2010 Nisan Anneleri

canım benim kızda kilo almamış ek gıdaya başladık doktor önerisiyle bütün meyvelerin suları ve yoğurt dedi ben elma suyu verdim şimdilik yarın armut vericem çorbalarıda tattırabileceğimi söyledi.

selam hanımlar nasılsınız biz çok şükür iiyiyiz idare ediyoruz 4 5 günde bir kakasını yapıyor bunun yüzünden çok ağlıor sürekli kucağımda ama karnı ağrısa kucaımda da ağlaması lazım kucakta ağlamıyor sanırım bana alıştı yatağında da yatmıyor genel durum ii umarım herkes iidir çok bakamadım sadeceözgecim cnım hayırlısı olsun yaa bebeğinin rızkı için katlanmalısın en ii ben anlarım seni ahh allah yardımcın olsun
refiyecim canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değldir zeynepcim hoşgeldin canım ohh köyne güzeldir ama gizem seni baya korkutmuş yaa allahtan ısırnadan yetişmişsiniz

Son düzenleme:

canım benim kızımda 4-5 günde bir kaka yapıyor ama kıvamı normal yani sert değil.yaparkende ekşiyor yüzü ağlayacak gibi oluyor arkasından bir gürültü pis bir koku bakıyorum kaka yapmış ama doktor normal diyor katı değilse normalmiş.ağlamaları bence karın ağrısından değil çünkü benim hatudan kucak ister oldu huyu suyu değişti.

CANIM ben çorbalara meyve suyu ve pürelerine başlayalı epeyi oldu poyraz okadar alıştıki meyveyi yerken çıldırıyor.genelde bebekler 3.ayından itibaren az kilo almaya başlarlarmış.o yüzden takma bak göreceksin yoğurt çorba meyve sularına başlayınca toparlanacak kuzun..

canımmmm sende mi yaaa? bu ne yahu kk da hamaratlığım konuşuluyor..:kedi: canım sen benim gibi yapma yorma kndini ben salaklığıma doymuyom yani.pestilim çıkıo.evet üstelik bide çalışıorum işim de yoğun yani.allah sonumu hayır etsin bakalım ne kadar sürecek bu hamaratlık..:asigim:

evet hayriyecim yorma bu kadar kendini. bugünlerimiz geri gelmeyecek bir daha...
ben kadın tutuyorum valla. haftada 1 geliyor.. istediğim gibi tabiki olmuyor ama en azında dip köşe bucak siliniyor toz toprak yok... zaten hem iş hem bebek yoruyor bizleri. birde ev işi... yani günlük iş tamam da koltukları falan kaldıramam doğrusu bu durumda..

merhaba kızlarr
eşim aradı pc den bi şifre istedi de öyle açtım pc yi ee açmışken size bir merhaba diyeyim dedim ama geçmişe bakmaya vaktim yok
dün akşam yine çaya misafirim vardı 4 gibi haberim oldu hazırlık temizlik derken hiç giremedim gece de 12 gibi gittiler
bugünde iftara misafirim var sabah erkenden kalktım hazırlıklara başladım Allahtan o saatlerde pek mızmızlık etmedi yusufçuk. masam hazır yemeklerden de bi pilavım birde çoban salatam kaldı . 1 saate temizliği hallettim mi geriye bebekle ilgilenmek kalacak inşallah uyurda dinlenirim bende
bu arada bebegcim çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah ciddi bişey çıkmayacaktır kalbini ferah tut

Zaten tek askılı bodyle yatırıyorum . Camlar da açık oluyor ama hiç esmiyor ki canım. İstanbulun nemi çok, dehşet
Nasan veya nisan yazdım ama iki türlü de çıkmadı:uhm:
Bir kaç tane alıntıyı nasıl yapıyorsun cnm?
Benim de kız geldi babanesinden bizim minik oğlana hiç rahat yok, uyutmuyor bile çocuğu kıskançlıktan:))
Neyse onu yıkadım bebeğimi yıkadım, kendim duş aldım. Saçımı kestirecem vakit bulamıyorum. Çağlar durmaz kuaförde. Biri gelecekte gidecemakannehir
zaten taksit taksit yapabiliyorum. Çok uzun uzaklaşmayım evden diye. Geçen hafta pedikür yaptırdım. Bu hafta da saç kesim yapsam, Boyayı da sonra yaptırırım artıkboshayallersmile:dance:

canım çok geçmiş olsun umarım bişey yoktur dualarımız seninle
Geçmiş olsun tatlım. İnşallah kötü bişi değildir. İçini rahatlatır mı bilmiyorum ama bu beze süt bezesi olmasın. Bende de birkere çıkmıştı ve ağrıyordu. Bebişimi emzirdim emzirdim kendiliğinden yok oldu beze. Meğersem süt toplanmış orda

Geçmiş olsun tatlım. İnşallah kötü bişi değildir. İçini rahatlatır mı bilmiyorum ama bu beze süt bezesi olmasın. Bende de birkere çıkmıştı ve ağrıyordu. Bebişimi emzirdim emzirdim kendiliğinden yok oldu beze. Meğersem süt toplanmış orda

Günaydın kızlar,

Kayınvalidenler sevmeye seviyorlarda bakmaya gelince bakamıyorlar mı uyuzlar(afedersin)klava:

Özgürcüğüm ''2010 NİSAN ANNELERİ'' yazarsan google çıkar canım.

bakmıyorlar valla.Kızınıkayırıyor.Kızı çalışmadığı halde onun çocuğuna bakmaya gidiyor. Yemeklerini falan yapıyor. Neyse bunlar çok kırıcı uzun hikayeler. Canını sıkmayım senin

Gruba üyelik isteği gönderdim.Onay bekliyorum:lepi:

günaydın sibelcim.iyi gibiyim uykusuzum .ramazan benim için çok kötü oldu zaten uykusuzdum bide sahur faslı eklendi.zor kalkıom yataktan valla gece..elif nasıl canım?

evet ya benim içinde aynen 2 saate bi ayaktayım..napalım 1 ayda böle geçecek..
Elifcik iyi teysesi saat 8 banyosunu yaptı karnını doyurduk masajınıda yaptık şimdide mışıl mışıl uyuyo kuzucum ..
Poyraz paşada iyidir inşallah?[/QUOTE]
aynıyz hepımız arkadasım banyodan sonra masajı nasıl yapıyosun anlatsana
hayır benım en tembel 10 a kadar işe basladım basladım yoksa canım hıç istemıyo
aleynayı göturdugum psıkolg 1 bucuga kadar normal dedı
bende demın onu konustum bennuyla em nasılolsa ben o ellere bıgun acı bıber surerım heral
cok tatlı emıyolar insanın saatlerce seyredesı gelıyor
evet cok tatlılar
dualarımız senınle allah korktuguna ugratmasın yavrularına bagıslasın
bızdede var bıssuru emzık elı kadar tatlı degıl demekkı

altta no yazan yere 1 kez tıkla en son msj gelınce alıntı yapa bas

arkadasın fılan yokmu senınle kuaföre gelse
12 13 yasında bı cocugun bıle faydası olur

merhaba arkadaşlarrrrrrrrr.az önce eşimin 2 halası ve kızı geldi gittiler.bizde oğlumla biraz yatak keyfi yaptk öğlene kadar ohh iyi oldu oynaşırken göktuğda uyudu süper ama 12 den beri hiç uyumadı 10 dk sadece şimdi uykulu gözlerle bana bakıyor belki kendiliğinden uyur bugün yemeğim var ohhhh yaaaaaaaaaa ne rahat oluyor yemeğin olması..........

hoşgeldn canım özledk seni...geçmiş olsun sakıtlakta olsa ben korkarım ya.........oruç bende tutmuyorum napalım seneye inşallah baya var beimde borcum.....

sağol tatlım ararım bazen desteğe ihtiyaç duyuyorum bilene sormak en iyisi.........

canım ben emzik veriyorumda noluyo emziğin altından elini sokuyo yine elini emiyo bende çekmiyorum demekki öyle rahat ediyo diyorum..........

geçmiş olsun.inşallah bişey yoktur yani yağ bezesidir bana öyle geldi eğer dokunduğunda hareket ediyosa öyldr diye düşünüyorum.aklına kötü şeyler getirme en kötüsünü düşünüyosun şimdi.Allah korusun.........

canım benim oğlanda öyle biriktirip öyle yapıo.4-5 günde 1 yapıo.dün karnı baya ağrıyarak yaptı 2 defa baya fazla.ama cıvık katı değil Allahtan.gözüm oğlanın poposunda sürekli.ağladı kucağıma falan aldım baktım karnı ağrıyo baen sustu kucakta bazen ağladı yavrum gözümün ta içine baka baka...........insanın içi gidiyoooooooo

refiyeeeee geçmiş olsun canım ..arkadaşların dediğin gibi süt birikmiştir canım yaaa.ii haberler beklioz cicim

oğlum aşılarını oldu. aşı yeri ağrıdı herhalde nasıl ağlıyooo içli içli. insanın içi parçalanıyo yaaa. calpol verdim emzirdim uyuyooo kuzum... bir damla yaşına dünyayı yakarım uleeennnn... benim oğlanın gece uykuları sapıtmıştı. meğer burnu tıkalıymış. 10 gün kadar otribebenin yedek ucunu bulamadım diye tam temizlenmiyordu. aldım anam bir doluymuş burnu sormayın yav. garibim 3 gecedir 4-5 saat uyumaya başladı gene... refişcim geçmiş olsun önemli bi şey yoktur Allah ın izniyle, süt falan birikmiştir. ii düşün ii olsun...

karulaaar bende kaynanaya savaş açtım. zor görür artık torun tombalak. iz evlenirken eşimin amcasından borç almıştık. kayınpederde düğünden sonra bizden gizli ödemiş, sonra biz amcaya parayı iade edince amca kayınpedere vermiş. bunu 2 sene önce amcanın karısı bana anlattı bende eşime söölemiştim. baban bize iilik yapmış diye. neyse c.tesi olay yeniden açılmış. herifim ortalığı soktu biribirinr meğer gizliymiş bu iş. kaynana yengeyi arayıp sen aramızdaki sıırı YABANCIya neden anlatıyorsun diye tartışmış. burada yabancı benim tabeee. meğersem biz parayı onların ödediğini öğrenir parayı onlara ödemeyiz diye gizli tutmuşlar. herifim çıldırdı tabii ailesinin 3 kuruş için bööle gizli kapaklı iş yapmasınaaaa...

slm kızlar gecmişe göz attım....
yanımda olupta bana teselli veren tum bacılar öpüyoourm sizi....
iyiki varsınız....

otribebeyi bizde aldık ama burnundan hiçbişey çıkmıyor.benmi beceremiyorum acaba? burnunda bişeyler görününcemi kullanmak lazım?aslında sabahları burnu tıkalı ama denemedim yine.sen nasıl kullanıyorsun?

kızlar moral olrak sıfırım,eşim annemde kalmak istemiyor....
burda geriliyormuş,sıkılıyormuş,stres oluyomuş....
rahatsız oluyomuş...sanki tepesine çıkıyoz velhasıl beni eve bırakcakmış yarından sonra gelmiycekmişim
birde ben burda onu germiycekmişim....
ben daha pc falan alamadım bu saatdn sonrada cok zor cunku araba yarın satılıyo ve dışarı çıkmam ccukla cok güç....
ya kadınlar bide herseyi yaptırır derler ....
hıhhhh hiçte değil bikerem demekki ben yaptıramıyorum yada daha o kadar kıvama ulaşmadım....
nese yarında bakalım ne olacak....

:teytey: oooooohhhhhhhhhhhhhh canıma degsın yarın hastalansalar gelın bakar o zaman el kızı olmaz para saklanır çunku gelın el kızıdır rabbım herkesın gönlune göre versın öyle böyle cıkarıyo haksızı zulmedenı ortaya

damatlar hep öyle oluyolar bakıyolar karı söz gecırmeye baslayınca sıkılıyorum tabı sende kıyamıycan tamam nasıl istersen öle olsun ben senın annende sıkılıyomuyum hhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeçççççççççççççççççç

kızlar komsumu yemege davet ettım hazır tatlı alacaktım yada helva yapcaktım baska komsum cok guzel kadayıf yapıyodu sans ya kötu olca tuttu hamur olmus
herıfte sölenıyo
kadayıf bılmem kac para bılmem ne kadar seker

bende yalan cooooooooooooook

sutum cektı napıyım
sende gıt hazır al malesef kasa ben oldugum icın parası yok alamaz
facedekı resımlerı gösterem dedım ıstemeem dedı yorumları söledım özellıkle fıctak fılızın hıc bısey demedı yanı kocaya faceye gırdımı sölemıs oldum

zıllı bennu yogurdu yemedıbugun tadı yok galıba sıcaklardan
ası yerındekı sıslık için yıne göturdum dr alkollu pamuk koy dıyo

hadı bay son hazırlıkları yapam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…