he valla platese yazıldım, gelen hanımlar dal kibin, psikolojim bozuluyo onları gördükçe :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hıcte bozma bosver
refıs hayırdır topu bırdenmı cıksın dıyon anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he valla platese yazıldım, gelen hanımlar dal kibin, psikolojim bozuluyo onları gördükçe :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben yaptırmadım canım daha rota virüsü aşısı bi kaçgün sonra 4. ay aşımızı olcaz bende gitmeden calpol içireyim diyorum ne olur ne olmaz ateşi yükselmesin bidemrb hanımlar .aşıdan sonra bizimkininde ateşi çıkmıştı en fazla 38 oldu calpol ve fitille normale döndü çok şükür.bugünde rota virüsü aşısının 2. dozunu yaptırım .bu virüs tehlikeli bir virüs olduğunu biliyorum .komşumun bebeği hastanede yatmıştı bi kaç gece ama düzeldi sonra başka rota virüsü aşısının yaptıran varmı acaba aşınında yan etkileri olabilirmiş gerçi doktorumuza sorduk herhangi bir yan etkisi yok dedi ama yinede endişeleniyor insan anne olunca .
biz daha aşı olmadık yaa senle doğumlarımız aynı sanırım biz geçmi kaldık acaba ama 24 üne gün verdiler bence ağrı kesici ver canım çok yükselirse düşmezzse fitil ver bizede herhalde bu gitmemizde yazar ama almalımıyım bilmiyorum gelişimi ii ise gerek varmı acaba sormak lazım doktoraarkadaşlar aşıdan öncemi sonramı ağrı kesici calpol veriyorsunuz ya şimdi ben fitilmi vereyim ağrı kesici calpolmu?birde şu demir ilacını doktor bizede yazdı ama daha alamadım ya bi hemsire arkadaş demirini ölçtür öyle ver dedi demiri iyiyse vücutta ne gerek var falan dedi aklım karıştı ?
canımn annelik işte bu 1,5 aydır uğraşıyorsun emmesi için gönülde kutluyorum seni canım inşallah emer seni bebeğinslmlar arkadaşlar nasılsınız ya ben giremiyorum ya kızımdan fırsat bulamıyorum refişcim geçmiş olsun inşallah biran önce geçer bu durum.sonrasında arkadaşlar hasta olan bebişlere geçmiş olsun o kadars ayfa birikmişki yarım yamnalak neye baktım neyi okudum bilemedim.bizde aşımızı yaptırcaz umarım ateşi çıkmaz ama sanırım bütün bebeklerin çıkıyor kızm buarada son 3 gündür emmemek inadında acaib katılaştı emmek istemiyorya o kadar stres yaptımki ne yse kızım ağplıyor ben kaçıyorum
zaten bikaç gün vere demiş doktor bi kaç günede dr a giddersiniz işte aman insan bazen ne yapacağunı kestiremiyor yaa acaba bu dmir ilacı neden kusturuyorki bak bütün bebeklerde vargnaydınnn. dün aşı sonrası ateşi falan atlattık sayılır şimdi 37 derece ateşi var ama ilaç falan vermiycem. soydum yatıyo cıbıl cıbıl. ben başka bi şey sorayım dün demir damlasına başladık veee bütün gece kustu oğlum gece dr. umuzu aradık en çok rastlanan yan etkisiymiş. bi kaç gün verme olmazsa ferrum yazarız dedi. bi de aile hekimimiz devit i kes dedi. bıngıldağımız kapanma eğilimine girmiş. zaten güneş ışını alıyo damla olmasın dedi. 25 ağustosta kendi dr uma gitcem bi de ona soram kısacası ben bu oğlana demir ilacı vereyim mi yoksa ferrummu mudur nedir ondan mı vereyim?
canım ben öle durmda elini yüzünü ılık su ile yıkıyom önce sonrada calpol veriyom biraz bekliyom düşmezse fitil yapıyom ama genelde düşüyor fitil şurupla ateşi ddüşmedimi doktor verin diyor ama hiç bişey vermemkten iidir iiki vermişsin yaa çok yükselseydi allah koruzsungünaydın kızlar....
dün aşı olmuştu kızım.gece ateşi çıktı biraz.37.2 idi .telaşlandım çok ya.
hemen yarım fitil koydum ,düşürdü.şidi bişey yok.
acaba çok mu erken koydum ya.38 olmasını mı bekleseydim.ilk defa ateşlendi.annemi de aramadım o saatte.neyse mızırdanıyor gene.
ee benim gibi bizde erken uyanıyoz ama pc açmam olanak yok bırakmıyor benle ilgilen yaa mehtapcım bi saat iki saat değilki hep kucağında olayım ee malum ramazan oruç ee ifarlık hazırlanacak bende sters oluyom işte bu meyve filesi işi tedirgin etti beni çok dikkat etmem lazım ama ben verdiğimde böyle güzel yemiyor yaaGünaydın bacılara.s.Sabahın bu saatinde burdayım oğluşumun erkenden uyanması sayesinde.
Bırakır inşallah canım parmak emmeyi.Malesef yaşları ilerleyen çocuklarda emmeye devam edebiliyor.Geçenlerde bana soran bir anneye, emziği saklarsan ememez ama parmakları hep bebişinde dedim:))
Canım benimmm dualarm seninle hiçbirşey çıkmayacak inşallah.
bizim doktorda başla dedi az kilo alınca bende az az veriyorum hepsinden.Hala keçi sütü aramalarım devam ediyor:)
Bugünlerde hep kabızlık çekiyor kuzucuklar,ek gıdaya başlamaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben.Gerçi ek gıdasız kabızlık çekenlerde var.Hacerciğim belkide kucağında olmak istediği için ağlıyorduk yakışıklı yasinimiz.
Artık ben gelip kovucam misafirlerini,yeterrrr bu kızın dinlenmeye ihtiyacı var diye.:lepi:
Hepsinin köküne kibrit suyu bunların.Yabancı sizin ananız uleyn deseydin ya bacım.
bizde seni öpüyoruz özgem mcksssssssssssss kocaman....
:gitme::umursamaz::1no2:
Ağrımıştır canım benimm geçecek inşallah.
Annelerimizde bizleri böyle büyüttü işte.Geçmiş olsun canım.
Kolay gelsin cancağızım.
Artık sadece selam mı çakacaksın bize hemşom
Sev uleynnnnnnnnnnnlaelaelaelaelaealkisalkisalkis bişeymi dedik sevmenedelikafadulden
Hayırlı olsun canım, bol bol msg at bana olar mı:))))
Hadi gözün aydın mıçmış göktuğumuz.Kilolarla benimde başım belada gitmesi lazım bu kilolarınnnnnnn.
Denersin canım ikisini birarada bırakacak gibi olursa ek gıda işini birazcık ertelersin.Doktorunla tekrar görüşürsün bu arada da.
Mart annelerinde birisi bebedorun meyve filesiyle vermiş elle tutulacak kısım çenesine geçmiş çıkaramamışlar canım ,eşi sonunda kırarak çıkarmış bilgin olsun.
Nesliciğim geçmiş olsun canım( inşallah ameliyata falan gerek kalmaz ama tek doktorla karar vermeyin hiçbirzaman.
İyi etmişsin canım beklesen dahada yükselirdi düşmesi uzun sürerdi.Tekrar ateşlenmez inşallah.
ayy demek nisan bebekleri şimdi bunu huy edindi yaa bizde de var aynı şey sizin sadece akşam bizimki gün boyunc aöyle yaa büyüyorlar ondan hehalde yaa bu demir ilacı kusturyor kabız yapıyor yaa ne yapcaz alışana kada daha bn başlamadım dr daha vermediayy canım geçmiş olsun ateş işinde bende çok korkarım..zamanında koymuşsun fititli canım.çıkmasını engellemişsin.
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.nekadar üzerine düşersek bişi oluyo işte.allah korusun beterlerinden.amliyat olmadan tedaviiyle hallolur inşallah.
ooooooooo deniz hanım teşrif etmişler ..valla bu yaz senin yazındı deniz bol bol tadını çıkardın gezmenin.ohh sefan olsun..darısı başımıza ee seneye tabii artıkın(
herkeze güüünnaaayyyydddddddııııınnn opuyorumnanaktan:lepi:
ya kızlar benim oğluşum 2 gündür çok tuhaf niyeki yaaa :gitme: akşam sızlanmadan kendi kendine uyuyan bebek gitti yerine uyumak için ağlayan ama uyutmaya çalıştığımda ise kıçını yırtan ağlama krizlerine giren bebek geldi..noldu benim aşkımaaa yaaa kızlar..kaç huy değştirdi şimdiye kadar tüketti beni artık yaaa ağlamaya başlayınca bende omla oturup ağluıorum elimden bişi gelmio napim..bide dün de hiç kaka yapmamış bu demir ilacı kabızlık yapıodu biliorum ama vermeyeyimmi napayım şaştım kaldı ..şu demir ilacı kullanan varmı?sizde durumlar nasıl?
ii ler çok şüklür canım dün beni deli ettiler resmen yasin kucağımda durmuyor yemek yapılmamış iş falan neyse yusufta gelmiş ben oyun oynamak istiyorum sen benle ilgilenmiyon falan baya bi stresliydim yaa neyseki akşam eşim geldide onlarla ilgilendi ben biraz dinlendim gecede kalkmışım yaa ugün sahuru sen hazırlasana ben accık daha uyuyayım dedim kalktı sağolsun ama ben kıyamadım hemen peşinden gittim yaaselam hacercm iyiyim ben şükür tv izliyorum arada burayada bakıyorum evimin 2 erkeğinide uyuttum hehehehe benim goca yastığa kafasını koymaya 5 kala uyuyo zaten eheeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeee.senin oğlanlar pardon arkekler nasıl?sünnet oldularyaaaaaaaaaaaaa
dene canım meme yemek iistemezse ek gıda vermezsin sende bbi ara ben veriyodum baktım meme az yiyor sonra bıraktım şimdi arada veriyom sadeceslm kızlar nasılsınız bizde iiz allaha şükür.uyuttum oğlulşumu geldim yanınıza.bugün kont.götürdük oğluşumu doktor artık yoğurt,muhallebi,meyve suyu başlayabilirsin dedi ama korkuyorum ya emmeyi bırakırsa die.öyle oluomu kızlar ya hem ek gıdalara başlıcak die heyecenlanıyorum sewiniyorum.hmede beni emmeyi bırakır die daha çok korkuyorum.
canım çok geçmiş olsun inşallah bişey çıkmaz canım anne yüreği işte parçalanıyorbu arada geçmişi okuyamadım tam ama hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun arkadaşlar ,
dün bizim kontrolümüz vardı ve tam bir hayal kırıklığıydı bizim için kocam bile bügün ağladı adamcağız(
ya arkadaşlar biz bu kıza bakamıyoruz sanırım kime anlatsam siz çok pimpiriklisiniz diyorlar nedense .
dün kilomuz felaketti bir ayda sadece 200 gr almış kuzum ,e geçen ay rota virüsü ishali oldu 600 gr almıştı bu ayda yine idrar ve kaka örneği verdik idrarda üreme var ve kakada amip çıktı .olmadığımız bir hastalık kaldımı bilmiyorum ama çocuğum huzursuz değil günde bir yada iki kere yapıyor ve biraz ishal gibi ateşide yok anlayamıyoruz. bizi asıl şok eden olay ise kusmadan dolayı kilo alamadığını söyledi drmuz ve film istedi filmler çekildi mide de bişey yok birde reflü testi yaptılar şiddetli reflü çıktı .bizi çocuk cerrahına yönlendirdi ama yapılacak işlemler çok teferruatlı ordan boş çıkmayız yani ameliyat bile olabilir diyor neyse işte hangisine yanacağız anlamadık pek götürmek istemiyoruz ama ya gelişimi durursa yani fiziksel olarak(
uzun anlattım ama rahatladım
yaa beni karıştırıyorum sen fotolarda çok hoş görünüyon daha ne zayıflayacan canım yaa haa toparlanma dersen hemen bi yerden başla canımya filiz maşallah ya.800 gr vermişsin.ya ben de mi kessem abur cuburu ya.
ama dayanamıyorum yiyiyorum. ama seni tebrik ederim canım.
bize örnek oluyosun.
hyaırlı olsun canım güle gül kullan maşallah size allah bozmasınfilizcim.. çok saol tatlım.. bende kötü düşünmüyorum.. yani düşünmek istemiyorum.. iyisini düşüneyim ki iyi olsun diyorum ve inş. 15 gün sonra dr. gittiğimde tamamen şişlik inmiş ve sadece ter bezesi şişlliğymiş denicek duruma gelmiş olucak.. ama dünenazaran buıgün daha az ağrım var çok şükür... kociş sağolsun evdeyken oruçlu olmasına rağmen çok yardımcı oluyo bana... bunca işi nasıl yetiştiriyosun sen bi günde bde 2 çocuk dediğini de duydum ya böylelikle :))) olay tamamdır yani :))) heheh... bana cep telefonu bilem aldı kızzz...:)) ne zamandır diyodum da oralı olmuyodu telefonum arıza çıkarıyo.. açılmıyoo kapanmıyoo diye.. izne çıkalı maşallahh .. genelde izindeyken kavga edr dururduk.. işbaşı yapsın artık diyedört gözle bakardım ama bu sefer çok şükürsorunsuz şimdiye kadar.. Allah bozmasın hiçbirimizin huzurunu.. heee o senin küsme taktiği bizde de işe yarıyo :))) hehhee
ohh koly gelsin size canım işiniz zor yaa keşke bayramda sonraya kasaydı bu sıcaklarda da oruç oruç çekilmiyor işiyi akşamlar kızlarr.. biz iftar edeli daha 1,5 saat oldu yani sofradan kalkalı yarım saat falan :) keyifle tadını çıkara çıkara yiyoruz.. hadi ben oruç tutamıyorum emzirdiğim için de kocam oruçlu diye önem gösteriyoruz yine de iftara.. bide kıyamam bugün güneşin alnında terası toparladı.. bi tane odunluk vardı onu yerle bir etti :)) ev kışın su alıyo tavanlar fln berbat oluyo diye bi çatıcıyla görüşmüştü.. malzemeler geldi bugün.. yarın da terasa atılıcak ve inş. bu kış tavanlarım kararmıcak.. 5-6 yıl önce mozaik attırıştık ama demekki ömrü bu kadarmış 4 yıl sorunsuz kullandık sonra yine başladı.. bakalım bu sefer inş. uzun ömürlü olur.. ben bi geçmişe bakayım oğlanla babası ilgilenirken :)
merhaba arkadaslar gecmise bir goz attim
NESLI yazini okudum inanilmaz uzuldum ama kizin keyfi yerindeymis bak hastalik filan umrunda degil buda sevindirici bisieydir bence insallah ameliyatlik bi durum olmaz kilo alimi azmis ama bu ayarda zaten biraz biraz azalma olacak yinede temkinli olmakta fayda var cerrahi bi durum olmaz umarim ama sagligi icinse mecbur katlanacaksiniz dogar dogmaz kalp ameliyati olan bebekler var daha kotu durumda olanlar filan yinede iyi tarafindan bakma lazim
kizlar zayiflama konsuunda inanilmaz kararli ve azimliyim 4. gune girdim kolasiz ccipssiz pastasiz cikolata ve boreksiz ama kendimi daha iyi ve hafiflemis hissediyorum simdiden facebookta emziren anneler diyet ve saglikli beslenme diye bir linc paylastim goz atmanizda fayda var bu sabah uyandim ve misir gevregi sut yedim tekrar uyudum oglene 2 dilim ekmek birazpeyni zeytin ve bi tabak karpuz yedim arada cok acikirsam biskuvi ve bir elma yiyecegim bu arada 2 tane su ictim aksama haslanmis tavuk mercimek corbasi bi kase yogur ve gece de meyce yiyip yatcam tabi butun gun evi toplayacagim egil kalk bi kac hareket filan faln . gocanin isleri cok yogun bu iki hafta benim spor salonu isimi halletmedi6 aylik uyelik yaptircam her aksam 1 saat :) hadi bakalim bu gaz ne kadar devam edecek :):))) turkiyeye donmek icin 5 ayim var her aya 2 kilo olsa oha 10 kilo eder :):)))) imposible :)) olsun fit olcam hemde sutumun kalitesini ve miktarni arttiricam olmek var donemk yok ulaannnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyy gaza geldim vatan millet sakarya :)
Canım kan ilacı ferrosanol bebeklerin %10unda kabızlık %5 indede ishal yapabiliyor.Birkaç gün denersin yine yapmazsa o zaman vermezsin.ya kızlar benim oğluşum 2 gündür çok tuhaf niyeki yaaa :gitme: akşam sızlanmadan kendi kendine uyuyan bebek gitti yerine uyumak için ağlayan ama uyutmaya çalıştığımda ise kıçını yırtan ağlama krizlerine giren bebek geldi..noldu benim aşkımaaa yaaa kızlar..kaç huy değştirdi şimdiye kadar tüketti beni artık yaaa ağlamaya başlayınca bende omla oturup ağluıorum elimden bişi gelmio napim..bide dün de hiç kaka yapmamış bu demir ilacı kabızlık yapıodu biliorum ama vermeyeyimmi napayım şaştım kaldı ..şu demir ilacı kullanan varmı?sizde durumlar nasıl?
Nesliciğim canını sıkma benim ailemde yanımda değil.ARKADAŞLAR SAOLSUN:)günaydın herkese ,
kızım uyandı emdi uyuyor ,yemeğimi yaptım ütü yapıcam iş çok
arkadaşlar alıntı yapamicam ama çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara saolun funda ,meltem ,mehtap ve ymer arkadaşlar.en çok üzüldüğüm burada arkadaşlarım hep ailelerinin yanında benimkiler uzakta insan en ufak bişeyde telaşlanıyor korkuyor.annem ailem yanımda olsa en azından destek olurlar belki kafamızda bu kadar kurmayız bizde.
Bende oğluma dvit3 vermedim hiç başlangıçtan beri fontaneli küçüktü.Kusması ferrosanoldan kaynaklanıyorsa farklı bir ilaç verir doktorun canım.Birde verilen kan ilacı zaten tedavi amaçlı değilki profilaktik veriliyor düşük dozda.gnaydınnn. dün aşı sonrası ateşi falan atlattık sayılır şimdi 37 derece ateşi var ama ilaç falan vermiycem. soydum yatıyo cıbıl cıbıl. ben başka bi şey sorayım dün demir damlasına başladık veee bütün gece kustu oğlum gece dr. umuzu aradık en çok rastlanan yan etkisiymiş. bi kaç gün verme olmazsa ferrum yazarız dedi. bi de aile hekimimiz devit i kes dedi. bıngıldağımız kapanma eğilimine girmiş. zaten güneş ışını alıyo damla olmasın dedi. 25 ağustosta kendi dr uma gitcem bi de ona soram kısacası ben bu oğlana demir ilacı vereyim mi yoksa ferrummu mudur nedir ondan mı vereyim?
Ben kullanmayı düşünmüyorum şimdilik fundacığım.Kabızlığı için şeftali degilde kayısı versen işe yarar belki.Annene de geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.tünaydın arkadaşlar................
umarım herkes iyidir............biz annannemize gitcez az sonra annem biraz hastalanmış bi bakayım yemeğede orda kalırım belki...........şimdi yemek falan yapamaz ablamda gelcek iyi olur.annem ben kendimi bildim bileli depresyon hastası göktuğu görürse belki keyfi yerine gelir.sokarım koyun koyuna onları yatarlar.........
sağol canım ya acaba başka markamı alsam of korktum şimdi sen kullanmayı düşünüyormusun.............birde sana şunu sorcaktm mehtap göktuğ mıçtı p.tesi 2 gün geçti yine bişey yok yarında dr unada sorcam acaba göktuğa şeftali gibi bişeyler versem kabızlığını giderir mi ne düşünüyorsun..........
canım benim oğlanda da var mımızlanarak uyuma ya da hiçç uyumama.....sürekli değişiyolar dün ilk defa ağlarken gözünden yaş geldi uykuya dalamadı of çok kötü oldum ya elimle sildim öptüm yaşını kuzumun........kabızlığa gelince benimki 1 aydr kabız.........1 haftayıda geçiyor demire başlayalı.yarın dr a soracağım birde benim oğlana rota virüsü aşısı yaptırdıkya sanki ondan sonra daha da arttı kabızlığı bilmiyorum ya sorarım yarın sanada söylerm tamammı?
BEN YAPTIRMADAN ÖNCE FİTİL SONRASINDA CALPOLLE DEVAM EDİYORUM.arkadaşlar aşıdan öncemi sonramı ağrı kesici calpol veriyorsunuz ya şimdi ben fitilmi vereyim ağrı kesici calpolmu?birde şu demir ilacını doktor bizede yazdı ama daha alamadım ya bi hemsire arkadaş demirini ölçtür öyle ver dedi demiri iyiyse vücutta ne gerek var falan dedi aklım karıştı ?
SEN BİLİRSİN CANIM EMZİK KONUSUNU.inşallah bulurum keçi sütünüde.mehtapcım bizim doktorda aynı şeyi söyledi ama emzik almak istemiyo alsa bile parmağı bırakırmı bilmem çünkü gece uyurken bile ağzında ne yapayım emzik için uğraşayımmı ne dersin
ben keçi sütüyle yoğurt yaptım benim kız bayıldı halbuki pütür pütür bi yogurt oldu ben tadını sevmem ama kızım sevdi umarım sende bulursun çok faydalıymış.
Ben yaptırmadım rota virüsü aşısını.İnternetten bakarsan yan etkilerini yazıyor canım.Geçmiş olsun.mrb hanımlar .aşıdan sonra bizimkininde ateşi çıkmıştı en fazla 38 oldu calpol ve fitille normale döndü çok şükür.bugünde rota virüsü aşısının 2. dozunu yaptırım .bu virüs tehlikeli bir virüs olduğunu biliyorum .komşumun bebeği hastanede yatmıştı bi kaç gece ama düzeldi sonra başka rota virüsü aşısının yaptıran varmı acaba aşınında yan etkileri olabilirmiş gerçi doktorumuza sorduk herhangi bir yan etkisi yok dedi ama yinede endişeleniyor insan anne olunca .
Maşallah sana canımcığım.Helallllllopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5merhaba arkadaslar gecmise bir goz attim
kizlar zayiflama konsuunda inanilmaz kararli ve azimliyim 4. gune girdim kolasiz ccipssiz pastasiz cikolata ve boreksiz ama kendimi daha iyi ve hafiflemis hissediyorum simdiden facebookta emziren anneler diyet ve saglikli beslenme diye bir linc paylastim goz atmanizda fayda var bu sabah uyandim ve misir gevregi sut yedim tekrar uyudum oglene 2 dilim ekmek birazpeyni zeytin ve bi tabak karpuz yedim arada cok acikirsam biskuvi ve bir elma yiyecegim bu arada 2 tane su ictim aksama haslanmis tavuk mercimek corbasi bi kase yogur ve gece de meyce yiyip yatcam tabi butun gun evi toplayacagim egil kalk bi kac hareket filan faln . gocanin isleri cok yogun bu iki hafta benim spor salonu isimi halletmedi6 aylik uyelik yaptircam her aksam 1 saat :) hadi bakalim bu gaz ne kadar devam edecek :):))) turkiyeye donmek icin 5 ayim var her aya 2 kilo olsa oha 10 kilo eder :):)))) imposible :)) olsun fit olcam hemde sutumun kalitesini ve miktarni arttiricam olmek var donemk yok ulaannnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyy gaza geldim vatan millet sakarya :)
Allah yardımcın olsun refişim.Sen becerikli hatunsun kalkarsın altındanopuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlarr.. umarım herkes iyidir.. ben yorgunluktan ölmek üzereyim.. yarın akşamannemler,2 dayımlar,teyzemler fln... 20 kişilik bi gurubu yemeğe iftara alıyorum inş. bugün temizlik yaptım.. ama bittim.. sıcaktan sanırım hiç halim yok yaa.. akşama kadar temizlikl anca bitti.. süpür emzir.. sil emzir.. :)) bu geceden tatlımı da yapayım diyorum.. sabah annem gelicek. en azından utkuya bakar bende yemeklerimi yaparım diye düşündüm.. kocişe kıyıp da erken uyandıramam.. oruçlu ya hem izinde dinelnsin garibim :))
geçmişe bakıcam inş.. iyi akşamlar herkese şimdiden..
opuyorumnanaktan çok saol canım... amin inş. bişiy çıkmıcak.. nazar bacım nazar :))arkadaşım çok çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsın ,Allah evlatlarımızın başından eksik etmesin bizi şimdi bize ihtiyaçları var,geçmiş olsun canım
:teselli: canıım.. çok geçmiş olsun meleğine.. inş. kötü bişiy çıkmıcak.. sadece kontrol amaçlı bi baktırın bence.. ama nş. öyleameliyat fln gerektiren bi durum yoktur..bu arada geçmişi okuyamadım tam ama hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun arkadaşlar ,
dün bizim kontrolümüz vardı ve tam bir hayal kırıklığıydı bizim için kocam bile bügün ağladı adamcağız(
ya arkadaşlar biz bu kıza bakamıyoruz sanırım kime anlatsam siz çok pimpiriklisiniz diyorlar nedense .
dün kilomuz felaketti bir ayda sadece 200 gr almış kuzum ,e geçen ay rota virüsü ishali oldu 600 gr almıştı bu ayda yine idrar ve kaka örneği verdik idrarda üreme var ve kakada amip çıktı .olmadığımız bir hastalık kaldımı bilmiyorum ama çocuğum huzursuz değil günde bir yada iki kere yapıyor ve biraz ishal gibi ateşide yok anlayamıyoruz. bizi asıl şok eden olay ise kusmadan dolayı kilo alamadığını söyledi drmuz ve film istedi filmler çekildi mide de bişey yok birde reflü testi yaptılar şiddetli reflü çıktı .bizi çocuk cerrahına yönlendirdi ama yapılacak işlemler çok teferruatlı ordan boş çıkmayız yani ameliyat bile olabilir diyor neyse işte hangisine yanacağız anlamadık pek götürmek istemiyoruz ama ya gelişimi durursa yani fiziksel olarak(
uzun anlattım ama rahatladım
opuyorumnanaktan .çok saol bitanemm.. özledim seni kızz olumunekankayizsmileslm refisim canim gecmis olsun :Saruboceq:dualarim seninle cnm....
iyiki beklememişsin.. daha da çıkabilirdi tatlım.. geçmiş olsun... bizde bugünlerde sabah 38 dereceyle uyanıyoruz ama şurupsuz düşüyo ne hikmetse.. sıcak havaya bağlıyorum ben.. bişiy olsa şurup fitil vermeden düşmezdi sanırım...günaydın kızlar....
dün aşı olmuştu kızım.gece ateşi çıktı biraz.37.2 idi .telaşlandım çok ya.
hemen yarım fitil koydum ,düşürdü.şidi bişey yok.
acaba çok mu erken koydum ya.38 olmasını mı bekleseydim.ilk defa ateşlendi.annemi de aramadım o saatte.neyse mızırdanıyor gene.
opuyorumnanaktan canıım hepsiiçin çok saol... seni de seviyorum uleeynnn :))) ama kocamı da seviyom yani o ayrı zemuszemus bıktırmıyım diye atmıyorum msj... yoksa günde bilmem kaç kez yazasım oluyo.. olumunekankayizsmile ama yazarım bol bol ne demekk.. msj demek ben demek kaydirigubbakcemile3Günaydın bacılara.s.Sabahın bu saatinde burdayım oğluşumun erkenden uyanması sayesinde.
Canım benimmm dualarm seninle hiçbirşey çıkmayacak inşallah.
Kolay gelsin cancağızım.
Sev uleynnnnnnnnnnnlaelaelaelaelaealkisalkisalkis bişeymi dedik sevmenedelikafadulden
Hayırlı olsun canım, bol bol msg at bana olar mı:))))
.
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan hihoyyyt hooşşgeldiiin..günaydınnnnnn
gezgin deniz geldiiiiii
inş. giden düzeniniz tekrar geri gelir canım.. demir ilacına başladığımızdan beri 2-3-4 günde bir yapıyoruz.. hiç belli olmuyoo.. ama karnında,keyfinde kaka sıkıntısına dair bir bulguya rastlamadım henüz çok şükür kaydirigubbakcemile3 çocuumun belden altına bakıp durmıycm artık ben yaa.. çişine baktıkça yapmıyodu.. şimdi bakmıyorum maşallahh eskisi kadar olasa da yapıyo.. ayy diyorum 3.gün hala kaka yok.. inadına yapmıyo.. amaan dedimmi 2. günde yapıyo kaydirigubbakcemile3ama içim elvermiyo kii. bende feci pimpirikli guruptanım sempatiksalakcinniya kızlar benim oğluşum 2 gündür çok tuhaf niyeki yaaa :gitme: akşam sızlanmadan kendi kendine uyuyan bebek gitti yerine uyumak için ağlayan ama uyutmaya çalıştığımda ise kıçını yırtan ağlama krizlerine giren bebek geldi..noldu benim aşkımaaa yaaa kızlar..kaç huy değştirdi şimdiye kadar tüketti beni artık yaaa ağlamaya başlayınca bende omla oturup ağluıorum elimden bişi gelmio napim..bide dün de hiç kaka yapmamış bu demir ilacı kabızlık yapıodu biliorum ama vermeyeyimmi napayım şaştım kaldı ..şu demir ilacı kullanan varmı?sizde durumlar nasıl?
çok saol fadimecim.. eylül hanım da ne inat çıktı ayool.. ağlama krizi derken emmeme inadı geldi çattı.. niş. bunu da atlatıcaksınız tatlım ama sana üzülüyorum ben yaa.. yıprandın.. Allah yardımcın olsun.. opuyorumnanaktanslmlar arkadaşlar nasılsınız ya ben giremiyorum ya kızımdan fırsat bulamıyorum refişcim geçmiş olsun inşallah biran önce geçer bu durum.sonrasında arkadaşlar hasta olan bebişlere geçmiş olsun o kadars ayfa birikmişki yarım yamnalak neye baktım neyi okudum bilemedim.bizde aşımızı yaptırcaz umarım ateşi çıkmaz ama sanırım bütün bebeklerin çıkıyor kızm buarada son 3 gündür emmemek inadında acaib katılaştı emmek istemiyorya o kadar stres yaptımki ne yse kızım ağplıyor ben kaçıyorum
ben 2 bebemde de aşı öncesi fitil sonrası calpol verdim.. ve genelde sıkıntısız atlattık çok şükür.. demiri ölçüldü bizimkinin.. düşük çıktı.. kabız da yapsa şimdilik devam.. en azından bu kutu bitmeliymiş. sonrasına o zaman bakıcaz..arkadaşlar aşıdan öncemi sonramı ağrı kesici calpol veriyorsunuz ya şimdi ben fitilmi vereyim ağrı kesici calpolmu?birde şu demir ilacını doktor bizede yazdı ama daha alamadım ya bi hemsire arkadaş demirini ölçtür öyle ver dedi demiri iyiyse vücutta ne gerek var falan dedi aklım karıştı ?
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis seni azminden dolayı kutluyorum canım.. inş. hedefine ulaşırsın..kizlar zayiflama konsuunda inanilmaz kararli ve azimliyim 4. gune girdim kolasiz ccipssiz pastasiz cikolata ve boreksiz ama kendimi daha iyi ve hafiflemis hissediyorum simdiden facebookta emziren anneler diyet ve saglikli beslenme diye bir linc paylastim goz atmanizda fayda var bu sabah uyandim ve misir gevregi sut yedim tekrar uyudum oglene 2 dilim ekmek birazpeyni zeytin ve bi tabak karpuz yedim arada cok acikirsam biskuvi ve bir elma yiyecegim bu arada 2 tane su ictim aksama haslanmis tavuk mercimek corbasi bi kase yogur ve gece de meyce yiyip yatcam tabi butun gun evi toplayacagim egil kalk bi kac hareket filan faln . gocanin isleri cok yogun bu iki hafta benim spor salonu isimi halletmedi6 aylik uyelik yaptircam her aksam 1 saat :) hadi bakalim bu gaz ne kadar devam edecek :):))) turkiyeye donmek icin 5 ayim var her aya 2 kilo olsa oha 10 kilo eder :):)))) imposible :)) olsun fit olcam hemde sutumun kalitesini ve miktarni arttiricam olmek var donemk yok ulaannnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyy gaza geldim vatan millet sakarya :)
çok saol canım.. allahtan annem de gelicek.. bide dayımın teyzemin genç kızları var çok yardımcı olurlar.. öyle ki ben sadece masaları hazırlar yemek servisini yapartım.. toplamak yıkamak onların işi olur :) şükür pek daralmıycam ama yine de bebekle zor olucaktır..20 kişi. Kolay gelsin ne diim. İşin zor
yok tatlım bu annemin tarafı.. bizde böyle olur.. aynı gurup toplanır.. mesela ramazanın ilk günleride dayımlar ve teyzemlerde aynı gurup toplandı yine.. bi doğum günüfln da olsa aynı toplanılır.. babamın tarafı olarak tek amcam var.. onu ev ailesini de haftya bi gün alırım diyorum.. daha kocişimin tarafı var.. 2 elti,1 görümce, 2 elti çocuğu(ikiside evli) ve aileleri fln işte.. ama onlar 16 kişiydi sanırım :)) iftar iyidir.. Allah bereketini veriyo.. iyi oluyo manayla toplanmak birarada olmak..refıs hayırdır topu bırdenmı cıksın dıyon anlamadım
çok saol hacercim.. bayram sonu havaları tam kestiremediğimizden şimdi giriştik çatı işine.. sıcak havada olması lazımmış..hyaırlı olsun canım güle gül kullan maşallah size allah bozmasın
ohh koly gelsin size canım işiniz zor yaa keşke bayramda sonraya kasaydı bu sıcaklarda da oruç oruç çekilmiyor iş
iyi akşamlar güzel bacıım.. opuyorumnanaktan çok saolaasın.. evet malesefİyi akşamlar kızlar.
Allah yardımcın olsun refişim.Sen becerikli hatunsun kalkarsın altındanopuyorumnanaktan
Hem oruçlu olmayınca daha rahat alırsın misafirlerini.Ben bu sene hiç gözüm kesmiyor misafir almayı.Son bir saat kala iyice halsizleşiyorum.
merhaba nazlıcımmm ben nöbetçiyim çizim yapcam sizede laf yetiştiririm valla gitmeyin acık muhabbet edelim özledim:)
merhaba canımm Adamız nasıl?annaaa ne zamandır giremedim ne kadar kalabalıksınız online olanlar....
merhabaaaaaa
refişş, özge, sibel, tuğba, nesli
BEN SPOR ANLADIYDIM SAGOL CANIMmerhaba canımm adamız nasıl?
Meltemcm masajı sormuşsun giremedim çok hastalandım bogazım şiş burnum göçüyoo kafada bi milyonnn çoooook kötüyüm çok bu sıcakda da çok zor oluyoo inşallah elifime geçmezz
banyodan sonra bebe yağımızla bütün vücudunu masaj yaparak ağlıyorum özellikle sırtına yapınca çok hoşuna gidiyoo
sanada geçmıs olsunbende çokk özled,m valla.. Hatta ihtiyaç duyuyorum sizinle konuşmaya. Ama bugün hiç halim yok. Sabahtan beri yüzümün sol tarafında yanak, diş ve bademciğimde iltihaplanma var. Bademcik şiş.. Iğrenç hisssediyorum kendimi.
Birde refişte beze mi varmış?? Bendede çıktı ensemde 5-6 tane. şimdi geçtiler 1 tane kaldı. Oda geçer inşallahhh napalım...
tubacım inşallah güzel haberlerle dönersiniz istanbuldan ...allahım kaan paşayı korusun
merhaba nazlıcımmm ben nöbetçiyim çizim yapcam sizede laf yetiştiririm valla gitmeyin acık muhabbet edelim özledim:)