2010 Nisan Anneleri

dün kızıma elma suyu verdim bu gün yoğurt vericem daha doğrusu az az tattırıyorum ben yeni başladım tattırmalara bilmiyorum geç mi .yoğurdu keçi sütünden yaptım nasıl olur deneyen varmı çok koyu gibi süt ilk defa aldım kararsızım vermekte sizce ne yapayım???????????????????????

yemek yapmakla uğrasmaktan bişiy yazamadım gecmişide söle bir göz ucuyla okudum....
filizcm valla ben o lohusalık depresyonunu aşalı baya uzun zaman oluyo benimki daha şiddetli boyutlardaydı ve ancak kökten çözümlerle sona erdi...
doğumdan üç gun sonra dikişlerimi tutarak sacımı röfle yaptırdım...
tırnaklarım hep ojeli ve uzundu sacım hep bakımlıydı....
tek sorun kilomdu şimdi oda yok çok şükür tabi 2-3 kilo daha verirsem ne ala....
verdiklerimin dışında hiç almadım....
seni co iyi anlıyorum ve gönülden destekliyourm....
azminde süper banane deyip kenara cekilmemişn ve bişiler yapıyorsun...
aslında fotolarda gayet şıksın tatlım ve kilon da yok ama....

slm özge nasılsın bebiş nasıl
mehtapcım banyo konusunda cevap yazmışsın sağol ne faydalı bu forum yaaa

canım nasıl osun bebiş buyumeye çalışıyo kocaman oldular valla gayet iyyiz....
bende iyiyim çok şükür...
bu arada sen elma suyu vermişin korkma ver ama ben baya baya gectimartık ek gıdya...
5. ayında sebzeye gecicez inşlh

bu arada hayatımda inanılmaz değişimler yaşanacak ama ben daha hazır değilim biliyourm....
konu hayatım olduğum vakit radikal kararlar veremem doğrusu...
özellikl alışkanlıklarıdan vazgecemem,çok kötu olurum ve hp de benim başıma gelir...
arabamızı çarsamba gunu satıyıruz,kocam dukkan sahibi ile kavga etmiş dukkanı farklı bir yere tasıyoruz,yarın belikduzunde dukkan bakacakmış...
artık benimde sefam sona eriyor,annemlerden uzaklaşıcam ,geleiycem çok zor olcak çünkü araba yok....
burda alıştığım bir duzenim vardı o bitecek...
hiçbirsey eskisi gibi olmuycak...kaynanam ve etrafından uzaklaşmak istedkçe dahada yakınlaşıcam....
kocam onlarla işe gdip gelecek,gene vıcık vıcık olcaz ve suyu cıkacak....
offff
oysa ben evimde bir koltuğun yerini bile değiştirmem...şimdi annemlerden ayrılmak kimbilir nası zor gelecek bana ,sanki ilk evlendiğim de evden ayrılmış gibi...
zaten her eve dönüşüm benim için böle....
offff içimi dökeyim dedim

ev taşıma dükkan taşıma annenden uzaklaşma ve kayınvalideyle içli dışlı olma bu neye yaaa hepsi birarada. yangına körükle gitme gibi oldu ama baya bi değişim ama illaki var bundada bir hayır canını sıkma herşey daha güzel olsun inşallah değişim iyidir umarım iyi gelir.

vlla hersey zaten geldimi hep üst üste geliyor..ve bu durumdan zararlı çıkan ben oluyourm nedense...
inşlh herseyin hayırlısı olur cannım....sen nasılsın bu arada bebişin nasıl.....
sen kk yada eklemedin değilmi göremedik bebişini...facede de yoksun((

bebişim ve ben iyiyiz çok şükür kkya resim ekliyemiyorum sanırım belli bi sayı lazımdı galiba ben okadar yazmamışımdır heralde face konusunuda konuşmuştuk üye ol demiştin hala olucam acayip tembelim ben yaa en kısa zamanda inşallah facedede katılırım aranıza

kızlar herkese ıyı aksamlarrr.umarım bebeklerımız ve guzel annelerımız ıyıdırler.ben son bıkac gundur cıldırmak uzereyım.oglum dogru durust emmek ıstemıyor ancak gecelerı gunduzde uyur uyanırsa uykusersemıne memeyı alıyo.uyuması kriz yaratıyo ağla ağla helak oldu acayıp huy degıstırdı napcam ben yaaa yardımm bu arada doktorumuz hıppın kasık mamasını önerdı.sütünü sag onla yap dedı.deneyenenız oldumu ayyyy yardımmmm

özgecım herseyde vardır bı hayır demekten baska care varmı yok.bebegının ve kendının saglıklı olması ınan herseyden daha önemlı bosver dusunmemeye calıs.düşündükce çünkü daha cok stres oluyo ınsan.ve ıyıceee gerılıyosun ...bak şöle düşün.şimdi annenden uzaklasıyosun ya annene gıttınmı daha uzun kalacagını düşün.süper dımı.yol uzun cunku alla allaaa napalım dımı ama...

canım çok saol vlla ne diyim hersseyin hayırlısı...kader nasip kısmet....

kızlar face de grup kim kurduysa çok sağolsun..sizleri böyle canlı canlı görmek çok ama çok güzel..hamilelik derken şimdi çocuklarımız 4 aylık oldu bile.kızlarımız oğullarımız kocaman kocaman olsalar bile biz hala buradan yazışırız inş.
benimde kayınvalidem geldi sağolsun oğluma çok güzel bakıyor bende bol bol nete giriyorum..nasıl rahatladım anlatamam.ben şanslı gelinlerdenim..
aileler hep böyle yanımda olsa bol bol çocuk yaparım ama nerde....izmirliyim izmirdeyiz tayinimiz geçen yıl buraya çıktı.kaldı 4 yıl.sonra tekrardan doğuya .özgecim taşınma sorunun varmış.biz evleneli 3,5 yıl oldu bu oturduğuz ev 4.evimiz ve hepsi ayrı yerlerde.keşke bende kayınvalideme yakın otursam.ne kadar anlaşamasanızda sonuçta eşinin anne babası.biz evladımız için neler neler yapmayız.hele bir de torunumuz olsa....
inş hepiniz için hayırlı olur taşınmanız.Allah hepimize ailelerimizle birlikte huzur versin:)))

ozgecım vardır herseyde bır hayır canım ıns senın ve aılen ıcın ıyı olur bu arada bakımlı olmana hayranım

jalemmm allah kolaylık versın ya oruc bebek ve mısafır cok zor ya

hayrıyecım valla sen bombasın canım ya gerckten hamaratın sozlukte karsılıgı hayrıye olcak bunda kellı

fundacım defnecık ıyılesıyormus maas. Ona

canım şusıra bebişlerin çoğunda var sanki bu benimkide çok az emiyo birkaç kişi daha yazmıştı buraya belki sıcaklardandır insan ne yapacağını bilemiyor mama denemedim ben kiloıda alamadık senin bebişin kilo alımı nasıl benimki 2 ayda700gr almış

Ne kadar güzel maşallah diyelim
Benim kayınvlde burnumun dibinde oturur Kızımı doktora götüreceğim 1 saatliğine gelmiyor bebeğe bakmaya. Bu sıcakta hep beraber gideceğiz.1 ay sonra işe başlayacağım 5 aylık bebeğimi bakıcıya bırakacağım mecburen.
Zaten bundan sonra torunum diye geberse götürmiycem görsün diyealsanaalsanasmile

merhaba arkadaşlar.
oğlum kakasını yaptı bugün çok muytlu oldum valla hemde 2 defa baya da fazla yalnız karın ağrısıyla beraber baya ağladı kuzum akşamda biraz karnı ağrıdı ağladı uyku arası falan..........havalar sıcak diye çorap giydirmiyordum şortta tek alttan çıtçıtlıyla gezdiriyorum acaba ondan mı diyorum.birde kına gibi yaptı demir şurubuna başladıkya ondan sanırım

canım ben onun için yazdm zaten bennu çok tatlı diye faceden görüpte yazma değil yane ama bunun için belirtmek istemedm uzun uzun.....

canım posalı meyvalar çok yiyorum ben şeftali kavun falan ama dediğini denemekta fayda var her sabah ılık su içiyorum.ya mehtap bişey diycem daha doğrusu yüzsüzlük yapcam biraz sıkıntılandığımda bu tür durumlarda seni arayabilirmiyim

canım normal kakası kabız gibi değil yani bugün baya karın ağrısı çekti ama ya ağladı dayanamadım kuzuma

canım herşeyin hayırlısı ya.her hayır görünende bi şer,her şer görünendede bi hayır vardır.birde annende gelir gider daha uzun kalırsınınız birbirinizde şimdi daha güzel olur yani

yok yok asının ıgne yerındeydı kızarıklık ilgine sagol özgur cum actınmı topik ac bıtane daha
mehtapcım kızarıklık geçti cnm benim ya şimdi biraz şişlik kaldı onada alkolle dediğin gibi masaj yapıyorum dagılsın diye
bu arada meltemcim geçmiş olsun hee tekrar bu arada face hoşgeldin
hos buldum bızımde ası yerı kızarıktı dr aynını söledı icinde kıtle var sankı
gaz dan sonra kaka yapıyomu bıde sabaha karsı serın oluyo ya usutur bıraz üstü fılan acık kalıyosa
dr sadece veremde önemlı dıgerb asılarda banyo serbest dedı ben sordum
devam et dogru yoldasın elma kemıklerını gelıstırır
ayyyyyyyyy özge ben hatırlıyom yenı gırdıgım zamandı ne depresyondaydın sen dıkısını tutarak kuaföre gıttın snr gıdısınde sacını begenmedın
karamsar olma bukadar hersey guzel olcak de guzel olsun

aynı bennu dun gece aglayısını ust komsum duymus ben o mamayı ılk duyuyorum
ay kızlar galıba bu face ıyıde ben hala kocaya dıyemedım gırdım dedımde saka yapıyom sandı
afferın sana torunun sadece sevılmeye degıl arada bakımada ıhtıyacı var

ayyyyyyyyyy çok komık demı baskası sölese bebegınız olmadan manyak karı ne söluyo bebe sıcınca mutlumu olunur derdık ama öle degıl demı
allah hepsını bol bol mıctırsınkı anaları mutlansınzemuszemus:dance::teytey:a.s.:smiley-cool::sm_cool:eyvahedigeldismile

evet kızlar gelelım bana ama bu kadar alıntıdan snr ne yazcamı unuttum
ulan eskıden bu saatlerde fılız oluyodu esah mı terk ettıkı bızı
bennuya 19 30 da nısastayla az sulu çok sulu mama yaptım begenmedı yarısını yedı yarısını döktuk beyenmedı zıllı

kızlar merhaba herkese evde işler beni bekliyo ama bir göz atayım dedim şükürler olsun köyden geldik ayy bebişle ne zormuş valla gerçi hiç bişey yapmadık kızımla bol bol uyuduk köy serindi rahat geçti geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir bebeişler huzurludur gizoş akşam oldumu başlıyo ağlamaya güğndüz iyi ama kucakta olursa akşam oldumu kucaktada olsa rahat etmiyo yaa her gün bir yeni huy ediniyo bu arada küçük knelerden bitanesi gizoşumun tam göz kenarına konmuştu ne ağlama çektim köyde valla şükürler olsun bişeycik olmadı atlattık alna kadar akla karayı seçtik gerçi kene değilde bizim burada sakıtlak deniliyo harmanda otururken oldu ne olduysa bu arada oruç tutamadım eşim izin vermedi zaten hava sıcak baygınlık geçireirsin sanada bebeişimizede yazık dedi gerçi 17 saat dile kolay bebişimin azda olsa rızkını kesemem ne yapayım büyüsünde o rabbim izin verirse tutacağım hepsini ayy ne özlemişim evimi burayı yaa

hos gelmıssın ay geçmıs olsun allah korumus gızosunu
ben tutuyorum ilk gun zorlandım yanı susadım sonra alıstım
borcum çok dıger dogumlarımdan hamılelıkten tutulmuyo sonra hadı sana allah kolaylıkm versın allah yardımcın olsunŞeniz

Selam kızlar
Bebişim uyumuyor sıcaktan yaaEmzirdim. Doymadı sandım mama yaptım.Yarısını yedi. Kustu. (Tokmuş doymuş demekki memeyle) sıcaktan herhalde uyumadı. Yelpaze yaptım da öyle uyudubilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…