı
ay dun baktım kızarıklık gıttı 2 bacakta kıtle gıbı seyler olusmus
sımdı atesıde var ates dusurucu verdım bırazdan götureyım dr
aklinialirimsmilelmaz:
Hayriyeciğim enerjine hayranım canımzemuszemushihoyyyt
Kalsın cnm resim kalsın çok şirin maşallahhayrıcecım gunaydın
koymak mesele degıl sımdı benım resmım yokkı hıc yaralarım desıldı zaten ötekı laptoptaydı hepsı
hırsız caldı gıttı
gene gırdım faceye bısey yapamadan cıktım
yegenım öretcek bugun gelıp
hele az daha bekleyın
acık degılım zaten kapalıyım ama dur becerebılısem görersınız
ben bennunun resmı ıçın sordum dursun mu degıstıremmı dıye nıye kımse cevap yazmıyo yorum yapın lutfen
sız olsanız alınırsınız
bıtek ırmako77 fark ettı resmımı degıstırdıgımı alacagınız olsun
İnşallah ateşlenmez geçmiş olsun zelihacığım.Ateşi olmasada ağrısı olmasın diye ben ateş düşürücüsünü veriyorum aşıyı yaptırmadan önce.
çok yorulmuşsun jalecim ya.ahmet de inşallah düzelir de annesisi üzmez artık.iyi geceler kızlarr
dün iftara gittik sahurda döndük yatmamız 5.30 tu tabi ahmet yusuf bey yüzünden 5.30 da yattık 6.30 da kalktık bir daha da uyumadı bugün nasıl zorlandım anlatamam hatta sabah bi ara artık bebek ağladı ben ağladım gözlerimi uykudan açamıyorum bedenimi yataktan kaldıramıyorum ama hiç susmayan da bir bebeğim vardolayısıyla bugün çok zordu birde niyetliydim tabi
akşamda tam iftarımızı açtık eşimin dayısı aradı çaya bize gelecekler miş onlar geldiler yeni gittiler bende yatmadan bi size bakayım dedim
rice edrim canımcım.bende alınganlık yapayım bari ya beni herkescikler unutmuş bir funda cevap vermiş bana ya sağol fundacım teşkür ederim canım.
pc gazabına uğradın demekki.beni değiştirin diyor baksana:)kızlar şu unutma veya cevap yazmama ya da yazamama konusunda en çok bana.göktuğa ve de eşime birde bilgisayarıma kızın yaaaaaaaa...
ya varya en az 2 gündür sanıyorum alıntı yapıyorum yazıorum gidiyo.gece girdiğim için
geri dönemiyorum çünkü zaten çok geç yazıyorum.dün mesela o kadar alıntı yaptımki net gitti deli oldum benim bilgisayar 2005 öğretmen kampanyasından kalan bilisayar bazen kendi kendine kapanıyo hata veriyo falan.bugünde yine o kadar alıntı yaptım hata verdi.üstüne göktuğ ağladı çıktım kime ne yazacağımıda unutuyorum.hatta insanın aklına hep wc de geliürya bazı şeyler hatırlamaya çalıştm ama gelmedi...........ya valla bana kızın boynum kıldan ince...............
önce oğlum için geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkürler.kaç gün oldu yapmadı hala kızlar ya.hangi gündü hatırlamıyorum çok az bişey yaptı onun öncesinde de yapmadığı vardı ama kaç gündü hatırlayamadm bi türlü.yarın 5 gün ve ya daha fazla ama bi ağrısı sıkıntısı yok geçen 5.gününde çok kıvranmıştı yavrum.şimdi iyi tabi ben z.yağını popodan uyguladm biraz kulak çöpüyle ileride ittirdm ama o işlemi yaparken biraz canı acıdı sanırım ama yine yapmadı...........
fadimecm........... taşınacakmışsın canım kolay gelsin sana bebekle nasıl olcak yaa.bizimde var şimdilik öyle bi düşüncemiz kalaoriferli bi daireye taşınabilirz belki çünkü kışın zor oluyo ya bebekle daha zor olacak.o yüzden bizde taşınmayı düşünüyoruz hayırlı artık
filizcm..........al bendende o kadar........çok sıkıldm kilolarımdan saçımı kestirmiştm ama boyatmak istiyorum röfle yaptırmak veya tek bi renge boyatmak,kilo vermek.3 gündür mekik çekmeye başladm.iyi geldi ama spora gidemem burda maalesef yok ya aslında çok istiyorum karnım ve popom sıkılaşsa yeter ya.bi arkadaşım var 24.gebelik haftasına girdi benim karnım ondan daha büyük inan.sarkık falan üffff yaaaaaaaaaaaaa.......
fundacm çok geçmiş olsun canım.inşallah tez zamanda atlatır.bugünkü alıntımda yazmıştım sana bişeyler ama nt hata verince hepsi gitti hatta bişey sormuştn bana ama çok düşündm aklıma gelmedi canım.göktuğ için geçmiş olsun demişsi,n çok sağol.aklıma gelirse veya sen görünce yazarsan tekrardan seviniirim.şu amip olayı banyoda elini emiyo yazmışsın bizimkide çok emiyo canım ya dikkat edeym bari dediğin iyi oldu canım ya....bazen eli köpükken bile emiyo hemen yatişmeye çalıyorum ama bazen ben yetişene kadar gidiyo.elindeki banyo suyunu emio sıklıkla...........
zselen canım üzülme ya.......bazen benimkide az kilo alıyo mesela geçen ay az almıştı dr sık emzir dedi.gerçi benimkinin maşallahı olmasına rağmen sık emzir dedi.bde şu kaka olayını çok taktım aklıma sanırım salı götüreceği ve tahlil isteyeceğim.içimin rahat etmesi lazım ya gaz çıkarması iyide kaka yapmıyo ya bezden bile anlıyorum oğanın bezi bitmedi gitti 2 haftadr.günde 4 defa ancak ya da 5 defa değiştiriyorum bezini.gözüm oğlanın poposunda sürekli.........
irmako.....benim kaynanamda öyle o yapamaz sen yap funda o yapamaz sen yap ablası.hem yapamaz diyo hem şikayet ediyo iş yap diye bende diyorum sen alıştrdn diye.yalnız bizimki sizinkinin yanında küçük sayılır lise 2 ye geçti.........valla ben 7 yaşındayken bulaşık yıkadığımı bilirim. kaynanan fazla rahat alıştrmış onu.bende deli olurum bana yap der ama artık yapmıyorum dana kadar kız.saçına başına bakmayı biliyoya işide bilsin............
fundacığımmmmm......... ooooo çok güzel yerler kazanmış kardeşlern bende PDR çok istemiştm.küçükte iyi maşallah fen lisesi kazanmak her öğrencinin harcı değil.rabbim inşallah bizim kuzularda böyle olurlar..............
funadığım şimdi üstteki alıntıda gördüm sorduğun soruyu tatlım.yok katı değil kakası normal.z.yağını poposuna kulak çöpüyle sürdüm hatta biraz içeri doğru ittim biraz canı acıdı yapamamanın verdiği etkiyle olsa gerek inşallah yarın yapar ya.ya bide ne diycem bizim oğlanın afedersin ossuruğu acayip pis kokuyo yok böyle bişey ya kokudan durulmuyo resmen o kadar yani.........karın ağrısı veya kıvranması falan da yok napcam bilmiyorum dr kontrolüne erken gideym diyorum
umarım cevap veremediğim kimse kalmamıştır ve yine umarım net gitmez ben her ihtimale karşı bi kpyala yapayım belki sonradan yapıştırmaya gerek kalır falan.
umarım kızın etkilenmez kaynanandan .hayret etim okurken de görümcene ya.irmako.....benim kaynanamda öyle o yapamaz sen yap funda o yapamaz sen yap ablası.hem yapamaz diyo hem şikayet ediyo iş yap diye bende diyorum sen alıştrdn diye.yalnız bizimki sizinkinin yanında küçük sayılır lise 2 ye geçti.........valla ben 7 yaşındayken bulaşık yıkadığımı bilirim. kaynanan fazla rahat alıştrmış onu.bende deli olurum bana yap der ama artık yapmıyorum dana kadar kız.saçına başına bakmayı biliyoya işide bilsin............
Kızımıda kayınvalidem yetiştirdi Şİmdi 7 yaşına girdi yemeğinibile kendisi yemek istemiyor. Tabi evde ben ona pabuç bırakmıyorum.Kardeşi de var ya artık, alışsın diye bazı işler veriyorum ona. Oda şimdiye kkkadar alışmamış ya. Fırsat buldukça babanesine kaçar oldu. Halası gibi olacak diye ödüm patlıyor.
Oğlun hastaymış. Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Bu arada benim kız klavyenin hakkından gelmiş. İmla-yazım hataların dolayı özür dilerim
filizcim niye özür diliyosun arkadşım.özür dilenecek bişe yokki.dediğim gibi alıngan bi insan değilimdir.hepimiz insanız oluyor böle şeyler.Selam Millet
uzun bir zaman araligi bulup yaziyorum malum haftasonu kocacik evde zaman yoktu uzun uzun yazmaya gecmisi okumuya falan filan yani
arkadaslar alinmadim hic yanlis anlasilmasin hani depresif hallerdeyim ya ilgi alaka bekliyor insan ondan saka ettim yani :):))
dunden beri anlattigim gibi arkadaslar buyuk bir degisim icindeyim istikrarali ve kararli bir sekilde bunu surdurmek istiyorum, simdlerde biraz ev temizligine verdim kendimi firsat oldukce buralardayim ama yazicam yine sizlere
FUNDA : haklisin canim bende kendi derdime dustum Defneciki unuttum ozur dilerim cok gecmis olsun sari kakayada sevindim gecenlerde bizimkide sari kaka yapti ve bir onceki gun d vitamini ve demir damlasini unuttugumuzu hatirladik demekki o yapiyormus ..
FADIME : cano gormedim yazmissin eksik olma kadim dostum :)) Emine Eylulun kilosu cok guzel bir haber demekki sen emmiyor diyorsun ama bak o hupletiyorms tabi senin cabanda inkar edilemez evini tasiyormussun Allah kolaylik versin zor is bilirim ...
FUNDA -JALE- YURDAGUL: olmek var donemk yok arkadaslar gidecek bu kilolar:)) bu arada funda sen kpss ye girmemistin degil mi bu yil ?seneye daha iyi hazirlanma firsatin olur bence yeni dogum yaptin o donemde zaten caisman imkansizdi bosuna 3 saatini hatta 6 saatini heba edim oglundan ayri kalmamissin :)
MELTEM : kiz kasik mamasina basladin mi biz daha hala anne sutu su bile yok cocukcagzin kilosu yine iyi ya ama nasil is ben anlamiyorum butun bebeler 7000 gr gecti benim sut cok bol ama bu cocugu sisirmiyor hayret dogrusu birini emiyor digeri daga tasa akiyor hala daha garibim SISKA kaldi :)))
bu arada bu ozge senide facebooklu etti ya helal olsun 2 gune cozersin kurdu olursun altindan girer ustunden cikarsin evellah bide neyi cok merak ediyorum biliyomusun simdi sen zuun zamandir hepimizle konusyodun ama kimseyi tanimiyordun gormemistin bizi.. kafandaki kisilerle resimlerini gordugun nasil yani hayal kirikligimi yoksa aa evt tam dusundugumu gibi bir tip filan mi dedin ??? ben mesela seni gorunce sasirdim aklimda cok farkli biri vardi kapali saniyordum en oncesinde seni daha buyuk filan...:)
OZGE : canim hic pc ye filan heves etme bide internet baglatacaksin aman diyim bosver yoksa sende boyle benim gibi evde pinekleyip internet bagimlisi olursun hem bak anana gimek icin bir firsatin bir bahanen oluyor ...
baska kimler vardi gecmisten okuyup cevap yazayim dedigim hmmm dusunelim bakalim
BUKET ASUDE : senin bebeyle benimki ayni ayarda gidiyor ama ne guzel sen kafaya takmiyosun aslinda kilolari tam olmasi gerektigi gibi bu ayda yanlis hatirlamiyorsam kiz bebekler icin en dusuk 4800 en yuksek 8000 gram olmali bizimki tam ortasi yani ne ust sinirda ne alt sinirda ama hala bu cocuk anasina yaranamiyor yazik bebisime :))) eheheh:)
ay akliam gelenlerden yazayim kim kim kim hmmm dususnelim bakali
MEHTAP : naber hemso neler yapiyosun Eymancim nasil ??
HAYRIYE : Bence bu tempoyla en once sen verceksin kilolari gerci facebooktan gordugum kadariyla verecek bi kilonda yok ya :))
NAZLI : nerelerdesin ses ver ..
bu arada bizim kiz bugun kaka yapmadi saat gece 12 ve hala kivraniyor buyuk bir patlama olacak ve sabaha kadar yapmazssa eger kendi rekorunu kiracak bir gun hic kaka yapmadan gecmis olacak taaaaa dogdugundan beri sok sok sok :))) yaparsa o kaka nasil temzilenir hayal etmek bile istemiyorum
oruc tutanlara Allah yardim etsin hasta olan bebelere sifa versin depresif analari islah etsin :)
iyi geceler Millet
yarasın bennu ya.ben daha hiç başlamadım bakalım sonumuz nolcak.)gunaydın kızlar
fılız facedekı ben degılım yengem benım resmım yok
yalnız özgenın ilk zaman yanagıyla kuzeyin resmı vardı şişko bisey sanıyodum
msn göruntulu konustuk fıstık gıbı bı kız gördum ha bu arada bı ara saçlarım kötü oldu dıyen oy du galıba yakısmıstı saclarıı
sen zaten burdakı resmınde gördum senı
çok guzelmışsın
ha bıde fılızcım kasık maması derken anlamadım bennu zaten bıberon almıyokı kasıkla yıyo herseyı
beles evde ne varsa ondan takılıyoruz
bebelaca uye oldum eve gelen numunelerden yedırıyorum cep tel msj yolluyo bebelac
bennu fatma .......... sunu yesın bunu yesın assılarını unutma fılan fısman
bugun yogurt mayaladım kızıma hazırdan verıodum
bnece değiştirme çok güzel .sıkılrsan sonra değiştirirsin.hayrıcecım gunaydın
koymak mesele degıl sımdı benım resmım yokkı hıc yaralarım desıldı zaten ötekı laptoptaydı hepsı
hırsız caldı gıttı
gene gırdım faceye bısey yapamadan cıktım
yegenım öretcek bugun gelıp
hele az daha bekleyın
acık degılım zaten kapalıyım ama dur becerebılısem görersınız
ben bennunun resmı ıçın sordum dursun mu degıstıremmı dıye nıye kımse cevap yazmıyo yorum yapın lutfen
sız olsanız alınırsınız
bıtek ırmako77 fark ettı resmımı degıstırdıgımı alacagınız olsun
maşallah hayriye sana başka bişe demeye gerk yok heralde:)AYY kızlar şımartmaışsınız beni valla adım hamarat karıya çıktı..öle tyyoruluyom ki çıkmaz olsun yani..ahh şu huyum yine sürünerek geldim işe fenalardayııııımmmm.görümcenide anası yapmış öölleee şekerim.ben evin tek çocuğuyum her gören bu tek çocuk şımarıkdır derdi ama tanıdıkça yanıldıklarını anlarlardı.anam şımarık büyütmedi beni hiç.her işi verdi yaptırdı sayesinde belkide allah razı olsun :))) babamda erkek gibi büyüttü beni.biraz kabadayı yanımda vardır yani altta kalmam hayatta.velhasıl şekerim aile meselesiii...
kız filizzzzzz ancamı jetonun düştü allah iiliğini versin.kocaları elde tutmak lazım eskiis gibi olmak lazım ne doğurması ne lohusalığı kızlar yaaa.yeniden doğduk biz dahada güçlendi yuvamız aile olduk..evlatlarımız bizi dahada güzelleştirdi.onların arkasına saklanmak neyimize.valla ben 37 günlük lohusaydım evden dışarı attım kendimi annem kayınvalidemin dediğini dinlemeden tabeee...gittim kuaföre saçımı boyattım manikür pedikür saç kesimi filan ohhhh kendime geldim.eve gittim süslendim giydim mini elbisemi karşıladım kocamıo.adam şok oldu bayldı tabi..o gün bugün hiç bırakmadım kendimi..parfümsüz göz kalemisiz saçım yapılmamış hayyatta dolaşmam evde..huyum sanırım buda..okadar işi de makyajlı filan yaparım buarda.62 kiloyla doğum yaptım şuan 48 kiloyum dikkat ediorum yediğim içtiğime.doğumda çıkan selülitlerim içinde kahve su strech film uygulamasını yapıorum tavsiye ederim göbeğimde ve basenimde biraz işe yaradı uygulamaya devam ediorum tabi..azcık vucüdüm sıkılaşsın başka eksik görmüorum kendimde..filiz haklı kızlarrrrrrrr hadi bakalım hep birlikte spora bakımlı olmayaa...şakkıdı
canım o uykusuzluğu en ii ben bilirim.bide misafir ağırlamışsın o yorgunlukta..kndimi gördüm bian sende..:)))
kız bi koy resminide görelim ayol..sositososito
mehtapcım çok sağol canım.sarı sarı görünce göbek atcaktım nerdeyse:)Günaydın güzel hatunlarzemuszemus
Özgeciğim, en kısa zamanda inşallah pcnde olur internetinde.Kadınların erkeklere yaptıramayacağı şey yoktur.kaydirigubbakcemile5
Fadimeciğim maşallah emine eylüle çok güzel kilo almış.Ben hala kucağımda evi turlayarak emziriyorum,emzirmesem aç aç duracak umrunda değil.Evini taşıyacakmışşın kolay gelsin canım taşınmak zor.
Filizciğim süpersin hemşom ya. o değişiklik hepimize lazım.İyiki doğurduk yani saldık kendimizi,hemen bebeklere sığınıyoruz.Oğluşum emince ben çok iyi oluyorum sen nasılsın-maviş nasıl?
Meltemciğim,Bebelactan mesajlar banada geliyor canım.Bazen yanlış bilgilerde var,bcg aşısı için 3. ayını doldurduğunda yaptırmalısınız diyordusempatiksalakcinni
Yurdagülcüğüm hala kızarıklık varsa soğuk uygulama yap canım bezelerin dağılması içinde hafif alkolle masaj yapabilirsin.
Fundacığım şükür yapmış sarı kakayı defnemiz:lepi::dance::teytey::sm_cool:
Jaleciğim, Ahmet yusufumuz en kısa zamanda düzene girecek inşallah eşininde yardımcı olması lazım sana tabikii opuyorumnanaktan
Meltemciğim,Ateşi kaç canım, öncelikle evde ılık bir duş aldır ateş düşürücüsünü ver,sağlık ocağına götürsende soğuk uygulama yaparlar ama sen daha önce biraz rahatsız diyordun belkide ondanda olabilir ateşi muayene ettirsen iyi olur geçmiş olsun .Kızının resimleri çok güzel maşallah fatma bennuya.Avatardaki resmide tam nostalji olmuş siyah beyaz:)
Zelihacığım,üzülme kilosu için benim oğlumda öyle az kilo alıyor.
İnşallah düzelir kilo almaları,bizde bu ay 450 gram aldık.İdrar alırken idrar poşetini güzel yerleştirmek önemli canım gerekirse söyleyin hastanedeki hemşirelere yardımcı olurlar.
İSMİNİ BİLMİYORUM ÖZÜR CANIM FIRAT0404 YİNEDE ATLET GİYDİR BEBİŞİNE BU KEZDE ÜŞÜTÜP HASTA OLABİLİR.Çok etkileniyor bebişler sıcaktan özelliklede emerken ter içinde kalıyorlar.:ecrin_bebek:
Fundacığım inşallah göktuğumuzun kabızlık sorunuda geçer en kısa zamanda.Doktoruna bir danış istersen, bide sabahlar sen 3-4 tane kayısı yesen ve ılık su içsen faydası olur diye düşünüyorum sadece anne sütü veriyorsun çünkü.opuyorumnanaktan
ben de kalem sürerim genellikle.yoksa kendimi çok solgun görüyorum.belki de göz alıştığı içinç.mrb hanımlar geçmişi okudum biraz ama tek tek alıntı yapamıyorum bebişi hasta olanlara çok geçmiş olsun bakımlı olma ve kilo verme konusuna girmişiz önce karar vermek ve adım atmak ne güzel benim bunu düşünesim bile yok öyle bezginim yaa hep uyumak istiyorum hiç bakımlı olamadım zaten evde bile makyaj yapanlara hep özenmişimdir.neyse bende bu kilo meselesini bi düşüneyim.
kızıma bugün aşı yaptırdık şu an uyuyor ateşlenmez umarım idrar tahlili daha yaptıramadım cevap yazanlara çok teşekkür ederim.
napıyorsunuz kızlar yaaa.... ben buraya ne zmandır giremedim.. iyisiniz dimi hepiniz???
biz adayla iyiyiz... çok şükür ağlamalarımız bitti... bu aydan çooookkk büyük keyif alıyorum kızımla. oynuyoruz, yiyioruz, içiyoruz, gülüyoruz.... artık birbirimiz çok ii anlıyoruz... maşallahhhh maşalahhhhhhh
mrb hanımlar geçmişi okudum biraz ama tek tek alıntı yapamıyorum bebişi hasta olanlara çok geçmiş olsun bakımlı olma ve kilo verme konusuna girmişiz önce karar vermek ve adım atmak ne güzel benim bunu düşünesim bile yok öyle bezginim yaa hep uyumak istiyorum hiç bakımlı olamadım zaten evde bile makyaj yapanlara hep özenmişimdir.neyse bende bu kilo meselesini bi düşüneyim.
Günaydın
İSMİNİ BİLMİYORUM ÖZÜR CANIM FIRAT0404 YİNEDE ATLET GİYDİR BEBİŞİNE BU KEZDE ÜŞÜTÜP HASTA OLABİLİR.Çok etkileniyor bebişler sıcaktan özelliklede emerken ter içinde kalıyorlar.:ecrin_bebek:
]
adım zeliha .bi zeliha daha var galiba .evet emerken çok zor oluyor.ya üstünü soyuyorum ya da sırtında sürekli bez oluyor.bugün aşı yaptık bir de sıcaklarda inşallah ateşlenmez bebeğim
Gözün aydın nazlıcığım ağlamalarınız bitmiş.Keyfinize maşallahhh.alkisalkisalkisnapıyorsunuz kızlar yaaa.... ben buraya ne zmandır giremedim.. iyisiniz dimi hepiniz???
biz adayla iyiyiz... çok şükür ağlamalarımız bitti... bu aydan çooookkk büyük keyif alıyorum kızımla. oynuyoruz, yiyioruz, içiyoruz, gülüyoruz.... artık birbirimiz çok ii anlıyoruz... maşallahhhh maşalahhhhhhh
Bazen benim oğlumda aynı bende diyorum 41 pare top atışları başladıkaydirigubbakcemile3kızlar slmlr..bişey sorucam..artık gaz sıkıntımız yok gündüzleri çok rahatız ama sabah uyandığında öyle çok gaz çıkartıyor ki 10 15 defa falan..acaba üşütüyormuyum bebişi yoksa gece hareketsiz kaldığı içinmi oluyor ben anlayamadım.sizin bebişlerdede oluyor mu böyle??
İlk ben baktım yorumu da yapıştırdım canım.hihoyyytkızlar annem var evde malesef snr cvp yzazcam ustunden okudum
benı merak edenler face kendımı koydum
yorumlarınızı beklemıyorum cunku eskı tadım ve guzellıgım yok hepsını bennuya verdım
Banyo sadece BCG aşısında 3 gün yaptırılmıyor.Diğer aşılarda farketmiyor canım.mrb bizde bugün aşı yaptırdık.korkuyorum ateş çıkacak diye.aşıya gitmeden önce yarım paranox verdim önceki aşılarında da aynısını yapmıştım.umarım ateşlenmezler bebeklerimiz.birde ben sormayı unuttum siz sordunuzmu acaba ne zaman banyo yaptırabilirm .malum sıcaklar rahat bırakmıyor bebekleri .çok terliyor benim bebeğimgünde iki kez banyo yaptırıyorum
memnun oldum zelihacığım benim adımda mehtap.Bir zelihamız daha var oda öğretmen.Emerken başının altına ince bir yastık alınca daha az terliyorlar.İnşallah ateşlenmez bebeğin canım.Günaydın
]
adım zeliha .bi zeliha daha var galiba .evet emerken çok zor oluyor.ya üstünü soyuyorum ya da sırtında sürekli bez oluyor.bugün aşı yaptık bir de sıcaklarda inşallah ateşlenmez bebeğim
Gözün aydın nazlıcığım ağlamalarınız bitmiş.Keyfinize maşallahhh.alkisalkisalkis
Bazen benim oğlumda aynı bende diyorum 41 pare top atışları başladıkaydirigubbakcemile3
İlk ben baktım yorumu da yapıştırdım canım.hihoyyyt
Banyo sadece BCG aşısında 3 gün yaptırılmıyor.Diğer aşılarda farketmiyor canım.
memnun oldum zelihacığım benim adımda mehtap.Bir zelihamız daha var oda öğretmen.Emerken başının altına ince bir yastık alınca daha az terliyorlar.İnşallah ateşlenmez bebeğin canım.
bende memnun oldum canım.aşıya gitmeden yaptırdım banyosunu.uyuyor şimdi yine ıslanmış.aşıya bir zararı yoksa yaptırırım kalkınca banyosunu.
Günaydın
]
mrb canım adaşız demek bende zeliha.
bizde bugün aşı olduk unuttum bende banyo yapailirmi diye sormayı malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?