2010 Nisan Anneleri

face dekurulan grubun adı ne?Üye olmak isterim.

camı açıp yatıyouz bız
sadece cıtcıtlı badyle
nasan annelerı yazıp buyuk harfle dıye bılıyorum özge öle dedı ben pek anlamıyorum
kızlar bugun benım koca evde pek gıremem fazla bırıktırmeyın sayfaları

sağol şekerim ne çok iltifat aldım bee doping oldu valla :))))

canım başlayabilrisin meyve suları ve pürelerine.keçi sütünden yaptığın yoğurt da harika olur ohhh yarasın minik kuşa..ben okadar aradım bulamadım burda keçi sütü..

cannıııııııımmmmm bazen hayat istediğimiz gibi gidemeyebiliyor napalım.bende uzaktayken geldim kıçlarına girdim ve biliosun çocuk iş demeden her akşam bendeydiler.başa gelen çekilio yapacak bişe yok.önemli olan kocan tutsun seni ezdirmesin onlara karşı.yakın oldum diye sıkı fıkı olcanm diye bişi yok.mesafeni korurusun gene.herkezin dediği gibi vardır bi hayır güzelim yaaa allah büyük..

evet sıcaktan tüm bebeişler aynı..

hoşgeldin canım ohh serin seribn keyif yapmışsınız ne güzel.beni köye çıkınca afakanlar basıyo resmen.bütün köy eve toplanıo o yüzden çıkmıom bende..gizemcim kaza atlatmış allah korusun yaaa...çok dikkat etmek lazım..

günaydın hayriyecim nasılsın bende Elifi uyuttum bi bakayım dedim

günaydın sibelcim.iyi gibiyim uykusuzum .ramazan benim için çok kötü oldu zaten uykusuzdum bide sahur faslı eklendi.zor kalkıom yataktan valla gece..elif nasıl canım?

günaydın sibelcim.iyi gibiyim uykusuzum .ramazan benim için çok kötü oldu zaten uykusuzdum bide sahur faslı eklendi.zor kalkıom yataktan valla gece..elif nasıl canım?[/QUOTE]

evet ya benim içinde aynen 2 saate bi ayaktayım..napalım 1 ayda böle geçecek..
Elifcik iyi teysesi saat 8 banyosunu yaptı karnını doyurduk masajınıda yaptık şimdide mışıl mışıl uyuyo kuzucum ..
Poyraz paşada iyidir inşallah?

sibelcim poyrazda ii çok şükür ara ara huysuzluklar üretio ama şükür diorum yinede.sana kolay gelsin canım.öptüm

Günaydın kızlar,

Özgeciğim canını sıkma mesafeni korursun kayınvalidenlerle olur biter.Annenin yanında da kalırsın geldiğinde ohh sefam olsun dersin birileride çatlar.sempatiksalakcinniBu arada arabanızı neden satıyorsunuz?

Sıcaklardan emmek istemiyorlar canım bebişler.Ben emzirirken öyle komiğim ki oğluş kucakta, türkü söyleyip evin içinde geziyorum.Emsinde katlanacağım diyorum.
Kayınvalidenler sevmeye seviyorlarda bakmaya gelince bakamıyorlar mı uyuzlar(afedersin)klava:

Tabiki canım arayabilirsin herzaman.Ara beni öptüm seni seniolumunekankayizsmile
Sadece ömer eymen uyurken telim sessizdedir o zamanda ben sana dönerim canım.

Özlettin kendini canımcığım,nasılsın? gizemciğimize de geçmiş olsun.

Özgürcüğüm ''2010 NİSAN ANNELERİ'' yazarsan google çıkar canım.

günaydın kızlar umarım bütün bebişler iyidir
benim kız uyudu ben de sadece bir odayı sürüp sildim yoruldum yaa bu bebiş beni tamamen tembelleştirdi şu hamarat annemiz hayriye nasıl yapıyo yaaa üstelik çalışıyo galiba en tembel benim burada

kızlar benim kız acayip parmak emiyo yaa uykuya dalarken uyurken sürekli ağzında emzik gibi doktorumuz emzik ver demişti ben vermedim şimdide emziği almıyo.ne zaman dışarı çıksam insanlar ay bizimki 7 yaşına kadar emdi yok 10 yaşına kadar emen var diyorlar moralim bozuluyo emzik vernediğime pişman oldum ne yapıcam yaa.şu an eengellemeye çalışmıyorum engelleme dedi doktor aman kimin ne dediği belli değil parmağı incelir diyen de var.Allah başka dert vermesin sağlığı yerinde olsunda emzik vermediğimden oldu diye üzülüyorum eşimde beni suçluyor çünkü annesigil emzik konusunda çok baskı yaptılar birazda inat oldu benimki..

günaydın güzel annişler herkese merhaba kısa bir göz atttım,

özgeciğim canım inşallah herşeyin senin için hayırlısı olur canım sıkma canını sütünü etkilemesin ben sana 1 ay önce bişey anlatmıştımya o sıralar başladı gizoşta huzursuzluk inan etkiliyo bizim moralimizizn durumu onları annenlerde öyle bir gide görüşürsünki hiçbişeycik olmaz canım olsun arabada alırsınız sonra bizde burada eve yazıldık satın almak için bizde satmayı düşünüyoruz en önemlisi ev bizim için sizde iş için yatırım yapısıyosunuz alırsınız kazanır hiç canını sıkma bitanem

meltemciğim çok saol canım denerim ama ben soğan suyunu nasıl içerim diye merak ediyorum denemiştim hamiş kalmak için ama bajkalım:)))

mehtabım hoşbulduk canım bende çok özlemişem sizi ömerim nasıl canımcım gizoş artık 6da kalkıyo ondan sonra saat 9da uyuyo bende uykusuz mahmure kıvamında geziyorum canım :))

canım bizim kızdada var o el emme sorunu boşver emmesi 1 yaşına kadar doğalmış ben geçen gittiğimizde doktorada sordum ebemizede bunlar doğal refleksşler dediler ikiside ama bir yaşından sonra yavaş yavaş bırakmaları lazımmış canım bizimkisi şu an mesela cok cok nasıl emiyo bir görsen birde bana bakıyo emerken yaaa bayılıyorum ben onun aslında bu haline

1 yaşından sonra nasıl bıraktırıcaz canım ya benimkinin gece bile parmaklar hep ağzında sadece baş parmaklarıda değil ha işaret parmağını ,işaret parmağıyla orta parmağı ikisini bir sokup bile emiyo kerata

slm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...

kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...

utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..

bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..

arada uğramaya çalışırım.. iyi günler...

çok çok geçmiş olsun canım.birşey yoktur yaa, emziriyorsun emzirmek göğüs için çok sağlıklı kızını da emzirmişsindir zaten .stres yapma sakın bişeycik olmaz inş.

canımm.. çok saol. inş. bişey yoktur.. kızımı emziremedim canım.. emeedi cadı.. oğlum emiyo ama zaten göğsümle alakalı bi durum değil.. koltuk altımda tam.. neyse inş. bişey çıkmaz..

canım çok geçmiş olsun umarım bişey yoktur dualarımız seninle

zeynepcim hoşgeldin sen gizoşumuz canım özledik valla

refişim geçmiş olsun canım inş. korkulacak bişey yoktur ve tez zamanda iyileşir dualarım seninle

kızlar merhabalar hepinize.herkeze hayırlı ramazanlar.benim elif su kızım 4 ayı bitirdi 5. aydan gün aldı.ama bu ay çok az kilo almış.daha doğrusu ben tarttım normaldi.bir hafta sonra kilo vermiş.doktor sıcaklardan olabilir dedi.oruç tutucaktım ama korkumdan tutamıyorum şimdi zaten kilo almamış diye.birde doktor az az ek gıdaya alıştır dedi sizede öyle bir öneride bulunan oldumu.
bu arada benim hatunda parmak ve alt dudak emme alışkanlığı var ama bebekler bu dönemde oral dönem olduğu için herşeyi emerlermiş.ben emzik baştan beri verdim almadı şimdi kendi parmağını iştahla emiyor tekrar emzik denedim yinede almadı 3 tane emzik var hiç birinide almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…