face dekurulan grubun adı ne?Üye olmak isterim.kızlar face de grup kim kurduysa çok sağolsun..sizleri böyle canlı canlı görmek çok ama çok güzel..hamilelik derken şimdi çocuklarımız 4 aylık oldu bile.kızlarımız oğullarımız kocaman kocaman olsalar bile biz hala buradan yazışırız inş.
benimde kayınvalidem geldi sağolsun oğluma çok güzel bakıyor bende bol bol nete giriyorum..nasıl rahatladım anlatamam.ben şanslı gelinlerdenim..
aileler hep böyle yanımda olsa bol bol çocuk yaparım ama nerde....izmirliyim izmirdeyiz tayinimiz geçen yıl buraya çıktı.kaldı 4 yıl.sonra tekrardan doğuya .özgecim taşınma sorunun varmış.biz evleneli 3,5 yıl oldu bu oturduğuz ev 4.evimiz ve hepsi ayrı yerlerde.keşke bende kayınvalideme yakın otursam.ne kadar anlaşamasanızda sonuçta eşinin anne babası.biz evladımız için neler neler yapmayız.hele bir de torunumuz olsa....
inş hepiniz için hayırlı olur taşınmanız.Allah hepimize ailelerimizle birlikte huzur versin:)))
Selam kızlar
Bebişim uyumuyor sıcaktan yaaEmzirdim. Doymadı sandım mama yaptım.Yarısını yedi. Kustu. (Tokmuş doymuş demekki memeyle) sıcaktan herhalde uyumadı. Yelpaze yaptım da öyle uyudubilmiyorumkismile
face dekurulan grubun adı ne?Üye olmak isterim.
ozgecım vardır herseyde bır hayır canım ıns senın ve aılen ıcın ıyı olur bu arada bakımlı olmana hayranım
jalemmm allah kolaylık versın ya oruc bebek ve mısafır cok zor ya
hayrıyecım valla sen bombasın canım ya gerckten hamaratın sozlukte karsılıgı hayrıye olcak bunda kellı
fundacım defnecık ıyılesıyormus maas. Ona
dün kızıma elma suyu verdim bu gün yoğurt vericem daha doğrusu az az tattırıyorum ben yeni başladım tattırmalara bilmiyorum geç mi .yoğurdu keçi sütünden yaptım nasıl olur deneyen varmı çok koyu gibi süt ilk defa aldım kararsızım vermekte sizce ne yapayım???????????????????????
bu arada hayatımda inanılmaz değişimler yaşanacak ama ben daha hazır değilim biliyourm....
konu hayatım olduğum vakit radikal kararlar veremem doğrusu...
özellikl alışkanlıklarıdan vazgecemem,çok kötu olurum ve hp de benim başıma gelir...
arabamızı çarsamba gunu satıyıruz,kocam dukkan sahibi ile kavga etmiş dukkanı farklı bir yere tasıyoruz,yarın belikduzunde dukkan bakacakmış...
artık benimde sefam sona eriyor,annemlerden uzaklaşıcam ,geleiycem çok zor olcak çünkü araba yok....
burda alıştığım bir duzenim vardı o bitecek...
hiçbirsey eskisi gibi olmuycak...kaynanam ve etrafından uzaklaşmak istedkçe dahada yakınlaşıcam....
kocam onlarla işe gdip gelecek,gene vıcık vıcık olcaz ve suyu cıkacak....
offff
oysa ben evimde bir koltuğun yerini bile değiştirmem...şimdi annemlerden ayrılmak kimbilir nası zor gelecek bana ,sanki ilk evlendiğim de evden ayrılmış gibi...
zaten her eve dönüşüm benim için böle....
offff içimi dökeyim dedim
Selam kızlar
Bebişim uyumuyor sıcaktan yaaEmzirdim. Doymadı sandım mama yaptım.Yarısını yedi. Kustu. (Tokmuş doymuş demekki memeyle) sıcaktan herhalde uyumadı. Yelpaze yaptım da öyle uyudubilmiyorumkismile
kızlar merhaba herkese evde işler beni bekliyo ama bir göz atayım dedim şükürler olsun köyden geldik ayy bebişle ne zormuş valla gerçi hiç bişey yapmadık kızımla bol bol uyuduk köy serindi rahat geçti geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir bebeişler huzurludur gizoş akşam oldumu başlıyo ağlamaya güğndüz iyi ama kucakta olursa akşam oldumu kucaktada olsa rahat etmiyo yaa her gün bir yeni huy ediniyo bu arada küçük knelerden bitanesi gizoşumun tam göz kenarına konmuştu ne ağlama çektim köyde valla şükürler olsun bişeycik olmadı atlattık alna kadar akla karayı seçtik gerçi kene değilde bizim burada sakıtlak deniliyo harmanda otururken oldu ne olduysa bu arada oruç tutamadım eşim izin vermedi zaten hava sıcak baygınlık geçireirsin sanada bebeişimizede yazık dedi gerçi 17 saat dile kolay bebişimin azda olsa rızkını kesemem ne yapayım büyüsünde o rabbim izin verirse tutacağım hepsini ayy ne özlemişim evimi burayı yaa
günaydın hayriyecim nasılsın bende Elifi uyuttum bi bakayım dedim
Özgeciğim canını sıkma mesafeni korursun kayınvalidenlerle olur biter.Annenin yanında da kalırsın geldiğinde ohh sefam olsun dersin birileride çatlar.sempatiksalakcinniBu arada arabanızı neden satıyorsunuz?bu arada hayatımda inanılmaz değişimler yaşanacak ama ben daha hazır değilim biliyourm....
konu hayatım olduğum vakit radikal kararlar veremem doğrusu...
özellikl alışkanlıklarıdan vazgecemem,çok kötu olurum ve hp de benim başıma gelir...
arabamızı çarsamba gunu satıyıruz,kocam dukkan sahibi ile kavga etmiş dukkanı farklı bir yere tasıyoruz,yarın belikduzunde dukkan bakacakmış...
artık benimde sefam sona eriyor,annemlerden uzaklaşıcam ,geleiycem çok zor olcak çünkü araba yok....
burda alıştığım bir duzenim vardı o bitecek...
hiçbirsey eskisi gibi olmuycak...kaynanam ve etrafından uzaklaşmak istedkçe dahada yakınlaşıcam....
kocam onlarla işe gdip gelecek,gene vıcık vıcık olcaz ve suyu cıkacak....
offff
oysa ben evimde bir koltuğun yerini bile değiştirmem...şimdi annemlerden ayrılmak kimbilir nası zor gelecek bana ,sanki ilk evlendiğim de evden ayrılmış gibi...
zaten her eve dönüşüm benim için böle....
offff içimi dökeyim dedim
Sıcaklardan emmek istemiyorlar canım bebişler.Ben emzirirken öyle komiğim ki oğluş kucakta, türkü söyleyip evin içinde geziyorum.Emsinde katlanacağım diyorum.kızlar herkese ıyı aksamlarrr.umarım bebeklerımız ve guzel annelerımız ıyıdırler.ben son bıkac gundur cıldırmak uzereyım.oglum dogru durust emmek ıstemıyor ancak gecelerı gunduzde uyur uyanırsa uykusersemıne memeyı alıyo.uyuması kriz yaratıyo ağla ağla helak oldu acayıp huy degıstırdı napcam ben yaaa yardımm bu arada doktorumuz hıppın kasık mamasını önerdı.sütünü sag onla yap dedı.deneyenenız oldumu ayyyy yardımmmm
Kayınvalidenler sevmeye seviyorlarda bakmaya gelince bakamıyorlar mı uyuzlar(afedersin)Ne kadar güzel maşallah diyelim
Benim kayınvlde burnumun dibinde oturur Kızımı doktora götüreceğim 1 saatliğine gelmiyor bebeğe bakmaya. Bu sıcakta hep beraber gideceğiz.1 ay sonra işe başlayacağım 5 aylık bebeğimi bakıcıya bırakacağım mecburen.
Zaten bundan sonra torunum diye geberse götürmiycem görsün diyealsanaalsanasmile
Tabiki canım arayabilirsin herzaman.Ara beni öptüm seni seniolumunekankayizsmilemerhaba arkadaşlar.
canım posalı meyvalar çok yiyorum ben şeftali kavun falan ama dediğini denemekta fayda var her sabah ılık su içiyorum.ya mehtap bişey diycem daha doğrusu yüzsüzlük yapcam biraz sıkıntılandığımda bu tür durumlarda seni arayabilirmiyim
canım normal kakası kabız gibi değil yani bugün baya karın ağrısı çekti ama ya ağladı dayanamadım kuzuma
Özlettin kendini canımcığım,nasılsın? gizemciğimize de geçmiş olsun.kızlar merhaba herkese evde işler beni bekliyo ama bir göz atayım dedim şükürler olsun köyden geldik ayy bebişle ne zormuş valla gerçi hiç bişey yapmadık kızımla bol bol uyuduk köy serindi rahat geçti geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir bebeişler huzurludur gizoş akşam oldumu başlıyo ağlamaya güğndüz iyi ama kucakta olursa akşam oldumu kucaktada olsa rahat etmiyo yaa her gün bir yeni huy ediniyo bu arada küçük knelerden bitanesi gizoşumun tam göz kenarına konmuştu ne ağlama çektim köyde valla şükürler olsun bişeycik olmadı atlattık alna kadar akla karayı seçtik gerçi kene değilde bizim burada sakıtlak deniliyo harmanda otururken oldu ne olduysa bu arada oruç tutamadım eşim izin vermedi zaten hava sıcak baygınlık geçireirsin sanada bebeişimizede yazık dedi gerçi 17 saat dile kolay bebişimin azda olsa rızkını kesemem ne yapayım büyüsünde o rabbim izin verirse tutacağım hepsini ayy ne özlemişim evimi burayı yaa
Özgürcüğüm ''2010 NİSAN ANNELERİ'' yazarsan google çıkar canım.face dekurulan grubun adı ne?Üye olmak isterim.
kızlar benim kız acayip parmak emiyo yaa uykuya dalarken uyurken sürekli ağzında emzik gibi doktorumuz emzik ver demişti ben vermedim şimdide emziği almıyo.ne zaman dışarı çıksam insanlar ay bizimki 7 yaşına kadar emdi yok 10 yaşına kadar emen var diyorlar moralim bozuluyo emzik vernediğime pişman oldum ne yapıcam yaa.şu an eengellemeye çalışmıyorum engelleme dedi doktor aman kimin ne dediği belli değil parmağı incelir diyen de var.Allah başka dert vermesin sağlığı yerinde olsunda emzik vermediğimden oldu diye üzülüyorum eşimde beni suçluyor çünkü annesigil emzik konusunda çok baskı yaptılar birazda inat oldu benimki..
canım bizim kızdada var o el emme sorunu boşver emmesi 1 yaşına kadar doğalmış ben geçen gittiğimizde doktorada sordum ebemizede bunlar doğal refleksşler dediler ikiside ama bir yaşından sonra yavaş yavaş bırakmaları lazımmış canım bizimkisi şu an mesela cok cok nasıl emiyo bir görsen birde bana bakıyo emerken yaaa bayılıyorum ben onun aslında bu haline
slm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...
kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...
utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..
bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..
arada uğramaya çalışırım.. iyi günler...
kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...
utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..
bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..
arada uğramaya çalışırım.. iyi günler...
canım sa hayırlı ramazanlar sakın telaşlanma.koltukaltı lenf bezin şişmiştir.üşüttüysen falan ondan olmuştur.çok geçmiş olsun. doktorda saolsun seni pek bir rahatlatmış.hayret bişey ya ne biçim doktorlar var anlamıyorum.neyse canım.eğer çok sertse ve deri altında kayıyorsa yağ bezesi olma ihtimali var bence.yumuşaksa ve yerine yapışık gibiysede kulunç dediğimiz şeydendir lenf şişmiştir.aklına kötü şey getirme iyi düşün iyi olsun çok geçmiş olsun.Allah (c.c.) şifalar versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?