slm özge nasılsın bebiş nasıl
mehtapcım banyo konusunda cevap yazmışsın sağol ne faydalı bu forum yaaa
ev taşıma dükkan taşıma annenden uzaklaşma ve kayınvalideyle içli dışlı olma bu neye yaaa hepsi birarada. yangına körükle gitme gibi oldu ama baya bi değişim ama illaki var bundada bir hayır canını sıkma herşey daha güzel olsun inşallah değişim iyidir umarım iyi gelir.
vlla hersey zaten geldimi hep üst üste geliyor..ve bu durumdan zararlı çıkan ben oluyourm nedense...
inşlh herseyin hayırlısı olur cannım....sen nasılsın bu arada bebişin nasıl.....
sen kk yada eklemedin değilmi göremedik bebişini...facede de yoksun((
bu arada hayatımda inanılmaz değişimler yaşanacak ama ben daha hazır değilim biliyourm....
konu hayatım olduğum vakit radikal kararlar veremem doğrusu...
özellikl alışkanlıklarıdan vazgecemem,çok kötu olurum ve hp de benim başıma gelir...
arabamızı çarsamba gunu satıyıruz,kocam dukkan sahibi ile kavga etmiş dukkanı farklı bir yere tasıyoruz,yarın belikduzunde dukkan bakacakmış...
artık benimde sefam sona eriyor,annemlerden uzaklaşıcam ,geleiycem çok zor olcak çünkü araba yok....
burda alıştığım bir duzenim vardı o bitecek...
hiçbirsey eskisi gibi olmuycak...kaynanam ve etrafından uzaklaşmak istedkçe dahada yakınlaşıcam....
kocam onlarla işe gdip gelecek,gene vıcık vıcık olcaz ve suyu cıkacak....
offff
oysa ben evimde bir koltuğun yerini bile değiştirmem...şimdi annemlerden ayrılmak kimbilir nası zor gelecek bana ,sanki ilk evlendiğim de evden ayrılmış gibi...
zaten her eve dönüşüm benim için böle....
offff içimi dökeyim dedim
özgecım herseyde vardır bı hayır demekten baska care varmı yok.bebegının ve kendının saglıklı olması ınan herseyden daha önemlı bosver dusunmemeye calıs.düşündükce çünkü daha cok stres oluyo ınsan.ve ıyıceee gerılıyosun ...bak şöle düşün.şimdi annenden uzaklasıyosun ya annene gıttınmı daha uzun kalacagını düşün.süper dımı.yol uzun cunku alla allaaa napalım dımı ama...
kızlar herkese ıyı aksamlarrr.umarım bebeklerımız ve guzel annelerımız ıyıdırler.ben son bıkac gundur cıldırmak uzereyım.oglum dogru durust emmek ıstemıyor ancak gecelerı gunduzde uyur uyanırsa uykusersemıne memeyı alıyo.uyuması kriz yaratıyo ağla ağla helak oldu acayıp huy degıstırdı napcam ben yaaa yardımm bu arada doktorumuz hıppın kasık mamasını önerdı.sütünü sag onla yap dedı.deneyenenız oldumu ayyyy yardımmmm
Ne kadar güzel maşallah diyelimkızlar face de grup kim kurduysa çok sağolsun..sizleri böyle canlı canlı görmek çok ama çok güzel..hamilelik derken şimdi çocuklarımız 4 aylık oldu bile.kızlarımız oğullarımız kocaman kocaman olsalar bile biz hala buradan yazışırız inş.
benimde kayınvalidem geldi sağolsun oğluma çok güzel bakıyor bende bol bol nete giriyorum..nasıl rahatladım anlatamam.ben şanslı gelinlerdenim..
aileler hep böyle yanımda olsa bol bol çocuk yaparım ama nerde....izmirliyim izmirdeyiz tayinimiz geçen yıl buraya çıktı.kaldı 4 yıl.sonra tekrardan doğuya .özgecim taşınma sorunun varmış.biz evleneli 3,5 yıl oldu bu oturduğuz ev 4.evimiz ve hepsi ayrı yerlerde.keşke bende kayınvalideme yakın otursam.ne kadar anlaşamasanızda sonuçta eşinin anne babası.biz evladımız için neler neler yapmayız.hele bir de torunumuz olsa....
inş hepiniz için hayırlı olur taşınmanız.Allah hepimize ailelerimizle birlikte huzur versin:)))
hayrıcecım gunaydın
koymak mesele degıl sımdı benım resmım yokkı hıc yaralarım desıldı zaten ötekı laptoptaydı hepsı
hırsız caldı gıttı
gene gırdım faceye bısey yapamadan cıktım
yegenım öretcek bugun gelıp
hele az daha bekleyın
acık degılım zaten kapalıyım ama dur becerebılısem görersınız
ben bennunun resmı ıçın sordum dursun mu degıstıremmı dıye nıye kımse cevap yazmıyo yorum yapın lutfen
sız olsanız alınırsınız
bıtek ırmako77 fark ettı resmımı degıstırdıgımı alacagınız olsun
Günaydın güzel hatunlarzemuszemus
Özgeciğim, en kısa zamanda inşallah pcnde olur internetinde.Kadınların erkeklere yaptıramayacağı şey yoktur.kaydirigubbakcemile5
Fadimeciğim maşallah emine eylüle çok güzel kilo almış.Ben hala kucağımda evi turlayarak emziriyorum,emzirmesem aç aç duracak umrunda değil.Evini taşıyacakmışşın kolay gelsin canım taşınmak zor.
Filizciğim süpersin hemşom ya. o değişiklik hepimize lazım.İyiki doğurduk yani saldık kendimizi,hemen bebeklere sığınıyoruz.Oğluşum emince ben çok iyi oluyorum sen nasılsın-maviş nasıl?
Meltemciğim,Bebelactan mesajlar banada geliyor canım.Bazen yanlış bilgilerde var,bcg aşısı için 3. ayını doldurduğunda yaptırmalısınız diyordusempatiksalakcinni
Yurdagülcüğüm hala kızarıklık varsa soğuk uygulama yap canım bezelerin dağılması içinde hafif alkolle masaj yapabilirsin.
Fundacığım şükür yapmış sarı kakayı defnemiz:lepi::dance::teytey::sm_cool:
Jaleciğim, Ahmet yusufumuz en kısa zamanda düzene girecek inşallah eşininde yardımcı olması lazım sana tabikii opuyorumnanaktan
Meltemciğim,Ateşi kaç canım, öncelikle evde ılık bir duş aldır ateş düşürücüsünü ver,sağlık ocağına götürsende soğuk uygulama yaparlar ama sen daha önce biraz rahatsız diyordun belkide ondanda olabilir ateşi muayene ettirsen iyi olur geçmiş olsun .Kızının resimleri çok güzel maşallah fatma bennuya.Avatardaki resmide tam nostalji olmuş siyah beyaz:)
Zelihacığım,üzülme kilosu için benim oğlumda öyle az kilo alıyor.
İnşallah düzelir kilo almaları,bizde bu ay 450 gram aldık.İdrar alırken idrar poşetini güzel yerleştirmek önemli canım gerekirse söyleyin hastanedeki hemşirelere yardımcı olurlar.
İSMİNİ BİLMİYORUM ÖZÜR CANIM FIRAT0404 YİNEDE ATLET GİYDİR BEBİŞİNE BU KEZDE ÜŞÜTÜP HASTA OLABİLİR.Çok etkileniyor bebişler sıcaktan özelliklede emerken ter içinde kalıyorlar.:ecrin_bebek:
Fundacığım inşallah göktuğumuzun kabızlık sorunuda geçer en kısa zamanda.Doktoruna bir danış istersen, bide sabahlar sen 3-4 tane kayısı yesen ve ılık su içsen faydası olur diye düşünüyorum sadece anne sütü veriyorsun çünkü.opuyorumnanaktan
çok yorulmuşsun jalecim ya.ahmet de inşallah düzelir de annesisi üzmez artık.
rice edrim canımcım.
pc gazabına uğradın demekki.beni değiştirin diyor baksana:)
fundacım kakası normalse ve acı çekmiyorsa istediği zaman yapsın.10 güne kadar sürebilir diyor doktorlar anne sütü alanlarda.
umarım kızın etkilenmez kaynanandan .hayret etim okurken de görümcene ya.
filizcim niye özür diliyosun arkadşım.özür dilenecek bişe yokki.dediğim gibi alıngan bi insan değilimdir.hepimiz insanız oluyor böle şeyler.
teşekkür edrim bu arada .
yarasın bennu ya.ben daha hiç başlamadım bakalım sonumuz nolcak.)
bnece değiştirme çok güzel .sıkılrsan sonra değiştirirsin.
maşallah hayriye sana başka bişe demeye gerk yok heralde:)
mehtapcım çok sağol canım.sarı sarı görünce göbek atcaktım nerdeyse:)
ben de kalem sürerim genellikle.yoksa kendimi çok solgun görüyorum.belki de göz alıştığı içinç.
ağlamalarınızın bittiğine sevindim.geçiciymiş demekki.
maşallah ada ya.
bu arada hayatımda inanılmaz değişimler yaşanacak ama ben daha hazır değilim biliyourm....
özellikl alışkanlıklarıdan vazgecemem,çok kötu olurum ve hp de benim başıma gelir...
arabamızı çarsamba gunu satıyıruz,kocam dukkan sahibi ile kavga etmiş dukkanı farklı bir yere tasıyoruz,yarın belikduzunde dukkan bakacakmış...
artık benimde sefam sona eriyor,annemlerden uzaklaşıcam ,geleiycem çok zor olcak çünkü araba yok....
hiçbirsey eskisi gibi olmuycak...kaynanam ve etrafından uzaklaşmak istedkçe dahada yakınlaşıcam....
offff
oysa ben evimde bir koltuğun yerini bile değiştirmem...şimdi annemlerden ayrılmak kimbilir nası zor gelecek bana ,sanki ilk evlendiğim de evden ayrılmış gibi...
yok yok asının ıgne yerındeydı kızarıklık ilgine sagol özgur cum actınmı topik ac bıtane dahaEvet, adım özgür canım. Ben de İstanbul topiğini neden sildiler diye düşünüyodum
Geçmiş olsun bebikin için. Kızamık, su çiçeği falan olmasın yavrucuk. Daha erken ama dikkat et. Burun akıntısı var mı?
hos buldum bızımde ası yerı kızarıktı dr aynını söledı icinde kıtle var sankımehtapcım kızarıklık geçti cnm benim ya şimdi biraz şişlik kaldı onada alkolle dediğin gibi masaj yapıyorum dagılsın diye
bu arada meltemcim geçmiş olsun hee tekrar bu arada face hoşgeldin
gaz dan sonra kaka yapıyomu bıde sabaha karsı serın oluyo ya usutur bıraz üstü fılan acık kalıyosakızlar slmlr..bişey sorucam..artık gaz sıkıntımız yok gündüzleri çok rahatız ama sabah uyandığında öyle çok gaz çıkartıyor ki 10 15 defa falan..acaba üşütüyormuyum bebişi yoksa gece hareketsiz kaldığı içinmi oluyor ben anlayamadım.sizin bebişlerdede oluyor mu böyle??
dr sadece veremde önemlı dıgerb asılarda banyo serbest dedı ben sordummrb bizde bugün aşı yaptırdık.korkuyorum ateş çıkacak diye.aşıya gitmeden önce yarım paranox verdim önceki aşılarında da aynısını yapmıştım.umarım ateşlenmezler bebeklerimiz.birde ben sormayı unuttum siz sordunuzmu acaba ne zaman banyo yaptırabilirm .malum sıcaklar rahat bırakmıyor bebekleri .çok terliyor benim bebeğimgünde iki kez banyo yaptırıyorum
devam et dogru yoldasın elma kemıklerını gelıstırırdün kızıma elma suyu verdim bu gün yoğurt vericem daha doğrusu az az tattırıyorum ben yeni başladım tattırmalara bilmiyorum geç mi .yoğurdu keçi sütünden yaptım nasıl olur deneyen varmı çok koyu gibi süt ilk defa aldım kararsızım vermekte sizce ne yapayım???????????????????????
ayyyyyyyyy özge ben hatırlıyom yenı gırdıgım zamandı ne depresyondaydın sen dıkısını tutarak kuaföre gıttın snr gıdısınde sacını begenmedınyemek yapmakla uğrasmaktan bişiy yazamadım gecmişide söle bir göz ucuyla okudum....
filizcm valla ben o lohusalık depresyonunu aşalı baya uzun zaman oluyo benimki daha şiddetli boyutlardaydı ve ancak kökten çözümlerle sona erdi...
doğumdan üç gun sonra dikişlerimi tutarak sacımı röfle yaptırdım...
tırnaklarım hep ojeli ve uzundu sacım hep bakımlıydı....
tek sorun kilomdu şimdi oda yok çok şükür tabi 2-3 kilo daha verirsem ne ala....
verdiklerimin dışında hiç almadım....
seni co iyi anlıyorum ve gönülden destekliyourm....
azminde süper banane deyip kenara cekilmemişn ve bişiler yapıyorsun...
aslında fotolarda gayet şıksın tatlım ve kilon da yok ama....
karamsar olma bukadar hersey guzel olcak de guzel olsunbu arada hayatımda inanılmaz değişimler yaşanacak ama ben daha hazır değilim biliyourm....
offff
aynı bennu dun gece aglayısını ust komsum duymus ben o mamayı ılk duyuyorumkızlar herkese ıyı aksamlarrr.umarım bebeklerımız ve guzel annelerımız ıyıdırler.ben son bıkac gundur cıldırmak uzereyım.oglum dogru durust emmek ıstemıyor ancak gecelerı gunduzde uyur uyanırsa uykusersemıne memeyı alıyo.uyuması kriz yaratıyo ağla ağla helak oldu acayıp huy degıstırdı napcam ben yaaa yardımm bu arada doktorumuz hıppın kasık mamasını önerdı.sütünü sag onla yap dedı.deneyenenız oldumu ayyyy yardımmmm
ay kızlar galıba bu face ıyıde ben hala kocaya dıyemedım gırdım dedımde saka yapıyom sandıkızlar face de grup kim kurduysa çok sağolsun..sizleri böyle canlı canlı görmek çok ama çok güzel..hamilelik derken şimdi çocuklarımız 4 aylık oldu bile.kızlarımız oğullarımız kocaman kocaman olsalar bile biz hala buradan yazışırız inş.
benimde kayınvalidem geldi sağolsun oğluma çok güzel bakıyor bende bol bol nete giriyorum..nasıl rahatladım anlatamam.ben şanslı gelinlerdenim..
aileler hep böyle yanımda olsa bol bol çocuk yaparım ama nerde....izmirliyim izmirdeyiz tayinimiz geçen yıl buraya çıktı.kaldı 4 yıl.sonra tekrardan doğuya .özgecim taşınma sorunun varmış.biz evleneli 3,5 yıl oldu bu oturduğuz ev 4.evimiz ve hepsi ayrı yerlerde.keşke bende kayınvalideme yakın otursam.ne kadar anlaşamasanızda sonuçta eşinin anne babası.biz evladımız için neler neler yapmayız.hele bir de torunumuz olsa....
inş hepiniz için hayırlı olur taşınmanız.Allah hepimize ailelerimizle birlikte huzur versin:)))
afferın sana torunun sadece sevılmeye degıl arada bakımada ıhtıyacı varNe kadar güzel maşallah diyelim
Benim kayınvlde burnumun dibinde oturur Kızımı doktora götüreceğim 1 saatliğine gelmiyor bebeğe bakmaya. Bu sıcakta hep beraber gideceğiz.1 ay sonra işe başlayacağım 5 aylık bebeğimi bakıcıya bırakacağım mecburen.
Zaten bundan sonra torunum diye geberse götürmiycem görsün diyealsanaalsanasmile
merhaba arkadaşlar.
oğlum kakasını yaptı bugün çok muytlu oldum valla hemde 2 defa baya da fazla yalnız karın ağrısıyla beraber baya ağladı kuzum akşamda biraz karnı ağrıdı ağladı uyku arası falan..........havalar sıcak diye çorap giydirmiyordum şortta tek alttan çıtçıtlıyla gezdiriyorum acaba ondan mı diyorum.birde kına gibi yaptı demir şurubuna başladıkya ondan sanırım
canım ben onun için yazdm zaten bennu çok tatlı diye faceden görüpte yazma değil yane ama bunun için belirtmek istemedm uzun uzun.....
canım posalı meyvalar çok yiyorum ben şeftali kavun falan ama dediğini denemekta fayda var her sabah ılık su içiyorum.ya mehtap bişey diycem daha doğrusu yüzsüzlük yapcam biraz sıkıntılandığımda bu tür durumlarda seni arayabilirmiyim
canım normal kakası kabız gibi değil yani bugün baya karın ağrısı çekti ama ya ağladı dayanamadım kuzuma
canım herşeyin hayırlısı ya.her hayır görünende bi şer,her şer görünendede bi hayır vardır.birde annende gelir gider daha uzun kalırsınınız birbirinizde şimdi daha güzel olur yani
kızlar merhaba herkese evde işler beni bekliyo ama bir göz atayım dedim şükürler olsun köyden geldik ayy bebişle ne zormuş valla gerçi hiç bişey yapmadık kızımla bol bol uyuduk köy serindi rahat geçti geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir bebeişler huzurludur gizoş akşam oldumu başlıyo ağlamaya güğndüz iyi ama kucakta olursa akşam oldumu kucaktada olsa rahat etmiyo yaa her gün bir yeni huy ediniyo bu arada küçük knelerden bitanesi gizoşumun tam göz kenarına konmuştu ne ağlama çektim köyde valla şükürler olsun bişeycik olmadı atlattık alna kadar akla karayı seçtik gerçi kene değilde bizim burada sakıtlak deniliyo harmanda otururken oldu ne olduysa bu arada oruç tutamadım eşim izin vermedi zaten hava sıcak baygınlık geçireirsin sanada bebeişimizede yazık dedi gerçi 17 saat dile kolay bebişimin azda olsa rızkını kesemem ne yapayım büyüsünde o rabbim izin verirse tutacağım hepsini ayy ne özlemişim evimi burayı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?