2010 Nisan Anneleri

tuğbacım canım annemdeyim ben gene göçümü sırtladım geldim arabayıda sattık bu arada eve gitmek zor olcek.....
canım hayırlı haberlerle ön inşlh canım ev işi içinde cok yorma kendini

TABI ZOR OLUR ALISINCA KEDI GITSE YERI BELLI OLUR DEDIKLERI BU OLSA GEREKhihoyyyt

KIZLAR NAPIYONUZ YA HERKES AYAKTA UYUMUYONUZMU
OORUCTA TUTMUYONUZ

Bırakır inşallah canım parmak emmeyi.Malesef yaşları ilerleyen çocuklarda emmeye devam edebiliyor.Geçenlerde bana soran bir anneye, emziği saklarsan ememez ama parmakları hep bebişinde dedim:))
mehtapcım bizim doktorda aynı şeyi söyledi ama emzik almak istemiyo alsa bile parmağı bırakırmı bilmem çünkü gece uyurken bile ağzında ne yapayım emzik için uğraşayımmı ne dersin
.
canım benim oğlum emzik emdiği için uzun süre parmak emmedi takii dişetleri kaşınmaya başlayana kadar. şimdi emziğin arasından parmağını emiyor bazen damağını kaşıyor. yani uzun lafın kısası emzik parmak emmeye engel olmadı bizde. ama en azından çok emmiyor parmağını:)

bende çokk özled,m valla.. hatta ihtiyaç duyuyorum sizinle konuşmaya. ama bugün hiç halim yok. sabahtan beri yüzümün sol tarafında yanak, diş ve bademciğimde iltihaplanma var. bademcik şiş.. iğrenç hisssediyorum kendimi.

birde refişte beze mi varmış?? bendede çıktı ensemde 5-6 tane. şimdi geçtiler 1 tane kaldı. oda geçer inşallahhh napalım...
başka zaman görüşelim şekerim o zaman. çok çok geçmiş olsun tatlımopuyorumnanaktan

tubacım inşallah güzel haberlerle dönersiniz istanbuldan ...Allahım Kaan paşayı korusun
çok teşekkür ederiz tatlım bizim hastane serüvenimiz sanırım yarın bitmeyecek doktorumuz bizi ya endokrinolojiye yönlendirecek ya da tomografi isteyecek.

iyigeceler kızlar nasılsınız?
bugünlerde pek uğrayamıyorum çizim, kaanın sağlık işleri, ev işi derken çok dağıldım. ev işi dediğimde günlük yemek bulaşık falan. yarın da doktora gitcez istanbula nörolojiye. inşallah ondan sonra annemle temizliğe girişcez evi b.k götürdü.
ara sıra okuyup çıktım da. aklımda 2 kişi kaldı

Tuğbacığım kolay gelsin hep merak etmişimdir mimar lık nasıl dır diye çizimlerini .bende resim öğretmeniyim çizim ler farklı olsada çiziyoruz işte:))
çok geçmişm olsun şimdiden umarım bişey çıkmaz ,bizede dr şiddetli refli var dedi çocuk cerrahına yönlendirdi çok korkuyoruz gitmeye :(
buarada bizde ar mamaya başladık denemek amaçlı bakalım kızım emecekmi ??
canım tekrar geçmiş olsun

Arkadaşlar geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum çok saolun şimdilik ilaç tedavisine başladık kökten çözüm değil ama bakalım

tuğbacım canım annemdeyim ben gene göçümü sırtladım geldim arabayıda sattık bu arada eve gitmek zor olcek.....
canım hayırlı haberlerle ön inşlh canım ev işi içinde cok yorma kendini
ahhhh ahhhh bir toplanamadan gitti araba desene kısmet işte:( saol bitanem sizlerede haber veririm.
bıseymı kacırdım tubya nolmus ınsallah guzel haberlerle dönsun
saol canım bizim bir türlü teşhisi koyulamayan bir titereme ve huzursuzluğumuz var. azıcık da tiroit hormonları yüksek çıktı kaanın doktordan doktora koşuyoz bir süredir.
kuzi uyusun bende geliyom burdayım açcam msni konuşuruk

tamam tatlım ben 2-3 e kadar nöbetççiyim bu gece:)

TABI ZOR OLUR ALISINCA KEDI GITSE YERI BELLI OLUR DEDIKLERI BU OLSA GEREKhihoyyyt

KIZLAR NAPIYONUZ YA HERKES AYAKTA UYUMUYONUZMU
OORUCTA TUTMUYONUZ
valla ben çizim yapıyom oruç tutmuyom topiğin imansızıyım ben:)

alinti yapayim gecmisi okuyayim dedim ama alinti yapan yapana herkes birbirine cevap yazmis alinti yapcak bisi bulamadim sempatiksalakcinni

benim emzik olay olmus sizede alayim kizlar ayip ettiniz yarisini ben alayim diger yarisini da alamanciya soleriz o getirir herkes emziklenir ihihihihiiiilülülülülülü

Tuğbacığım kolay gelsin hep merak etmişimdir mimar lık nasıl dır diye çizimlerini .bende resim öğretmeniyim çizim ler farklı olsada çiziyoruz işte:))
çok geçmişm olsun şimdiden umarım bişey çıkmaz ,bizede dr şiddetli refli var dedi çocuk cerrahına yönlendirdi çok korkuyoruz gitmeye :(
buarada bizde ar mamaya başladık denemek amaçlı bakalım kızım emecekmi ??
canım tekrar geçmiş olsun

Arkadaşlar geçmiş olsun dileğinde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum çok saolun şimdilik ilaç tedavisine başladık kökten çözüm değil ama bakalım
saol tatlım valla bende çizim yeteneği sıfırdı okulda çok zorlandım ama piyasada bilgisayar kullanıldığı için öğrendim işi:) demek sende çizicisin:) benim msn de hep nöbetçi çizici yazar:)

biz gittik çocuk cerrahına gaviskon verdi. kilo alımı iyi olduğu için çok üstüne düşmediler ama benim içim gidiyor kustukça boğazı yanıyordur diye. bende yaşadım reflü berbat bişşidir küçücük kuzular nasıl dayanyor:( sizede çok geçmiş olsun canım umarım ameliyata gitmez hastalık.
bu araada AR mama başlarsanız geniş delikli bir biberon kullan yoksa akmıyor meret:) birde çok fena topaklanıyor biberonun ucunu tıkıyor mama. ben bıktım artık bu mamadan ama yapcak bişi yok kaan su ve meyve pürelerine başladığından beri AR mamaya rağmen kusuyor. ama normal mamaya geçsem daha fazla kusacak diye değiştirmiyorum.

alinti yapayim gecmisi okuyayim dedim ama alinti yapan yapana herkes birbirine cevap yazmis alinti yapcak bisi bulamadim sempatiksalakcinni

benim emzik olay olmus sizede alayim kizlar ayip ettiniz yarisini ben alayim diger yarisini da alamanciya soleriz o getirir herkes emziklenir ihihihihiiiilülülülülülü
ahahhah bende istiyom o emzikten bence sen 50 tane kap gel bize de %10 karla sat köşe ol:dance:

sen kendını uzklastır bakalım

tugba cım sende troıt hastasıydın degılmı
kusura bakma unutkanım bıraz
estağfurullah canım evet canım kalıtsal oğluma da geçmiş aynı hastalık. oysa erkeklerde az görülüyo diye sevinmiştim zaten hep diyom: oğlumun dışı babasına içi bana çekmiş. ne kadar hastalığım varsa kapmış sıpa: tiroit, reflü, kansızlık

:gitme:[

saol tatlım valla bende çizim yeteneği sıfırdı okulda çok zorlandım ama piyasada bilgisayar kullanıldığı için öğrendim işi:) demek sende çizicisin:) benim msn de hep nöbetçi çizici yazar:)

biz gittik çocuk cerrahına gaviskon verdi. kilo alımı iyi olduğu için çok üstüne düşmediler ama benim içim gidiyor kustukça boğazı yanıyordur diye. bende yaşadım reflü berbat bişşidir küçücük kuzular nasıl dayanyor:( sizede çok geçmiş olsun canım umarım ameliyata gitmez hastalık.
bu araada AR mama başlarsanız geniş delikli bir biberon kullan yoksa akmıyor meret:) birde çok fena topaklanıyor biberonun ucunu tıkıyor mama. ben bıktım artık bu mamadan ama yapcak bişi yok kaan su ve meyve pürelerine başladığından beri AR mamaya rağmen kusuyor. ama normal mamaya geçsem daha fazla kusacak diye değiştirmiyorum.

canım bizim kilo alımımız iyi değil ,hastane günü ben çok geriliyorum çünkü idrardı kakaydı röntgen film derken biz yoruluyoruz kuzum bayılıyo zaten .diyorum ya bu sitede bir sen bir ben hastane kuşu olduk sanırım en korkak biziz ne olsa endişeleniyoruz hemen bilmiyorumkismile

biberon ucu sıkıntımız var evet ne önerirsin ? birde ben bugün yoğurt verdim öğleden sonrada şeftali havalara uçtu kaşığı gördükçe ama arka arkaya vermedim hep ara ara bekledim kucağıma alıp dolaştırdım ahhh çok yorucu ama ne yapaıyım .okulum da açılacak eylül 1 de ne halt edicem bakalım okul yakın arabam da var ama nasıl bırakırım çok zor :((

Son düzenleme:
slm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...

kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...

utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..

bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze :(
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..

arada uğramaya çalışırım.. iyi günler...

dualarım seninle inşallah kötü bişey çıkmaz emzirdiğin için öyle bir kitle olmuş olabilir ablamdada olmuştu ilaçla geçti çok şükür seninkide tez vakitte geçer inşallah geçmiş olsun Allah şifalar versin

kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama birkaç gün girmeyince sayfalar birikiyor malesef
şöyle genel bir yorum yazacağım hasta olan bebişlerimize ve annelerimize Allah şifalar versin
filizcim diyetin hayırlı olsun bende özendim her an başlayabilirim
özgecim arabanız satılmış hayırlı olsun inşallah
kaynana konusuna hiç girmiyorum dikkat ederseniz önemli sanırlar kendilerini bide :))))

:gitme:[

canım bizim kilo alımımız iyi değil ,hastane günü ben çok geriliyorum çünkü idrardı kakaydı röntgen film derken biz yoruluyoruz kuzum bayılıyo zaten .diyorum ya bu sitede bir sen bir ben hastane kuşu olduk sanırım en korkak biziz ne olsa endişeleniyoruz hemen bilmiyorumkismile

biberon ucu sıkıntımız var evet ne önerirsin ? birde ben bugün yoğurt verdim öğleden sonrada şeftali havalara uçtu kaşığı gördükçe ama arka arkaya vermedim hep ara ara bekledim kucağıma alıp dolaştırdım ahhh çok yorucu ama ne yapaıyım .okulum da açılacak eylül 1 de ne halt edicem bakalım okul yakın arabam da var ama nasıl bırakırım çok zor :((
canım korkak olmasak ne olcak hastalık var elden ne gelir. ben şeftali püresini sütlü pirinçli hazır mamayla koyulaştırıyom kusmasın diye. hem daha doyurucu oluyo. ama tabi benim oğlum çok su içiyor yine kusuyor:)
biberon ya avent al onun akış ayarlı emziği var. ama aventinde akış ayarlı emzik istediğini söle yoksa küçük delikli verirlerse elinde kalır:) ya da dr. browns ın Y uçlu biberon emziği ile birlikte. ben sonradan avent aldım daha çook beğendim. dr. browns pipetli mama yoğunlaşınca sorun çıkıyo. ama avent de de topaklar biberonu tıkıyo.

bende bugün kızımı aşıya götürdüm ama aşı yaptırmadan geldik 18 ağustos yazmışlardı karta gittiğimizde 23 ağustos dedi dr takibinin tarihini yazmış hemşire buraya dedi zavallım eşimde işten izin almıştı aşıya götürmek için çünkü ben kendimi çok halsiz hissediyordum heryerim ağrıyordu ve üstüne üstlük bide ishal olmuştum o halde gidip bide geri dönmek sinirlerimi bozdu açıkçası ama bereket eşim arabayla götürdü böylece yollarda rezil olmadık haftaya herhangi bir gün getir dedi dr aşı için nasıl gitçem şimdi onu düşünüyorum inşallah iyileşirim o zamana kadar

Back
X