selam hanımlar nasılsınız biz çok şükür iiyiyiz idare ediyoruz 4 5 günde bir kakasını yapıyor bunun yüzünden çok ağlıor sürekli kucağımda ama karnı ağrısa kucaımda da ağlaması lazım kucakta ağlamıyor sanırım bana alıştı yatağında da yatmıyor genel durum ii umarım herkes iidir çok bakamadım sadeceözgecim cnım hayırlısı olsun yaa bebeğinin rızkı için katlanmalısın en ii ben anlarım seni ahh allah yardımcın olsun
refiyecim canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değldir
kızlar merhabalar hepinize.herkeze hayırlı ramazanlar.benim elif su kızım 4 ayı bitirdi 5. aydan gün aldı.ama bu ay çok az kilo almış.daha doğrusu ben tarttım normaldi.bir hafta sonra kilo vermiş.doktor sıcaklardan olabilir dedi.oruç tutucaktım ama korkumdan tutamıyorum şimdi zaten kilo almamış diye.birde doktor az az ek gıdaya alıştır dedi sizede öyle bir öneride bulunan oldumu.
bu arada benim hatunda parmak ve alt dudak emme alışkanlığı var ama bebekler bu dönemde oral dönem olduğu için herşeyi emerlermiş.ben emzik baştan beri verdim almadı şimdi kendi parmağını iştahla emiyor tekrar emzik denedim yinede almadı 3 tane emzik var hiç birinide almıyor.
günaydın kızlar umarım bütün bebişler iyidir
benim kız uyudu ben de sadece bir odayı sürüp sildim yoruldum yaa bu bebiş beni tamamen tembelleştirdi şu hamarat annemiz hayriye nasıl yapıyo yaaa üstelik çalışıyo galiba en tembel benim burada
CANIM ben çorbalara meyve suyu ve pürelerine başlayalı epeyi oldu poyraz okadar alıştıki meyveyi yerken çıldırıyor.genelde bebekler 3.ayından itibaren az kilo almaya başlarlarmış.o yüzden takma bak göreceksin yoğurt çorba meyve sularına başlayınca toparlanacak kuzun..
canımmmm sende mi yaaa? bu ne yahu kk da hamaratlığım konuşuluyor..:kedi: canım sen benim gibi yapma yorma kndini ben salaklığıma doymuyom yani.pestilim çıkıo.evet üstelik bide çalışıorum işim de yoğun yani.allah sonumu hayır etsin bakalım ne kadar sürecek bu hamaratlık..:asigim:
Zaten tek askılı bodyle yatırıyorum . Camlar da açık oluyor ama hiç esmiyor ki canım. İstanbulun nemi çok, dehşetcamı açıp yatıyouz bız
sadece cıtcıtlı badyle
nasan annelerı yazıp buyuk harfle dıye bılıyorum özge öle dedı ben pek anlamıyorum
kızlar bugun benım koca evde pek gıremem fazla bırıktırmeyın sayfaları
Geçmiş olsun tatlım. İnşallah kötü bişi değildir. İçini rahatlatır mı bilmiyorum ama bu beze süt bezesi olmasın. Bende de birkere çıkmıştı ve ağrıyordu. Bebişimi emzirdim emzirdim kendiliğinden yok oldu beze. Meğersem süt toplanmış ordacanım çok geçmiş olsun umarım bişey yoktur dualarımız seninle
canım çok geçmiş olsun umarım bişey yoktur dualarımız seninle
slm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...
kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...
utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..
bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..
arada uğramaya çalışırım.. iyi günler...
Günaydın kızlar,
Kayınvalidenler sevmeye seviyorlarda bakmaya gelince bakamıyorlar mı uyuzlar(afedersin)klava:
Özgürcüğüm ''2010 NİSAN ANNELERİ'' yazarsan google çıkar canım.
günaydın sibelcim.iyi gibiyim uykusuzum .ramazan benim için çok kötü oldu zaten uykusuzdum bide sahur faslı eklendi.zor kalkıom yataktan valla gece..elif nasıl canım?
hayır benım en tembel 10 a kadar işe basladım basladım yoksa canım hıç istemıyogünaydın kızlar umarım bütün bebişler iyidir
benim kız uyudu ben de sadece bir odayı sürüp sildim yoruldum yaa bu bebiş beni tamamen tembelleştirdi şu hamarat annemiz hayriye nasıl yapıyo yaaa üstelik çalışıyo galiba en tembel benim burada
aleynayı göturdugum psıkolg 1 bucuga kadar normal dedıkızlar benim kız acayip parmak emiyo yaa uykuya dalarken uyurken sürekli ağzında emzik gibi doktorumuz emzik ver demişti ben vermedim şimdide emziği almıyo.ne zaman dışarı çıksam insanlar ay bizimki 7 yaşına kadar emdi yok 10 yaşına kadar emen var diyorlar moralim bozuluyo emzik vernediğime pişman oldum ne yapıcam yaa.şu an eengellemeye çalışmıyorum engelleme dedi doktor aman kimin ne dediği belli değil parmağı incelir diyen de var.Allah başka dert vermesin sağlığı yerinde olsunda emzik vermediğimden oldu diye üzülüyorum eşimde beni suçluyor çünkü annesigil emzik konusunda çok baskı yaptılar birazda inat oldu benimki..
evet cok tatlılarcanım bizim kızdada var o el emme sorunu boşver emmesi 1 yaşına kadar doğalmış ben geçen gittiğimizde doktorada sordum ebemizede bunlar doğal refleksşler dediler ikiside ama bir yaşından sonra yavaş yavaş bırakmaları lazımmış canım bizimkisi şu an mesela cok cok nasıl emiyo bir görsen birde bana bakıyo emerken yaaa bayılıyorum ben onun aslında bu haline
dualarımız senınle allah korktuguna ugratmasın yavrularına bagıslasınslm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...
kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...
utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..
bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..
bızdede var bıssuru emzık elı kadar tatlı degıl demekkıkızlar merhabalar hepinize.herkeze hayırlı ramazanlar.benim elif su kızım 4 ayı bitirdi 5. aydan gün aldı.ama bu ay çok az kilo almış.daha doğrusu ben tarttım normaldi.bir hafta sonra kilo vermiş.doktor sıcaklardan olabilir dedi.oruç tutucaktım ama korkumdan tutamıyorum şimdi zaten kilo almamış diye.birde doktor az az ek gıdaya alıştır dedi sizede öyle bir öneride bulunan oldumu.
bu arada benim hatunda parmak ve alt dudak emme alışkanlığı var ama bebekler bu dönemde oral dönem olduğu için herşeyi emerlermiş.ben emzik baştan beri verdim almadı şimdi kendi parmağını iştahla emiyor tekrar emzik denedim yinede almadı 3 tane emzik var hiç birinide almıyor.
Zaten tek askılı bodyle yatırıyorum . Camlar da açık oluyor ama hiç esmiyor ki canım. İstanbulun nemi çok, dehşet
Nasan veya nisan yazdım ama iki türlü de çıkmadı:uhm:
Bir kaç tane alıntıyı nasıl yapıyorsun cnm?
Benim de kız geldi babanesinden bizim minik oğlana hiç rahat yok, uyutmuyor bile çocuğu kıskançlıktan:))
Neyse onu yıkadım bebeğimi yıkadım, kendim duş aldım. Saçımı kestirecem vakit bulamıyorum. Çağlar durmaz kuaförde. Biri gelecekte gidecemakannehir
zaten taksit taksit yapabiliyorum. Çok uzun uzaklaşmayım evden diye. Geçen hafta pedikür yaptırdım. Bu hafta da saç kesim yapsam, Boyayı da sonra yaptırırım artıkboshayallersmile:dance:
kızlar merhaba herkese evde işler beni bekliyo ama bir göz atayım dedim şükürler olsun köyden geldik ayy bebişle ne zormuş valla gerçi hiç bişey yapmadık kızımla bol bol uyuduk köy serindi rahat geçti geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir bebeişler huzurludur gizoş akşam oldumu başlıyo ağlamaya güğndüz iyi ama kucakta olursa akşam oldumu kucaktada olsa rahat etmiyo yaa her gün bir yeni huy ediniyo bu arada küçük knelerden bitanesi gizoşumun tam göz kenarına konmuştu ne ağlama çektim köyde valla şükürler olsun bişeycik olmadı atlattık alna kadar akla karayı seçtik gerçi kene değilde bizim burada sakıtlak deniliyo harmanda otururken oldu ne olduysa bu arada oruç tutamadım eşim izin vermedi zaten hava sıcak baygınlık geçireirsin sanada bebeişimizede yazık dedi gerçi 17 saat dile kolay bebişimin azda olsa rızkını kesemem ne yapayım büyüsünde o rabbim izin verirse tutacağım hepsini ayy ne özlemişim evimi burayı yaa
Günaydın kızlar,
Özgeciğim canını sıkma mesafeni korursun kayınvalidenlerle olur biter.Annenin yanında da kalırsın geldiğinde ohh sefam olsun dersin birileride çatlar.sempatiksalakcinniBu arada arabanızı neden satıyorsunuz?
Sıcaklardan emmek istemiyorlar canım bebişler.Ben emzirirken öyle komiğim ki oğluş kucakta, türkü söyleyip evin içinde geziyorum.Emsinde katlanacağım diyorum.
Kayınvalidenler sevmeye seviyorlarda bakmaya gelince bakamıyorlar mı uyuzlar(afedersin)klava:
Tabiki canım arayabilirsin herzaman.Ara beni öptüm seni seniolumunekankayizsmile
Sadece ömer eymen uyurken telim sessizdedir o zamanda ben sana dönerim canım.
Özlettin kendini canımcığım,nasılsın? gizemciğimize de geçmiş olsun.
Özgürcüğüm ''2010 NİSAN ANNELERİ'' yazarsan google çıkar canım.
kızlar benim kız acayip parmak emiyo yaa uykuya dalarken uyurken sürekli ağzında emzik gibi doktorumuz emzik ver demişti ben vermedim şimdide emziği almıyo.ne zaman dışarı çıksam insanlar ay bizimki 7 yaşına kadar emdi yok 10 yaşına kadar emen var diyorlar moralim bozuluyo emzik vernediğime pişman oldum ne yapıcam yaa.şu an eengellemeye çalışmıyorum engelleme dedi doktor aman kimin ne dediği belli değil parmağı incelir diyen de var.Allah başka dert vermesin sağlığı yerinde olsunda emzik vermediğimden oldu diye üzülüyorum eşimde beni suçluyor çünkü annesigil emzik konusunda çok baskı yaptılar birazda inat oldu benimki..
slm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...
selam hanımlar nasılsınız biz çok şükür iiyiyiz idare ediyoruz 4 5 günde bir kakasını yapıyor bunun yüzünden çok ağlıor sürekli kucağımda ama karnı ağrısa kucaımda da ağlaması lazım kucakta ağlamıyor sanırım bana alıştı yatağında da yatmıyor genel durum ii umarım herkes iidir çok bakamadım sadeceözgecim cnım hayırlısı olsun yaa bebeğinin rızkı için katlanmalısın en ii ben anlarım seni ahh allah yardımcın olsun
refiyecim canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değldir zeynepcim hoşgeldin canım ohh köyne güzeldir ama gizem seni baya korkutmuş yaa allahtan ısırnadan yetişmişsiniz
oğlum aşılarını oldu. aşı yeri ağrıdı herhalde nasıl ağlıyooo içli içli. insanın içi parçalanıyo yaaa. calpol verdim emzirdim uyuyooo kuzum... bir damla yaşına dünyayı yakarım uleeennnn... benim oğlanın gece uykuları sapıtmıştı. meğer burnu tıkalıymış. 10 gün kadar otribebenin yedek ucunu bulamadım diye tam temizlenmiyordu. aldım anam bir doluymuş burnu sormayın yav. garibim 3 gecedir 4-5 saat uyumaya başladı gene... refişcim geçmiş olsun önemli bi şey yoktur Allah ın izniyle, süt falan birikmiştir. ii düşün ii olsun...
oooooohhhhhhhhhhhhhh canıma degsın yarın hastalansalar gelın bakar o zaman el kızı olmaz para saklanır çunku gelın el kızıdır rabbım herkesın gönlune göre versın öyle böyle cıkarıyo haksızı zulmedenı ortayakarulaaar bende kaynanaya savaş açtım. zor görür artık torun tombalak. iz evlenirken eşimin amcasından borç almıştık. kayınpederde düğünden sonra bizden gizli ödemiş, sonra biz amcaya parayı iade edince amca kayınpedere vermiş. bunu 2 sene önce amcanın karısı bana anlattı bende eşime söölemiştim. baban bize iilik yapmış diye. neyse c.tesi olay yeniden açılmış. herifim ortalığı soktu biribirinr meğer gizliymiş bu iş. kaynana yengeyi arayıp sen aramızdaki sıırı YABANCIya neden anlatıyorsun diye tartışmış. burada yabancı benim tabeee. meğersem biz parayı onların ödediğini öğrenir parayı onlara ödemeyiz diye gizli tutmuşlar. herifim çıldırdı tabii ailesinin 3 kuruş için bööle gizli kapaklı iş yapmasınaaaa...
kızlar moral olrak sıfırım,eşim annemde kalmak istemiyor....
burda geriliyormuş,sıkılıyormuş,stres oluyomuş....
rahatsız oluyomuş...sanki tepesine çıkıyoz velhasıl beni eve bırakcakmış yarından sonra gelmiycekmişim
birde ben burda onu germiycekmişim....
ben daha pc falan alamadım bu saatdn sonrada cok zor cunku araba yarın satılıyo ve dışarı çıkmam ccukla cok güç....
ya kadınlar bide herseyi yaptırır derler ....
hıhhhh hiçte değil bikerem demekki ben yaptıramıyorum yada daha o kadar kıvama ulaşmadım....
nese yarında bakalım ne olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?