slm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...
kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...
utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..
bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..
arada uğramaya çalışırım.. iyi günler...