2010 Nisan Anneleri

Meyva konservesi yapımına baksak aslında internetten. Ama konservenin bozulmaması için kavanozları önceden kaynatmak gerekiyor. Bir de yeni hiç kullanılmamış kavanoz kapağı alacaksın

funda ve zeynep supersınız ya bol bol muhabbet edın bızım yerımızede ne guzel ya sık sık bır araya gelıyorsunuz muthıs dunurcuklerrrr

bakma sen dr lara yav. beimki ayda 400 gr alsa çok ii diyooo.her biri ayrı telden çalıyooo. bebeğin ağlamıyooo, gelişimi de ii se salla gitsin...

geldim bileee opuyorumnanaktan adım sevda oğluşumun adı hızır deha birde büyük oğluşum var ismail barani2. kez anne olmak çok güzelmiş söylemek istedim
hoşgeldin.maşallah kuzularına

maşallah nisan annelerineeeeeeeeeeeee online olan ne kadar çok arkadaş var.

biz dünürdeyizzzzzzzzzzzz : )
selam söle zeynepe.göktuğ ve gizemi de öp benim için.

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende 19 nisan doğum yaptım adım pınar oğluşumun adıda kerem

hoşgeldinnnn pınar.Allah analı babalı büyütsün .

yurdagülcüm okusum canım
bugün hiç açmadım msn .dur açayım hemen.

Bu alıntı olayını bi türlü annamıyom zatenbilmiyorumkismile
Birden fazla alıntıyı nası yapıyonuz yaaw

yurdagülcüm iyi bugün şükür..
sen nasılsın idilcik nasıl? baktım kaanla işi pişirmişler :)

Sakin ol canım yaa :teselli:
Erkekler öyledir kendi analarının yanında kuzu. Karısının annesine gidince arslan kesilirler. 10 yıldır evliyiz bizimki de öyle annem kendi yatağını veriyor bize yine rahat ettiremiyoruz beyfendiyi. Boşver gitsin yaa takma kafana çocuğunun hatırı için:teselli: Cidden:)

ben oğlumda hiç sıkıntı çekmedim yaa ondan aslında ne versem yiyordu sandalyede oturtup ağzına verşyodum çok usluydu ama bu nasıl olur bilmem bizde de canım bi zaten akşamları toplanıyor aile ozamanda hep beraber olurz küçücük bebeğimi bile yanıma alırım bizi seyreder
geldim bileee opuyorumnanaktan adım sevda oğluşumun adı hızır deha birde büyük oğluşum var ismail barani2. kez anne olmak çok güzelmiş söylemek istedim
hoşgeldin aramız canım
bende daha başlamaıdm arada tattırıyom sadece oruç tutuyorum diye ezana yakın biraz yediriyom o kadar 2 günde birde meyve suyu kilo alımı normlse ne gerek var 6 ay bişey vermeyin diyor doktorlar geçmiş olsun canım benim oğlumda 1 ay önce falan oldu sünnet şimdi rahatız çok şükür ayy üşüttü herhalde neyseki gemiş canm ahh bu kaynanalrdan nedir çektiğimiz valla
Meyva konservesi yapımına baksak aslında internetten. Ama konservenin bozulmaması için kavanozları önceden kaynatmak gerekiyor. Bir de yeni hiç kullanılmamış kavanoz kapağı alacaksın
ben zaten kışlık konserve yapıyom kapaklar hep yeniden alınıyor cam kavanoz a koyup malzemeyi ocakta kaynatıyom hiç bişşeycik olmuyo da beni meyve işi zoluyor nasıl olccak bi araşıralım doktorada sorcam bakalım o ne diyecek
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende 19 nisan doğum yaptım adım pınar oğluşumun adıda kerem
hoşgeldin canım bende aynı gün doğum yaptım allah anlı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…